Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Hali, villanyszerelőt keresek egy 10 perces munkára 3 fázisút kell bekötni a szekrénybe. 3. Ker.
Kezdő fotósként hölgyeknek, pároknak szívesen segítek
Sziasztok
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Redőny javításban és ehhez kapcsolódó dolgokban segítenék kedves ápolt hölgynek,párnak. Ápolt normális jóképű férfi vagyok megbízható,és diszkrét! Ha te is ti is úgy gondoljátok kössük össze a kellemest a hasznossal. ha a képeim is meggyőztek írjatok,és megbeszéljük!
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon..
Nagy belterű taximmal szállítanák hölgyet párt kukkolásért cserébe Budapest , Pest megye !
Korrekt megbízható férfi vagyok !
Korrekt megbízható férfi vagyok !
Sziasztok.
Hölgyek ,Pesten január 17 én,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem...
Vaagy cserélem az napi Gangxsta Zolee és a kartell koncert jegyre a 2.
Hölgyek ,Pesten január 17 én,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem...
Vaagy cserélem az napi Gangxsta Zolee és a kartell koncert jegyre a 2.
Ceglèden albèrlet mèg van kiadó!
Sziasztok keresek heti 3-4napra melót cserébe bisex vagyok un passziv Tata? Tb? kőrnyéke? Épitő ip - Vendégl ig ok 50es bikák vannak itt
Sziasztok.
Eger és környékén segítek villamos, és asztalos munkákban, javításokban. Fizetés megyezés szerint.48 éves férfi vagyok
Eger és környékén segítek villamos, és asztalos munkákban, javításokban. Fizetés megyezés szerint.48 éves férfi vagyok
Sziasztok szívesen segítek víz és fűtés szerelesben vagy akár kisebb barkács és hazkoruli munkában egyedül álló hölgyeknek vagy akár pároknak is .írjatok bizalommal.
Konyha sarki beázásához keresek szakembert, ill. gallyazás (nagyra nőtt fenyő) esetében is keresek segítséget. Bi, pervi téma ok.
Klíma karbantartásra és/vagy redőny javításra (egyszerűbb munka) keresek szakembert...
sziasztok.autó fényezés,polírozás,fényszóró polirozás keszthely környékén.privátban érdeklődjetek
sziasztok,asztali 3.-ik generációs i5-ös számítógép 12gb rammal.2gb videókártyával keres új lakhelyet keszthely környékén.perifériák nincsenek.játszani,filmezni ,tökéletes.privátban érdeklödj.köszi
Hölgyeknek segítenék, bútor, ajtó, ablak javítás vagy készítés 25 év szakmai tapasztalattal. Fizetés természetben
Nem tudok mit adni, de nagyon izgat egy otthon lévő háziasszony...ha magadra ismersz és nem veted meg ha az ujjak a puncidba csússzanak, írj privit
Ácsmunka valakinek? Megegyezünk.....