sziasztok!direkt nem véleményeztem mert igenis bátorság kiállni és elindulni a versenyen de abban terrybenedictnek igaza van hogy igaz a járműről szól a verseny csak azért a nyilvánosság kockázatának is benne kellene lennie
hiszen az elején irták hogy autóban készült fotókat nem fogadnak el
vajon miért?mert ott a legkönyebb hisz egy deka ember sem mászkálhat arra
ezért a tömegközlekedés
és szerintem senki sem sért senkit sem ha elmondja a véleményét, de abban igaza van egyeseknek hogy igen az aki zárt fülkében behuzott függöny mellett vagy teljesen üres buszban ami még nem is nyilvános készit képeket labdába sem rughat egy olyannal aki tényleg nyilvános helyen vállal be és készit képeket vállalva a kockázatot
és itt tényleg nem a szépség számit, egy kissé molett hölgynek van legalább annyi esélye(sőt több is)egy olyannal szemben aki igaz tökéletes az alakja de semmi kockázatot nem vállal. hajrá mindenki
hiszen az elején irták hogy autóban készült fotókat nem fogadnak el
vajon miért?mert ott a legkönyebb hisz egy deka ember sem mászkálhat arra
ezért a tömegközlekedés
és szerintem senki sem sért senkit sem ha elmondja a véleményét, de abban igaza van egyeseknek hogy igen az aki zárt fülkében behuzott függöny mellett vagy teljesen üres buszban ami még nem is nyilvános készit képeket labdába sem rughat egy olyannal aki tényleg nyilvános helyen vállal be és készit képeket vállalva a kockázatot
és itt tényleg nem a szépség számit, egy kissé molett hölgynek van legalább annyi esélye(sőt több is)egy olyannal szemben aki igaz tökéletes az alakja de semmi kockázatot nem vállal. hajrá mindenki
Csatlakozom Dokihoz...
Szintén egyik szem rivós...
Most bátor leszek, lehet kapok egy kis tiltást érte...
NEM ENGEDNÉK KOMMENTEKET ÍRNI!!!!!
Csak szavazás és kész...
Ez a "verseny" mint a címében benne van: AMATŐR ne várjatok profi csajokat profi beállítással...
Nyálcsorgatva vártátok a képeket aztán meg folyamatosan megy a "ez sem tetszik, az sem tetszik, nem túl bevállalós, van utas-nincs utas, unalmasak az esti fotók, de gáz a csaj" bla bla bla...
Mint a viccben: ha van kalapja azért, ha nincs kalapja azért...
off...
Szintén egyik szem rivós...
Most bátor leszek, lehet kapok egy kis tiltást érte...
NEM ENGEDNÉK KOMMENTEKET ÍRNI!!!!!
Csak szavazás és kész...
Ez a "verseny" mint a címében benne van: AMATŐR ne várjatok profi csajokat profi beállítással...
Nyálcsorgatva vártátok a képeket aztán meg folyamatosan megy a "ez sem tetszik, az sem tetszik, nem túl bevállalós, van utas-nincs utas, unalmasak az esti fotók, de gáz a csaj" bla bla bla...
Mint a viccben: ha van kalapja azért, ha nincs kalapja azért...
off...
ezen is le kell hidalni. kapika, te megdícsértél akár 1 valakit is?!? aztán még itt tolod a szentbeszédet. "fair play" )) beszarok! igazán szórakoztatóak vagytok
(Ez egy válasz kapika üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 22:46
Csatlakozom DR-hoz.(A saját nevezésünknél is leírtam, de ide is kívánkozik)Minden nevezőnek gratulálok, mert vették a fáradtságot, hogy nevezzenek:ki így, ki úgy.Olvasva a nevezőknél a hozzászólásokat, azért remélem, hogy nem fog nagyon eldurvulni a helyzet, mert mindenki kap hideget meleget rendesen(Nem tagadom én is írtam ide-oda).Szóval mielőtt azért valaki valami sértőt írna, azért gondolja át, hogy mi munka és milyen merészség kell, hogy egyáltalán nevezni tudjon valaki egy ilyen versenyen.Én a részemről azt mondom: fair play, de győzzön a jobb
tehát magyarul mást lehet fikázni őszintén csak őt nem? haggyadelazt!
(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2007. 09. 11. kedd 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 02:08
BOCS,BOCSI,BOCS...Itt és most kérek SŰRŰ ELNÉZÉST mindazoktól akiket sérelem ért.
A barátnőm kicsit elragadtatta magát nem kicsit undorító hangnemet használva.Megkapta a magáét,és szégyenlem is magam miatta.(elhihetitek eléggé ciki,de ez az én problémám)
VISZONT Amit közölni szeretett volna magyarra lefordítom.
Jármű az nem egy álló garázsban pihenő valami éjszaka,hanem tömegközlekedés.
Tény,hogy nem cicababa,viszont másokkal és csinosabb hölgyekkel szemben ő bevállalta,és nem a nyereményért,hanem hogy megmutassa,a teltek is képesek megmutatni magukat,és vannak olyan bátrak vagy bevállalósak mint a modell alkatok.Nézzünk már kicsit körbe,1 hete még 1 jelentkező se akadt,most meg hírtelen beindultak.Tény,hogy kicsit nagyon szabadszájúra vette a figurát,viszont őszintén vállalta a véleményét,nem használt más nevet,ezért nem gerinctelen,és nem hazudozós,hanem őszinte ami ebben az országban úgy tűnik manapság BŰN.Én ennyit szerettem volna hozzáfűzni,és a részvétel mindenek előtt!
A barátnőm kicsit elragadtatta magát nem kicsit undorító hangnemet használva.Megkapta a magáét,és szégyenlem is magam miatta.(elhihetitek eléggé ciki,de ez az én problémám)
Tény,hogy nem cicababa,viszont másokkal és csinosabb hölgyekkel szemben ő bevállalta,és nem a nyereményért,hanem hogy megmutassa,a teltek is képesek megmutatni magukat,és vannak olyan bátrak vagy bevállalósak mint a modell alkatok.Nézzünk már kicsit körbe,1 hete még 1 jelentkező se akadt,most meg hírtelen beindultak.Tény,hogy kicsit nagyon szabadszájúra vette a figurát,viszont őszintén vállalta a véleményét,nem használt más nevet,ezért nem gerinctelen,és nem hazudozós,hanem őszinte ami ebben az országban úgy tűnik manapság BŰN.Én ennyit szerettem volna hozzáfűzni,és a részvétel mindenek előtt!
BOCS,BOCSI,BOCS...Itt és most kérek SŰRŰ ELNÉZÉST mindazoktól akiket sérelem ért.
Szép képek, mindenkitől, mindenkinek gratula, csak az tűnt fel, hogy nem igazán vette mindenki figyelembe a versenykiírásokat (nyilvánosság).
Sok szép lány akad, de itt ugye nem csak a szépség a legfontosabb, ezt a szavazásnál majd tartsuk szem előtt!
Azért köszi mindenkinek, aki ránk szavaz....
Sok szép lány akad, de itt ugye nem csak a szépség a legfontosabb, ezt a szavazásnál majd tartsuk szem előtt!
Azért köszi mindenkinek, aki ránk szavaz....
ezuttal is bebizonyosodott hogy magyar lanyoknal nincs jobb, szerintem mindd meger egy nyalast es utanna megegyet, szoval : jok vagytok nagyon , nagyon lanyok, koszonjuk akepeket
Megmondom őszintén, az egyik szemem sír, a másik nevet... Nevet, mert örülök, h a kezdeti nehézségek ellenére ilyen sok pályamunka született. Sír, olvasva 1-2 véleményt. Zimmi azt hiszi, hogy azzal futtathatja a munkáját, ha az összes többit lefikázza. Izotonex dettó... Vita, fikázás, veszekedés, már az elején... Nem is tudom, mit mondjak... robdelux nem véleményez, csak mindenhova betolja a "húú de gáz!de elcsesztük!csak mi válaltuk az arcunkat!?" szöveget.
Van pár nagyon jó sorozat, jó képekkel, szép lányokkal. Gyerekek, miért nem ezzel törődtök? Miért nem a lányokat csodáljátok? Miért a fikázás és a leszólés indul be?
Van pár nagyon jó sorozat, jó képekkel, szép lányokkal. Gyerekek, miért nem ezzel törődtök? Miért nem a lányokat csodáljátok? Miért a fikázás és a leszólés indul be?
Csatlakozom DR-hoz.(A saját nevezésünknél is leírtam, de ide is kívánkozik)Minden nevezőnek gratulálok, mert vették a fáradtságot, hogy nevezzenek:ki így, ki úgy.Olvasva a nevezőknél a hozzászólásokat, azért remélem, hogy nem fog nagyon eldurvulni a helyzet, mert mindenki kap hideget meleget rendesen(Nem tagadom én is írtam ide-oda).Szóval mielőtt azért valaki valami sértőt írna, azért gondolja át, hogy mi munka és milyen merészség kell, hogy egyáltalán nevezni tudjon valaki egy ilyen versenyen.Én a részemről azt mondom: fair play, de győzzön a jobb
Gratulálok minden kedves beküldőnek. Alapvetően azt kell értékelni, hogy megpróbálták. Ahhoz képest, hogy nem olyan régen, még nem volt jelentkező, (kaptunk levelet) szépen összegyűltek.
Nehéz a szavazás, de már túl vagyok rajta. Érdeklődve várom az eredményeket.
Nehéz a szavazás, de már túl vagyok rajta. Érdeklődve várom az eredményeket.
Kussolok...megkatam
Akik neveztek a versenyre, miért nem kapják meg a szokásos 1 hónapos VIP tagságit ami beküldőként "járna"???????
gratula
Nem szopatunk senkit. Nem állítottuk, hogy éjféltől indul a szavazás, csak azt, hogy a mai nap folyamán. Mivel éjfélig volt határidő, a mai napon még elég sok munka volt az oldallal, anyagokkal. Már kintvan, lehet nézni.
copatnak minket :(
ó mikorlesznekmárfent a képek ? éjfélkor ? :S
délután van...
Mikor lehet majd szavazni? méár várom nagyon nagyon
Én is várom a képeket, meg ha igaz, video is készült.
Ma délután kikerülnek