jááj azthittem ma már fent lesznek áhh de holnap is csak dél után lesznek biztos:((((((((
vajon miért
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (53421)
2007. 09. 01. szombat 12:05
miért nem láthatók az eddig feltöltött képek? ))
mi is küldünk néhány képet ha még időben elkészülnek
lassan lezárul, türelmetlenül várjuk a versenyzőket
miért nem láthatók az eddig feltöltött képek? ))
küldjetek légyszi valamilyen formában visszaigazolást azoknak akik beküldtek képet vagy videót!én már jártam úgy hogy beküldtem és hetekig vártam de semmi nem történt,pedig feltölés után kiírta hogy sikeres feltöltés stb.köszi
Na, hány nevező van eddig???
Wow, már alíg várom, szívesen megnézném akár most is
(Ez egy válasz terrybenedict üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi neveztünk....
már nagyon várjuk a képeket
naomi!
valószínűsíthetően neveztek már a versenyre, de a pélyázatokat csak a határidő lejárta után lehet megnézni egyszerre, nem folyamatos jelleggel.
de azért csak pályázzatok, nagyon várjuk az eredményt!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
valószínűsíthetően neveztek már a versenyre, de a pélyázatokat csak a határidő lejárta után lehet megnézni egyszerre, nem folyamatos jelleggel.
de azért csak pályázzatok, nagyon várjuk az eredményt!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (85512)
2007. 08. 24. péntek 12:43
egyépként még mindíg nem nevezett senki?!vagy ha igen akkor hol lehet megnézni?
egyépként még mindíg nem nevezett senki?!vagy ha igen akkor hol lehet megnézni?
jo volna látni egy ilyen sorozatot vagy videót
Olvasd el a pályázat részletes leírását itt, szerintem senki nem fog azért diszkvalifikálni, ha ebben a felállásban küldöd be az anyagot. Hidd el, roppant toleránsak a GG szerksztői, ha megvalósítod amit írtál, akkor feltehetően egy olyan újdonságot, új, eddig nem volt színt viszel a versenybe, ami csak emeli annak színvonalát, így biztos lehetsz benne, hogy jóváhagyják. A kiírás szövegezéséből kitűnik, hogy azt akarják elkerülni, hogy csak pasi legyen a képeken-felvételeken.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 22:24
hellóka én is szeretnék nevezni erre a versenyre.De kérdezném h muszály 1 párnak lennie? Nem jó olyan felállás h pl 2 lány 1 fiú? Az eggyik barátnőm benne lenne az ilyesmiben
remélem tényleg igazam volt, nem veszi senki fejemet e miatt...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 17. péntek 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 22:36
Szerintem nyugodtan nevezzetek, nem hinném, hogy ellenvetés lenne ha kell fotós segítség, bátran szólj!
Szerintem nyugodtan nevezzetek, nem hinném, hogy ellenvetés lenne ha kell fotós segítség, bátran szólj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 22:24
hellóka én is szeretnék nevezni erre a versenyre.De kérdezném h muszály 1 párnak lennie? Nem jó olyan felállás h pl 2 lány 1 fiú? Az eggyik barátnőm benne lenne az ilyesmiben
Prune: tudod mit? én fotózok, te és Pille modellt álltok, biztos első díj
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 17. péntek 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
BKV járaton van az iroda? vagy VOLÁNBUSZ-on?
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2007. 08. 17. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 14:30
Tom: nyugodtan indulhattok ti is, nincs ilyen jellegű megkötés. Itt a benti szerkesztőség nem fog indulni, azt garantáljuk. Pedig lehet, hogy egy pár képes, félrehúzott miniszoknyás/bugyis sorral is el lehetne vinni a fődíjat, ahogy most áll a helyzet.
Tom: nyugodtan indulhattok ti is, nincs ilyen jellegű megkötés. Itt a benti szerkesztőség nem fog indulni, azt garantáljuk. Pedig lehet, hogy egy pár képes, félrehúzott miniszoknyás/bugyis sorral is el lehetne vinni a fődíjat, ahogy most áll a helyzet.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 21:14
mi is hasonlóban gondolkodtunk ma az adminlánnyal, de sajna mi sem indulhatunk(nem lenne sportszerű pedig tuti befutók lennénk!