Elég nagy paraszt vagy te ! A patkány véleményedet tartsd meg magadnak, mert erre senki nem kiváncsi. Mindenkinek szíve-joga véleményt mondani, de csak kultúráltan.
Nem tudom, hogy mire van ilyen nagy pofád. Csináljon a GoldenGate egy f@szszépségversenyt és lehet, hogy rajtad fog röhögni fél Magyarország, mert Neked olyan csomvadt, kicsi, semmire nem való farkad van, hogy a gyönyörű barátnőidet az első alkalommam elkapta a röhögőgörcs !
Még a te emlegetett "nőidre" is kiváncsi lennék....
Nem tudom, hogy mire van ilyen nagy pofád. Csináljon a GoldenGate egy f@szszépségversenyt és lehet, hogy rajtad fog röhögni fél Magyarország, mert Neked olyan csomvadt, kicsi, semmire nem való farkad van, hogy a gyönyörű barátnőidet az első alkalommam elkapta a röhögőgörcs !
Még a te emlegetett "nőidre" is kiváncsi lennék....
Na figyelj, te "iq-hard": nem vagyunk egyformák, ízlések és pofonok..tudod...Én sem találtam olyan lányt közülük, aki összességében megragadott volna s szerintem sok más is így van ezzel, hogy vannak részletek, amik nem voltak ínyükre. Nem arra kellene szerintem ügyelned, hogy más fórumozó társad véleményét ne "fikázd", hanem arra, hogy hozzászólásoddal ne bántsd meg a mellesleg AMATŐR lányokat, akik ellened semmi rosszat sem tettek. Annak meg, hogy ilyen és olyan szép barátnőd van, hát áldd a sorsot és örülj neki!!! Ezeknek a lányoknak meg nem a te véleményedtől lesz jobb/rosszabb napjuk, hiszen ez csak egy játék!
(Ez egy válasz Victoriuss üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 21:55
Már nem azért, de ha nem küldök be képet, miért ne lenne jogom véleményt mondani? Az utcán random módon különb alanyokat lehetne találni... Attól még miért buzi valaki, mert ingerküszöbe magasabb,mint a többinek? Lehet, hogy az ő szemükben ők istennők, az enyémben nem. Ő is leírja a véleményét, s én is. Én sem fikázom az övét, akkor ő se fikázza az enyámet. Ilyen egyszerű iq light barátaim!
Már nem azért, de ha nem küldök be képet, miért ne lenne jogom véleményt mondani? Az utcán random módon különb alanyokat lehetne találni... Attól még miért buzi valaki, mert ingerküszöbe magasabb,mint a többinek? Lehet, hogy az ő szemükben ők istennők, az enyémben nem. Ő is leírja a véleményét, s én is. Én sem fikázom az övét, akkor ő se fikázza az enyámet. Ilyen egyszerű iq light barátaim!
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2005. 01. 12. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 12. szerda 21:04
Neked is hasonló jókat, faszverő Vili. Bazmeg, fikázni de tudtok, azonkívűl semmi érdemlegeset. Idióták. Inkább dugd a pöcsöd a porszívóba.
Porcica! Továbbra is fenntartom, hogy az összes nő pocsék, hányadék. Messze különb nőm van, mint Ők. Nem értem, miért feltételezed, hogy aki idejön, az partner nélküli???
Ezek a nők messze a "napi csaj" átlagán alul vannak, a többségük kövér, elhízott, amorf! Gusztustalan a nemiszervük, brrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ezek a nők messze a "napi csaj" átlagán alul vannak, a többségük kövér, elhízott, amorf! Gusztustalan a nemiszervük, brrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Az utolso nap észre veszed hogy "valami verseny van" kukába a feltételekkel elökotrok bármilyen képet s felteszem. Kb fél óra alatt meg lehet csinálni a képeket elég sürün nézheted az oldalt ha az "utolso pillanatban" vetted észre.De ez nem csak rád vonatkozik hanem arra is aki nem teljesitette a feltételeket.Szerintem nem lenne igazságos ha olyan valaki nyerne aki nem karácsonyi képet küldöt be.Remélem ezt mindenki figyelembe veszi és ez alapján fog szavazni.
Nem tudtam hirtelen eldönteni, hogy a hanna2004-nél a bajusz kié? Azután rájöttem. Jó lett volna leszedni és akkor király lenne.
Akkor már mingyá' azt kell, h. mondjam:
Te kis ravaszdi! :) A #4. hozzászólás miatt :)
Te kis ravaszdi! :) A #4. hozzászólás miatt :)
Az én barátnőm a GM nevű leányző. Nekem az volt a problémám, hogy ezt a versenyt az utolsó elötti napon vettem észre, tehát semmi időnk nem volt arra, hogy egy kicsit is karácsonyi hangulatot varázsoljunk ! :c(
Viszont elhihetitek, hogy ha lesz még egy ilyen verseny (remélem minél hamarabb), akkor kiteszünk magunkért maximálisan !! Elég bevállalós a leányzó, csináltunk volna csillagszóró a punciban, karácsonyfadíszek a szeméremajkakra akasztva stb. stb. csak sajnos az időhiány.... :c(
Mind1, akinek így is tetszik, az szavazzon RÁNK !!
Viszont elhihetitek, hogy ha lesz még egy ilyen verseny (remélem minél hamarabb), akkor kiteszünk magunkért maximálisan !! Elég bevállalós a leányzó, csináltunk volna csillagszóró a punciban, karácsonyfadíszek a szeméremajkakra akasztva stb. stb. csak sajnos az időhiány.... :c(
Mind1, akinek így is tetszik, az szavazzon RÁNK !!
Háát...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 13. csütörtök 00:25
zeri: te sem tudsz aludni?
Kedves Ocsoa!Biztos sokan szavaztak volna a barátnődre, de nem találták a fotóit:-)))
Victoriuss!Melyik képek készültek a Te barátnődről?? :-))
Szerintem egyik sem, hiszen tenyérről készült képet nem látok :-)))
Szerintem egyik sem, hiszen tenyérről készült képet nem látok :-)))
Sziasztok!Szavazattok TökösMákos képeire, mert eredetiek, mert lelkesedésből készültek, mert az itt elért eredménn lehet, hogy valakit ösztönöz további, még jobb képek készítésére és a nagyközönséggel való megosztásra :-)))))
Grétának!
Ha szilikon, ha nem: nagyon szép!
Rád csvarodnék.
Ha szilikon, ha nem: nagyon szép!
Rád csvarodnék.
Nem értem a 4. meg a 9. sorozat miért került fel a versenyzők közé
puszilnám a melleidet, de én nem szeretem a piercinget, főleg punciban nem , ezért csak dobogó
zeri: te sem tudsz aludni?
Részeg voltam, vagy mi? Van tizes köztük, nem is egy!
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 12. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 12. szerda 22:31
Volt azért ott olyan kislány, akivel össze tudnék gabalyodni, mégha 1-10-ig skálán nem lenne 10-es egyikük se. Ettöl még szépek (és gratula nekik!)
Hoppá, nem is vagyok VIP tag. Hi-hi. Akkor nem is szavazhatok. Püff neki.
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 00:10
Én nem szavaztam és nem is fogok, mert többen vannak egálban. Azt meg nem mondhatom, hogy három első és nincs se második, se harmadik :O
Én nem szavaztam és nem is fogok, mert többen vannak egálban. Azt meg nem mondhatom, hogy három első és nincs se második, se harmadik :O
Oh! Era! Köszi a bíztatást. Nem is kétséges lesz a végén még szvingelés. Ott majd jól megkapom. Remélem :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 12. szerda 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 12. szerda 22:48
hajrá zeri:-)))