Sziasztok, bontatlan Satisfyer Pro 2+ keresi gazdáját. Fizetés természetben.
Jóga tanárnőt keresek
Hölgyeknek, pároknak kisebb lakásfelújításba, kertkörüli munkákba tudok segíteni.
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Négy db könnyűfém felni téli gumival gyári Audi 205/40x 16colos keresi azt a kézimunkázni és franciázni szerető ápolt vékony hölgyet vagy párt Borsodban Privát üzenetben jelentkezz!
Szia!
Nem tudom találtál-e segítséget, én sajnos nem ismerek forgalmazót…, de szívesen pótolnék egy korrekt összeget az a kívánt eszközbe.. (Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 11. 20. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom találtál-e segítséget, én sajnos nem ismerek forgalmazót…, de szívesen pótolnék egy korrekt összeget az a kívánt eszközbe.. (Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 11. 20. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 20. szerda 09:40
Sziasztok! Valaki foglalkozik DYSON termékekkel? Mivel a kinézett dolog ára igen borsos, így egy kombinált ajánlatot tennék rá (pl egy beszerzési árat fizetnék kp és mellé egy kis köszönetképpen természetben is megfejelném)...
Villanyszerelö kellene sos,
Kandalló samottozáshoz értö,
Cegléden albérlet van kiadó!
Kandalló samottozáshoz értö,
Cegléden albérlet van kiadó!
Önindító cserére keresek szakembert
Laptop szervizes van itt?
Sziasztok! Téli gumi nálam is van pl 175/65R15 4db. Normális határon belül elviszem. Fizetés a topic címe szerint.
Sziasztok
225/50 r18 teligumi par elviheto. Holgy vagy parok
225/50 r18 teligumi par elviheto. Holgy vagy parok
Ha megirod a munkát,és meg tudom oldani akkor szivesen segitek...távolság le küzdhetö..csak tudjam mit kell csinálni,és tudom e vinni a szükséges szerszámokat,vagy anyagot...keress meg privátban..
(Ez egy válasz kriszmonic üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 21. csütörtök 22:38
Sziasztok asztalost bútorasztalost keresek kisebb munkára amire nem éri meg kihívni céget fizetés természetben bátor jóképű vagy nagy mérettel rendellkező jelentkezőket váruk .
szia.jelentkeznék.keres privatba
(Ez egy válasz kriszmonic üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 21. csütörtök 22:38
Sziasztok asztalost bútorasztalost keresek kisebb munkára amire nem éri meg kihívni céget fizetés természetben bátor jóképű vagy nagy mérettel rendellkező jelentkezőket váruk .
Sertés marha húst hölgyeknek pároknak anyukáknak fizetés természetben
sziasztok .autó fényezés, polírozás. fényszóró polírozás hölgyeknek , Keszthely környéke. megegyezés szerint, akár csak kukkolás is lehet
Sziasztok. fujitsu i3 laptop keresi új gazdáját hölgy személyében. keszhely környékén. megegyezés szerint
De kár hogy nem vagy közelebb
(Ez egy válasz Lacmac üzenetére (2024. 11. 20. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 20. szerda 09:51
Férfiakat masszíroznék lakásomban, képzett masszőrként. Fizetés akár természetben is mehet.
Szia...és hogyan "fizetnél" ha a csoportnak megfelelüen kellene,és hetero a pasi aki tudna segiteni?..
(Ez egy válasz shadoe üzenetére (2024. 11. 20. szerda 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 20. szerda 23:45
Segítséget keresek kisebb gallyazás, ill. egy-két csap átnézése és/vagy egy sarki beázás kijavítása.
Ugyanitt meleg, téli ruhát szegény esetleg hajléktalan férfinak oda tudok adni.
Segítséget keresek kisebb gallyazás, ill. egy-két csap átnézése és/vagy egy sarki beázás kijavítása.
Ajandekoznek egy Televiziot 100cm keresztatmerölyü szep allapoto modern, csak annak aki egyedül el es esetleg 1-2 gyermeke van es valoban nincs abban a helyzetben hogy uj Tv -t vegyen. Pecs es környeke.