Én is várom már a képeket!!!
Hol vannak a képek? már nagyon kíváncsi lennék rájuk.
a kérdés kérem teljesen jogos... már nagyon kiváncsi vagyok én is
na már hétfő van, hol vannak a képek? :P
csak próbálgattam a képfeltöltést,még új vagyok az oldalon.amúgy az én farkam és az én telefonom.de nem szándékozom sem ugatni sem harapni.legalábbis nem a neten kersztül.viszont az életben én és a feleségem
minden jóban benne vagyunk.ha kell harapunk is!
(Ez egy válasz Törpilla84 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
minden jóban benne vagyunk.ha kell harapunk is!
(Ez egy válasz Törpilla84 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 12:25
Te, ez a saját f***kad? Amindenit, de kérkedsz vele... De amelyik kutya ugat az nem harap... :P
Te, ez a saját f***kad? Amindenit, de kérkedsz vele... De amelyik kutya ugat az nem harap... :P
tényleg csak VIP tagok szavazhatnak erre a versenyre?ugye mi sima tagok is megnézhetjük a munkákat?!
Mi is indulunk ismét ezen a versenyen is.
Nem kicsit parázik közben az ember,de jó buli volt,és márcsak ezért megérte.
Nem kicsit parázik közben az ember,de jó buli volt,és márcsak ezért megérte.
nagyon várjuk a képeket!..........valahogy eltelikaz a pár nap
mi inkább videópártiak vagyunk ezért videót készítettünk,hiszen pár darab kép nem biztos hogy visza adja azt az izgalmat és élményt amit nyújt ez a dolog valójában.legalábbis szerintünk.sok sikert kívánunk minden nevezőnek kár hogy kevés ilyen (lány-pár) van.
Nekem nagy a szám? Csak nem azért, mert meg mertem kérdezni, hogy amit ígértetek, miért nincs meg?
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2007. 09. 04. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 12:58
Jellemzően azoknak nagy a szája, akik nem neveztek. (pilu26 nem rátok értem, ti megtettétek, amit kell! )
Aki már vett részt GG versenyen, az tudja, hogy általában megy rá hosszabítás, ahogy most is. A nevezőket jövő hét hétfő délután már megnézhetitek, szavazhattok rájuk.
Aki már vett részt GG versenyen, az tudja, hogy általában megy rá hosszabítás, ahogy most is. A nevezőket jövő hét hétfő délután már megnézhetitek, szavazhattok rájuk.
Bakker!!!
Két hónap miért nem elég egyeseknek????
Most már úgysem fogtok készíteni, mert hideg van...
Kérdés:
Küldhetünk be mégegy sorozatot?
Két hónap miért nem elég egyeseknek????
Most már úgysem fogtok készíteni, mert hideg van...
Kérdés:
Küldhetünk be mégegy sorozatot?
remélem videó is lesz! a képeket manapság már túl könnyű hamisítani,átalakítani.
remélem hétfőn beindul már ez a jármű!!! nagyon várjuk!!!! )
Sziasztok! Én ezt egyáltalán nem értem. Pontosan 2 hónapja volt mindenkinek hogy elkészítse a "pályamunkát" ez az idő nem volt elég? Bár ez a hosszabítgatás már kezd megszokott lenni.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 04. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 17:24
Jövő hét hétfő? Az még majd' egy hét... Na mindegy, majcsak túéljük valahogy...
Jövő hét hétfő? Az még majd' egy hét... Na mindegy, majcsak túéljük valahogy...
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2007. 09. 04. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 12:58
Jellemzően azoknak nagy a szája, akik nem neveztek. (pilu26 nem rátok értem, ti megtettétek, amit kell! )
Bakker! Pedig már nagyon vártam 4.-ét. :(
Aki már vett részt GG versenyen, az tudja, hogy általában megy rá hosszabítás, ahogy most is. A nevezőket jövő hét hétfő délután már megnézhetitek, szavazhattok rájuk. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 09. 04. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki már vett részt GG versenyen, az tudja, hogy általában megy rá hosszabítás, ahogy most is. A nevezőket jövő hét hétfő délután már megnézhetitek, szavazhattok rájuk. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 09. 04. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt hiszem már sokan várjuk türelmetlenül a "versenyzőket"!
Na de miért nincsenek már fenn????? Negyedike van, vagy mi....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (71950)
2007. 09. 03. hétfő 19:52
jááj azthittem ma már fent lesznek áhh de holnap is csak dél után lesznek biztos:((((((((