Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 09. 01. szombat 12:21  #83
Doctorbalu Doctorbalu
latod, pont erröl beszeltem,h a nök mar valahogy nem is igenylik a jobb odafigyelest, nem azert mert igenytelenek,hanem mert tudjak,h a pasik milyen figyelmetlenek. es latod Neked is feltünt,h vlki megis jobban odafigyel, ez megmarad az emberben, mert hol latsz most ilyet?,sztem nagyon ritkan 1-2 esetben!pedig ennek is termeseztesnek kene lennie, de sajnos ez sem az(es bevallom,ha vlhova sietünk, en is csak bevagodom a kocsiba, nem nyitogatom az ajtot,aztan utana elnezest kerek).
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 09. 01. szombat 07:13
majd hétfőn reggel jön surda, és közli, hogy belőled és belőlem is hiányzik a kék vér, mert ő nincs bennünk nyes nyes

a tegnapi nagy eszmefuttatásban elfelejtettem leírni, hogy nálam nagyon meghatározó az, ahogyan a férfi beszél, és nagyon fontos, hogy legyen humora smile

valamint dokibalunak még annyit, hogy engem az uram annak idején avval vett le a lábamról, hogy kinyitotta a kocsi ajtaját előttem smile
ma már nem teszi, de hát elvileg meg vagyok már hódítva, minek törje magát? hehe
2007. 09. 01. szombat 07:49  #82
Jenó Jenó
Tudod Prune, azt szokták mondani, ha egy férfi kinyitja az autó ajtaját a nő előtt, akkor vagy a kocsi új, vagy a nő... nyes nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 07:13
majd hétfőn reggel jön surda, és közli, hogy belőled és belőlem is hiányzik a kék vér, mert ő nincs bennünk nyes nyes

a tegnapi nagy eszmefuttatásban elfelejtettem leírni, hogy nálam nagyon meghatározó az, ahogyan a férfi beszél, és nagyon fontos, hogy legyen humora smile

valamint dokibalunak még annyit, hogy engem az uram annak idején avval vett le a lábamról, hogy kinyitotta a kocsi ajtaját előttem smile
ma már nem teszi, de hát elvileg meg vagyok már hódítva, minek törje magát? hehe
2007. 09. 01. szombat 07:13  #81

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 01. szombat 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 06:30
Vazze doki... écaka rájöttem...
Hát Neked nem az etikátlan csajokkal van problémád...

A pincérekkel nyes nyes

De még azért arra kíváncsi lennék h. hány éves is vagy???

Prune: szó sincs róla h. Belőled vagy Belőlem hiányozna a kékvér... Bennünk igenis van hidd el... és Neked is megvan a herceged, két lábbal áll a földön...Velünk együtt... wink

Előző hsz-embe pedig még beakartam írni h. Én is megiszom a bikavért műanyagpohárból... sőőőőt odáig is fajulok h. képes vagyok hozzá kólát is önteni nyes

Sőőőt a drága csokik hizlalnak mint a fene... Ha Engem Valaki megpróbálna levenni a lábamról hozzon inkább minimum 10 gombóc fagyit... Ha nincs fagyiszezon akkor imádom a konyak meggyet nyes

Most viszont megyek krumplit pucerálni, h. holnapra összeálljon a 4 fogásos ebéd, és körbeugrálhassam a szeretteimet.. wink

De utána találtam egy jó kis cikket a Nők Lapjában és idézgetni fogok... a téma: "Mr. Tökéletes miért nem talál párt?"

2007. 09. 01. szombat 06:30  #80
Moncy Moncy
Vazze doki... écaka rájöttem...
Hát Neked nem az etikátlan csajokkal van problémád...

A pincérekkel nyes nyes

De még azért arra kíváncsi lennék h. hány éves is vagy???

Prune: szó sincs róla h. Belőled vagy Belőlem hiányozna a kékvér... Bennünk igenis van hidd el... és Neked is megvan a herceged, két lábbal áll a földön...Velünk együtt... wink

Előző hsz-embe pedig még beakartam írni h. Én is megiszom a bikavért műanyagpohárból... sőőőőt odáig is fajulok h. képes vagyok hozzá kólát is önteni nyes

Sőőőt a drága csokik hizlalnak mint a fene... Ha Engem Valaki megpróbálna levenni a lábamról hozzon inkább minimum 10 gombóc fagyit... Ha nincs fagyiszezon akkor imádom a konyak meggyet nyes

Most viszont megyek krumplit pucerálni, h. holnapra összeálljon a 4 fogásos ebéd, és körbeugrálhassam a szeretteimet.. wink

De utána találtam egy jó kis cikket a Nők Lapjában és idézgetni fogok... a téma: "Mr. Tökéletes miért nem talál párt?"

2007. 09. 01. szombat 00:30  #79
Doctorbalu Doctorbalu
sztem a masodik!
ugyanis tökeletesen 1et ertek azzal,amit irtal(vacsora otthon viraggal, borral,etc.).
mert a következö hsz-edben szinte azok voltak,amiket en az elsömben irtam wave !
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 09. 01. szombat 00:04
jó olvasni szavaidat, de szerintem itt minyima két malomban őrölünk! vagy jó nagyokat elbeszélünk egymás mellett! nyes
2007. 09. 01. szombat 00:27  #78
Doctorbalu Doctorbalu
persze 1 NÖ nem attol nö,h ö a marriottban vacsorazik, teljesen mas ertekek szamitanak, megjohogy!
de sztem ezt igy ne mondjuk ki,h az en hoditasaim a felsö tizezernek szolnak,mert ez nem igaz, soha nem azt neztem kinek mije van, ez engem soha nem erdekelt. ha pl. hazamegyek siman elbeszelgetek a gyerekkori ismeröseimmel es együtt iszom velük az olcso sört a cigifüstben,azert,mert annak meg az a modja-ha kell hozok 1mas utan 10 kört is,mindig akkora elannal,mint az 1-t,megha nem is hozzak vissza!
termeszetesen ezt sem mondtam es nem is allitom,mert ha allitanam akkor lennek igazan nagy bunko,h az,aki nem engedheti meg maganak,az igenytelen,ha ilyet allitanek olyan erzesem lenne,mintha sajat magamat köpnem szembe!
edessegnel nekem a tradicionalis dolgok jönnek be, nem szeretem ezeket a nyari kollekciokat, gyarthatja azt barki is!
wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 00:11
imádott dokikám! ha az orvosok ilyen jól keresnek, akkor elvégzem az orvosit én is smile

"akkor nem kiserletezek es nem is a sarki kocsmaba fogom elvinni kannasborra vagy koccintosra,es nem fogok sajnalni kiadni 30-40ezer forintot 1 vacsorara vagy mondjuk 50-60ezret az egesz esteert. "

azért van ám a kettő között átmenet smile

jeleztem, hogy nyilván vannak, akiknek ez jön be(pl. a menyasszonyod)...és vannak, akiknek nem (pl. én)...de azért attól még én is NŐ-nek érzem magamat, mert a szar milka jut nekem (egyébként nekem a lindt-től csak a kirschen és a williamsbirnen töltésű csoki a nyerő,a többi nem nagy szám...valamint a belga cote d'or)

száz szónak is egy a vége: egyben biztosan egyet értünk...a te hódítási tippjeid egy bizonyos rétegnek jönnek be, akiket kis túlzással "felső tízezernek" hívhatunk...de azért ne mondjuk már, hogy igénytelen, aki ezt nem teheti meg, és más módszerekkel próbálkozik...(például a papírpoharas borozgatás, ahol nem a bor a fontos, és az, hogy megadjuk a tiszteletet a bornak, hanem az, hogy együtt vagyunk és megadjuk a tiszteletet egymásnak)
2007. 09. 01. szombat 00:12  #77
Doctorbalu Doctorbalu
igy van, en sem jarok hetente a marriottba, söt sokkal jobban ertekelem menyasszonyom föztjet, mint barmely etterem dijnyertes szakacsanak remekmüvet!
sajnos nekem feltünnek ezek a hibak, amiknek 1 jonevü etteremben nem kene lenniük!
abban pedig 100%-osan egyetertünk, h a boldogsagot,a jokedvet es az egymas iranti szeretet es szerelmet nem 1-1 etteremben eltöltött vacsoranal osztjak,hanem ha ki kell alakulnia,akkor ki alakul az barhol is van az ember, attol pedig nem lesz senki boldogabb,mert az elsö randi a marroittban volt, en csak azt szoktam mondani,h-ha van ra lehetösegem,akkor miert ne, nem rongyrazaskent vagy villogaskent!mindennek megvan a maga modja, de azert nem szall el alolam a lo, mert menyasszonyom mindig helyreraz nyes ! pl. van olyan a csaladban,aki beül a hummerbe reggel ,h delutan horatorszagban ebedelhessen!tehat ettöl nagyon messze vagyok, de elerni sosem fogom...
wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 31. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 23:21
nem akarnék belédkötni mindenáron...de: te azért jársz puccos helyekre, hogy a rohadt sok pénzért, amit ott hagysz azt figyelhesd, hogy mikor melyik pincér mit hibázott??? hogy koccant a pohár??? miért nem bájos vacsorapartnered szép szemeinek tüzét figyeled?
(kívánom neked, hogy az életben az legyen a legnagyobb gondod, hogy koccant a poháron az üveg)

ettől függetlenül sok mindenben igazad van, főleg az illemszabályokkal kapcsolatban...de egyet ne felejtsünk el...nem mindenkinek a pénztárcája engedi meg hogy a mariottban hódítson...de ők is pont olyan boldogok lesznek, amikor egymásra találnak egy hatodosztályú krimoban, mint te a csili-vili "resztórantban" wave
2007. 09. 01. szombat 00:11  #76
imádott dokikám! ha az orvosok ilyen jól keresnek, akkor elvégzem az orvosit én is smile

"akkor nem kiserletezek es nem is a sarki kocsmaba fogom elvinni kannasborra vagy koccintosra,es nem fogok sajnalni kiadni 30-40ezer forintot 1 vacsorara vagy mondjuk 50-60ezret az egesz esteert. "

azért van ám a kettő között átmenet smile

jeleztem, hogy nyilván vannak, akiknek ez jön be(pl. a menyasszonyod)...és vannak, akiknek nem (pl. én)...de azért attól még én is NŐ-nek érzem magamat, mert a szar milka jut nekem (egyébként nekem a lindt-től csak a kirschen és a williamsbirnen töltésű csoki a nyerő,a többi nem nagy szám...valamint a belga cote d'or)

száz szónak is egy a vége: egyben biztosan egyet értünk...a te hódítási tippjeid egy bizonyos rétegnek jönnek be, akiket kis túlzással "felső tízezernek" hívhatunk...de azért ne mondjuk már, hogy igénytelen, aki ezt nem teheti meg, és más módszerekkel próbálkozik...(például a papírpoharas borozgatás, ahol nem a bor a fontos, és az, hogy megadjuk a tiszteletet a bornak, hanem az, hogy együtt vagyunk és megadjuk a tiszteletet egymásnak)
2007. 09. 01. szombat 00:04  #75
jó olvasni szavaidat, de szerintem itt minyima két malomban őrölünk! vagy jó nagyokat elbeszélünk egymás mellett! nyes
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 31. péntek 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 23:57
sajnalom, ha ugy latod,h ez sznob dolog, nalam nem okoz szorongast,ha pl.a Marriott-ban vacsorazom egyenes hattal, halas villaval es kessel,esetleg het fogast kell vegig ennem 2-3 különbözö borral!
engem ugy neveltek,h az asztalnal,ha 1 hölgy all fel,nekem is fel kell allnom,mert az illetlenseg,es nem adom meg a kellö tiszteletet es akkor bunko vagyok, mert milyen dolog az es különben is mit kepzelek magamrol.
es termeszetesen nemcsak a marriott letezik, ott van a hilton,a continental vagy a sacher is nyes ! nem am,termeszetesen leteznek mas jo helyek is, de pl. ha vlkit le akarok venni a labarol,akkor nem kiserletezek es nem is a sarki kocsmaba fogom elvinni kannasborra vagy koccintosra,es nem fogok sajnalni kiadni 30-40ezer forintot 1 vacsorara vagy mondjuk 50-60ezret az egesz esteert.
a bókokrol meg annyit,h van aki erti öket,van, aki nem! szeretem ha a hölgy hölgynek, viragszalnak, kincsnek, ajandeknak erzi magat jelenemben, ehhez pedig elengedhetetlenek a bokok is!szivesen idezek latinul v.angolul de termeseztesen magyarul is 1-1 müböl,amit olvastam!
aztan a borokrol annyit,h bizonyos etelekhez elegendhetetlen a jo bor, hiszen kiegeszitik egymast, es menyasszonyomat,mégha akarnam is,se tudnam megteveszteni, hiszen ö is tanult borkulturat(tehat ha pl. rosszul is valasztanek,kijavitana), en pedig bor-nagytermelöi csaladbol szarmazom(vagyis ha otthon romantikazunk,akkor sem tetrapakos bort veszek,mert az is bor, ugye itt becsben nincs mindig a hazaibol es az sem megy mindenhez).aztan olyan bort,amit papirpoharbol is meg lehet inni meg sem vennek,a többinek pedig kijar a tisztelet,amit meg is adok.
a parkos setak nekem is tetszenek,1 üveg pezsgövel, kis edesseggel, viraggal-be is valltak eddig is(ha pedig ilyenre keszülök,akkor nem a sparba meg a billaba megyek törley-ert meg milkaert, hanem elmegyek a wein&co-hoz pezsgöert v.borert, bonbon-szaküzletbe edessegert, riedel-hez pedig poharert)!
lehet,h sznob dolog,en nem latom annak, csak figyelek a reszletekre es ketlabon jarok a földön!ennyi! de amint irtam,vlkinek bejön vlkinek nem!menyasszonyomnak igen!szamomra pedig ez a legfontosabb...
2007. 08. 31. péntek 23:57  #74
Doctorbalu Doctorbalu
sajnalom, ha ugy latod,h ez sznob dolog, nalam nem okoz szorongast,ha pl.a Marriott-ban vacsorazom egyenes hattal, halas villaval es kessel,esetleg het fogast kell vegig ennem 2-3 különbözö borral!
engem ugy neveltek,h az asztalnal,ha 1 hölgy all fel,nekem is fel kell allnom,mert az illetlenseg,es nem adom meg a kellö tiszteletet es akkor bunko vagyok, mert milyen dolog az es különben is mit kepzelek magamrol.
es termeszetesen nemcsak a marriott letezik, ott van a hilton,a continental vagy a sacher is nyes ! nem am,termeszetesen leteznek mas jo helyek is, de pl. ha vlkit le akarok venni a labarol,akkor nem kiserletezek es nem is a sarki kocsmaba fogom elvinni kannasborra vagy koccintosra,es nem fogok sajnalni kiadni 30-40ezer forintot 1 vacsorara vagy mondjuk 50-60ezret az egesz esteert.
a bókokrol meg annyit,h van aki erti öket,van, aki nem! szeretem ha a hölgy hölgynek, viragszalnak, kincsnek, ajandeknak erzi magat jelenemben, ehhez pedig elengedhetetlenek a bokok is!szivesen idezek latinul v.angolul de termeseztesen magyarul is 1-1 müböl,amit olvastam!
aztan a borokrol annyit,h bizonyos etelekhez elegendhetetlen a jo bor, hiszen kiegeszitik egymast, es menyasszonyomat,mégha akarnam is,se tudnam megteveszteni, hiszen ö is tanult borkulturat(tehat ha pl. rosszul is valasztanek,kijavitana), en pedig bor-nagytermelöi csaladbol szarmazom(vagyis ha otthon romantikazunk,akkor sem tetrapakos bort veszek,mert az is bor, ugye itt becsben nincs mindig a hazaibol es az sem megy mindenhez).aztan olyan bort,amit papirpoharbol is meg lehet inni meg sem vennek,a többinek pedig kijar a tisztelet,amit meg is adok.
a parkos setak nekem is tetszenek,1 üveg pezsgövel, kis edesseggel, viraggal-be is valltak eddig is(ha pedig ilyenre keszülök,akkor nem a sparba meg a billaba megyek törley-ert meg milkaert, hanem elmegyek a wein&co-hoz pezsgöert v.borert, bonbon-szaküzletbe edessegert, riedel-hez pedig poharert)!
lehet,h sznob dolog,en nem latom annak, csak figyelek a reszletekre es ketlabon jarok a földön!ennyi! de amint irtam,vlkinek bejön vlkinek nem!menyasszonyomnak igen!szamomra pedig ez a legfontosabb...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 31. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 23:07
azért asszem dokikám most egy kicsit elszálltál evvel a hsz-szel hehe
"(1-2 versidezet, bokok esetleg idegen nyelven, esetleg több idezet es bokok 3-4 idegen nyelven)!" ha ezt így előadod, akkor nem keltesz túl intelligens ember látszatot? (nem jo dolog a nagyon intelligens ember benyomasat kelteni)
miért kéne kb. 4 nyelven bókolni?
lehet, hogy nem pontosan értem, hogy mit akarsz mondani evvel, de ha nekem valaki az asztalnál negédesen odasusogja, hogy "maseri" meg "miabellaszinyorina" az nekem undorító, mint a hasánál fogott borospohár smile
és nem vitatom, hogy fontos az illemszabályok ismerete, betartása, de könyörgöm...ha nekem folyton jeleznem kéne a férjemnek, hogy éppen felállni szándékoznék az ebéd után, vagy a férjem folyamatosan ugrándozna, amikor rámozdulnék a helyzetváltoztatásra...brrr...bocs, de asszem ezek mind csak külsőségek, pózolások...

"ha meg mar ott tartunk,h elhivom vacsorazni, akkor nem 1 luzer helyre megyek a növel,hanem kivalasztok 1 jo helyet (nagyobb varosban mondjuk, mint Bécs vagy Pest a Marriott megteszi"
lúzer hely? ami nem a bécsi vagy a pesti mariott az már lúzer hely??? persze kérdés, hogy kit akarsz evvel a módszerrel felszedni? talán a kék vér hiányzik belőlem, vagy a neveltetésemmel van probléma, de én ezerszer jobban érezném magamat egy hangulatos kisvendéglőben, ahol nem egyenes háttal kell halat piszkálgatnom speciális késsel, hanem feszengés nélkül, oldottan ismerkedhetnék életem jövendőbeli pasijával akár egy szar hazai vörösbor mellett...persze tényleg az a kérdés, hogy kit akarsz meghódítani...mert tudod kedves, engem két nyamvadt papírpohárral is el lehet csábítani éjszaka egy parkban mezítláb sétálva...vagy szar milka waffelinivel egy szakadt pokrócon a vízparton...
és ha 4 fogást kéne végigennem egy vacsorán, lehet, hogy belehalnék az utolsóba
én olvasgattalak már pár helyen itt a fórumban, de
BASZDMEG DOKIBALU NEM LEHETSZ ENNYIRE SZNOB zavart2 zavart2
2007. 08. 31. péntek 23:25  #73
azért nem érdemes annyira elfogultan egyetérteni velem, mert én csak az uccsó hsz-dre válaszoltam, de visszaolvastalak az előzményekben, és ott már én is találtam egy két érdekes véleményt a hódítási szokásaidról (lásd MmeP hsz-t is), amivel én sem igazán értek egyet!
mondjuk az a bizonyos vacsi előtt gyorsan el kell ám dönteni, hogy kit is akarunk az ágyunkba döntögetni!
egy 1 éjszakás repi cucust, vagy éppen azt a hölgyeményt, aki igazándiból tetszik nekem és hosszabb távon gondolkodom benne!
(előző hsz-ben én egy olyan vacsiról írtam, ahol már túl vagyunk az első hódítási kisérleteken, és már a romantikus dolgokra koncentrálok, hogy az este további része is jól sikerüljön, megfejelve a szeretkezés legszebb örömeivel)
de a macsózásnak én sem vagyok a híve, de a rogyrázásnak pláne, aki arra vágyik az rossz ajtón kopogtatott be nálam (majd átirányítom hozzád)!
lehet, hogy félreértettelek, de kicsit furcsálom a hódítási szokásaidat, de úgy is fogalmazhatok, hogy távol áll tőlem!

maradok a fehér saját asztalnál, a rózsáimmal és a saját főztömmel, akár kézzel-lábbal kajálva, csak jó legyen mindkettőnknek (természetesen azért nagyon megválogatnám én is a hölgyet, mielőtt kihúznám a széket és hellyel kínálnám az asztalomnál!)
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 31. péntek 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 23:03
worship wave eljen
2007. 08. 31. péntek 23:21  #72
nem akarnék belédkötni mindenáron...de: te azért jársz puccos helyekre, hogy a rohadt sok pénzért, amit ott hagysz azt figyelhesd, hogy mikor melyik pincér mit hibázott??? hogy koccant a pohár??? miért nem bájos vacsorapartnered szép szemeinek tüzét figyeled?
(kívánom neked, hogy az életben az legyen a legnagyobb gondod, hogy koccant a poháron az üveg)

ettől függetlenül sok mindenben igazad van, főleg az illemszabályokkal kapcsolatban...de egyet ne felejtsünk el...nem mindenkinek a pénztárcája engedi meg hogy a mariottban hódítson...de ők is pont olyan boldogok lesznek, amikor egymásra találnak egy hatodosztályú krimoban, mint te a csili-vili "resztórantban" wave
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 31. péntek 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 22:49
igy van, teljesen egyetertünk! sajnos mar nem tanitjak az alapvetö dolgokat, meg ugye a neveltetes is.ezek az aprocska dolgok a mindennapokat, meg a szürkeket is mennyire szebbe tudjak tenni(a kölcsönös tisztelet,mert ez is annak 1ik formaja)!az meg tenyleg a kedvencem,amikor kis taknyos sracok arra nem kepesek,h az ajtoban elöre engedjenek(ne engem,en nem varom el, 1 hölgyet pl.).

de györben konkretan a Golden Ball-ban marcsak nevetni tudtam a pinceren a szanalomtol,ahogy a bort öntötte,es kopogott az üveg a poharon,ahogy vegig huzta az üveg szajat a poharon,h az utolso csepp is a poharba essen,ahogy oldalrol mutatta a cimket,nem hozott kostolo-poharat es meg sorolhatnam,pedig megcsak a bornal tartunk!aztan kihozott 1 felig es 1 szenesre sült, izükben szinte megegyezö,megis ket különbözö izhatast megprobalni tükrözö baranysültet-ez volt a csucs!
aztan a Patioban egyszer 25percet vartunk a szamlara,nem beszelve a pincerekröl-azota nem voltam ott.
györben,ami tetszik az a Kreszta, elönyös arak, relativ kedves kiszolgalas(föleg ha a fönöknö van ott,akkor senkinek nem lehet semmire panasza), eleg jo a borlapjuk is, habar most van ott 1 elöl-rövid-hatul-hosszu haju pincer, az olyan tedd ki had hüljön legényke csak.es ott van pl. stella-juk,mert mashol nem nagyon kapni!
aztan az a belga etterem/sörözö a szent istvan ut es a baross ut sarkan, hat nemtom, nem föznek olyan jol sztem,oda keveset jarunk.
de ha esetleg van tipped,akkor szivesen fogadom, akar privatban is,hiszen ez itt nem a reklam helye!
es szamomra nincs annal jobb elöjatek,amikor latom kedvesemet a konyhaban sürögni-forogni(akar mosogathat is), mert lehet akarmilyen jo beszelgetöpartner,ha még tükörtojast sem tud csinalni, akkor vege mindennek-volt mar ra pelda!
sajnos ezekböl a hölgyekböl is igen keves van, de van belölük, megis sokszor nincs ertekelve ez a kincs...erröl pedig valljuk be,nem a nö tehet,hanem a sok bunko ferfi,aki nem tudja milyen ajandekot kapott!
wave
2007. 08. 31. péntek 23:07  #71
azért asszem dokikám most egy kicsit elszálltál evvel a hsz-szel hehe
"(1-2 versidezet, bokok esetleg idegen nyelven, esetleg több idezet es bokok 3-4 idegen nyelven)!" ha ezt így előadod, akkor nem keltesz túl intelligens ember látszatot? (nem jo dolog a nagyon intelligens ember benyomasat kelteni)
miért kéne kb. 4 nyelven bókolni?
lehet, hogy nem pontosan értem, hogy mit akarsz mondani evvel, de ha nekem valaki az asztalnál negédesen odasusogja, hogy "maseri" meg "miabellaszinyorina" az nekem undorító, mint a hasánál fogott borospohár smile
és nem vitatom, hogy fontos az illemszabályok ismerete, betartása, de könyörgöm...ha nekem folyton jeleznem kéne a férjemnek, hogy éppen felállni szándékoznék az ebéd után, vagy a férjem folyamatosan ugrándozna, amikor rámozdulnék a helyzetváltoztatásra...brrr...bocs, de asszem ezek mind csak külsőségek, pózolások...

"ha meg mar ott tartunk,h elhivom vacsorazni, akkor nem 1 luzer helyre megyek a növel,hanem kivalasztok 1 jo helyet (nagyobb varosban mondjuk, mint Bécs vagy Pest a Marriott megteszi"
lúzer hely? ami nem a bécsi vagy a pesti mariott az már lúzer hely??? persze kérdés, hogy kit akarsz evvel a módszerrel felszedni? talán a kék vér hiányzik belőlem, vagy a neveltetésemmel van probléma, de én ezerszer jobban érezném magamat egy hangulatos kisvendéglőben, ahol nem egyenes háttal kell halat piszkálgatnom speciális késsel, hanem feszengés nélkül, oldottan ismerkedhetnék életem jövendőbeli pasijával akár egy szar hazai vörösbor mellett...persze tényleg az a kérdés, hogy kit akarsz meghódítani...mert tudod kedves, engem két nyamvadt papírpohárral is el lehet csábítani éjszaka egy parkban mezítláb sétálva...vagy szar milka waffelinivel egy szakadt pokrócon a vízparton...
és ha 4 fogást kéne végigennem egy vacsorán, lehet, hogy belehalnék az utolsóba
én olvasgattalak már pár helyen itt a fórumban, de
BASZDMEG DOKIBALU NEM LEHETSZ ENNYIRE SZNOB zavart2 zavart2
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 18. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 18. szombat 22:23
hat nemtom ki hogy van vele, de sztem minden attol függ,h az ember mit var a hoditasra varo nötöl!vagyis kis csitri es meg akarom dugni vagy erett nö es meg akarom dugni esetleg erett nö es part keresek benne!

ha csak meg akarom dugni, akkor teljesen maskepp allok a dolgokhoz: olyankor az ember megprobal villogni, en pl. ugy szoktam csinalni,h beszelgettem par szot a hölgyikevel, felmertem szellemi allapotat aztan aszerint leptem (termeszetesen aki tanult pszichologiat es pszichiatriat az lepeselönyben van- par szisztematikus kerdessel rajön az ember a dolgokra).viszont nem jo dolog a nagyon intelligens ember benyomasat kelteni, mert az 1-2 elriaszthatja a hölgyiket (1-2 versidezet, bokok esetleg idegen nyelven, esetleg több idezet es bokok 3-4 idegen nyelven)!

ha pedig az ember hosszabb, kiegyensulyozott kapcsolatra vagyik, vagyis part keres, akkor adja sajat magat! persze neha az is furcsa! menyasszonyom pl. kapcsolatunk elejen nem tudott mit kezdeni a bokokkal, az etikai szabalyok betartasaval a hetköznapokban, azt mondta, nem volt hozza szokva, szerinte a ferfiak annyira bunkok,h ilyenre nem figyelnek-sokaig is tartott,amig megszokta(tehat nem nem tudta, hanem nem volt ra alkalma haszalni)! mostanra pedig teljesen termeszetes szamara is,h ha pl. az ebednel felall, akkor elötte jelzi,h en alljak fel elsönek!
szal ilyen dolgokkal is lehet hoditani, de sajnos sokan tenyleg nem tudnak vele mit kezdeni!persze nagyon sok jo nevü helyen a pincerek sincsenek vele tisztaban, azt utalom a legjobban!

ha meg mar ott tartunk,h elhivom vacsorazni, akkor nem 1 luzer helyre megyek a növel,hanem kivalasztok 1 jo helyet (nagyobb varosban mondjuk, mint Bécs vagy Pest a Marriott megteszi, kissebb varosban, mint pl. Györ meg csak kiserletezik az ember, aranylabda ide v. pacio oda)!
aztan a jo megjelenes is sokat szamit, nalam a nyakkendö alap, persze ez is irrital eleg sok nöt, de azokat nem szamitom nönek ill. hölgyeknek, csak olyanoknak, akik nem ferfiak, de nem is nök (szal ha neha nehez is, de az ember megprobal csak annyira gentleman lenni, amennyire a nö hölgy)!

de pl. 1 seta 1 parkban, behütött pezsgövel(nem pezsgöborral), 2 pezsgöspoharral (pl. a Veuve Clicquot traveller pack-je) figyelve a reszletekre mindenkinek bejön!

de az is nagyon bejön a nöknek,ha a ferfi vacsorazni hivja a nöt es ö fözi a vacsorat! sztem ebben a rohano a vilagban nem kell tul komoly vacsora, mondjuk 4 fogas (en altalaban annyit szoktam) jol kivalasztott borral (vagyis halhoz soha nem kinalnek vörösbort,megha a szabalyok meg is engedik)!
es persze a virag nem maradhat el esetleg kis edesseg ( 5-7 szal vörös rozsa, edessegböl en altalaban a Guylian-t vagy Mozart golyot szoktam venni, nem pedig ilyen Milka szarokat; de megteszi a Frey nehany kollekcioja is vagy a Lindt-nek is vannak pofas kis desszertjei)!

de ami mind közül a legfontosabb, meg kell tenni az elsö lepest, probalkozni kell, nem veletlenül mondjuk, meg kell probalni a macit becsempeszni a malnasba!
2007. 08. 31. péntek 23:03  #70
Doctorbalu Doctorbalu
worship wave eljen
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 23:01
egy szónak is száz a vége, ha valaki jót akar enni és inni, akkor otthon meghítt körülmények között (gyertya, mécses fények, fehérrel borított asztalon vörös rózsacsokor, finom ételek és italok között) egy szerető kedvessel szemben, sokszor sokkal többet ér a romantika, mint egy étteremben, ahol nem minden arany ami fénylik, max. a kihozott számlát kell arany bankkártyával fizetni, ráadásul otthon egy jó szeretkezés is lehet a desszert!
(természetesen nagyon sok ellen példát tudnék felsorolni, de ez most itt nem a reklám helye!)
2007. 08. 31. péntek 23:01  #69
egy szónak is száz a vége, ha valaki jót akar enni és inni, akkor otthon meghítt körülmények között (gyertya, mécses fények, fehérrel borított asztalon vörös rózsacsokor, finom ételek és italok között) egy szerető kedvessel szemben, sokszor sokkal többet ér a romantika, mint egy étteremben, ahol nem minden arany ami fénylik, max. a kihozott számlát kell arany bankkártyával fizetni, ráadásul otthon egy jó szeretkezés is lehet a desszert!
(természetesen nagyon sok ellen példát tudnék felsorolni, de ez most itt nem a reklám helye!)
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 31. péntek 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 22:49
igy van, teljesen egyetertünk! sajnos mar nem tanitjak az alapvetö dolgokat, meg ugye a neveltetes is.ezek az aprocska dolgok a mindennapokat, meg a szürkeket is mennyire szebbe tudjak tenni(a kölcsönös tisztelet,mert ez is annak 1ik formaja)!az meg tenyleg a kedvencem,amikor kis taknyos sracok arra nem kepesek,h az ajtoban elöre engedjenek(ne engem,en nem varom el, 1 hölgyet pl.).

de györben konkretan a Golden Ball-ban marcsak nevetni tudtam a pinceren a szanalomtol,ahogy a bort öntötte,es kopogott az üveg a poharon,ahogy vegig huzta az üveg szajat a poharon,h az utolso csepp is a poharba essen,ahogy oldalrol mutatta a cimket,nem hozott kostolo-poharat es meg sorolhatnam,pedig megcsak a bornal tartunk!aztan kihozott 1 felig es 1 szenesre sült, izükben szinte megegyezö,megis ket különbözö izhatast megprobalni tükrözö baranysültet-ez volt a csucs!
aztan a Patioban egyszer 25percet vartunk a szamlara,nem beszelve a pincerekröl-azota nem voltam ott.
györben,ami tetszik az a Kreszta, elönyös arak, relativ kedves kiszolgalas(föleg ha a fönöknö van ott,akkor senkinek nem lehet semmire panasza), eleg jo a borlapjuk is, habar most van ott 1 elöl-rövid-hatul-hosszu haju pincer, az olyan tedd ki had hüljön legényke csak.es ott van pl. stella-juk,mert mashol nem nagyon kapni!
aztan az a belga etterem/sörözö a szent istvan ut es a baross ut sarkan, hat nemtom, nem föznek olyan jol sztem,oda keveset jarunk.
de ha esetleg van tipped,akkor szivesen fogadom, akar privatban is,hiszen ez itt nem a reklam helye!
es szamomra nincs annal jobb elöjatek,amikor latom kedvesemet a konyhaban sürögni-forogni(akar mosogathat is), mert lehet akarmilyen jo beszelgetöpartner,ha még tükörtojast sem tud csinalni, akkor vege mindennek-volt mar ra pelda!
sajnos ezekböl a hölgyekböl is igen keves van, de van belölük, megis sokszor nincs ertekelve ez a kincs...erröl pedig valljuk be,nem a nö tehet,hanem a sok bunko ferfi,aki nem tudja milyen ajandekot kapott!
wave
2007. 08. 31. péntek 22:49  #68
Doctorbalu Doctorbalu

wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:10
Pedig... elhiheted h. Győrben is igenis van nem egy nem "lúzer hely"... de csak kísérletezgess nyes

Néha jól esik a "gálavacsora", de hidd el ha a kedves főz az is tud épp olyan jól esni mintha pincérek garmada ugrabugrálna körülöttünk míg Mi közben pávatollal a seggünkben puccoskodunk...

Sajnos h. manapság már nem tanítanak etikát az oskolákban, de az alapműveltség, a neveltetés is erősen hanyatlóban van...

Pl.: mikor bevágódik egy srác előttem a boltba, vagy épp megyek be Ő meg épp jön ki és természetesen nem enged előre... olyankor megszoktam köszönni a kedvességét wow3

Amíg alapvető dolgokat nem tudnak a mai fiatalok addig nem várhatod el h. tisztában legyenek h. a borospoharat hogy kell helyesen fogni, hogy kell belőle helyesen kortyolni, vagy míg egy csirkecombot étteremben csak kézzel tudnak enni...

Tisztelet a kivételnek...
wink
2007. 08. 31. péntek 22:38  #67
Moncy Moncy
Talán előbb olvasd el melyik hsz-re reagáltam...
(Ez egy válasz sopronib üzenetére (2007. 08. 31. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 22:23
megis mit vered magad itt a borospoharra, nem tok mindegy? btw
a csirket igenis lehet kezzel enni az etteremben...
2007. 08. 31. péntek 22:23  #66
sopronib sopronib
megis mit vered magad itt a borospoharra, nem tok mindegy? btw
a csirket igenis lehet kezzel enni az etteremben...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:10
Pedig... elhiheted h. Győrben is igenis van nem egy nem "lúzer hely"... de csak kísérletezgess nyes

Néha jól esik a "gálavacsora", de hidd el ha a kedves főz az is tud épp olyan jól esni mintha pincérek garmada ugrabugrálna körülöttünk míg Mi közben pávatollal a seggünkben puccoskodunk...

Sajnos h. manapság már nem tanítanak etikát az oskolákban, de az alapműveltség, a neveltetés is erősen hanyatlóban van...

Pl.: mikor bevágódik egy srác előttem a boltba, vagy épp megyek be Ő meg épp jön ki és természetesen nem enged előre... olyankor megszoktam köszönni a kedvességét wow3

Amíg alapvető dolgokat nem tudnak a mai fiatalok addig nem várhatod el h. tisztában legyenek h. a borospoharat hogy kell helyesen fogni, hogy kell belőle helyesen kortyolni, vagy míg egy csirkecombot étteremben csak kézzel tudnak enni...

Tisztelet a kivételnek...
wink
2007. 08. 31. péntek 21:33  #65
gazosgyuri gazosgyuri
Kicsi Zellim...Én nm írtam konkrét személyeket és nm is célozgattam senkire...csak reagáltam Moncy hsz-ére...értem ez alatt,hogy túl sok mostanában az üresfejű nő... wow3
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:27
Gyurikám, a nappalis csajok olyan kívételek, akikről mindenki csak álmodhat! wink
Mert különben veszek Én is korbácsot! hehe
2007. 08. 31. péntek 21:27  #64
zelli zelli
Gyurikám, a nappalis csajok olyan kívételek, akikről mindenki csak álmodhat! wink
Mert különben veszek Én is korbácsot! hehe
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:25
Nm beszélwe a kihaló félbe léwő nőkről...akik még értékelik és értik is ezeket a dolgokat...nm pedig hülyén röhögcsélnek... rolleyes
/ 8