Most cseréltem le a konyhai személyzetet, szerintem ezek sem maradnak sokáig, mert a főzés helyett egymással foglalkoznak.
A világ "legkönnyebben" elkészíthető süteménye. Mennyei illata, változatos ízvilága, mutatós külseje mindenkit elvarázsol - ráadásul még elrontani sem lehet!
A muffinsütés alapvető technikája, hogy külön kevered össze a száraz és külön a nedves alapanyagokat. Így a cukor, liszt, sütőpor, aszalt gyümölcsök, reszelt sajt, sonka, és hasonlók egy tálba, míg a tojás, tej, tejföl, olaj, margarin egy másik tálba keverendők össze. Az összeállításnál nagy laza mozdulatokkal keverd össze a két alkotórészt.
A muffint mindig előmelegített sütőben süsd!
A sütés első negyedórájában tilos a sütőajtó kinyitása, mert összeesnek!
A sütőport mindig a liszthez keverd hozzá, így csak a sütőben kezd el "dolgozni"!
A muffinsütés alapvető technikája, hogy külön kevered össze a száraz és külön a nedves alapanyagokat. Így a cukor, liszt, sütőpor, aszalt gyümölcsök, reszelt sajt, sonka, és hasonlók egy tálba, míg a tojás, tej, tejföl, olaj, margarin egy másik tálba keverendők össze. Az összeállításnál nagy laza mozdulatokkal keverd össze a két alkotórészt.
A muffint mindig előmelegített sütőben süsd!
A sütés első negyedórájában tilos a sütőajtó kinyitása, mert összeesnek!
A sütőport mindig a liszthez keverd hozzá, így csak a sütőben kezd el "dolgozni"!
Főzéshez, aki szereti az erőset:
(a Nagyi saját kerti termése)
(a Nagyi saját kerti termése)
Szerelem és étkezés. (Szex & Étrend)
Gyertyafényes vacsora, szép teríték, halk zene, tág pupillák.
A jó kezdet után még több élvezet várhat ránk, ha odafigyelünk arra, mi is kerül az asztalra...
Egy közismert távol-keleti bölcselet szerint minden élvezet testünk nyílásaihoz kapcsolódik. Az ételválasztás minden szempontból az előjáték része, lássuk az igazi szexuális étvágygerjesztőket!
Egyes ételek már színükkel, formájukkal erotikus asszociációk teljes sorát indítják el. A legtöbb pasinak egy szép feszes fenék olyan, mint egy érett barack. A meggyvörös ajkak pedig izgalmas, édes melegséget okoznak, az osztriga pedig valószínű mindenkinek egyértelmű...
Aki a randevú kimenetele felől is biztos akar lenni, annak a következőkre kell figyelnie:
Minimális alkoholfogyasztás - az alkohol ugyanis kis mértékben ugyan serkenti a vérkeringést, egy bizonyos mennyiségen túl azonban könnyen "lusta szeretővé" válhatunk. A túlzott ellazulás jelentős teljesítménycsökkentő hatással bír!
Erős szagok - tartózkodjunk azoktól az ételektől, melyek hosszú ideig érezhető illóanyagokat tartalmaznak. A fokhagyma, a hagymafélék és a káposzták erős aromáikkal igazi libidórombolóvá léphetnek elő!
Kerüljük a zsíros, nehéz ételeket. Egy túlzott kalóriatartalmú, gyomrot megterhelő étkezés után olyan telítettnek - netán még rosszul is - fogjuk magunkat érezni, hogy szerelmi kedvünk látja majd kárát. Elvégre nem lehet egyszerre mindenben aktív a szervezet!
Egy könnyű jól megválasztott étel és a megfelelő hangulat, színek és illatok segítenek, hogy valami egészen különleges desszerttel jutalmazzuk meg partnerünket...
Amitől egy férfi igazán férfi
Évszázados tapasztalat, hogy a ginseng gyökér a yohimba, valamint az osztriga sok szeretőt tettek már "naggyá". Nálunk az osztriga ilyen hatása kevésbé ismert, pedig a természet a tesztoszteron termelés egyik fontos hajtóanyagát, a cinket sűrítette bele. A latin szeretők titka talán pont az osztrigában rejlik...
(Azért ne kezdj el holnaptól nagy dózisban cinket fogyasztani, mert a túlzott cinkbevitel pont ellenkező hatást válthat ki, esetleg impotenciához is vezethet!)
Szerelmi serkentők
Számtalan növényről terjedt el, hogy afrodiziákum.
A történelem a következő növényeket és az ezeket tartalmazó ételeket bizonyította hatásosnak:
Borsmenta, édeskömény, fagyöngy, fahéj, ginseng, koriander, petrezselyem, sáfrány, szegfűszeg, zöld ánizsmag, vanília és zeller.
Gyertyafényes vacsora, szép teríték, halk zene, tág pupillák.
A jó kezdet után még több élvezet várhat ránk, ha odafigyelünk arra, mi is kerül az asztalra...
Egy közismert távol-keleti bölcselet szerint minden élvezet testünk nyílásaihoz kapcsolódik. Az ételválasztás minden szempontból az előjáték része, lássuk az igazi szexuális étvágygerjesztőket!
Egyes ételek már színükkel, formájukkal erotikus asszociációk teljes sorát indítják el. A legtöbb pasinak egy szép feszes fenék olyan, mint egy érett barack. A meggyvörös ajkak pedig izgalmas, édes melegséget okoznak, az osztriga pedig valószínű mindenkinek egyértelmű...
Aki a randevú kimenetele felől is biztos akar lenni, annak a következőkre kell figyelnie:
Minimális alkoholfogyasztás - az alkohol ugyanis kis mértékben ugyan serkenti a vérkeringést, egy bizonyos mennyiségen túl azonban könnyen "lusta szeretővé" válhatunk. A túlzott ellazulás jelentős teljesítménycsökkentő hatással bír!
Erős szagok - tartózkodjunk azoktól az ételektől, melyek hosszú ideig érezhető illóanyagokat tartalmaznak. A fokhagyma, a hagymafélék és a káposzták erős aromáikkal igazi libidórombolóvá léphetnek elő!
Kerüljük a zsíros, nehéz ételeket. Egy túlzott kalóriatartalmú, gyomrot megterhelő étkezés után olyan telítettnek - netán még rosszul is - fogjuk magunkat érezni, hogy szerelmi kedvünk látja majd kárát. Elvégre nem lehet egyszerre mindenben aktív a szervezet!
Egy könnyű jól megválasztott étel és a megfelelő hangulat, színek és illatok segítenek, hogy valami egészen különleges desszerttel jutalmazzuk meg partnerünket...
Amitől egy férfi igazán férfi
Évszázados tapasztalat, hogy a ginseng gyökér a yohimba, valamint az osztriga sok szeretőt tettek már "naggyá". Nálunk az osztriga ilyen hatása kevésbé ismert, pedig a természet a tesztoszteron termelés egyik fontos hajtóanyagát, a cinket sűrítette bele. A latin szeretők titka talán pont az osztrigában rejlik...
(Azért ne kezdj el holnaptól nagy dózisban cinket fogyasztani, mert a túlzott cinkbevitel pont ellenkező hatást válthat ki, esetleg impotenciához is vezethet!)
Szerelmi serkentők
Számtalan növényről terjedt el, hogy afrodiziákum.
A történelem a következő növényeket és az ezeket tartalmazó ételeket bizonyította hatásosnak:
Borsmenta, édeskömény, fagyöngy, fahéj, ginseng, koriander, petrezselyem, sáfrány, szegfűszeg, zöld ánizsmag, vanília és zeller.
Egy könnyű uzsonna:
Ebéd utáni levezetőtorna a konyhaasztalon:
Levesben pedig ennél nem tudok jobbat elképzelni:
Jókai-bableves
Hozzávalók (6 személyre):
60 dkg füstölt sertéscsülök
3 pár debreceni (kolbász)
20 dkg száraz bab
10 dkg sárgarépa
10 dkg fehérrépa
5 dkg zeller
6 dkg liszt
3 dkg vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
zsír
fűszerpaprika
só
csipetke
Az előkészített babot a csülökkel (2-2,5 liter hideg vízben) tedd fel főni. Add hozzá a megtisztított, de egyben hagyott répákat, a zellert és a kolbászt, s lassan főzd, amíg a belevalók meg nem puhulnak. Ekkor a bab kivételével szedj ki mindent a léből: a zöldségeket tedd félre, a csülökből fordítsd ki a csontot, majd a húsát - ha már langyosra hűlt - kockázd, a kolbászt pedig karikázd fel. Közben kevés zsíron készíts zsemleszínű rántást a vöröshagymával, a fokhagymával és egy kevés pirospaprikával, s ezzel sűrítsd be a levest. (Ha kell, sózd.) Tedd vissza a lébe a csülköt, valamint a kolbászt; ezekkel forrald össze a levest, s közben főzz bele egy kis csipetkét. Ha már a tészta is puha benne, tejföllel meglocsolva tálald.
Szokásos eljárás az is, hogy a csipetkét - egy kis kivett lében - külön főzzük meg, s csak a végső forralásnál adjuk a leveshez. Egy másik elterjedt variáns szerint: a debrecenit, amikor már majdnem puha, kivesszük, hosszában félbevágjuk, sűrűn beirdaljuk, kevés zsíron ropogósra sütjük, s csak közvetlenül a tálalás előtt adjuk újra a leveshez.
Jókai-bableves
Hozzávalók (6 személyre):
60 dkg füstölt sertéscsülök
3 pár debreceni (kolbász)
20 dkg száraz bab
10 dkg sárgarépa
10 dkg fehérrépa
5 dkg zeller
6 dkg liszt
3 dkg vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
zsír
fűszerpaprika
só
csipetke
Az előkészített babot a csülökkel (2-2,5 liter hideg vízben) tedd fel főni. Add hozzá a megtisztított, de egyben hagyott répákat, a zellert és a kolbászt, s lassan főzd, amíg a belevalók meg nem puhulnak. Ekkor a bab kivételével szedj ki mindent a léből: a zöldségeket tedd félre, a csülökből fordítsd ki a csontot, majd a húsát - ha már langyosra hűlt - kockázd, a kolbászt pedig karikázd fel. Közben kevés zsíron készíts zsemleszínű rántást a vöröshagymával, a fokhagymával és egy kevés pirospaprikával, s ezzel sűrítsd be a levest. (Ha kell, sózd.) Tedd vissza a lébe a csülköt, valamint a kolbászt; ezekkel forrald össze a levest, s közben főzz bele egy kis csipetkét. Ha már a tészta is puha benne, tejföllel meglocsolva tálald.
Szokásos eljárás az is, hogy a csipetkét - egy kis kivett lében - külön főzzük meg, s csak a végső forralásnál adjuk a leveshez. Egy másik elterjedt variáns szerint: a debrecenit, amikor már majdnem puha, kivesszük, hosszában félbevágjuk, sűrűn beirdaljuk, kevés zsíron ropogósra sütjük, s csak közvetlenül a tálalás előtt adjuk újra a leveshez.
Egyik kedvencem:
Pirított túrós csusza sütőben sütve
Hozzávalók 4 főre:
Fél kg csuszatészta
20 dkg füstölt szalonna
40 dkg tehéntúró
˝ tejföl
Só ízlés szerint
Elkészítés:
A csuszatésztát sós, forrásban lévő vízben puhára főzzük. A füstölt szalonnát kockára vágjuk, serpenyőben piros, ropogósra sütjük és leszűrjük. A kisült zsírjával összekeverjük a kifőtt, lecsorgatott csuszatésztát, enyhén sózzuk, majd a túró felével és a tejföl egynegyedével összekeverjük. Tűzálló tálba halmozva túróval bőségesen megszórjuk, tejföllel meglocsoljuk, tetejére rászórjuk a kisült, pirított szalonnát, és előmelegített sütőben 160 fokon lassan, 15-20 perc alatt összesütjük. Forrón tálaljuk.
Hozzá fűszeres szekszárdi kadarkát ajánlunk.
Pirított túrós csusza sütőben sütve
Hozzávalók 4 főre:
Fél kg csuszatészta
20 dkg füstölt szalonna
40 dkg tehéntúró
˝ tejföl
Só ízlés szerint
Elkészítés:
A csuszatésztát sós, forrásban lévő vízben puhára főzzük. A füstölt szalonnát kockára vágjuk, serpenyőben piros, ropogósra sütjük és leszűrjük. A kisült zsírjával összekeverjük a kifőtt, lecsorgatott csuszatésztát, enyhén sózzuk, majd a túró felével és a tejföl egynegyedével összekeverjük. Tűzálló tálba halmozva túróval bőségesen megszórjuk, tejföllel meglocsoljuk, tetejére rászórjuk a kisült, pirított szalonnát, és előmelegített sütőben 160 fokon lassan, 15-20 perc alatt összesütjük. Forrón tálaljuk.
Hozzá fűszeres szekszárdi kadarkát ajánlunk.
A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője? Naná, hogy ez az első, ami eszembe jutott, de ha láttad a filmet, tudod, miért nem tettem be.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 10. péntek 13:49
édes hogy pont ez a film nem jutott eszedbe?
"...Egy újabb film azok sorában, melyek fő témája az evés maga, de abban különbözik tőlük, hogy tudatosan akartam vizsgálni a szex, az evés, a kapzsiság és az erőszak közötti kapcsolatot a fogyasztói társadalom összefüggésében. A film minden metaforája azt mondja el, hogy a szánkba vesszük a dolgokat. Mindent a szánkba tömünk..." (Peter Greenaway)
"...Egy újabb film azok sorában, melyek fő témája az evés maga, de abban különbözik tőlük, hogy tudatosan akartam vizsgálni a szex, az evés, a kapzsiság és az erőszak közötti kapcsolatot a fogyasztói társadalom összefüggésében. A film minden metaforája azt mondja el, hogy a szánkba vesszük a dolgokat. Mindent a szánkba tömünk..." (Peter Greenaway)
kedvenc kajám:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 10. péntek 13:26
Én nem tudok sütni-főzni, de tudok úgy enni, hogy megjöjjön az étvágy...
édes hogy pont ez a film nem jutott eszedbe?
"...Egy újabb film azok sorában, melyek fő témája az evés maga, de abban különbözik tőlük, hogy tudatosan akartam vizsgálni a szex, az evés, a kapzsiság és az erőszak közötti kapcsolatot a fogyasztói társadalom összefüggésében. A film minden metaforája azt mondja el, hogy a szánkba vesszük a dolgokat. Mindent a szánkba tömünk..." (Peter Greenaway)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
"...Egy újabb film azok sorában, melyek fő témája az evés maga, de abban különbözik tőlük, hogy tudatosan akartam vizsgálni a szex, az evés, a kapzsiság és az erőszak közötti kapcsolatot a fogyasztói társadalom összefüggésében. A film minden metaforája azt mondja el, hogy a szánkba vesszük a dolgokat. Mindent a szánkba tömünk..." (Peter Greenaway)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 10. péntek 13:31
És mit keres ez a topic a szexmentes övezetben?
No, lesz itt még biztosan sok recept, de előtte mindenki sorolja fel, hogy milyen filmeket látott, ahol erotikusan ettek, ittak!
Volt ugyebár a Topgun híres hűtőszekrényes jelenete, meg volt a paródiájában a hason sütögetett tükörtojás, de az is jó erotikus volt.
A Keserű mézben is úgy öntötte a pasi a csaj szájába a tejet, hogy végigfolyjon a mellén.
Hirtelen ennyi jut eszembe, még gondolkodom.
No, lesz itt még biztosan sok recept, de előtte mindenki sorolja fel, hogy milyen filmeket látott, ahol erotikusan ettek, ittak!
Volt ugyebár a Topgun híres hűtőszekrényes jelenete, meg volt a paródiájában a hason sütögetett tükörtojás, de az is jó erotikus volt.
A Keserű mézben is úgy öntötte a pasi a csaj szájába a tejet, hogy végigfolyjon a mellén.
Hirtelen ennyi jut eszembe, még gondolkodom.
remélem a spermámat fogyasztod ily gusztusosan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 10. péntek 13:26
Én nem tudok sütni-főzni, de tudok úgy enni, hogy megjöjjön az étvágy...
Micsoda Nő: Julia Roberts eperfalatozása a pezsgő mellé
Vagy hogy egy kis morbid filmes evést is említsek, hogy a szexmentes övezetben elmenjen mindenkinek a kedve "attól": Ne légy barom c. film első részében ketchup nyalogatása retkes lábujjakról (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy hogy egy kis morbid filmes evést is említsek, hogy a szexmentes övezetben elmenjen mindenkinek a kedve "attól": Ne légy barom c. film első részében ketchup nyalogatása retkes lábujjakról (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 10. péntek 13:31
És mit keres ez a topic a szexmentes övezetben?
No, lesz itt még biztosan sok recept, de előtte mindenki sorolja fel, hogy milyen filmeket látott, ahol erotikusan ettek, ittak!
Volt ugyebár a Topgun híres hűtőszekrényes jelenete, meg volt a paródiájában a hason sütögetett tükörtojás, de az is jó erotikus volt.
A Keserű mézben is úgy öntötte a pasi a csaj szájába a tejet, hogy végigfolyjon a mellén.
Hirtelen ennyi jut eszembe, még gondolkodom.
No, lesz itt még biztosan sok recept, de előtte mindenki sorolja fel, hogy milyen filmeket látott, ahol erotikusan ettek, ittak!
Volt ugyebár a Topgun híres hűtőszekrényes jelenete, meg volt a paródiájában a hason sütögetett tükörtojás, de az is jó erotikus volt.
A Keserű mézben is úgy öntötte a pasi a csaj szájába a tejet, hogy végigfolyjon a mellén.
Hirtelen ennyi jut eszembe, még gondolkodom.
Konyhai szokások:
(IKA felmérés)
1. A lakás legfontosabb helyisége
A szobák fontossági sorrendjének meghatározásánál a megkérdezettek 40%-a a nappalit, 26% viszont a konyhát jelölte meg első helyen. A nők számára általában a konyha fontosabb a nappalinál, hiszen 31%-uk a konyhában tölti a legtöbb időt, míg a férfiak mindössze 10%-a vallja ugyanezt. A magyarországi megkérdezettek 36%-a a nappalit, 22% viszont a konyhát tekinti a lakás legfontosabb helységének.
2.A baráti beszélgetések helyszíne
A megkérdezettek 60%-a főként családi étkezésekre, egynegyede csak és kizárólag főzésre használja a konyhát, míg a megkérdezettek egyharmada beszélgetések, társasági élet színteréül használja. Az, hogy a konyha milyen mértékben válik a családi, baráti összejövetelek színterévé függ a különböző országok szokásaitól, hagyományaitól és lakberendezési piacától is. A családok és vendégeik leggyakrabban Olaszországban, Svédországban és Oroszországban gyűlnek össze a konyhában.
3.Mi minden történik egy konyhában?
E tekintetben a legváltozatosabb a svéd és a magyar konyha. A magyar konyha a családi étkezések (70,2%) mellett, a családi beszélgetések, viták (71,2%), a társasági élet (65,6%), barátok megvendégelése (53,6%), telefonbeszélgetés (41,7%), főzés, hobbi tevékenységek (22%), tévénézés (15%), házi feladat készítés és játék (20%), munka, illetve internetezés (21.2%), gyakran romantika (13.2 %) színtere is. A konyhát leginkább a finnek, svédek, csehek és magyarok használják internetezésre munkavégzésre.
4.Szex a konyhában?
A kutatásból kiderül az is, hogy mely országokban válik a konyha a romantika színteréül. A lista élén Svédország és Japán áll 22%-kal, melyeket Dánia és Belgium követ. A magyarok 13% vallotta úgy, hogy nem veti meg a konyhai helyszínt sem, ha szexre kerül a sor.
5.Meztelenül is lehet?
A megkérdezettek 16%-a válaszolta, hogy életében már legalább egyszer előfordult, hogy meztelenül vagy alsóneműben főzött. A fiatal válaszadók 19%-a, a férfiak 19%-a és a szinglik 22%-a nyilatkozott úgy, hogy életében már előfordult ilyesmi. Ez a szokás leginkább a német nyelvterületeken gyakori, így Ausztriában (22%), Svájcban (26%), a Spanyol-szigeteken (29%), és a klíma ellenére Dániában, Finnországban (33%), valamint Norvégiában (28%) sem ritka, hogy meztelenül, vagy alsóneműben főznek.
(IKA felmérés)
1. A lakás legfontosabb helyisége
A szobák fontossági sorrendjének meghatározásánál a megkérdezettek 40%-a a nappalit, 26% viszont a konyhát jelölte meg első helyen. A nők számára általában a konyha fontosabb a nappalinál, hiszen 31%-uk a konyhában tölti a legtöbb időt, míg a férfiak mindössze 10%-a vallja ugyanezt. A magyarországi megkérdezettek 36%-a a nappalit, 22% viszont a konyhát tekinti a lakás legfontosabb helységének.
2.A baráti beszélgetések helyszíne
A megkérdezettek 60%-a főként családi étkezésekre, egynegyede csak és kizárólag főzésre használja a konyhát, míg a megkérdezettek egyharmada beszélgetések, társasági élet színteréül használja. Az, hogy a konyha milyen mértékben válik a családi, baráti összejövetelek színterévé függ a különböző országok szokásaitól, hagyományaitól és lakberendezési piacától is. A családok és vendégeik leggyakrabban Olaszországban, Svédországban és Oroszországban gyűlnek össze a konyhában.
3.Mi minden történik egy konyhában?
E tekintetben a legváltozatosabb a svéd és a magyar konyha. A magyar konyha a családi étkezések (70,2%) mellett, a családi beszélgetések, viták (71,2%), a társasági élet (65,6%), barátok megvendégelése (53,6%), telefonbeszélgetés (41,7%), főzés, hobbi tevékenységek (22%), tévénézés (15%), házi feladat készítés és játék (20%), munka, illetve internetezés (21.2%), gyakran romantika (13.2 %) színtere is. A konyhát leginkább a finnek, svédek, csehek és magyarok használják internetezésre munkavégzésre.
4.Szex a konyhában?
A kutatásból kiderül az is, hogy mely országokban válik a konyha a romantika színteréül. A lista élén Svédország és Japán áll 22%-kal, melyeket Dánia és Belgium követ. A magyarok 13% vallotta úgy, hogy nem veti meg a konyhai helyszínt sem, ha szexre kerül a sor.
5.Meztelenül is lehet?
A megkérdezettek 16%-a válaszolta, hogy életében már legalább egyszer előfordult, hogy meztelenül vagy alsóneműben főzött. A fiatal válaszadók 19%-a, a férfiak 19%-a és a szinglik 22%-a nyilatkozott úgy, hogy életében már előfordult ilyesmi. Ez a szokás leginkább a német nyelvterületeken gyakori, így Ausztriában (22%), Svájcban (26%), a Spanyol-szigeteken (29%), és a klíma ellenére Dániában, Finnországban (33%), valamint Norvégiában (28%) sem ritka, hogy meztelenül, vagy alsóneműben főznek.
az általad leírt kulináris élvezetekhez egy masszívabb asztalra van szükség...mint például ez itt:
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 10. péntek 13:21
Kapsz hozzá egy számomra ízléses és világos konyhát és bútort is
(az asztal "többfunkciós", a lábaihoz kell kikötözni a főzni és sütni valót, nehogy elszökjön a kóstolás elől!)
(az asztal "többfunkciós", a lábaihoz kell kikötözni a főzni és sütni valót, nehogy elszökjön a kóstolás elől!)
És mit keres ez a topic a szexmentes övezetben?
No, lesz itt még biztosan sok recept, de előtte mindenki sorolja fel, hogy milyen filmeket látott, ahol erotikusan ettek, ittak!
Volt ugyebár a Topgun híres hűtőszekrényes jelenete, meg volt a paródiájában a hason sütögetett tükörtojás, de az is jó erotikus volt.
A Keserű mézben is úgy öntötte a pasi a csaj szájába a tejet, hogy végigfolyjon a mellén.
Hirtelen ennyi jut eszembe, még gondolkodom.
No, lesz itt még biztosan sok recept, de előtte mindenki sorolja fel, hogy milyen filmeket látott, ahol erotikusan ettek, ittak!
Volt ugyebár a Topgun híres hűtőszekrényes jelenete, meg volt a paródiájában a hason sütögetett tükörtojás, de az is jó erotikus volt.
A Keserű mézben is úgy öntötte a pasi a csaj szájába a tejet, hogy végigfolyjon a mellén.
Hirtelen ennyi jut eszembe, még gondolkodom.
Én nem tudok sütni-főzni, de tudok úgy enni, hogy megjöjjön az étvágy...
Kapsz hozzá egy számomra ízléses és világos konyhát és bútort is
(az asztal "többfunkciós", a lábaihoz kell kikötözni a főzni és sütni valót, nehogy elszökjön a kóstolás elől!)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(az asztal "többfunkciós", a lábaihoz kell kikötözni a főzni és sütni valót, nehogy elszökjön a kóstolás elől!)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 10. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 10. péntek 13:13
hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel
Torta recept
Hozzávalók:
1 db ennivaló férfi
1 db rugós heverő
1 db vaníliás rúd
1 db hamvas barack kimagozva
2 db tojás
2 db zsemle
Készítés módja:
A férfit az ágyba fektetjük, és addig szorítjuk, amíg a vaníliás rúd meg nem keményedik.
Ekkor egy darabig állni hagyjuk. Közben hol az egyik, hol a másik zsemlét adjuk a szájába, majd a megkeményedett vaníliás rudat a baracknyílás közepébe dugjuk és addig verjük a tojás habját, amíg krém nem jön belőle!
Gyors légzés és mély sóhaj jelzi, ha kész a torta. Ha jól sikerült a torta készítése, akkor lehet többször is ismételni. Különösen fiatal háziasszonyoknak ajánljuk, akik még most tanulnak sütni-főzni. Bátran ajánljuk, mert rendszerint az első kísérletre sikerül.
Megjegyzés:
Ha a vaníliás rudat a torta készítése közben valami hibásodás éri és elveszíti eredeti tartósságát, netán összetöpörödne, ne dobjuk el, mert ügyes háziasszony kezében ez az összetöpörödött rudacska pár perc türelem után visszanyeri eredeti keménységét és gusztusos mivoltát, és újra élvezhetővé válik. Egyébként minden háziasszonynak ajánlatos egy tartalék rúdról is gondoskodni, nehogy a gyakori sütögetés következtében a recept kellékének elrongálódása miatt a torta készítése akadályba ütközzön. Ha várakozáson felül sikerülne, akkor ne vigyük túlzásba, mert a közmondás is azt tartja jóból is megárt a sok!
Lejárt szavatosságú rúddal ne kísérletezzünk!
Jó étvágyat!
végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel
Torta recept
Hozzávalók:
1 db ennivaló férfi
1 db rugós heverő
1 db vaníliás rúd
1 db hamvas barack kimagozva
2 db tojás
2 db zsemle
Készítés módja:
A férfit az ágyba fektetjük, és addig szorítjuk, amíg a vaníliás rúd meg nem keményedik.
Ekkor egy darabig állni hagyjuk. Közben hol az egyik, hol a másik zsemlét adjuk a szájába, majd a megkeményedett vaníliás rudat a baracknyílás közepébe dugjuk és addig verjük a tojás habját, amíg krém nem jön belőle!
Gyors légzés és mély sóhaj jelzi, ha kész a torta. Ha jól sikerült a torta készítése, akkor lehet többször is ismételni. Különösen fiatal háziasszonyoknak ajánljuk, akik még most tanulnak sütni-főzni. Bátran ajánljuk, mert rendszerint az első kísérletre sikerül.
Megjegyzés:
Ha a vaníliás rudat a torta készítése közben valami hibásodás éri és elveszíti eredeti tartósságát, netán összetöpörödne, ne dobjuk el, mert ügyes háziasszony kezében ez az összetöpörödött rudacska pár perc türelem után visszanyeri eredeti keménységét és gusztusos mivoltát, és újra élvezhetővé válik. Egyébként minden háziasszonynak ajánlatos egy tartalék rúdról is gondoskodni, nehogy a gyakori sütögetés következtében a recept kellékének elrongálódása miatt a torta készítése akadályba ütközzön. Ha várakozáson felül sikerülne, akkor ne vigyük túlzásba, mert a közmondás is azt tartja jóból is megárt a sok!
Lejárt szavatosságú rúddal ne kísérletezzünk!
Jó étvágyat!
hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel
Torta recept
Hozzávalók:
1 db ennivaló férfi
1 db rugós heverő
1 db vaníliás rúd
1 db hamvas barack kimagozva
2 db tojás
2 db zsemle
Készítés módja:
A férfit az ágyba fektetjük, és addig szorítjuk, amíg a vaníliás rúd meg nem keményedik.
Ekkor egy darabig állni hagyjuk. Közben hol az egyik, hol a másik zsemlét adjuk a szájába, majd a megkeményedett vaníliás rudat a baracknyílás közepébe dugjuk és addig verjük a tojás habját, amíg krém nem jön belőle!
Gyors légzés és mély sóhaj jelzi, ha kész a torta. Ha jól sikerült a torta készítése, akkor lehet többször is ismételni. Különösen fiatal háziasszonyoknak ajánljuk, akik még most tanulnak sütni-főzni. Bátran ajánljuk, mert rendszerint az első kísérletre sikerül.
Megjegyzés:
Ha a vaníliás rudat a torta készítése közben valami hibásodás éri és elveszíti eredeti tartósságát, netán összetöpörödne, ne dobjuk el, mert ügyes háziasszony kezében ez az összetöpörödött rudacska pár perc türelem után visszanyeri eredeti keménységét és gusztusos mivoltát, és újra élvezhetővé válik. Egyébként minden háziasszonynak ajánlatos egy tartalék rúdról is gondoskodni, nehogy a gyakori sütögetés következtében a recept kellékének elrongálódása miatt a torta készítése akadályba ütközzön. Ha várakozáson felül sikerülne, akkor ne vigyük túlzásba, mert a közmondás is azt tartja jóból is megárt a sok!
Lejárt szavatosságú rúddal ne kísérletezzünk!
Jó étvágyat!
végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel
Torta recept
Hozzávalók:
1 db ennivaló férfi
1 db rugós heverő
1 db vaníliás rúd
1 db hamvas barack kimagozva
2 db tojás
2 db zsemle
Készítés módja:
A férfit az ágyba fektetjük, és addig szorítjuk, amíg a vaníliás rúd meg nem keményedik.
Ekkor egy darabig állni hagyjuk. Közben hol az egyik, hol a másik zsemlét adjuk a szájába, majd a megkeményedett vaníliás rudat a baracknyílás közepébe dugjuk és addig verjük a tojás habját, amíg krém nem jön belőle!
Gyors légzés és mély sóhaj jelzi, ha kész a torta. Ha jól sikerült a torta készítése, akkor lehet többször is ismételni. Különösen fiatal háziasszonyoknak ajánljuk, akik még most tanulnak sütni-főzni. Bátran ajánljuk, mert rendszerint az első kísérletre sikerül.
Megjegyzés:
Ha a vaníliás rudat a torta készítése közben valami hibásodás éri és elveszíti eredeti tartósságát, netán összetöpörödne, ne dobjuk el, mert ügyes háziasszony kezében ez az összetöpörödött rudacska pár perc türelem után visszanyeri eredeti keménységét és gusztusos mivoltát, és újra élvezhetővé válik. Egyébként minden háziasszonynak ajánlatos egy tartalék rúdról is gondoskodni, nehogy a gyakori sütögetés következtében a recept kellékének elrongálódása miatt a torta készítése akadályba ütközzön. Ha várakozáson felül sikerülne, akkor ne vigyük túlzásba, mert a közmondás is azt tartja jóból is megárt a sok!
Lejárt szavatosságú rúddal ne kísérletezzünk!
Jó étvágyat!