Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 08. 31. péntek 21:25  #63
gazosgyuri gazosgyuri
Nm beszélwe a kihaló félbe léwő nőkről...akik még értékelik és értik is ezeket a dolgokat...nm pedig hülyén röhögcsélnek... rolleyes
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:13
Te egy művelt, gentleman vagy... maradj is meg ilyennek, kár hogy manapság már a Hozzád hasonló kihaló félben lévő egyed és ritka mint a fehér holló wink
2007. 08. 31. péntek 21:13  #62
Moncy Moncy
Te egy művelt, gentleman vagy... maradj is meg ilyennek, kár hogy manapság már a Hozzád hasonló kihaló félben lévő egyed és ritka mint a fehér holló wink
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:04
ezeket a tippeket a sajat bevalt tipp-ladambol szedtem elö,nem pedig vlmi szerelmes romanbol!
nekem ezek valtak be,ezeket szoktam alkalmazni, söt 16eves kamaszkent is nyakkendöben, viraggal mentem 1-1 randira!
seta a parkban pezsgövel,rozsaval,edesseggel ill. vacsorafözes a nyerö!
2007. 08. 31. péntek 21:10  #61
Moncy Moncy
Pedig... elhiheted h. Győrben is igenis van nem egy nem "lúzer hely"... de csak kísérletezgess nyes

Néha jól esik a "gálavacsora", de hidd el ha a kedves főz az is tud épp olyan jól esni mintha pincérek garmada ugrabugrálna körülöttünk míg Mi közben pávatollal a seggünkben puccoskodunk...

Sajnos h. manapság már nem tanítanak etikát az oskolákban, de az alapműveltség, a neveltetés is erősen hanyatlóban van...

Pl.: mikor bevágódik egy srác előttem a boltba, vagy épp megyek be Ő meg épp jön ki és természetesen nem enged előre... olyankor megszoktam köszönni a kedvességét wow3

Amíg alapvető dolgokat nem tudnak a mai fiatalok addig nem várhatod el h. tisztában legyenek h. a borospoharat hogy kell helyesen fogni, hogy kell belőle helyesen kortyolni, vagy míg egy csirkecombot étteremben csak kézzel tudnak enni...

Tisztelet a kivételnek...
wink
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 18. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 18. szombat 22:23
hat nemtom ki hogy van vele, de sztem minden attol függ,h az ember mit var a hoditasra varo nötöl!vagyis kis csitri es meg akarom dugni vagy erett nö es meg akarom dugni esetleg erett nö es part keresek benne!

ha csak meg akarom dugni, akkor teljesen maskepp allok a dolgokhoz: olyankor az ember megprobal villogni, en pl. ugy szoktam csinalni,h beszelgettem par szot a hölgyikevel, felmertem szellemi allapotat aztan aszerint leptem (termeszetesen aki tanult pszichologiat es pszichiatriat az lepeselönyben van- par szisztematikus kerdessel rajön az ember a dolgokra).viszont nem jo dolog a nagyon intelligens ember benyomasat kelteni, mert az 1-2 elriaszthatja a hölgyiket (1-2 versidezet, bokok esetleg idegen nyelven, esetleg több idezet es bokok 3-4 idegen nyelven)!

ha pedig az ember hosszabb, kiegyensulyozott kapcsolatra vagyik, vagyis part keres, akkor adja sajat magat! persze neha az is furcsa! menyasszonyom pl. kapcsolatunk elejen nem tudott mit kezdeni a bokokkal, az etikai szabalyok betartasaval a hetköznapokban, azt mondta, nem volt hozza szokva, szerinte a ferfiak annyira bunkok,h ilyenre nem figyelnek-sokaig is tartott,amig megszokta(tehat nem nem tudta, hanem nem volt ra alkalma haszalni)! mostanra pedig teljesen termeszetes szamara is,h ha pl. az ebednel felall, akkor elötte jelzi,h en alljak fel elsönek!
szal ilyen dolgokkal is lehet hoditani, de sajnos sokan tenyleg nem tudnak vele mit kezdeni!persze nagyon sok jo nevü helyen a pincerek sincsenek vele tisztaban, azt utalom a legjobban!

ha meg mar ott tartunk,h elhivom vacsorazni, akkor nem 1 luzer helyre megyek a növel,hanem kivalasztok 1 jo helyet (nagyobb varosban mondjuk, mint Bécs vagy Pest a Marriott megteszi, kissebb varosban, mint pl. Györ meg csak kiserletezik az ember, aranylabda ide v. pacio oda)!
aztan a jo megjelenes is sokat szamit, nalam a nyakkendö alap, persze ez is irrital eleg sok nöt, de azokat nem szamitom nönek ill. hölgyeknek, csak olyanoknak, akik nem ferfiak, de nem is nök (szal ha neha nehez is, de az ember megprobal csak annyira gentleman lenni, amennyire a nö hölgy)!

de pl. 1 seta 1 parkban, behütött pezsgövel(nem pezsgöborral), 2 pezsgöspoharral (pl. a Veuve Clicquot traveller pack-je) figyelve a reszletekre mindenkinek bejön!

de az is nagyon bejön a nöknek,ha a ferfi vacsorazni hivja a nöt es ö fözi a vacsorat! sztem ebben a rohano a vilagban nem kell tul komoly vacsora, mondjuk 4 fogas (en altalaban annyit szoktam) jol kivalasztott borral (vagyis halhoz soha nem kinalnek vörösbort,megha a szabalyok meg is engedik)!
es persze a virag nem maradhat el esetleg kis edesseg ( 5-7 szal vörös rozsa, edessegböl en altalaban a Guylian-t vagy Mozart golyot szoktam venni, nem pedig ilyen Milka szarokat; de megteszi a Frey nehany kollekcioja is vagy a Lindt-nek is vannak pofas kis desszertjei)!

de ami mind közül a legfontosabb, meg kell tenni az elsö lepest, probalkozni kell, nem veletlenül mondjuk, meg kell probalni a macit becsempeszni a malnasba!
2007. 08. 31. péntek 21:10  #60
on-lány on-lány
pontosan,úgy,ahogy mondod--sztem is--humor;persze értse is a humort.a "jó duma" viszont nem biztos,h. humoros--lehet nagyzols,nagyképű,felvágós.Kell/kéne 1 kis "kisugárzás" is--persze udvariasság,jól ápoltság és ami az alap
(Ez egy válasz wez üzenetére (2007. 08. 31. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 17:07
Hummor és jó duma kell a nőnek. Az ápoltság alap ugye. az se baj, ha van egy kis izmod, de nem szabad nagyon mutogatni. Azt lehet, hogy félreértik. Agreszívnek hissznek és azokat ne minden nő csípi. A nagydarabb autók is bejönnek a nőknek.(persze nem mindnek)
2007. 08. 31. péntek 21:04  #59
Doctorbalu Doctorbalu
ezeket a tippeket a sajat bevalt tipp-ladambol szedtem elö,nem pedig vlmi szerelmes romanbol!
nekem ezek valtak be,ezeket szoktam alkalmazni, söt 16eves kamaszkent is nyakkendöben, viraggal mentem 1-1 randira!
seta a parkban pezsgövel,rozsaval,edesseggel ill. vacsorafözes a nyerö!
(Ez egy válasz KisStifler üzenetére (2007. 08. 25. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 22:16
Te ebben már gyakorlot vagy?
Mert ugy tünik.
neked menyi vált be ezekböl a tippekböl?
2007. 08. 31. péntek 20:53  #58
Doctorbalu Doctorbalu
sajnalom,ha vlmit felreertettel, vagy többertelmüen irtam, bizony nekem is volt olyan tapasztalatom,amikor en igenis nyakkendöben jelentem meg egy neves,jolmenö helyen, a hölgyike meg csak nezett,h ez vlmi vicc,ö nem gondolta,h ez ilyen puccos, sznob hely!aztan mindenegyes etikai hibajan csak nevetett, en meg égtem. engem sajnos nagyon irrital az,ha vlki nincs tisztaban az etikai szabalyokkal (pl. mindenhol azt latni,h az emberek a borospoharnak nem a szarat,hanem a hasat fogjak meg,sztem ez undorito); a bokokkal meg nem tudott mit kezdeni! ilyen esetben pedig, ha teccik, ha nem, ha nehezemre esik,ha nem, meg kell probalnom csak annyira gentlemannek lenni,mint amennyire a NÖ hölgy!
nekem az a tapasztalatom,h a mai "divatdiktator" csajokkal,akiket szorakozohelyeken,diszkoban ismer meg az ember nehez egeszsegesen olyan temakrol elbeszelgetni,amelyek kenyeztetik a fület, megmozgatjak az agyat,apoljak a lelket az erzekszerveket pedig vigyazzba allitjak(nem a ruha teszi az embert,de a hordott stilusrol 1-2 dologra lehet következtetni)!a mondott szo nagy ertek, van,aki arannyal,van,aki aproval fizet!
(Ez egy válasz castortroy21 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 10:54
Azért nem gondolod, hogy erős volt ez a "nalam a nyakkendö alap, persze ez is irrital eleg sok nöt, de azokat nem szamitom nönek ill. hölgyeknek, csak olyanoknak, akik nem ferfiak, de nem is nök"?! Ezt kikérem a barátnőm nevében és a saját nevemben is!
Elfogadom, hogy te az ország nyakkendős, marriott-os, drágapezsgős, drágacsokis hányadához tartozol. De tisztelettel jelentem, hogy az ország fennmaradó 95%-ában is emberek élnek! Akik kevesebb pénzből is ugyanúgy képesek a szerelmüket kifejezni. A kevesebb legtöbbször több!
Szóval ritkán viselek nyakkendőt, de nem is hiányzik, ahogy a barátnőmnek sem, mert nem szereti, ha nyakkendő van rajtam. De ettől még igenis egy csodálatos, igazi NŐ! Egy nagy N-nel és egy nagy Ő-vel...
2007. 08. 31. péntek 17:07  #57
wez wez
Hummor és jó duma kell a nőnek. Az ápoltság alap ugye. az se baj, ha van egy kis izmod, de nem szabad nagyon mutogatni. Azt lehet, hogy félreértik. Agreszívnek hissznek és azokat ne minden nő csípi. A nagydarabb autók is bejönnek a nőknek.(persze nem mindnek)
2007. 08. 31. péntek 10:59  #56
Krok486 Krok486
a charm meg a feromon mellett nem mellékes a csomagolás - megfürödve, ápoltan valami elegáns ruhában a legjobb a hódítási hatásfok
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:23
a chramommal és a feromonommal! nyes eljen bohoc
2007. 08. 30. csütörtök 17:12  #55
WildHorse WildHorse
ja-ja humorral meg jó dumával lehet hamarabb lefektetsz egy csajt mint egy Brad Pitti bácsi kinézetű csávó aki megszólalni is alig tud és csak annyi a szókincstára, hogy "Kő kóla?!" "gyűssz feküdni?!"
"Nekke jó vót és neked?!" nyes
2007. 08. 30. csütörtök 12:54  #54
Törölt felhasználó (87490)
Az biztos. ha egy jó nővel vagy, még több nő akar! Mert azt látják, hogy ilyen jó csajjal vagy, akkor biztosan tudsz valamit, vagy van valamid. Nincs is más dolgod, mint felszedni mondjuk egy carmen elektrát és már döglenek is utánnad a csajok! smile
üdv.: laciguru smile
2007. 08. 30. csütörtök 10:54  #53
castortroy21 castortroy21
Azért nem gondolod, hogy erős volt ez a "nalam a nyakkendö alap, persze ez is irrital eleg sok nöt, de azokat nem szamitom nönek ill. hölgyeknek, csak olyanoknak, akik nem ferfiak, de nem is nök"?! Ezt kikérem a barátnőm nevében és a saját nevemben is!
Elfogadom, hogy te az ország nyakkendős, marriott-os, drágapezsgős, drágacsokis hányadához tartozol. De tisztelettel jelentem, hogy az ország fennmaradó 95%-ában is emberek élnek! Akik kevesebb pénzből is ugyanúgy képesek a szerelmüket kifejezni. A kevesebb legtöbbször több!
Szóval ritkán viselek nyakkendőt, de nem is hiányzik, ahogy a barátnőmnek sem, mert nem szereti, ha nyakkendő van rajtam. De ettől még igenis egy csodálatos, igazi NŐ! Egy nagy N-nel és egy nagy Ő-vel...
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 08. 18. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
hat nemtom ki hogy van vele, de sztem minden attol függ,h az ember mit var a hoditasra varo nötöl!vagyis kis csitri es meg akarom dugni vagy erett nö es meg akarom dugni esetleg erett nö es part keresek benne!

ha csak meg akarom dugni, akkor teljesen maskepp allok a dolgokhoz: olyankor az ember megprobal villogni, en pl. ugy szoktam csinalni,h beszelgettem par szot a hölgyikevel, felmertem szellemi allapotat aztan aszerint leptem (termeszetesen aki tanult pszichologiat es pszichiatriat az lepeselönyben van- par szisztematikus kerdessel rajön az ember a dolgokra).viszont nem jo dolog a nagyon intelligens ember benyomasat kelteni, mert az 1-2 elriaszthatja a hölgyiket (1-2 versidezet, bokok esetleg idegen nyelven, esetleg több idezet es bokok 3-4 idegen nyelven)!

ha pedig az ember hosszabb, kiegyensulyozott kapcsolatra vagyik, vagyis part keres, akkor adja sajat magat! persze neha az is furcsa! menyasszonyom pl. kapcsolatunk elejen nem tudott mit kezdeni a bokokkal, az etikai szabalyok betartasaval a hetköznapokban, azt mondta, nem volt hozza szokva, szerinte a ferfiak annyira bunkok,h ilyenre nem figyelnek-sokaig is tartott,amig megszokta(tehat nem nem tudta, hanem nem volt ra alkalma haszalni)! mostanra pedig teljesen termeszetes szamara is,h ha pl. az ebednel felall, akkor elötte jelzi,h en alljak fel elsönek!
szal ilyen dolgokkal is lehet hoditani, de sajnos sokan tenyleg nem tudnak vele mit kezdeni!persze nagyon sok jo nevü helyen a pincerek sincsenek vele tisztaban, azt utalom a legjobban!

ha meg mar ott tartunk,h elhivom vacsorazni, akkor nem 1 luzer helyre megyek a növel,hanem kivalasztok 1 jo helyet (nagyobb varosban mondjuk, mint Bécs vagy Pest a Marriott megteszi, kissebb varosban, mint pl. Györ meg csak kiserletezik az ember, aranylabda ide v. pacio oda)!
aztan a jo megjelenes is sokat szamit, nalam a nyakkendö alap, persze ez is irrital eleg sok nöt, de azokat nem szamitom nönek ill. hölgyeknek, csak olyanoknak, akik nem ferfiak, de nem is nök (szal ha neha nehez is, de az ember megprobal csak annyira gentleman lenni, amennyire a nö hölgy)!

de pl. 1 seta 1 parkban, behütött pezsgövel(nem pezsgöborral), 2 pezsgöspoharral (pl. a Veuve Clicquot traveller pack-je) figyelve a reszletekre mindenkinek bejön!

de az is nagyon bejön a nöknek,ha a ferfi vacsorazni hivja a nöt es ö fözi a vacsorat! sztem ebben a rohano a vilagban nem kell tul komoly vacsora, mondjuk 4 fogas (en altalaban annyit szoktam) jol kivalasztott borral (vagyis halhoz soha nem kinalnek vörösbort,megha a szabalyok meg is engedik)!
es persze a virag nem maradhat el esetleg kis edesseg ( 5-7 szal vörös rozsa, edessegböl en altalaban a Guylian-t vagy Mozart golyot szoktam venni, nem pedig ilyen Milka szarokat; de megteszi a Frey nehany kollekcioja is vagy a Lindt-nek is vannak pofas kis desszertjei)!

de ami mind közül a legfontosabb, meg kell tenni az elsö lepest, probalkozni kell, nem veletlenül mondjuk, meg kell probalni a macit becsempeszni a malnasba!
2007. 08. 29. szerda 14:26  #52
surdapapa surdapapa
no Horzi gyorsütembe vágtázzá át a nappaliba!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:23
2007. 08. 29. szerda 14:23  #51
WildHorse WildHorse
2007. 08. 26. vasárnap 20:30  #50
ghorrag ghorrag
egyszerüen oda kell menni a lanyhoz, es közölni vele, hogy szipmatikus a kinezete
beszelgetni kell vele, es ha meg mindig szimpatikus, akkor egyenes ut

az egyetlen ami szamit: a magabiztos föllepes

mindezt fiatalok altal sürün latogatott harmadosztalyu vendeglatoipari egysegekben, amelyik közel sem olyan dragak, mint a Drbalu altal leirt ketsegtelenül hatekony modszer

legföbb különbseg a kettö között: az egyik egy min 4csillagos szallodaban vegzödik, a masik a bokor aljan a harmadosztalyu vendeglatoipri egyseg 200 meteres körzeteben

az arak meg nagysagrendekkel ternek el egymastol
2007. 08. 26. vasárnap 16:30  #49
on-lány on-lány
a humor sem árt;m. akármilyen "nagy dumás" lehet a pali,ha nincs humora és akármilyen ajándékot vehet,ha csak kiengesztelésnek szánja
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 15:55
Rengeteg minden lehet, amivel be tud az ember vágódni egy csajnál! Lehet az pusztán duma, vagy éppen luxus cikkek!
2007. 08. 26. vasárnap 15:55  #48
Zolii888 Zolii888
Rengeteg minden lehet, amivel be tud az ember vágódni egy csajnál! Lehet az pusztán duma, vagy éppen luxus cikkek!
2007. 08. 25. szombat 22:16  #47
KisStifler KisStifler
Te ebben már gyakorlot vagy?
Mert ugy tünik.
neked menyi vált be ezekböl a tippekböl?

2007. 08. 18. szombat 23:16  #46
zorn zorn
Most sokan lehet ki fognak röhögni,sokmindenre buknak a csajok jó kocsi,jól menő vállalkozás stb.De viszont ha van egy jó csajod megduplázódik az esélyed.Nem tudom miért csak sejtéseim vannak.
2007. 08. 18. szombat 22:23  #45
Doctorbalu Doctorbalu

2007. 08. 18. szombat 00:27  #44
on-lány on-lány VIP
idiota neharagudj,de most nem vágom a humort;nem riasztottalak---1 szer sem,hozzád sem szóltam és a fenének sem kell,h. +dugjon bárki is!!!!főleg az ilyen "te-félék",akik semmibe veszik az embert(elvégre ezt írtad)a sétáimat pedig ne határozd +!
úgylátom,a számodra sem vok közömbös,mivel a hsz-eimet figyeled. vigyor1
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 08. 17. péntek 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 22:36
Ezt eszrevettem ! Mar ketszer riasztottal,pedig a fene akart megdugni ! nem is tudtam,hogy vagy ! De rossz helyen setalsz,mivel a te hsz-id is eltüntek a fiukszelfsz.-böl ! vigyor2 wave
/ 8