jók és szépek a csajok, de a 3 helyezetnél találtam egy kis bibit. nagyon jó a csaj, szép, jó a teste, de az utolsó képeken azt hittem hapsi, olyan bajusza van.
szerintem komolyabb dijakért még komolyabb képeket küldtek volna..De azért ezek sem rosszak...
Mindenkinek köszönöm szépen hogy rám szavazott
Zoli nem is Nekem írt :) lol
szerintem a tapasztalat nem arányos a korral, de persze biztos hogy erre is lenne példa :)
Lehetsz te 25 éves is ha még nem nyaltál szép muffot :)
Lehetsz te 25 éves is ha még nem nyaltál szép muffot :)
mindenkit olyan idösnek látsz a 20 éves kor az neked olyan vén?
A kommunikációt akár redukálhatnátok is 0-ra az olyan szélsőséges, fikázós, fröcsögős alakokkal, mint...
Update:
Természetesen a NEM VIP-ek közöt is van bőven normális, inteligens ember! Kinek nem inge, nem veszi ....
Természetesen a NEM VIP-ek közöt is van bőven normális, inteligens ember! Kinek nem inge, nem veszi ....
Hi all!
Olvasva a kommenteket felfigyeltem valamire, pont a VIP tagok NEM fikázzák a versenyzőket! Valszeg azért mert mind tapasztalt ember?!
Go-go, a Te csajod miért nincs a listában?
Sok sikert az összes bátor jelentkezőnek!
Olvasva a kommenteket felfigyeltem valamire, pont a VIP tagok NEM fikázzák a versenyzőket! Valszeg azért mert mind tapasztalt ember?!
Go-go, a Te csajod miért nincs a listában?
Sok sikert az összes bátor jelentkezőnek!
Mi,hogy nem szép!!!!!!!!!!!!!??
Egyenesen ronda úgy ahogy van!
De ha nektek ez kell sajnállak benneteket!
Jó reklám ez a Grétának!:(
De ha helyezitek az elsők közé soha többet nem szavazok itt!
Mert izléstelenek vagytok!
Egyenesen ronda úgy ahogy van!
De ha nektek ez kell sajnállak benneteket!
Jó reklám ez a Grétának!:(
De ha helyezitek az elsők közé soha többet nem szavazok itt!
Mert izléstelenek vagytok!
Ügyelünk a kiskertre is, ne aggódj kollega :)
A versenyzők között is lehetne azért még csemegézni. Vannak ám ott édes kislányok. (Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 21. péntek 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A versenyzők között is lehetne azért még csemegézni. Vannak ám ott édes kislányok. (Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 21. péntek 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm!
Én nem szeretek hegesztő szemüveggel monitornézni!!
Amugy leszarom mert nem én gyurom de ne,hogy már ilyen képekért nézzük az oldalt.
:(
De ha igen vállalja a jogos kritikát!
Nem bántani akarom de a véleményem ez és kész!!:)) (Ez egy válasz Victoriuss üzenetére (2005. 01. 22. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem szeretek hegesztő szemüveggel monitornézni!!
Amugy leszarom mert nem én gyurom de ne,hogy már ilyen képekért nézzük az oldalt.
:(
De ha igen vállalja a jogos kritikát!
Nem bántani akarom de a véleményem ez és kész!!:)) (Ez egy válasz Victoriuss üzenetére (2005. 01. 22. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Cool..
:))))))))))))))))) (Ez egy válasz go-go üzenetére (2005. 01. 21. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
:))))))))))))))))) (Ez egy válasz go-go üzenetére (2005. 01. 21. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 21:04
Az első + az utolsó faca!!
De a Gréta pocsék!!!
Lóarcu szilikonos!!!
Nagyon kell a maszk !!
De a Gréta pocsék!!!
Lóarcu szilikonos!!!
Nagyon kell a maszk !!
Csak parlagon ne maradjon a kiskert.
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 21. péntek 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 23:39
Kedves Cube! Először is köszönöm! Ha a B. nejed is belemegy, meg Kapitány és Nyúlanyó is, és mondjuk kapitány rácuppanna a párodra, akkor akkora vetésforgót hozhatnánk össze, mint a ház :) Egyszer erre forgunk, egyszer arra :)
Kedves Cube! Először is köszönöm! Ha a B. nejed is belemegy, meg Kapitány és Nyúlanyó is, és mondjuk kapitány rácuppanna a párodra, akkor akkora vetésforgót hozhatnánk össze, mint a ház :) Egyszer erre forgunk, egyszer arra :)
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 21. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 23:29
Szia Zeri!
Azért Neked sincs okod panaszra szerencse ügyben...
Azért Neked sincs okod panaszra szerencse ügyben...
Szia Zeri!
Azért Neked sincs okod panaszra szerencse ügyben... (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 21. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért Neked sincs okod panaszra szerencse ügyben... (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 21. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 10:02
Ismét meg kellett csodálnom ezt a hölgyet. AAAhhhh!
Nagyon fincsi! Kapitányom! Hát, tudod, szerencsés fickó vagy!
Nagyon fincsi! Kapitányom! Hát, tudod, szerencsés fickó vagy!
Lehet vélemény, de csak emberi módon! Ha matyóhímzés vagy, se sértegethetsz másokat!
(Ez egy válasz go-go üzenetére (2005. 01. 21. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 21:04
De a Gréta pocsék!!!
Lóarcu szilikonos!!!
Nagyon kell a maszk !!
De a Gréta pocsék!!!
Lóarcu szilikonos!!!
Nagyon kell a maszk !!
De a Gréta pocsék!!!
Lóarcu szilikonos!!!
Nagyon kell a maszk !!
De a Gréta pocsék!!!
Lóarcu szilikonos!!!
Nagyon kell a maszk !!
Köszi ciao! Hát ilyen kérést nem tudok
elutasítani. Már dolgozunk rajta hogy egy
egységes kompozícióval álljunk elö. (Ez egy válasz ciao üzenetére (2005. 01. 21. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
elutasítani. Már dolgozunk rajta hogy egy
egységes kompozícióval álljunk elö. (Ez egy válasz ciao üzenetére (2005. 01. 21. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 11:27
Nancy mikor látjuk a Te csodálatos kebled és puncid ismét? az összes képed élvezetes!!
Nancy mikor látjuk a Te csodálatos kebled és puncid ismét? az összes képed élvezetes!!
(Ez egy válasz nancy üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 00:47
Összekevertem B. nejedet azzal, akivel vitatkozol Ezexerint mi már leveleztünk korábban. Nyúlanyóra vigyázz, mert egy gyöngyszem! :)