Igen ez nagyon jó játék
Hétvégén több szerepet játszotunk,de ebben a játékban most en voltam a tanár. (Ez egy válasz Péter.47 üzenetére (2024. 02. 13. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégén több szerepet játszotunk,de ebben a játékban most en voltam a tanár. (Ez egy válasz Péter.47 üzenetére (2024. 02. 13. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egyik legjobb és leg élvezetesebb
Szívesen lennék a diákod!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 02. 13. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 13. kedd 13:05
Sajnálom de az nem publikus ... de igazából sok mindenre vevő vagyok, ha van hozzá egy megfelelő partner
Sajnálom de az nem publikus ... de igazából sok mindenre vevő vagyok, ha van hozzá egy megfelelő partner
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2024. 02. 13. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Anna! Te milyen szerepet szeretsz a legjobban megélni?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 23. vasárnap 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 23. vasárnap 16:12
Igen, ez tényleg izgalmas tud lenni. Csak a képzelet szabhat határt Szerettem
Én a szomszéd fiatal srác szoktam lenni aki leskelődik a szomszédnő után,aki napozik közben masztizik. Most viszont a mostohán at fogom kényezteti .
A időről-időre, jóképű ismerős szoktam lenni itthon, aki véletlenül kettesben marad a lakásban az "áldozattal". Aztán Ő kacérkodik, Én közeledem
Ő tiltakozik, nem szabad, mindjárt hazaér valaki. Most már nem akarom. Aztán határozottan letöröm az ellenállást. Közben is tiltakozik, de Én nem hagyom abba. Dicsérem, milyen finom, és hogy már régóta tetszik Nekem. A nadrágba nyúlkálok, kicsit erőszakosabban. A csuklóinál az ágyhoz szorítom, a lábait magam feszítem szét és hatolok belé.(finoman, hisz ez játék). Persze ezután jön, már én is régóta teszem neki, és kereste a pillanatot, hogy ez megtörténjen. Amikor először játszottunk ilyet, teljesen kikészültem Ő kérte....
Ő tiltakozik, nem szabad, mindjárt hazaér valaki. Most már nem akarom. Aztán határozottan letöröm az ellenállást. Közben is tiltakozik, de Én nem hagyom abba. Dicsérem, milyen finom, és hogy már régóta tetszik Nekem. A nadrágba nyúlkálok, kicsit erőszakosabban. A csuklóinál az ágyhoz szorítom, a lábait magam feszítem szét és hatolok belé.(finoman, hisz ez játék). Persze ezután jön, már én is régóta teszem neki, és kereste a pillanatot, hogy ez megtörténjen. Amikor először játszottunk ilyet, teljesen kikészültem Ő kérte....
Sziasztok!Engem már régóta egy szerepjáték izgat.Szeretném ha egy Nő beöltöztetne Nőnek felvehető mellekkel és ribancnak állítana be akit felcsatolható farkával szopatna majd utána mint egy igazi ribit jó alaposan meg is kefélne.Már az ajtónyitáskor is rajta lenne a felcsatolható farok ami külön izgató dolog lenne és setjetné előre hogy ribikém leszel ma,akit nagyon de nagyon ki foglak használni.Az lesz a legkevesebb hogy megtanít a jó szopásra a felcsatolt farkával majd egy alapos tágítás után ráhuz és a farkával jó alaposan megkefél.
Nagyon izgató volt ,szeretném újra átélni!
Igen, ez tényleg izgalmas tud lenni. Csak a képzelet szabhat határt Szerettem
Csakis a mással való találkozás van összefűzve ezzel a szerepjátékkal, itthon elég hamar kimerültek az ebben rejlő lehetőségek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 20. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2022. 11. 20. vasárnap 11:55
Mármint akkor a mással való találkozása van szerepjátékkal össze fűzve? Vagy veled? Vagy hogyan?
Mármint akkor a mással való találkozása van szerepjátékkal össze fűzve? Vagy veled? Vagy hogyan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 20. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (940065)
2022. 11. 20. vasárnap 11:03
Nekünk a prostituált szerep jött be, valamiért erre gerjednek leginkább a férfiak. Hölgy tagunk beöltözik ahogyan kívánja a kuncsaft és a megbeszélt helyen és időben tali. Ez úgy alakult ki nálunk hogy szex közben már nem csak ribancnak lett nevezve hanem kurvának is, és elkezdte a fantáziáját izgatni hogy milyen lehet tényleg annak lenni. Ez a szerepjáték pedig tökéletes arra hogy át tudja élni, bele tudja élni magát, és persze élvezze nagyon. Aztán hogy mindig szerepet játszik vagy volt amikor nem, ez a kedves olvasó fantáziájára van bízva.
Nekünk a prostituált szerep jött be, valamiért erre gerjednek leginkább a férfiak. Hölgy tagunk beöltözik ahogyan kívánja a kuncsaft és a megbeszélt helyen és időben tali. Ez úgy alakult ki nálunk hogy szex közben már nem csak ribancnak lett nevezve hanem kurvának is, és elkezdte a fantáziáját izgatni hogy milyen lehet tényleg annak lenni. Ez a szerepjáték pedig tökéletes arra hogy át tudja élni, bele tudja élni magát, és persze élvezze nagyon. Aztán hogy mindig szerepet játszik vagy volt amikor nem, ez a kedves olvasó fantáziájára van bízva.
Exem ék a családi jött be nagyon.
Izgalnas volt nagyon.
Izgalnas volt nagyon.
A tanárnő felhívott a lakására. Elmondta, mennyire örül, hogy találkoztunk. Megkérdezte, milyen volt a nyaralásom, van-e már barátnőm.Elmondtam, semmi nem jött össze...Folyton a lábait rendezgette, állandóan a miniszoknyás, harisnyás lábaira tévedt a tekintetem.Megjegyezte, régóta látja, hogy mindig a lábait bámulom a magassarkú szandálban. Erre kihívóan végigsimított a combjain, zavartan nevetgélt és megkérdezte, hogy ez izgat engem? Bevalottam...Megkérdezte, végeztem is esetleg önkielégítést otthon a lábaira gondolva? Hááát.... erre váratlanul azt mondta: nyugodtan levehetem a cipőjét és símán megengedi, hogy megcsókoljam a lábát! Amíg az egyik lábáról levettem a magassarkút, a másik már a farkamon játszadozott a nadrágon keresztül. Egy perc múlva már azt kérte, húzzam le róla a harisnyáját, majd a meztelen lábujjait szoptam. Egy hirtelen mozdulattal behúzta a fejem oda , a pinájához, és kényszernyalatást csináltatott velem... Nos ez nem történt meg a valóságban, de szerepjátékként igen!
Nekünk volt már egy szerepjátékos randink egy pasival. Egy valós ügyfélszolgálati irodában várt minket ( ezt most nem írom le hol és melyik szolgáltató irodája), és úgy beszéltük meg, hogy a feleségem elkísértem egy állásinterjúra. Érdekes volt mindent bevetett a párom az állásért, amit természetesen el is nyert a játék végén
legjobb :P
Engem is izgat nagyon. Pl. Óvónénis vagy a nagyival szexuális játszadozás
Nagyon is izgat