Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 09. 12. szerda 14:17  #136
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Akárki akármit mond, nekem nagyon is bejönnek a képek, és "nyilvános/ nemnyilvános hely" kommenteket írni szerintem max annak van joga aki beküldött képeket... a többiek örüljenek, hogy nézhetik...
2007. 09. 12. szerda 13:56  #135
nude_lena nude_lena
az alábbiakra reagálva:
nem a fórumot kell hibáztatni!én azt imádom a legjobban, ha olvashatom a véleményeket (főleg ami az én képeimhez szól wink )
.
de az igaz, hogy az értelmetlen fikázást abba kell hagyni. A verseny pont arról szól, hogy az emberek szavazhatnak, hogy a bevállalósabb mutogatós, vagy az esetleg igényesebbre törekvő, "elbújós" jön be.
.
ja és az álló vonatokról és éjszakai járatokról még annyit, hogy bármilyen hihetetlen, ha egyszer megpróbálod, rájössz milyen nehéz észrevétlenül fellógni egy látszólag otthagyott vonatra, és hogy mekkora ablakok vannak rajta...
.
Szóval hajrá mindenkinek, és írjatok sok szépet nekünk!!! wink
. . . . . . . . . . . . . . . .
Moncy üzenete:

Csatlakozom Dokihoz...
Szintén egyik szem rivós...

Most bátor leszek, lehet kapok egy kis tiltást érte...

NEM ENGEDNÉK KOMMENTEKET ÍRNI!!!!!

Csak szavazás és kész...

Ez a "verseny" mint a címében benne van: AMATŐR ne várjatok profi csajokat profi beállítással...

Nyálcsorgatva vártátok a képeket aztán meg folyamatosan megy a "ez sem tetszik, az sem tetszik, nem túl bevállalós, van utas-nincs utas, unalmasak az esti fotók, de gáz a csaj" bla bla bla...

Mint a viccben: ha van kalapja azért, ha nincs kalapja azért...

off...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 11. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 07:09
Csatlakozom Dokihoz...
Szintén egyik szem rivós...

Most bátor leszek, lehet kapok egy kis tiltást érte...

NEM ENGEDNÉK KOMMENTEKET ÍRNI!!!!!

Csak szavazás és kész...

Ez a "verseny" mint a címében benne van: AMATŐR ne várjatok profi csajokat profi beállítással...

Nyálcsorgatva vártátok a képeket aztán meg folyamatosan megy a "ez sem tetszik, az sem tetszik, nem túl bevállalós, van utas-nincs utas, unalmasak az esti fotók, de gáz a csaj" bla bla bla...

Mint a viccben: ha van kalapja azért, ha nincs kalapja azért...

off... duma
2007. 09. 12. szerda 09:51  #134
kakukktojas73 kakukktojas73
Jó ez a verseny, kellően felkorbácsolja a kedélyeket...
Így izgalmasabb.
2007. 09. 12. szerda 08:59  #133
Törölt felhasználó (53645)
magyarország
bangkok
2007. 09. 11. kedd 21:14  #132
terrybenedict terrybenedict VIP
Ez a kurva pénz, mit ki nem hoz az emberekből, mi????
Ha nem lenne lóvé a fődíj, akkor is ennyire hörögne mindenki?
Akkor is ennyien neveztek volna?
Vagy akkor csak azok neveztek volna, akiknek tényleg az a lényeg, hogy szórakozzanak egy kicsit?
Azt kellene csinálni, hogy aki nyer, az dobja fel a lóvét valami party szervezésre, vagy valami ilyesmire!
Vélemény?
2007. 09. 11. kedd 21:05  #131
zimmi zimmi VIP
Jármű:Minden olyan eszköz amelynek kerekei vannak,és szállítható rajta valami,vagy valaki.
Tehát ha szénával teli lovas szekéren a puszta kellős közepén szeretkezem az asszonnyal,és lefotózom azt,akkor se szólhattak volna egy szót sem,hiszen az is jármű nemde?? smile
Egyébként a sorok között lehetett olvasni,hogy autó nem lehet,ebből kifolyólag a szekér se.Így maradt a tömegközlekedés.Ha jól megfigyeljük,és kilogikázzuk benne van a nevében.Miért voltak kíváncsiak erre a szervezők?
A próba fülke zárt,az autóban nem lehet,hiszen zárt,és valami nyílvánossabb mi más lehetne,ami izgalmakat,és kalandot is rejt? Megoldás:Jármű.
2007. 09. 11. kedd 20:52  #130
MmePrune MmePrune VIP Admin
"Szavazni 23-a éjfélig lehet (aktuális eredmények 17-étől láthatóak), a díjakat és nevezéskiírást ennek az oldalnak a legalján találod! Ezúttal a szokásos 3 díj mellett még egyet megszavaztatunk: ki volt a legbátrabb. A különdíjazott 200 euro-s nyereményben részesül! A szavazásra és a verseny eredeti anyagainak letöltésére VIP tagok jogosultak, minden szavazó 1500 G .Pontot kap!"

itt olvasható az eredeti szöveg

üdv: egy kedves admin smile
(Ez egy válasz kapika üzenetére (2007. 09. 11. kedd 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 18:40
Egy kedves admin elmondhatná, hogy mikortól lesznek láthatók a részeredmények illetve mit kap aki elviszi a legbátrabb kategóriáért járó díjat, mert gondolom van??THX
2007. 09. 11. kedd 20:21  #129
Törölt felhasználó (57554) VIP
na ezért volt jobb a próbafülkés verseny!ott minden tiszta és egyértelmű volt.bementél egy olyan helyre ahol amúgy is vetkőzik mindenki és csak annyi volt a dolog hogy ha be tudtad vinni a pasid már nyert ügyed volt!bármit meg lehetett tenni.a jelenlegi versennyel az a probléma hogy a legtöbb nevező igen tágan értelmezte.a bibi ott kezdődött hogy tágan is értelmezhető!mert itt most az éjszaka veszteglő,vonatba bemászó stb.nevezők versenyeznek a nappal akár tömeg közlekedésben résztvevő járművön puncit széthúzókkal.ezért van az aminek egyáltalán nem kellene lennie.és ez igazából szerintünk nem a versenyzők hibája.pontosabban kellet volna meghatározni hogy valójában mit fognak értékelni a verseny során.
2007. 09. 11. kedd 19:04  #128
Martha :
Akkor béreljek egy buszt, és azon fotózgassunk?????
Beláthatod, hogy ez így nem az igazi.
Igaz, hogy ez nem volt leírva, de a sorok közt olvasva ezt le lehet vonni...
2007. 09. 11. kedd 18:40  #127
kapika kapika VIP
Egy kedves admin elmondhatná, hogy mikortól lesznek láthatók a részeredmények illetve mit kap aki elviszi a legbátrabb kategóriáért járó díjat, mert gondolom van??THX
2007. 09. 11. kedd 18:38  #126
kapika kapika VIP
Morpheussal tökéletesen egyetértek!!Üzenem minden kedves fikázónak, hogy elő a gépet és csináljon jobb képeket, mint itt a nevezők.Ráadásul, ahogy elnéztem a sorozatoknál lévő fórumokba leginkább azok írnak be akik nem VIP tagok, vagyis mivel szavazni nem tudnak ezért így élik ki magukat.Kíváncsi vagyok a következő versenyen melyikük fog nevezni, de gyanítom, hogy egyik sem.
2007. 09. 11. kedd 18:15  #125
Martha Martha VIP
"Legújabb (ez már a 9.) amatőr versenyünk célja, hogy olyan fotósorozatot vagy videót készítsetek, amely valamely tömegközlekedési járművön (busz, vonat, villamos, metró, hév, repülőgép, fogaskerekű, trolibusz) való erotikus "tevékenységet" ábrázol. Ez a miniszoknyás punci mutogatástól indul, és a képzelet szabja a felső határát. Autóban készült felvételeket nem fogadunk el (kizárólag tömegközlekedési járművön készült anyagot küldjetek) !"
ez volt a kiírás. a fikázók olvassák újra, értelmezzék(ha képesek rá).
2007. 09. 11. kedd 17:08  #124
2007. 09. 11. kedd 17:07  #123

kedves zimmi!
szólj a barátnődnek, hogy regeljen saját névvel, mert konfliktusok forrása lehet a későbbiekben is, ha a te neveddel ír (lásd a jelenlegi esetet)
(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2007. 09. 11. kedd 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 02:08
BOCS,BOCSI,BOCS...Itt és most kérek SŰRŰ ELNÉZÉST mindazoktól akiket sérelem ért.
A barátnőm kicsit elragadtatta magát nem kicsit undorító hangnemet használva.Megkapta a magáét,és szégyenlem is magam miatta.(elhihetitek eléggé ciki,de ez az én problémám)
VISZONT Amit közölni szeretett volna magyarra lefordítom.
Jármű az nem egy álló garázsban pihenő valami éjszaka,hanem tömegközlekedés.
Tény,hogy nem cicababa,viszont másokkal és csinosabb hölgyekkel szemben ő bevállalta,és nem a nyereményért,hanem hogy megmutassa,a teltek is képesek megmutatni magukat,és vannak olyan bátrak vagy bevállalósak mint a modell alkatok.Nézzünk már kicsit körbe,1 hete még 1 jelentkező se akadt,most meg hírtelen beindultak.Tény,hogy kicsit nagyon szabadszájúra vette a figurát,viszont őszintén vállalta a véleményét,nem használt más nevet,ezért nem gerinctelen,és nem hazudozós,hanem őszinte ami ebben az országban úgy tűnik manapság BŰN.Én ennyit szerettem volna hozzáfűzni,és a részvétel mindenek előtt!
2007. 09. 11. kedd 15:09  #122
szanncsesz szanncsesz
sziasztok!jogos!
igzából én is azt hiányoltam hogy nem volt egyértelműbb hogy a tömegközlekedés itt mint fogalom valójában mit takarjon
mit szabad mit nem
és ezért volt a vita is
szerintem jobban le kellett volna irniuk a követelményeket
persze annak ellenére gyönyörű képek születtek az biztos némelyik megállná a helyét a profik közt is az tuti
de az tény hogy hazánkban kevés az igazán bevállalós ember. több kéne belőlük hisz itt is vannak szép lányok és párok is
és az is tény hogy iroasztal mellől könnyű fikázni
álljon oda és csinálja

2007. 09. 11. kedd 12:54  #121
Ja, igazatok van. Nem kell veszekedni, meg fikázódni, mert semmi értlme. Biztos, hogy senki sem azért csinálta a fotóit úgy, és olyannak, amilyen lett, mert nem volt elég bátorsága máshol csinálni, egyszerűen ez jutott eszébe, erre volt lehetősége.
Amiben ROBDELUXE-hoz és SANCSESSZ-hez csatlakozom, hogy több sorozatban gyakorlatilag nincs nyilvánosság. Itt egy kicsit a rendszergazdikat is kérdezném, hogy cenzúra adta lehetőségeikkel miért is nem éltek, vagy figyelmeztették a kedves nevezőket, hogy minek is kellene szerepelni a fotókon.
Akárhogy is van, tetszik, hogy elég jól felkavaródott az állóvíz. Mindegy mi lesz az eredmény, a lényeg a részvétel, és hogy hatalmasat dugtunk a fotózás után.
Aki meg azt mondja, hogy nem elég bevállalósak a képet, az kapja be a faszt, és próbáljon meg buszon, vonaton, villamoson, HÉV-en, vagy akármin olyan szitut teremteni, hogy a fotóalany jól látható legyen, lehetőleg őt ne lássa senki, és még fotózni is lehessen.
Nem biztos, hogy minden tétova szemlélődő ugyanúgy reagálna egy ilyen látványra, mint mondjuk egy rejszos, recskázó informatikus vagy gépész hallgató....
2007. 09. 11. kedd 12:15  #120
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Én a magam részéről elfogadom zimmi bocsánatkérését!
Valahol érthető is lett volna a felháborodás, hiszen ők úgy vélték, hogy minél nyilvánosabban, minél cikisebb, minél "veszélyesebb" szituban készüljenek az amatőr sorozatok, aminek ők meg is feleltek, és gáznak érezték a sok üres busz-éjszakai vonat sorozatot. Csak ennek a felháborodásának nem megfelelően adtak hangot!
De Uraim és hölgyeim! Értékelni kell azt is, ha valaki belátja a tévedését, rossz hangnemét és ezért tud bocsánatot kérni! Ő ezt megtette, ami nagy szó!
Kérek tisztelettel mindenkit, hogy ne offoljuk a topicot, és maradjunk annál, ami a lényeg: ÉRTÉKELJÜK A SOROZATOKAT, CSODÁLJUK A LÁNYOKAT!!! Vita vége, veszekedés dettó, maradjunk a versenynél!
(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2007. 09. 11. kedd 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 02:08
BOCS,BOCSI,BOCS...Itt és most kérek SŰRŰ ELNÉZÉST mindazoktól akiket sérelem ért.
A barátnőm kicsit elragadtatta magát nem kicsit undorító hangnemet használva.Megkapta a magáét,és szégyenlem is magam miatta.(elhihetitek eléggé ciki,de ez az én problémám)
VISZONT Amit közölni szeretett volna magyarra lefordítom.
Jármű az nem egy álló garázsban pihenő valami éjszaka,hanem tömegközlekedés.
Tény,hogy nem cicababa,viszont másokkal és csinosabb hölgyekkel szemben ő bevállalta,és nem a nyereményért,hanem hogy megmutassa,a teltek is képesek megmutatni magukat,és vannak olyan bátrak vagy bevállalósak mint a modell alkatok.Nézzünk már kicsit körbe,1 hete még 1 jelentkező se akadt,most meg hírtelen beindultak.Tény,hogy kicsit nagyon szabadszájúra vette a figurát,viszont őszintén vállalta a véleményét,nem használt más nevet,ezért nem gerinctelen,és nem hazudozós,hanem őszinte ami ebben az országban úgy tűnik manapság BŰN.Én ennyit szerettem volna hozzáfűzni,és a részvétel mindenek előtt!
2007. 09. 11. kedd 12:10  #119
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Na ja, de az sem véleményezés, hogy mindenhova berakor Ctrl+C - Ctrl+V-vel a "Húú de gáz..." sorokat. Erre nem válasz a "direkt nem véleményeztem...". Na mindegy, hagyjuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57554) VIP
2007. 09. 11. kedd 07:16
sziasztok!direkt nem véleményeztem mert igenis bátorság kiállni és elindulni a versenyen de abban terrybenedictnek igaza van hogy igaz a járműről szól a verseny csak azért a nyilvánosság kockázatának is benne kellene lennie
hiszen az elején irták hogy autóban készült fotókat nem fogadnak el
vajon miért?mert ott a legkönyebb hisz egy deka ember sem mászkálhat arra
ezért a tömegközlekedés
és szerintem senki sem sért senkit sem ha elmondja a véleményét, de abban igaza van egyeseknek hogy igen az aki zárt fülkében behuzott függöny mellett vagy teljesen üres buszban ami még nem is nyilvános készit képeket labdába sem rughat egy olyannal aki tényleg nyilvános helyen vállal be és készit képeket vállalva a kockázatot
és itt tényleg nem a szépség számit, egy kissé molett hölgynek van legalább annyi esélye(sőt több is)egy olyannal szemben aki igaz tökéletes az alakja de semmi kockázatot nem vállal. hajrá mindenki
2007. 09. 11. kedd 09:51  #118
lip lip
nézd már! a 2 ártatlan, aki végigfikázta a mezőnyt smile eszem a sziveteket
2007. 09. 11. kedd 09:22  #117
szanncsesz szanncsesz
sziasztok!
gyerekek nem kell vita
én azt mondom örülni kell hogy egyáltalán valaki vette a bátorságot és nekilátott nevezni
kicsi hazánkban még igy is elenyésző azoknak a száma akik erre vállalkoznak(sajna)
már az megéri szerintem hogy az ember jót szórakozik. mi amikor a videót elkészitettük nekünk csak az számitott hogy izgi a dolog ilyet még ugysem csináltunk. jól éreztem magam és jó volt felidézni hogy mikor fiatal voltam hogy "rosszalkodtam" egy vonaton lesve az ellenőrt pl. hogy meglát
szerintem mindegy hogy valaki kövér vagy sovány jó csaj vagy csúnya
itt az számit hogy elindult és nevezett
és lehet hogy pl. kövér vagy nem tul szép (én sem vagyok az)
de hazánk ilyen vegyes mi lenne ha csupa jó csajból állna?unalmas én szerintem kellenek olyanok is akik hozzák az átlagot sőt merem állitani ők még bátrabbak mint azok akik szépek vagy soványak
én örülök annak hogy vannak emberek még ha kevesen is akik mernek
és nem számit hogy konkurrencia vagy sem
nyerjen a jobb
üdv:robdelux párja

/ 14