Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 08. 04. szombat 16:07  #8
Törölt felhasználó (24620)
Hehe, olvasom a topic címét; "szerepjáték", rákattintok. mi az első szó amit meglátok:
"WOW"
Megijedtem basszus, hogy ennyire elborult emberek vnnak it, aztán továbbolvasva, megnyugodtam. nyes (aki tudja miről beszélek, az tudja, aki meg nem az nem)
(Ez egy válasz TaraTamas üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 14:41
wow... nem rossz, szerencses vagy, hogy a parod partner ebben a dologban... (bar en sem panaszkodhatom) wink
(varom a tovabbi velemenyeket/otleteket)
2007. 08. 04. szombat 14:41  #7
TaraTamas TaraTamas
wow... nem rossz, szerencses vagy, hogy a parod partner ebben a dologban... (bar en sem panaszkodhatom) wink
(varom a tovabbi velemenyeket/otleteket)
2007. 08. 03. péntek 11:44  #6
Rosemary Rosemary
Szia! Én nagyon szeretem az ilyen játékokat, és csinálom is néha. Voltam már én is tanárnő és a párom meg a diák, meg cselédlány is. A párom is volt tanár én pedig a szende diáklány. Engem nagyon izgatnak ezek a játékok. Amikor én voltam a tanárnő, egy mutatópálcával mutogattam a páromnak, közben pedig lehajoltam az asztalához, és igy beláthatott a dekoltázsomba. Aztán a pálcát végighúztam a mellkasán, majd az ölébe ültem, nem birtuk sokáig a játszadozást, mert a helyzet maga izgatott mindkettőnket. A cselédlánysztori pedig szintén őrületes volt. Takaritottam, és ahogy nyújtózkodtam, felcsúszott mindig a szoknyám és ez kihozta a páromat a sodrából, és végül a konyhaasztalon kötöttünk ki. nyes
(Ez egy válasz TaraTamas üzenetére (2007. 08. 03. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 11:02
Igen, engem is nagyon erdekelne mar smile
Egyebkent tegnap kiprobaltunk itthon egy ujat: tanar/diak felalllas. nyes minden verzioban csak ajanlani tudom smile

Most, hogy kisebb barati korunkben kiderultek ilyen dolgok egymasrol (marmint hogy mindenki szereti az ilyen jellegu jatekokat), probalok osszehozni kisebb group-jellegut, bar nem tudom, hogy sok emberrel mennyire lenne jo. :S Meg gondolkodom a megvalosithatosagon...
2007. 08. 03. péntek 11:02  #5
TaraTamas TaraTamas
Igen, engem is nagyon erdekelne mar smile
Egyebkent tegnap kiprobaltunk itthon egy ujat: tanar/diak felalllas. nyes minden verzioban csak ajanlani tudom smile

Most, hogy kisebb barati korunkben kiderultek ilyen dolgok egymasrol (marmint hogy mindenki szereti az ilyen jellegu jatekokat), probalok osszehozni kisebb group-jellegut, bar nem tudom, hogy sok emberrel mennyire lenne jo. :S Meg gondolkodom a megvalosithatosagon...
2007. 08. 02. csütörtök 14:42  #4
Pisziszisza Pisziszisza VIP
Kezdünk elkanyarodni a témától,ez itt nem társkereső halljuk a történeted vigyor
2007. 08. 02. csütörtök 14:21  #3
Pisziszisza Pisziszisza
hihi elég az is ha itt leírod,nekem nem azért kell mert élvezem az iylet olvasni hanem ötletnek jó crazya
2007. 08. 02. csütörtök 13:39  #2
Pisziszisza Pisziszisza
Ez érdekel,énisénis várom a sztorikat rolleyes
2007. 07. 24. kedd 16:31  #1
TaraTamas TaraTamas
Hello Lanyok-Fiuk!
Erdekelne, hogy ki milyen szerepjatekok szokta feldobni a hangulatot az agyban. Johet barmilyen tapasztalat/otlet is.
Nalam a jelenlegi baratnom hozta be az eletembe a szerepjatekot a szexbe. Mar vasaroltunk is, tobbek kozott peldaul noverkeruhat. De en a titkarnos verzioert is megorulok. smile
Baratnom meselte, hogy az O baratnoi kozul is nehanyan csinaljak a parjukkal. (Naluk is eleg nepszeru a titkarnos felallas. smile )
Szoval nekem nagyon megtetszett a dolog, ezert gyujtom a tovabbi otleteket kiprobalas celjabol.
/ 7