Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 09. 17. hétfő 21:14  #176
tom1019 tom1019 VIP Admin
igazad van!
és gratula! én annak fogok drukkolni, hogy feljebb kerüljetek... nyes

mindenki figyelmét felhívom, hogy a nagyon negatív kritikákkal ne foglalkozzatok, ha nagyon durva, akkor itt is jelezhetitek, igyekszünk fellépni az olyanokkal szemben, akik átlépik azokat a "bizonyos" határokat!
csak hidegvér, és jó versengést!
SZAVAZZON MINDENKI (vegyetek VIP tagságot, most még jobban megéri)!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57554) VIP
2007. 09. 17. hétfő 19:34
sziasztok mindenki!bevalljuk őszintén megörültünk mikor megtudtuk hogy van legbátrabb kategória is.tudtuk hogy 35 évesen két gyerek után nem nagyon lesz esélyünk a tizen és huszon évesekkel szemben.de most hogy megláttuk hogy a részeredményben 4.-ek vagyunk leesett az állunk.már ezért megérte az egész kiruccanás!még akkor is ha a végén lejjebb csúszunk.köszönet azoknak akik ránk szavaztak!a sok sz..rkeverő meg pukkadjon meg!
2007. 09. 17. hétfő 19:34  #175
Törölt felhasználó (57554) VIP
sziasztok mindenki!bevalljuk őszintén megörültünk mikor megtudtuk hogy van legbátrabb kategória is.tudtuk hogy 35 évesen két gyerek után nem nagyon lesz esélyünk a tizen és huszon évesekkel szemben.de most hogy megláttuk hogy a részeredményben 4.-ek vagyunk leesett az állunk.már ezért megérte az egész kiruccanás!még akkor is ha a végén lejjebb csúszunk.köszönet azoknak akik ránk szavaztak!a sok sz..rkeverő meg pukkadjon meg!
2007. 09. 17. hétfő 18:05  #174
zimmi zimmi VIP
Gyerekek viselkedjünk már felnőtt módjára,és a jármű várva várt részeredményeiről vagy hasonlókról kéne beszélni,nem utolsó sorban szavazni se ártana!!!
2007. 09. 17. hétfő 17:21  #173
akkor a "gyengébbek" kedvéért tanulj meg fórumozni, és egy kattintásal válaszolni tudsz a konkrét személynek, akinek az üzenetedet szánod!

nem kötözködni akarok, de a 184-esed első mondata az ikonozásra volt egy sajátságos reakció,
míg a hsz-ed többi részét gondolom pilunak szántad, aki egy jót röhöghetett rajtad!

ha viszont komolyan eltérsz a topic eredeti funkciójától és céljától, akkor beleszaladhatsz egy tiltásba is! nyes
(ezért óvatosságra intelek és figyelmeztetlek!) ejnye1
2007. 09. 17. hétfő 16:47  #172
sejtettem, hogy nem gondolja komolyan, de ezt jelezni is szükséges (egy ikonnal) a félreértések elkerülése végett!
emlékezz vissza milyen vita volt a forgatókönyv pályázatnál,
azt mindenféleképpen célszerű lenne elkerülni a játék tisztasága, és minden résztvevő érdekében!

én részemről szavaztam, és ezúton kívánok mindenkinek sok szerencsét és győzelmet! smile wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (27697) VIP
2007. 09. 17. hétfő 16:39
Köszi Tom, de nem hiszem, hogy ezt morpheus komolyan gondolta volna! 30%??? Ez túl sok! nyes

Gondolkodóba ejtettél! Ha rosszul sül el, és kiesünk a kalapból, akkor viszont neked kell bevállalnod a ránk szavazók hadát, mert ugye ami jár, az jár... smile

Mielőtt bárki komolyan venné az itt írtakat közölnöm kell, hogy a képen szereplő párom nem írt még ide soha, csak olvassa a hsz-eket! Én a fotós vagyok!!! Köszi!
2007. 09. 17. hétfő 16:43  #171
ok!
ne itt vitatkozzunk róla! inkább a versenyre koncentráljunk!
nem minden labdát érdemes leütni (főleg, ha az egy népcsoportra sértő lehet, azzal kapcsolatos magánvéleményedre meg senki nem kiváncsi)
csak a jármű versenyre vonatkozó véleményed a mérvadó!
2007. 09. 17. hétfő 16:39  #170
Köszi Tom, de nem hiszem, hogy ezt morpheus komolyan gondolta volna! 30%??? Ez túl sok! nyes

Gondolkodóba ejtettél! Ha rosszul sül el, és kiesünk a kalapból, akkor viszont neked kell bevállalnod a ránk szavazók hadát, mert ugye ami jár, az jár... smile

Mielőtt bárki komolyan venné az itt írtakat közölnöm kell, hogy a képen szereplő párom nem írt még ide soha, csak olvassa a hsz-eket! Én a fotós vagyok!!! Köszi!
2007. 09. 17. hétfő 16:08  #169
figyelj ide morpheus02!

megnéztem hsz-det a jármű szavazásban.
abban igazad van, hogy nem szabad a szépségverseny irányba elmenni, mert itt a fő szempont a bevállalós fényképek és videók elkészítése, és azok minnél hitelesebb bemutatása volt!
viszont, akkor te se azzal foglalkozzál, hogy egy punci sötétebb színű, avagy rózsaszínű, és főleg ne "sátorozos romákról" írj a hozzászólásaidban, mert a nemzetiségi kérdések nem a szavazáshoz tartoznak (sőt kizáró szempont)!

itt a fórumban is tiszta és szabályos módszerekkel bíztasd győzelemre a versenyzőket, vagy ha poénkodsz, akkor jelezd valamelyik ikonnal, hogy érthető legyél, és a csalás látszatát is elkerüld!
ez nem az "ÁLL AZ ALKU?" szerencsejáték, hanem egy meghírdetett verseny, amit annak kell megnyernie, aki a legérdemesebb rá, vagyis a legtöbb szavazatot kapta az összesítésnél, minden rafinált "cserekereskedelmet" leszámítva! nyes smile
2007. 09. 17. hétfő 13:36  #168
Még csak 229-en szavaztak eddig???
Repüljenek azok VIP-sms-ek! nyes
2007. 09. 15. szombat 20:55  #167
szanncsesz szanncsesz
gyerekek én ezt nem értem!
sokan azt várják hogy tömött a busz vagy a vonat akkor jó!
de ha jobban belegondolnak ez azért nem egészen igy van!
gondoljon bele az idiótája!
felszáll egy tömött buszra vagy a vonatra és véletlenül elkapják még meg is hurcolhatják közszeméremsértésért, vagy a legjobb esetben büntetést kap.
szerintem akik indultak igenis jól oldották meg a feladatot és azt ajánlom azoknak akik rinyálnak hogy menjenek és csinálják ök tömött buszon és ne szóljanak baromságot!
2007. 09. 15. szombat 16:02  #166
Kareszka! Mivel nem hiszem, hogy végigolvastad a nevezési feltételeket, ezért ezt itt, és most pótol6od:
A legbátrabbnak járó díj különdíj, amit utólag szavazott meg a GG csapat! Tehát szavazhatsz a sorozatokra 1-3ig aszerint, hogy ÖSSZESSÉGÉBEN melyik tetszett a legjobban, és plusz 1 nevezőt megjelölhetsz, hogy melyik volt szerinted a legmerészebb!
Tehát ha Téged az indít be, ha tömeget látsz a háttérben, akkor ennek megfelelően szavazz! De ha a másiknak a szexi ruha, vagy az igényes beállítás, vagy pedig a nagy cicik a döntők, akkor Ő azt fogja értékelni! Ez így pont jó, mert nem vagyunk egyformák.
Nagyokos... nyes
2007. 09. 15. szombat 13:21  #165
terrybenedict terrybenedict VIP
kareszka2:
De hogy pont te neked kell jártatni a szád?
Aki nem csinált semmit?
És még ahhoz is csóró, hogy VIP legyen???????
2007. 09. 14. péntek 19:22  #164
vazelinator vazelinator VIP Admin
szépség királynő választást ismered nem, néha ott is el gondolkozik az ember hogy hova rakta a zsüri a szemét...
én még nem halottam olyat hogy a közönség dijas és a züri díja egyezett volna. tehát a züri véleménye nagyon szubjektiv és nem tükrözi a sokak számára szépet. tehát marad a "vip-sek zürije" az nagy számú
(Ez egy válasz szanncsesz üzenetére (2007. 09. 14. péntek 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 06:41
sziasztok!
okés rendben
de mégis lenne ötletem ami lehet hogy hülyeség de megoldaná a problémát.
legyen egy zsűri ami 4 tagból áll mondjuk két nő két férfi és szakértők is ők szavaznának arról hogy ki nyerje a pénzt
és lenne egy közönségdíj amire csak VIP tagok szavazhatnak
nos??
2007. 09. 14. péntek 09:51  #163
ghorrag ghorrag
akkor most idezlek:

"ha csunyácska és bátor szerintem nyerőbb mint egy tökéleltes testű de nem merész társa, legalábbis ebben a versenyben"

akkor szerinted minek van külön (!!!) a "legbatrabb"-kategoria???
2007. 09. 14. péntek 06:41  #162
szanncsesz szanncsesz
sziasztok!
okés rendben
de mégis lenne ötletem ami lehet hogy hülyeség de megoldaná a problémát.
legyen egy zsűri ami 4 tagból áll mondjuk két nő két férfi és szakértők is ők szavaznának arról hogy ki nyerje a pénzt
és lenne egy közönségdíj amire csak VIP tagok szavazhatnak
nos??
2007. 09. 14. péntek 00:27  #161
terrybenedict terrybenedict VIP
Egyáltalán gáz, ha felmerül valakiben ilyesmi!
Szerintem a következő versenyen ne legyen pénzdíj!
Mindenki arra hajt, de ez csak egy rohadt JÁTÉK felnőtteknek.
2007. 09. 13. csütörtök 21:59  #160
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Aha... Kivéve, ha beülök egy Internet kávézóba, vagy egy könyvtárba, vagy más nyilvános megosztott internet szolgáltatóhoz... Na, onnan szűrd ki az IP-t...

De saját gépen is: új IP kérése vagy generálása a legtöbb szolgáltatónál 1 és 5 perc közti manőver, maximum MAC címet is cserélek. NEM MEGOLDÁS!!! Csak a VIP a megoldás... Hidd el.
(Ez egy válasz szanncsesz üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 21:33
szia!az lehet hogy emberek csinálhatnak sok-sok nicket de lehet ip cím alapján is dönteni. mindenki szavazzon de egy nick csak egy ip címről mehetne.
hisz minden uj regelésnél megjegyzik az ip-d és tudják ki hány nicket csinál.
és ha van nicked már,az ip-ről letiltana ha ujra szeretnéd a regisztrációt más nicken vagy moderálná és az összes nicked törölné a rendszer. ha igy lenne akkor igen szavazzon mindenki!
2007. 09. 13. csütörtök 21:33  #159
szanncsesz szanncsesz
szia!az lehet hogy emberek csinálhatnak sok-sok nicket de lehet ip cím alapján is dönteni. mindenki szavazzon de egy nick csak egy ip címről mehetne.
hisz minden uj regelésnél megjegyzik az ip-d és tudják ki hány nicket csinál.
és ha van nicked már,az ip-ről letiltana ha ujra szeretnéd a regisztrációt más nicken vagy moderálná és az összes nicked törölné a rendszer. ha igy lenne akkor igen szavazzon mindenki!
2007. 09. 13. csütörtök 19:50  #158
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Na igen, de itt súlyos pénzekről is szó van. Ha akárki szavazhatna, akkor (még az ártatlanságot és tisztességet is feltételezve mindenkiről) bárki csinálhatna akár több tucatnyi nick-et, szavazna, és kész. a VIP bizonyos garancia arra, hogy ilyen ne legyen. Pont úgy lehetne "ferde" az eredmény.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (87490)
2007. 09. 13. csütörtök 16:46
A kérdésem elsősorban a szerkesztőhöz szólna! Miért csak vip tagok szavazhatnak?? ez olyan hülyeség!!! Csomó mindenkit kizárnak a szavzás alól, s így nem biztos, hogy télleg azé a legjobb, aki a végén nyer... confused
2007. 09. 13. csütörtök 16:46  #157
Törölt felhasználó (87490)
A kérdésem elsősorban a szerkesztőhöz szólna! Miért csak vip tagok szavazhatnak?? ez olyan hülyeség!!! Csomó mindenkit kizárnak a szavzás alól, s így nem biztos, hogy télleg azé a legjobb, aki a végén nyer... confused
/ 14