Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 09. 13. csütörtök 14:28  #156
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Egyébként eszméletlenül jó sorozatok születtek, ha ez így halad,az itteni amatőrök profikká válnak nyes
2007. 09. 13. csütörtök 09:43  #155
Törölt felhasználó (27697) VIP
Olvastam!

Én is örülök neki, hogy kicsit csitulnak a kedélyek, de félek, hogy ez nem tart majd sokáig (17.-e)
Nagyon tetszett a sorozatod, szerintem a legigényesebb mind közül! Sokszor a szexi ruhás képek sokkal többet mondanak el, mint a teljes kitárulkozás. A beállítások is profik!

Idáig Ti vagytok a legszimpatikusabbak számomra! Sok sikert!

Ps.: Már gondolkozom egy új sorozaton! smile
(Ez egy válasz nude_lena üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 03:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 03:02
és még csak annyit, aztán nem floodolom tovább a topicot, hogy elképesztően dögös lány vagy - nem véletlenül hasonlítottak a barátnőmhoz wink smile smile (olvastad?! smile )
mindnen elismerésem a sportos testedé, amellett hogy az adottságaidról meg már sok ódát megírtak az ókor óta, szal most bele se mennék wink

.
PS.:
ha esetleg GG-ztek még, majd tegyetek fel íncslekedő szexi ruhás képeket, az segít a fantáziálásban wink
2007. 09. 13. csütörtök 06:55  #154
szanncsesz szanncsesz
sziasztok!az tényleg köcsög dolog hogy sokan töb névvel beregelve csinálja a fesztivált
nekem nincs baj a negativ kritikákkal sem ha az épitő jellegű
csak a full bunkókat utálom
én vagy moderáltatnám az ilyet vagy esetleg annyi hogy csak vip tagok irhatnának kritikát akik amugy is szavaznak
akiknek nincs szavazati joguk azokat nem engedném
egyébként egyre kiváncsibb vagyok mi lesz a részeredmény áll. 17 én kint lesz
2007. 09. 13. csütörtök 03:02  #153
nude_lena nude_lena
és még csak annyit, aztán nem floodolom tovább a topicot, hogy elképesztően dögös lány vagy - nem véletlenül hasonlítottak a barátnőmhoz wink smile smile (olvastad?! smile )
mindnen elismerésem a sportos testedé, amellett hogy az adottságaidról meg már sok ódát megírtak az ókor óta, szal most bele se mennék wink

.
PS.:
ha esetleg GG-ztek még, majd tegyetek fel íncslekedő szexi ruhás képeket, az segít a fantáziálásban wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 12. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 17:21
Sziasztok! Szerintem a verseny végéig már el sem fogom olvasni a hozzászólásokat!
Egyes nevezők kicsit félreértelmezték a verseny kiírását, és náluk úgy "jött le" a dolog, hogy az a lényeg, hogy minnél több ember látszódjon a háttérben! Annál jobb, minél többet vállaltok be! Valahogy így hangzott! Ettől még a többi versenyzőt ne zárjuk mán ki...Jó?

Ezek szerint az lett volna a nyerő, aki a szomszéd 80 éves Juci nénit ráülteti a 6-os Combino ütközőjére az Oktogon közepén, hogy menet közben masztizzon vele??? Na nee...
2007. 09. 13. csütörtök 02:52  #152
nude_lena nude_lena
és persze respect a 80 éves Juci néninek is, mindaddig, amíg ő neki nem áll beszólogatni a szemrevaló üde fiatal lányoknak, h kotródjanak az útjából, mert ő itt a JANI.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 12. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szerintem a verseny végéig már el sem fogom olvasni a hozzászólásokat!
Egyes nevezők kicsit félreértelmezték a verseny kiírását, és náluk úgy "jött le" a dolog, hogy az a lényeg, hogy minnél több ember látszódjon a háttérben! Annál jobb, minél többet vállaltok be! Valahogy így hangzott! Ettől még a többi versenyzőt ne zárjuk mán ki...Jó?

Ezek szerint az lett volna a nyerő, aki a szomszéd 80 éves Juci nénit ráülteti a 6-os Combino ütközőjére az Oktogon közepén, hogy menet közben masztizzon vele??? Na nee...
2007. 09. 13. csütörtök 02:43  #151
nude_lena nude_lena
pilu26, én veled vagyok (a fotós), és asszem lena is, csak épp nincs itt smile
mi pl nem mentünk fel álló vonatra, mert neccesebbnek éreztük, h nem látjuk, h ki mikor tör ránk. ugyanez egy fülkével esetetekben még durvább. (és asszem a kallerok külön buknak a bezárt ajtókra, mert az vmit "jelent". én pl a mobilomat buktam 1 haverral buli után 1 bezárt fülkéből:() és tőled idézem zimmi kollégát, aki mások leszólásával próbál szavazókat meggyőzni: zimmi[VIP]

2007 Sep 10 Hétfo 19:33 Szép a csaj de hol itt a bátorság, hol a "közönség"??? Mitől tömegközlekedés?? a verseny lényege ez lett volna

ő egyebet nem csinált, minthogy elbújva megemelte a szoknyáját. az ugye nem nagy kockázat, ha el kell engedni, amikor közeledik vki. de ha rátok nyitnak...(hopp! épp erről is van 1 sztorim smile )) dehát ezért csináljuk, nemde wink ? aki meg otthon remegő kézzel a kisszobában anyu szoknyája mögül megmondja a frankót - hát annak csak azt kívánhatom, h egyszer találjon magának olyan lányt aki nem csak hanyatt fekve az ágyon engedi neki h bepiszkolja smile )))))
nah, remélem lassan átveszi helyét a peace&happiness + persze az építő kultúrált kritika.
csókok,****

2007. 09. 13. csütörtök 02:23  #150
nude_lena nude_lena
teee... olvastam, és egyetértek tökre, és bocs ha félreérthető voltam, de nem neked szólt az egész üzi, csak annyit nagyon fontosnak tartottuk megjegyezni, hogy a "versenyzőknek" az egyik legfontosabb élmény a hsz-ek ovasgatása. szal nem lenne jó ha megszűnne, de persze abszolút ki kéne szűrni a bunkókat. sajnos most sokan nagyon beleélik magukat a névtelenségbe. pedig épp a jó közösség volt az egyik, amiért én megszerettem a GG-t, és amiért nudelena is vállalta a képeket. mondjuk lehet - a te ötleted nyomán - a negatív hsz-eket kéne megszűntetni smile bunkóék kaphatnának egy saját fórumtopikot, ahol ölhetnék egymást LOL, és senki nem lenne rájuk kíváncsi smile ))
meg az előző versenyen a versenytársakkal is jobb volt a "kapcsolat", most sajnos már nekem is eszembe jutott, h a nevezőket le kéne tiltani egymásról...:((( ez a legszomorúbb a mostaniban. de alapvetően abban is egyetértünk, h LÉPHETNE VMI RADIKÁLISAT A GG, mert ezek után senkinek nem lesz kedve nevezni. mondjuk jó lenne moderátori jogot kapni a saját lapunkra smile klikkelésre kivágni aki "rosszat szólt" smile )
nah, kitartás mindenkinek wink

Egyem a szivedet...
Olvastad mire írtam h. csatlakozom dokihoz?

".
ja és az álló vonatokról és éjszakai járatokról még annyit, hogy bármilyen hihetetlen, ha egyszer megpróbálod, rájössz milyen nehéz észrevétlenül fellógni egy látszólag otthagyott vonatra, és hogy mekkora ablakok vannak rajta... "

eszem ágában sincs...

A fikázókhoz szóltam a hsz-emmel Teeee....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 12. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 17:00
Egyem a szivedet...

".
ja és az álló vonatokról és éjszakai járatokról még annyit, hogy bármilyen hihetetlen, ha egyszer megpróbálod, rájössz milyen nehéz észrevétlenül fellógni egy látszólag otthagyott vonatra, és hogy mekkora ablakok vannak rajta... "

eszem ágában sincs...

A fikázókhoz szóltam a hsz-emmel Teeee.... wink
2007. 09. 12. szerda 23:03  #149
ghorrag ghorrag
nem höbörögtem...az nalam nem igy nez ki
es örülök, hogy megnezhettem a kepeket ( nehanyat le is töltöttem az utokornak )

az sem korrekt dolog, hogy egy ember 200 neven regisztralhat...igy semmi ertelme a vegleges tiltasnak...es lehet az ellen is tenni...engem pl egy eve id alapjan veglegesen tiltottak egy forumrol ( mert ott id alapjan szokas tiltani ), mert mereszeltem a szocialdarwinizmusrol es a lombrozo-elmeletröl pozitivan nyilatkozni

a vip nemvip szavazati jog kerdesröl meg lemaradtam, mert az elmult honapokban nem igen voltam netközelben

van asszonyom, de ellenere lenne, ha a rola keszült kepeket beküldenem, amiket csinaltunk....akkor mar inkabb fizetek....de mikor eleddig elöször es utoljara vip tag voltam, meg egy honapra 500 ftba se került....azota kicsit fölment az ara...ok....a szolgaltatas is komolyabb lett azota
(Ez egy válasz kapika üzenetére (2007. 09. 12. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 18:29
Az lenne köcsög dolog, ha minden ráérő 200 nevet regisztráló szavazhatna.Na akkor torzulna az eredmény.Amúgy meg nem csak pénzért lehet VIP tag valaki.Megoldás?Küldj be képeket az asszonyodról és máris VIP tag vagy.Nincs asszonyod?Megoldás?Örülj, hogy ingyen megnézheted itt a jobbnál jobb privát amatőr lányok képeit és inkább ne hőbörögj.Amúgy ez a VIP nem VIP szavazati jog minden versenyen előjön és már kissé unalmas.Remélem a szervezőknek eszük ágában sincs változtatni ezen.(????)
2007. 09. 12. szerda 22:34  #148
kapika kapika VIP
wink Kikkel ismerkednétek meg?
(Ez egy válasz activity üzenetére (2007. 09. 12. szerda 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 20:50
Elolvasgattuk a hozzászólásokat, és úgy döntöttünk, hogy mi is hozzászólunk. Nekünk a képeink cca 2 hónapja készültek, ez talán a lenge öltözékből is látszik. Terveink szerint szerettünk volna még képeket csinálni, ám valahogy nem úgy alakult az életünk. Mikor jött az e-mail, hogy alig alig jelentkeztek a versenyre, úgy gondoltuk, hogy beküldjük ezt a néhány képet, nehogy elmaradjon a verseny smile .
Ám mint ahogy sokan mások, mi sem feltétlen nyerési szándékkal jelentkeztünk, és nem is azért, hogy lehurrogjanak. A felhívást ki ki a maga módján értelmezheti, egy biztos, ha már a nevezők között vagyunk, akkor védjük meg magunkat: a feladat az volt, hogy tömegközlekedési eszközön készüljenek a képek. Ez megvalósult!
Volt olyan, aki a következő képp szólt hozzá: az sem különb, ha a sarokban megbújva készítették a fotókat. Ha nyílvánosság, akkor azok a képek arcokkal szemben, premier, látva a gyanutlan megdöbbenéseket készüljenek. Ilyenformán senki nem felelt meg a kiírásnak. Összegezve: mindenki ki tett magáért, ki így, ki úgy. Az vesse ránk (17ünkre) először a követ, aki holnap feltölt magáról különb kifogásolhatatlanul megbotránkoztató, nyílvános tömegközlekedési képeket.
Mindenki aki, nevezett, azoknak gratulálok, néhánnyal még meg is ismerkednénk, a többieknek pedig:
ésszel kritizáljanak.
Ui.: köszönjük a sok szép, és építő jellegű kritikát
activity
2007. 09. 12. szerda 20:50  #147
activity activity VIP
Elolvasgattuk a hozzászólásokat, és úgy döntöttünk, hogy mi is hozzászólunk. Nekünk a képeink cca 2 hónapja készültek, ez talán a lenge öltözékből is látszik. Terveink szerint szerettünk volna még képeket csinálni, ám valahogy nem úgy alakult az életünk. Mikor jött az e-mail, hogy alig alig jelentkeztek a versenyre, úgy gondoltuk, hogy beküldjük ezt a néhány képet, nehogy elmaradjon a verseny smile .
Ám mint ahogy sokan mások, mi sem feltétlen nyerési szándékkal jelentkeztünk, és nem is azért, hogy lehurrogjanak. A felhívást ki ki a maga módján értelmezheti, egy biztos, ha már a nevezők között vagyunk, akkor védjük meg magunkat: a feladat az volt, hogy tömegközlekedési eszközön készüljenek a képek. Ez megvalósult!
Volt olyan, aki a következő képp szólt hozzá: az sem különb, ha a sarokban megbújva készítették a fotókat. Ha nyílvánosság, akkor azok a képek arcokkal szemben, premier, látva a gyanutlan megdöbbenéseket készüljenek. Ilyenformán senki nem felelt meg a kiírásnak. Összegezve: mindenki ki tett magáért, ki így, ki úgy. Az vesse ránk (17ünkre) először a követ, aki holnap feltölt magáról különb kifogásolhatatlanul megbotránkoztató, nyílvános tömegközlekedési képeket.
Mindenki aki, nevezett, azoknak gratulálok, néhánnyal még meg is ismerkednénk, a többieknek pedig:
ésszel kritizáljanak.
Ui.: köszönjük a sok szép, és építő jellegű kritikát
activity
2007. 09. 12. szerda 18:29  #146
kapika kapika VIP
Az lenne köcsög dolog, ha minden ráérő 200 nevet regisztráló szavazhatna.Na akkor torzulna az eredmény.Amúgy meg nem csak pénzért lehet VIP tag valaki.Megoldás?Küldj be képeket az asszonyodról és máris VIP tag vagy.Nincs asszonyod?Megoldás?Örülj, hogy ingyen megnézheted itt a jobbnál jobb privát amatőr lányok képeit és inkább ne hőbörögj.Amúgy ez a VIP nem VIP szavazati jog minden versenyen előjön és már kissé unalmas.Remélem a szervezőknek eszük ágában sincs változtatni ezen.(????)
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 12. szerda 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 17:25
kocsog dolognak tartom, hogy csak a vip-tagok szavazhatnak
ezzel ugyan lehet, hogy megnö a fizetö latogatok szama ( ideiglenesen ), viszont torzul6 a vegeredmeny

na mindegy..nem ugatok bele, de azert elkepzelhetö, hogy a legbatrabb mellett egy közönsegdijat is ki lehetne osztani, amire mindenki szavazhat, nemcsak a vipek

az en szavazataim:
1. attitude
2. pilu26
3. toratoratora
legbatrabb:robdelux

ha valakit nagyon erdekel ( amit valoszinütlennek tartok ) akkor priviben elarulom, hogy mi alapjan döntöttem
2007. 09. 12. szerda 17:25  #145
ghorrag ghorrag
kocsog dolognak tartom, hogy csak a vip-tagok szavazhatnak
ezzel ugyan lehet, hogy megnö a fizetö latogatok szama ( ideiglenesen ), viszont torzul6 a vegeredmeny

na mindegy..nem ugatok bele, de azert elkepzelhetö, hogy a legbatrabb mellett egy közönsegdijat is ki lehetne osztani, amire mindenki szavazhat, nemcsak a vipek

az en szavazataim:
1. attitude
2. pilu26
3. toratoratora
legbatrabb:robdelux

ha valakit nagyon erdekel ( amit valoszinütlennek tartok ) akkor priviben elarulom, hogy mi alapjan döntöttem
2007. 09. 12. szerda 17:21  #144

2007. 09. 12. szerda 17:00  #143
Moncy Moncy
Egyem a szivedet...

".

eszem ágában sincs...

A fikázókhoz szóltam a hsz-emmel Teeee.... wink
(Ez egy válasz nude_lena üzenetére (2007. 09. 12. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 13:56
az alábbiakra reagálva:
nem a fórumot kell hibáztatni!én azt imádom a legjobban, ha olvashatom a véleményeket (főleg ami az én képeimhez szól wink )
.
de az igaz, hogy az értelmetlen fikázást abba kell hagyni. A verseny pont arról szól, hogy az emberek szavazhatnak, hogy a bevállalósabb mutogatós, vagy az esetleg igényesebbre törekvő, "elbújós" jön be.
.
ja és az álló vonatokról és éjszakai járatokról még annyit, hogy bármilyen hihetetlen, ha egyszer megpróbálod, rájössz milyen nehéz észrevétlenül fellógni egy látszólag otthagyott vonatra, és hogy mekkora ablakok vannak rajta...
.
Szóval hajrá mindenkinek, és írjatok sok szépet nekünk!!! wink
. . . . . . . . . . . . . . . .
Moncy üzenete:

Csatlakozom Dokihoz...
Szintén egyik szem rivós...

Most bátor leszek, lehet kapok egy kis tiltást érte...

NEM ENGEDNÉK KOMMENTEKET ÍRNI!!!!!

Csak szavazás és kész...

Ez a "verseny" mint a címében benne van: AMATŐR ne várjatok profi csajokat profi beállítással...

Nyálcsorgatva vártátok a képeket aztán meg folyamatosan megy a "ez sem tetszik, az sem tetszik, nem túl bevállalós, van utas-nincs utas, unalmasak az esti fotók, de gáz a csaj" bla bla bla...

Mint a viccben: ha van kalapja azért, ha nincs kalapja azért...

off...
2007. 09. 12. szerda 16:53  #142
smithi26 smithi26
Most olvastam épp, pár hozzászólásnak nem nevezhető mondatot.Hogy lehet valaki akkora paraszt ,hogy ilyeneket írjon:Jó a segge csak a mellét hagyta otthon,vagy rút az arca, vagy olyat hogy már kicsit koros, vagy pattanásos a puncija stb.Nem is sorolom mert csak felidegesítem magam.Azt nem tudom ilyeneket miért nem szűrnek ki a pi.....ba.Ugye mi akik ide járunk szexet,nőket szerető emberek vagyunk!Mégha nem tetszik valamelyik versenyző akkor sem szólom le inkább nem írok semmit.Bíztatni,bátorítani kéne minden versenyzőt,és tisztelni azért hogy időt energiát áldozva megmutatják magukat,és életet lehelnek az oldalba.Mindenkinek azt javaslom nézenn tükörbe,mondja el a negatív véleményt magáról ebben a stílusba s ha sikerül talán azután írjon ilyeneket.Vagy inkább azután sem!Inkább keressen jobb oldalt ahol ilyen amatőr csajok vannak.Találni úgysem fog!Éljenek az amatőr képek!
2007. 09. 12. szerda 16:38  #141
szanncsesz szanncsesz
hát próbálkozz kedves smithi26 előbb utóbb sikerül smile
az eredményre én is kiváncsi vagyok
állitólag 17-én kint lesz az első részeredmény
(Ez egy válasz smithi26 üzenetére (2007. 09. 12. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 16:35
Sziasztok!Az első,második,harmadik és nyolcadik versenyzők között egyszerűen nem tudok dönteni.Mindegyik tökéletes.A többi versenyzőnek is garatulálok.Kiváncsi leszek az eredményre.Bár a feleségem tudnám már kicsalogatni a hálószobábol,hogy izgalmes helyeken élvezhessük a szex nyújtotta örömöket.
2007. 09. 12. szerda 16:35  #140
smithi26 smithi26
Sziasztok!Az első,második,harmadik és nyolcadik versenyzők között egyszerűen nem tudok dönteni.Mindegyik tökéletes.A többi versenyzőnek is garatulálok.Kiváncsi leszek az eredményre.Bár a feleségem tudnám már kicsalogatni a hálószobábol,hogy izgalmes helyeken élvezhessük a szex nyújtotta örömöket.
2007. 09. 12. szerda 16:31  #139
Szilvester Szilvester
Teljesen zsir az ügy meg iss kérdezem a csajom.
bár picit parázom tőle ua izgat. Szerintem ez full exhibicionizmus ezért jó.
2007. 09. 12. szerda 16:17  #138
szanncsesz szanncsesz
még egy megjegyzésem lenne mikor csináltuk izgi volt hogy nagy "munkában " vagyunk végre jó a kameraállás minden adott
és egyszer szól a párom hogy vigyázz jönnek öltözz
aztán ujra mehet
szerintem majd utólag visszagondolva eszünkbe jut
és jót nevetünk rajta
és ez a lényeg nem az hogy ki nyer
2007. 09. 12. szerda 14:32  #137
szanncsesz szanncsesz
sziasztok!jogos az biztos
és az is igaz amit alább is irtam csak az véleményezzen aki próbálta. mi neveztünk videóval
az tuti nem volt könnyű ugy csinálni hogy közben azt lestük mikor jön pl. a kalauz
a végén majdnem el is kapott igy lemaradt a "vég"
nude_lena örülök hogy ujra itt vagytok
a próbafülkés fotók tutik voltak
(Ez egy válasz nude_lena üzenetére (2007. 09. 12. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 13:56
az alábbiakra reagálva:
nem a fórumot kell hibáztatni!én azt imádom a legjobban, ha olvashatom a véleményeket (főleg ami az én képeimhez szól wink )
.
de az igaz, hogy az értelmetlen fikázást abba kell hagyni. A verseny pont arról szól, hogy az emberek szavazhatnak, hogy a bevállalósabb mutogatós, vagy az esetleg igényesebbre törekvő, "elbújós" jön be.
.
ja és az álló vonatokról és éjszakai járatokról még annyit, hogy bármilyen hihetetlen, ha egyszer megpróbálod, rájössz milyen nehéz észrevétlenül fellógni egy látszólag otthagyott vonatra, és hogy mekkora ablakok vannak rajta...
.
Szóval hajrá mindenkinek, és írjatok sok szépet nekünk!!! wink
. . . . . . . . . . . . . . . .
Moncy üzenete:

Csatlakozom Dokihoz...
Szintén egyik szem rivós...

Most bátor leszek, lehet kapok egy kis tiltást érte...

NEM ENGEDNÉK KOMMENTEKET ÍRNI!!!!!

Csak szavazás és kész...

Ez a "verseny" mint a címében benne van: AMATŐR ne várjatok profi csajokat profi beállítással...

Nyálcsorgatva vártátok a képeket aztán meg folyamatosan megy a "ez sem tetszik, az sem tetszik, nem túl bevállalós, van utas-nincs utas, unalmasak az esti fotók, de gáz a csaj" bla bla bla...

Mint a viccben: ha van kalapja azért, ha nincs kalapja azért...

off...
/ 14