Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 01. 15. szombat 13:35  #60
Victoriuss Victoriuss
Köszönöm-köszönöm!

Örömömre szolgál, hogy van közüttünk még józan értékítéletű, kulturált ember. Magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni soraidat. Semmi rosszat nem mondtam senkire, nem használtam vulgáris szavakat, nem sértegettem senkit. Az pedig, hogy ahozzászólásom után miket és MILYEN STÍLUSBAN vágtak a fejemhez, az úgy gondolom, hogy nem az én szegénységi bizonyítványom!!!!!

Üdv.

Victorius
2005. 01. 15. szombat 12:52  #59
Törölt felhasználó (1327)
Néha napján olvasgatom ezeket a hozzászólásokat. Valahogy azaz érzésem, hogy azok akik csak fikáznak túl gyávák ahhoz, hogy betegyék a saját, vagy barátnőik képét. Egy biztos, az átlag magyar amatőr ilyen nem pedig agyon szabdalt, éhezős vézna nő. Vannak vékony és kifelyezetten szép lányok is az amatőrök között, de azok aprofik akiket látni lehet azok se biztos, hogy így néznek ki, csak a retus adja meg a képek tökéletességét. Ne fikázzuk azokat akik merik vállalni testüket annak minden hibájával. Akik csak a modelleket szeretik, azok nézzék azokat és egy hónap alatt rájönnek, hogy 20-30 nőnél többet nem találnak. Éljenek az amatőrök és sok sikert és még több változatos képeket. Üdv mindenkinek.
2005. 01. 15. szombat 02:16  #58
Kain Kain
Miért utálom az ilyen gyík fórumokat?
Mert mindegyik tele van olyan emberekkel, akik nem veszik észre, hogy sokkal jobb lenne, ha meg sem szólalnának, mert egy értelmes mondatot nem tudnak kinyögni azokkal a csökött ujjakkal!
Ennek a helynek is ez a lényege, hogy fikázzátok egymást, és közben észre sem veszitek, hogy az egyik helyen még pont az ellenkezőjét írtátok a az előző szövegnek.
A versenyzőkről meg annyit, hogy van köztük szép, de olyan is akinek meg sem kellett volna fordulnia a fejében, hogy odaáljon a gép elé!! wow1 A másik, meg az, hogy a napi csaj, meg a hc sorozatban majdnem mindig ugyan azokat a csajokat lehet látni, ez nem mozgat senkit?
Mikor láttatok utoljára egy olyan nőt, akire azt lehetett mondani, hogy nem ugyanazért kezdték el fotózni, mint a mint a többi 600-at? Sajnos én elég régen, kicsit kezdenek unalmasak lenni, hogy akármelyiket nézem, mindig ugyanazt fedezem fel bennük!!! mf3
ÉS utoljára: némelyik amatőr kép akár jobb is lehet, mint egy profi!!!Több élet van benne, és nem ugyanazt mutatják!!!
Jah, és szép estét mindenkinek!!További jó szórakozást éljen az okos átlagember, aki mindenkit szeret!!! eplus2 eplus2 boxer
2005. 01. 14. péntek 22:24  #57
Ka-Csa Ka-Csa
Pampaleeni,Victoriuss, ocsoa mf3 boxer violent
2005. 01. 14. péntek 21:44  #56
tibi33 tibi33
Egy buta nagy műanyagember vagy így trendin 2005-ben.A valóságot nehéz elviselned!Amilyen fotókról te beszélsz az azéletben nem létezik.Csak több órás számítógépes munka pocsék eredménye!!!ÉLJENEK AZ "ARCNÉLKÜLI" AMATŐRÖK!!!
2005. 01. 14. péntek 21:39  #55
macsek macsek
Pampaleeni hszéhez fűzném hozzá :
Sztem az INTERNET többnyire arról szól, a szemétből NEKED értéktelenből szedegesd ki a HASZNOSAT.

Így vagyok az amatőr képekkel is. Lehet többszázat meg kell nézni, hogy találjak egy igazit, egy szépet, NEM SZINTETIKUSAT !
Bíztassuk a versenyzőket(s az indulni nem merőket is) a régi jelmondattal : Gyakorlat teszi a mestert !
Gratula a verenyen indulóknak, s bíztatás az indulni nem merőknek...
2005. 01. 14. péntek 20:23  #54
zeri zeri
Én meg nem vagyok kiváncsi se a barátnőjére, se rá. Annak sincs joga parasztnak lenni, aki Adonisz, vagy Diána, vagy britniszpirsz!
2005. 01. 14. péntek 20:13  #53
Törölt felhasználó (368461)
Szerintem ezek után már nem is érdemes versenyt meghírdetni, mert úgy sem lesz rá jelentkező..
2005. 01. 14. péntek 13:21  #52
hang hang VIP
Nem igazán értek egyet azokkal akik leszólnak :) Nem tom, hogy máskor is szóltál-e hozzá én csak a szép hosszút olvastam.

A kritikáról és a közszereplésről alkotott véleményeddel egyetértek :)
Én azért, mert megtették szavaztam egy kört. Csak a tisztesség kedvéért, de igazán olyan képet nem láttam ami megnyerte a tetszésem ( de most ezek a versenyzők és ezek közül kell eldönteni kik azok akik....

A profi képekről: már régen nincsenek a napi és heti képek között ilyenek :( az archívumban még találhatsz, vagy a hírességek között. ( No ott vannak jó képek. )
2005. 01. 14. péntek 11:50  #51
zeri zeri
Paraszt volt a két harcos lássuk be. Ha erre más szintén azonos stílusban válaszol, azt zsebre kell tenni. Ha vendégségbe mész valahova, és megérkezéskor már a küszöbről behánysz a társaság orra alá, naná hogy ülepen billentenek, hogy hazáig szállsz. Nem kellett volna tanulatlannak mutatkozni. Az, hogy nem értek veled egyet, (én igenis szeretem nézegetni az amatőr képeket és a profik uuuuu-aaaaaa, uuuuu-aaaaaa mű kéjétől a hideg futkos a hátamon, de ez mindegy, mindenkinek joga van más dolgot szeretni), mégis sikerül kultúráltan kommunikálni (ha az előző emotikon füzéredet nem nézzük :) ) Ez a kulcsa a dolognak. Lehet emberi módon, vagy el lehet húzni. Parasztkodni otthon a családnak, ha elviselik!
2005. 01. 14. péntek 06:16  #50
Vacska Vacska
Az hogy kinel hol van a hatar akkor amikor kritika vs. paraszt beszologatas -rol van szo, az szubjektiv. Valljuk be, meglehetosen vekony a valasztovonal kozottuk. Igaza van Pampaleeni-nek abban, hogy aki felrakja a kepeit, az szamoljon azzal hogy nem mindenkinek fog tetszeni amit lat! Es ha valaki arra szamit, hogy majd kedvesen megmondjak neki, hogy "hat figyelj, sztem nem vagy szep, de sok sikert", hat az burokban el. En mar reg nem varom el az embertarsaimtol a kedvesseget, foleg ha az internetrol van szo!
Egy biztos, a velemenyunk kinyilvanitasahoz mindannyiunknak joga van. Az hogy ki milyen formaban teszi meg, hat a lelke legyen rajta:)
2005. 01. 14. péntek 02:08  #49
wazze wazze VIP
Figyelj baromarcúköcsög, nem az a baj, hogy véleményt mondasz, mert aki vállalta, hogy megmutatja magát nyilván számolt a kritikával is. A baj, hogy te egy kolosszális paraszt-bunkó vagy és amit csinálsz nem kritika, hanem prinyóság
(Ez egy válasz Victoriuss üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 21:51
Porcica! Továbbra is fenntartom, hogy az összes nő pocsék, hányadék. Messze különb nőm van, mint Ők. Nem értem, miért feltételezed, hogy aki idejön, az partner nélküli???

Ezek a nők messze a "napi csaj" átlagán alul vannak, a többségük kövér, elhízott, amorf! Gusztustalan a nemiszervük, brrrrrrrrrrrrrrrrrr.
2005. 01. 14. péntek 01:57  #48
wazze wazze VIP
Gréta nagyon baba. Kicsit kár hogy lufit csináltattál a cickóidból, de még így is te vagy a legjobb. Hajrá!
2005. 01. 14. péntek 00:43  #47
iNfeSter iNfeSter Admin
Nálam ő az egyik befutó. :) Sajnos nem csak rajtam múlik, már szavaztam. eplus2
2005. 01. 14. péntek 00:41  #46
iNfeSter iNfeSter Admin
Ez amatőr verseny, és így is kell hozzáállni. Aki profi képet vár, az rossz ajtón kopogtat.

Minden beküldő vállalta magát, és ez a lényeg. Az, hogy kinek melyik sorozat tetszik, egyéni kérdés. Erre van a szavazás. A pillanatnyi eredmény jövő héten látható már.
2005. 01. 13. csütörtök 22:24  #45
nyuszika84 nyuszika84
Okszi te legalább belátod.
2005. 01. 13. csütörtök 22:22  #44
zeri zeri
Lehet véleményt formálni, azt a többiek elé lehet tárni, de csak kultúrált emberi módon tedd! Valahogy úgy, amit még te is elviselnél másoktól. Még ha a te faszod is a legszebb, még ha a te csajod is a legjobb a világon, akkor sem helyénvaló az a stílus, amit itt bemutattál. Kérlek, vedd ezt tudomásul és alkalmazd is! Itt emberek vannak, akiknek lelkük is van ám!
2005. 01. 13. csütörtök 22:22  #43
nyuszika84 nyuszika84
Szia édesem jo lenne ha megválogatnád a szavaidat szeretnéd ha ilyen barátnöd lenne.Ha a te nöd olyan jo tökéletes egy csepp felesleg sincs rajta okos értelmes széparcu hogyhogy egy ilyen bunkoval van mint te S hogyhogy nincs fent a képe.Ez nem kérdés ne válaszolj nem vagyok rá kiváncsi.
(Ez egy válasz Victoriuss üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 21:55
Már nem azért, de ha nem küldök be képet, miért ne lenne jogom véleményt mondani? Az utcán random módon különb alanyokat lehetne találni... Attól még miért buzi valaki, mert ingerküszöbe magasabb,mint a többinek? Lehet, hogy az ő szemükben ők istennők, az enyémben nem. Ő is leírja a véleményét, s én is. Én sem fikázom az övét, akkor ő se fikázza az enyámet. Ilyen egyszerű iq light barátaim!
2005. 01. 13. csütörtök 22:17  #42
MitoGábor MitoGábor
Erre nem tudok mit mondani.... igazad van ! Sajnos a fa már nálunk le van szedve. Égők, csillagszóró, díszek stb. el van dobozolva és idő hiányába csak ennyire futotta. Sorry..
2005. 01. 13. csütörtök 22:16  #41
felpa felpa
Kedves fiatal barataink egyzser mar megirtam, hogy a marakodast hagyjuk meg az index polidiliseinek kosyonom szives figyelmeteket
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 13. csütörtök 22:06
Na figyelj, te "iq-hard": nem vagyunk egyformák, ízlések és pofonok..tudod...Én sem találtam olyan lányt közülük, aki összességében megragadott volna s szerintem sok más is így van ezzel, hogy vannak részletek, amik nem voltak ínyükre. Nem arra kellene szerintem ügyelned, hogy más fórumozó társad véleményét ne "fikázd", hanem arra, hogy hozzászólásoddal ne bántsd meg a mellesleg AMATŐR lányokat, akik ellened semmi rosszat sem tettek. Annak meg, hogy ilyen és olyan szép barátnőd van, hát áldd a sorsot és örülj neki!!! Ezeknek a lányoknak meg nem a te véleményedtől lesz jobb/rosszabb napjuk, hiszen ez csak egy játék! violent
/ 6