Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
Végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel.

Az eddigi hozzászólások

2007. 08. 14. kedd 14:04  #40
Törölt felhasználó (21812)
Irigy mirigy paródia Stahl Judit műsoráról

Azért az elég ciki volt, amikor kiderült, hogy Nigella Lawsontól szedte a receptjeit, nem?

Nigella:






Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2007. 08. 14. kedd 13:58  #39
Törölt felhasználó (21812)
Imádom a karamell-öntetet.

Nektek mi a kedvenc édességetek?


2007. 08. 13. hétfő 20:57  #38
zelli zelli
Na jó, beállok tanoncnak Hozzátok Fiúk!
Meghajlok tudásotok előtt is! hehe
Én igazán leves, saláta, egytálétel-témában vagyok otthon! De elismerem "genius-otok" a konyha más területein! Tanítsatok! De lightosan, vagy softosan, az alapanyagot illetően!? vigyor5
A technikai kérdéseket tekintve már "wild" vagyok! wink
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 08. 13. hétfő 20:48
2007. 08. 13. hétfő 20:48  #37
tom1019 tom1019 VIP Admin
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 20:36
Nagyon régen, még az őskorban, volt egy Juli-suli című főző-műsor az MTV-én. És volt egy kedves sorozat is, "A nem kell mindig kaviár" című német sorozat! A főszereplő meghívást kapott Kudlik műsorába! Egy gyorsan elkészíthető, egyszerű ételt főzött!

"Thomas Lieven-túrógombóc":
-250 g túró
-1 tojássárga
-csipet só
-lisztből annyi, amit az elegy felvesz.

Persze a keverék készítése közben feltettem egy közepes fazékban vizet forralni!
Mire kényelmesen elkészültem, már forr is a víz. Ebbe hideg vizes kanállal beleszaggatom a kissé amorf gombócokat. Ők egy idő után szép sorban a víz felszínére ugranak. Na ezután még 3-5 percig főzöm őket.(Egyet az illem kedvéért kóstoljunk meg!) Ja, és hogy átfőttek-e! hehe
Ízlés szerint lehet sóval, tejföllel tálalni. Én egy pici őrölt köménnyel is megszórom Magamnak! finom
Édesszájúak cukorral, fahéjjal vagy/és kakaóval, igény szerint jó kis házi baracklekvárral is ehetik. Surdinak jó kis házipálesz is javasolt! crazya crazya

Ja: "Ha én ezt a klubban elmesélem....." hehe
2007. 08. 13. hétfő 20:45  #36
tom1019 tom1019 VIP Admin
bocsi,
de az "IGAZI" és jó szakácsok csak a férfiak, legfeljebb nem mindegyik ilyen jóképű,
és nem mindegyik a farkát használja fakanál helyett! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 13. hétfő 12:53
Méghogy a férfiak nem szeretnek főzőcskézni:

2007. 08. 13. hétfő 20:36  #35
zelli zelli
Nagyon régen, még az őskorban, volt egy Juli-suli című főző-műsor az MTV-én. És volt egy kedves sorozat is, "A nem kell mindig kaviár" című német sorozat! A főszereplő meghívást kapott Kudlik műsorába! Egy gyorsan elkészíthető, egyszerű ételt főzött!

"Thomas Lieven-túrógombóc":
-250 g túró
-1 tojássárga
-csipet só
-lisztből annyi, amit az elegy felvesz.

Persze a keverék készítése közben feltettem egy közepes fazékban vizet forralni!
Mire kényelmesen elkészültem, már forr is a víz. Ebbe hideg vizes kanállal beleszaggatom a kissé amorf gombócokat. Ők egy idő után szép sorban a víz felszínére ugranak. Na ezután még 3-5 percig főzöm őket.(Egyet az illem kedvéért kóstoljunk meg!) Ja, és hogy átfőttek-e! hehe
Ízlés szerint lehet sóval, tejföllel tálalni. Én egy pici őrölt köménnyel is megszórom Magamnak! finom
Édesszájúak cukorral, fahéjjal vagy/és kakaóval, igény szerint jó kis házi baracklekvárral is ehetik. Surdinak jó kis házipálesz is javasolt! crazya crazya

Ja: "Ha én ezt a klubban elmesélem....." hehe
2007. 08. 13. hétfő 18:53  #34
MmePrune MmePrune VIP Admin
igazából ez egy szex oldal...nem lenne sok értelme teljesen szex-mentes topicokat nyitni...a szex-mentesség ezekben a topicokban talán inkább arra utalna, hogy eredendően nem a szexszel foglalkozik

mellesleg, ha megnézzük hipp 36-osát: hol van benne szex? egy pasi áll egy fehér konyhában, fehér kötényben és kezében van egy ennivaló kolbász hehe wink
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 18:05
szó se róla, nincs élet szex nélkül, de ez nem a szex-mentes övezet lenne???
(a képekre gondolok...)
2007. 08. 13. hétfő 18:05  #33
sokroyg sokroyg
szó se róla, nincs élet szex nélkül, de ez nem a szex-mentes övezet lenne???
(a képekre gondolok...)
2007. 08. 13. hétfő 12:53  #32
Törölt felhasználó (94621)
Méghogy a férfiak nem szeretnek főzőcskézni:

2007. 08. 13. hétfő 00:17  #31
Moncy Moncy
Csirke aprólék leves... főképp csirkeláb... imádom szopogatni finom
Csorba csibe, petrezselymes burgonya, rántott cukkinivel, kovi ubival... desszert gyanánt: gazdag lepény... no meg szőlő... wink

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 12. vasárnap 23:13
Mi volt ma nálatok a vasárnapi ebéd?
(lehetőleg recepttel!)

kerdes
2007. 08. 12. vasárnap 23:13  #30
Törölt felhasználó (21812)
Mi volt ma nálatok a vasárnapi ebéd?
(lehetőleg recepttel!)

kerdes
2007. 08. 12. vasárnap 17:36  #29
simishake simishake
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2007. 08. 12. vasárnap 13:05  #28
Törölt felhasználó (94621)
Egyik kedvenc ételem a kocsonya. Ezt csak nagy figyelemmel, elsőrendű anyagból érdemes készíteni, nagy odafigyeléssel, az eredmény kárpótolni fog.

Kocsonya

Hozzávalók (6 személyre):
2 kg vegyes disznóság
15 dkg vöröshagyma
8 dkg sárgarépa
5 dkg fehérrépa
3 dkg zellergumó
babérlevél
fokhagyma
feketebors (szemes)
darabka fűszerpaprika

(ecet, citromlé)

A megtisztított (szükség esetén leperzselt) disznóságokat alaposan mosd meg, s annyi hideg vízben tedd fel főni, amennyi ellepi (max. 3 liter). Ha a víz felforrt, szedd le a tetején képződő habot, majd tedd bele a fűszereket és a zöldségeket. Fedő alatt, lassú tűzön főzd, amíg a hús teljesen meg nem puhul, . (Ha a répákat is bele akarod tenni a kocsonyába, akkor azokat vedd ki, még mielőtt szétfőnének, s ha kihűltek, szeleteld fel.) A megpuhult húsdarabokat csontozd ki, darabold fel, s helyezd el (megfelelően mély) üveg vagy porcelán tálakban (ekkor mehet hozzá a kimentett zöldség is). A levet zsírtalanítsd és tisztítsd meg úgy, ahogy az aszpikot szokás, de zselatint ne használj, ha a dermesztési próba elsőre nem sikerült, inkább főzd tovább a levet. (A dermesztési próbánál egy kiskanálnyi lehűtött levet hideg helyre - de nem mélyhűtőbe - teszünk, s a lé akkor jó, ha ott egy negyed órán belül megkocsonyásodik.) Végül a kocsonya megtisztított és kihűlt (de még nem dermedő wink levét öntsd rá a húsdarabokra, s a tálakat tedd hideg helyre (de nem a mélyhűtőbe).
A tálaláskor ecetet vagy citromlevet kínálj hozzá. (Van, ahol őrölt pirospaprikát is szórnak a tejére.)

A kocsonyát a disznó (vagy malac) olyan részeiből főzzük, amelyek jó tartást adnak a lének, így elsősorban fejet, lábat, körmöt, farkat és bőrkét használunk vegyesen. A hús egy kisebb része lehet füstölt is.

Az alapanyagok:


Klikkelj a normál/tömörített mérethez


A megfőtt hús:




és a végeredmény:

2007. 08. 12. vasárnap 12:19  #27
tom1019 tom1019 VIP Admin
Egy kis fűszernövény nem árt a lányoknak az édesség mellé:
tájföldi diszpaprika, közepesen és erotikusan csípös eplus2

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 12. vasárnap 10:21
Szia Tom!
A "főzőcskézés" nem is lehet szexmentes, amint az alábbi képek bizonyítják, szerintem a GG-n semmi sem az, nekünk jó így is.
nyes nyes


2007. 08. 12. vasárnap 10:21  #26
Törölt felhasználó (94621)
Szia Tom!
A "főzőcskézés" nem is lehet szexmentes, amint az alábbi képek bizonyítják, szerintem a GG-n semmi sem az, nekünk jó így is.
nyes nyes


(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 08. 12. vasárnap 09:59
nagyon jók a képek, cs így kezd a NEM szex mentes övezetbe tartozni! smile
2007. 08. 12. vasárnap 09:59  #25
tom1019 tom1019 VIP Admin
nagyon jók a képek, cs így kezd a NEM szex mentes övezetbe tartozni! smile
2007. 08. 12. vasárnap 09:15  #24
Törölt felhasználó (94621)
Ha ilyen szakácsnőm lenne, tejbe-vajba füröszteném, nem is engedném főzni, még azt is átvállalnám tőle. /isteni jó segg, nyammmmmmm/

2007. 08. 11. szombat 21:57  #23
Törölt felhasználó (21812)




Klikkelj a normál/tömörített mérethez



Klikkelj a normál/tömörített mérethez











Klikkelj a normál/tömörített mérethez



Klikkelj a normál/tömörített mérethez



2007. 08. 11. szombat 20:12  #22
yanek77 yanek77
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2007. 08. 11. szombat 19:19  #21
Szoni Szoni
Ez nem jo topik !!!! Ket hete fogyozok,ma leadtam biztos ket kilot,hazaerve elkerültem minden csabito dolgot,elragtam egy

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
-t
beneztem ide es es ehes lettem ! Gordont meg kolbaszt emlegetnek itten,hogyan fogok lefogyni ? Mert most egy akkora

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
-t sütök,hogy na...

Ez meg a seggetekbe






mivel elcsesztetek a fogyokuramat.
vigyor2
/ 32