Szerintem azért volt olyan kevés beküldött anyag a karácsonyi szépségversenyre, mert sok pasi általában úgy teszi fel a képeket, hogy az asszonykája nem is tud róla, de most,hogy volt az a feltétel, hogy legyen a képek egyikén goldengate felirat a párjuknak is tudni kellett volna a dologról.Egyébként minden elismerésem azoknak, akik küldtek képet.
szia Gréta: nálam dobogós vagy, puszi!:-))
hajrá zeri:-)))
sziasztok a verseny témája adott volt a 9 versenzö közül 4 teljesitete a feltételeket a többi sima átlagos képeket küldöt.nem értem miért rakták fel azokat a képeket akik nem karácsonyi témába küldték szerintem nyuszika a legjobb
Volt azért ott olyan kislány, akivel össze tudnék gabalyodni, mégha 1-10-ig skálán nem lenne 10-es egyikük se. Ettöl még szépek (és gratula nekik!)
Nem köllene ennyire szélsőséges módon! Egyrészt kultúramber törődik mások lelkivilágával, másrészt tiszteli a bátorságot, hogy kiállnak a világ elé és megmutatják magukat. Ha nem tetszik, nem kötelező nézni. Izléstelen és semmirekellő volt a megnyilvánulásod!
(Ez egy válasz Victoriuss üzenetére (2005. 01. 12. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 12. szerda 21:02
Hát bameg! Lehidalok! ennyi pocsék nőt egy rakáson, a gyomrom felfordult! Ha lehet a jövőben ezt ne erőltessük, oké? Ha nagyon muszáj lenne választani, akkor a szilikon csecsű, de az is rusnya! Grrrrrrrrrrrrrr, a hideg kiráz ezektől!!! :((((
te egy igazi buzi vagy egy se tetszet?? egy tuti sorozat van
(Ez egy válasz Victoriuss üzenetére (2005. 01. 12. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát bameg! Lehidalok! ennyi pocsék nőt egy rakáson, a gyomrom felfordult! Ha lehet a jövőben ezt ne erőltessük, oké? Ha nagyon muszáj lenne választani, akkor a szilikon csecsű, de az is rusnya! Grrrrrrrrrrrrrr, a hideg kiráz ezektől!!! :((((
Hát, emberek, tényleg siralmas a hozzáállásotok! Ez valahol egy kritika önmagatókról! Teljesen egyetértek Inf-fel! Amíg Te nem tettél le semmit az asztalra, nincs jogod anyázni senkire! Sőt! Még ha indultál volna, akkor is meg kellene becsülni a versenytársaidat.
Igyekezz a szépet megtalálni! Van, hogy nem könnyű feladat, de felemelő dolog!
Nekem pl nagyon tetszett az első sorozat is, teljes volt! Nyuszika84-nek pedig tényleg nagyon szép mellei vannak!
Dzsinn
Igyekezz a szépet megtalálni! Van, hogy nem könnyű feladat, de felemelő dolog!
Nekem pl nagyon tetszett az első sorozat is, teljes volt! Nyuszika84-nek pedig tényleg nagyon szép mellei vannak!
Dzsinn
Neked is hasonló jókat, faszverő Vili. Bazmeg, fikázni de tudtok, azonkívűl semmi érdemlegeset. Idióták. Inkább dugd a pöcsöd a porszívóba.
Te vagy a lohasztó, seggarc. Küldtél be? Nem. Akkor nincs jogod ilyen kritikához. Fuck off. Thx
(Ez egy válasz ocsoa üzenetére (2005. 01. 12. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 12. szerda 19:07
Gyerekek! Ez gáz! Mondhatni kritikán aluli. Öszintén szólva lohasztó volt a látvány, amit az indulók képei nyújtanak. Javasolom, hogy ne kerüljön kiosztásra első díjj (esetleg második és harmadik se)
Gyerekek! Ez gáz! Mondhatni kritikán aluli. Öszintén szólva lohasztó volt a látvány, amit az indulók képei nyújtanak. Javasolom, hogy ne kerüljön kiosztásra első díjj (esetleg második és harmadik se)
jah, basszus ha kilátnék a fejemből, akkor ide írtam volna a többit :(
na mindegy, elfér még 1 téma
na mindegy, elfér még 1 téma
Na igen... Volt egy-két merész hölgy, meg volt néhány vakmerő:) Más: ha Londonból csak a metrót mutatják meg, honnét tudom milyen a többi?!:)
Ez csak rajtatok múlik :) Be volt hirdetve rendesen. Talán a téma miatt volt kevesebb az érdeklődő. (nem könnyű ilyen karácsonyos képeket készíteni)
(Ez egy válasz ciao üzenetére (2005. 01. 12. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 12. szerda 09:48
nálam nyuszika84 a nyerő nagyon jó mellei vannak, az előző versenyhez képest nagyon kevés a nevező
nálam nyuszika84 a nyerő nagyon jó mellei vannak, az előző versenyhez képest nagyon kevés a nevező
Hát én is sokkal több és jobb csajokra számítottam..... De azért a GM-es csaj befigyel !! ;c)
Több nevezőre számítottam, a felhozatalban is csak pár olyan hölgy van aki való. Előre elnézést kérek mindazoktól akiket esetleg megbántottam, ez csupán az én őszinte véleményem,nem több.
Hajrá mki! :D
Üdv
Han
Lehet rám haragudni? :-o
Hajrá mki! :D
Üdv
Han
Lehet rám haragudni? :-o
Ide várunk mindent, ami a versennyel / jelöltekkel felmerül bennetek. Magukat a versenyzőket is várjuk itt!