Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

CFNM - Ruhás Nők Meztelen Férfiak
- szexuális játék, aktus
- több szereplős privát és bulis szexuális élmény
- a nők minden esetben ruhában v. fehérneműben kényeztetik (használják) a mezítelen férfiakat
- enyhébb megalázása a pasiknak belefér, de NEM szado-mazo jellegű!

Az eddigi hozzászólások

2007. 08. 14. kedd 23:16  #41
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Kedves makkm érteni igy értem de a véleményem ettől még nem változott meg,remélem találsz társat a témában,további jó fórumozást wave
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 22:31
közben megérkeztem, mérem szépen, akkor mégegyszer sanyisanyinak, a cfm műfaj egy külön műfaj, külföldön már külön fórumok és oldalak foglalkoznak vele, nem csak cfnm klubok, hanem cfnm hódolók és cfnm partyk is vannak. a lényeg: mindenemű és egyúttal bármilyen olyan dolog, mikor a férfi meztelen van, a nő viszont NEM.... ez a lényeg, nagyon sok férf számára ez jóleső érzést (biztos van benne Ödipusz komplexus is)esetleg kielégülést okoz, a nők egyenesen élvezik a helyzetet, mert egy ilyen szituban, partyn, otthon vagy bárhol, valamilyen értelemben uralják a férfit, mivel a meztelenség egyfajta kiszolgáltatottságot okoz. valóban van egyfajta szerepjátszós része is, egyszer szívesen kipróbálnám, ilyenkor a nők irányítják a férfit, játszanak vele (cfnm játék) esetleg domináskodnak, s a végén kiverik, de nincs kizárva, hogy a nő is annyira felizgul, hogy szexuális aktussá torkollik a dolog... kérlek nézz utána a neten, miről is szól ez, ha még nem érted, de írhatsz priviben is, s esetleg küldök linkeket.... tehát egyfajta átfedés is lehet benne (domina, szerepjáték, party, de a reális élet is fontos)
...tényleg kiváncsi vagyok a lányok véleményére...
igyekszem tanulni a képfeltöltést
2007. 08. 14. kedd 23:10  #40
makkm makkm
ja és mégegy ezzel a doktorosdis jelenettel, nem feltétlenül szükségs urológián lenni, egyszerű szipla pl. egy helyes nővérke vagy fiatal doktornő előtt is le kell vetkőzni...(egyébként ezek is érdekes dolgok, külön topic lenne: történetek az orvosnál vagy vetkőzni az orvosnál) pl. még tavaly egy alkalmassági vizsgálaton egy fiatal doktornő és nővérke volt; kérték, hogy alsónadrágra vetkőzzek, kicsit izgultam de aztán valahol belül nagyon élveztem, egy szál gatyában két nő előtt is, engem pl. ez is izgatott...
másik sztori. még 14 éves koromban egy urológiai osztályon (ez valódi urológia volt) a viziten ahol sok nő volt, le kellett tolni a gatyót, akkor kicsit tiltakoztam, s a végén már kicsit élveztem is...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 19:03
Szerény véleményem szerint kár eröltetni a dolgott ez egyértelmüen egy sexuális szerepjátszás,a domina műfajt tekintve a light forma.Természetesen lehet vitatkozni hogy van e értelme e szerpjátszós topicnak hisz még mindig nem kaptam választ hogy mi ebbe a műfajban a speciális és mit ért az orvosi oldalról makkm,továbbiakban kiváncsi leszek a hozzászólásokhoz és hogy milyen irányba fog menni a téma kibeszélése,legyünk optimisták hátha kijön belőle valami
2007. 08. 14. kedd 23:05  #39
makkm makkm
charlotte . sőt te vetkőztethetsz, s ezek a pucér férfiak teljesítenék minden kívánságodat, ...persze nemcsak jó pasik vannak...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 08. 14. kedd 22:49
én benne vagyok, habár....sok újat nem tudok neked mutatni... eplus2
2007. 08. 14. kedd 22:49  #38
én benne vagyok, habár....sok újat nem tudok neked mutatni... eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 14. kedd 22:34
Nekem tetszik ez a dolog. Van jópár pasi, akit megnéznék vetkőzni, miközben én üldögélnék a kanapén.
smile
2007. 08. 14. kedd 22:34  #37
Törölt felhasználó (21812)
Nekem tetszik ez a dolog. Van jópár pasi, akit megnéznék vetkőzni, miközben én üldögélnék a kanapén.
smile
2007. 08. 14. kedd 22:31  #36
makkm makkm
közben megérkeztem, mérem szépen, akkor mégegyszer sanyisanyinak, a cfm műfaj egy külön műfaj, külföldön már külön fórumok és oldalak foglalkoznak vele, nem csak cfnm klubok, hanem cfnm hódolók és cfnm partyk is vannak. a lényeg: mindenemű és egyúttal bármilyen olyan dolog, mikor a férfi meztelen van, a nő viszont NEM.... ez a lényeg, nagyon sok férf számára ez jóleső érzést (biztos van benne Ödipusz komplexus is)esetleg kielégülést okoz, a nők egyenesen élvezik a helyzetet, mert egy ilyen szituban, partyn, otthon vagy bárhol, valamilyen értelemben uralják a férfit, mivel a meztelenség egyfajta kiszolgáltatottságot okoz. valóban van egyfajta szerepjátszós része is, egyszer szívesen kipróbálnám, ilyenkor a nők irányítják a férfit, játszanak vele (cfnm játék) esetleg domináskodnak, s a végén kiverik, de nincs kizárva, hogy a nő is annyira felizgul, hogy szexuális aktussá torkollik a dolog... kérlek nézz utána a neten, miről is szól ez, ha még nem érted, de írhatsz priviben is, s esetleg küldök linkeket.... tehát egyfajta átfedés is lehet benne (domina, szerepjáték, party, de a reális élet is fontos)
...tényleg kiváncsi vagyok a lányok véleményére...
igyekszem tanulni a képfeltöltést
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 19:03
Szerény véleményem szerint kár eröltetni a dolgott ez egyértelmüen egy sexuális szerepjátszás,a domina műfajt tekintve a light forma.Természetesen lehet vitatkozni hogy van e értelme e szerpjátszós topicnak hisz még mindig nem kaptam választ hogy mi ebbe a műfajban a speciális és mit ért az orvosi oldalról makkm,továbbiakban kiváncsi leszek a hozzászólásokhoz és hogy milyen irányba fog menni a téma kibeszélése,legyünk optimisták hátha kijön belőle valami
2007. 08. 14. kedd 19:03  #35
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 21:43
akkor javaslatot várok, mert elvileg a meglévő két topik (szerepjáték és domina) mellett zárolni akartuk szilvivel a topicot, most meg valamit ki akarunk eröltetni belőle,
pedig az indítójának kellene olyan képekkel előrukkolni, ami életben tartaná és érdekessé (kicsit különbözővé) tenné a meglévőktől!
2007. 08. 14. kedd 16:26  #34
Krok486 Krok486
Kezdünk belejönni, végre érti már a többésg, miről szól a cfnm. Ha nem tévedek, ennek nem a domina-téma a lényege, hiszen akkor nem lenne mód arra, hogy pl. egy diszkós cfnm-parti gruppenbe torkolljon. És a szerepjátékhoz sincs sok köze, mert a férfi adhatja magát - csak épp meztelenül. Amondó vagyok: ne szűnjünk meg, gyüjjenek a női vélemények és a sztorik, élmények - ha vannak!
2007. 08. 14. kedd 13:21  #33
Törölt felhasználó (26894)
A világért sem szeretnék kötözködni, főleg egy ADMIN-nal nem. De válaszolni azért szeretnék.
Azért, mert szupernek találom, még nem jelenti azt, hogy személyes tapasztalattal is rendelkezem, amit esetleg ide leírhatnék, még csak azt sem, hogy netán ötleteim volnának e téren. A véleményemet viszont leírtam, s mégegyszer: szuper dolognak, és nagyon izgatónak találom.
Az, hogy per pillanat nem áll szándékotokban törölni az annyira nyilvánvaló volt számomra, hogy semmi erre utalót nem írtam, csupán megjegyeztem, hogy szerintem kár lenne törölni, mert olvastam itt, erre utaló megjegyzést.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 08. 14. kedd 13:06
miért ne írhatnád le? jól teszed, ha megteszed smile csak gondoltam, ha szupernek találod, és szerinted kár lenne törölni, akkor tudsz is írni róla...véleményt, személyes tapasztalatot, ötleteket

(ha akartuk volna törölni már megtettük volna...vagy nem elég nyilvánvaló a két admin szándéka, amivel megpróbálta életben tartani a topicot?)
2007. 08. 14. kedd 13:08  #32
makkm makkm
Szenzációs, ez egy külön műfaj, azért jó, mert egy külön dolog, van cfnm játék szerepkör, (sajnos ilyenben még nem volt részem), lehet dominaságot csinálni belőle, de lehet csak ketten hárman otthon is petting, vagy szex közben, de lehet pl. egy partyn is, olyasmi mint a chippendale, csak teljesen meztelen pasikkal ...
ha hiszitek ha nem, kinn van olyan klub is, ahol egy party (diszkó) formájában kizárólag nők számára meztelen férfiak táncolnak, szórakoznak velük...természetesen a nők játszhatnak a pasikkal, kiverhetik, leszophatják, s a végén mindig egy hatalmas gruppenbe megy át a dolog ..ezekről is vannak képeim, csak nem bírom feltenni izgi lehet ...egyébként ilyen esetekben a nők sokkal jobban meg tudnak vadulni, mint a férfiak hasonló esetben
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:02
Legyek szíves és írjak a témában? Miért? Különben nem írhatom le, hogy mi a véleményem róla, illetve, hogy tetszik? Elolvastam mit írt, nekem úgy is világos volt, hogy mire is gondol, hogy itt nem szerepjátékról ill. dominaságról van szó. De lehet, hogy azért, mert figyelmetlen voltam olvasás közben, vagy mert közelebb áll hozzám a téma.
2007. 08. 14. kedd 13:06  #31
miért ne írhatnád le? jól teszed, ha megteszed smile csak gondoltam, ha szupernek találod, és szerinted kár lenne törölni, akkor tudsz is írni róla...véleményt, személyes tapasztalatot, ötleteket

(ha akartuk volna törölni már megtettük volna...vagy nem elég nyilvánvaló a két admin szándéka, amivel megpróbálta életben tartani a topicot?)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:02
Legyek szíves és írjak a témában? Miért? Különben nem írhatom le, hogy mi a véleményem róla, illetve, hogy tetszik? Elolvastam mit írt, nekem úgy is világos volt, hogy mire is gondol, hogy itt nem szerepjátékról ill. dominaságról van szó. De lehet, hogy azért, mert figyelmetlen voltam olvasás közben, vagy mert közelebb áll hozzám a téma.
2007. 08. 14. kedd 13:02  #30
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 12:52
"Szerintem is szuper dolog. Kár lenne ezt törölni."...akkor legyél kedves és írj a témában smile
(és olvasd el, hogy mit írt eddig makkm, és akkor megérted, hogy miért került szóba a szerepjáték és a dominaság)
2007. 08. 14. kedd 12:57  #29
makkm makkm
nem lehet megadni, ezt te is tudod ...
keresőt használj cfnm-et beírod keresőbe, s egy csomó oldal is kijön, .... van köztük free oldal is...
jóű böngészsét!
ha van képed, légyszi tegyél fel ide is, mert nekem még mindig nem megy a képfeltöltés ... pedig sok képem van... sajna
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 12:53
Nem annál meg pár címet, hol lehet ilyen képeket lehúzni a netről?

a név melletti borítékra klikkelve csak priviben, mert idegen oldalt a fórumra nem szabad belinkelni:prune)
2007. 08. 14. kedd 12:53  #28
Nem annál meg pár címet, hol lehet ilyen képeket lehúzni a netről?

a név melletti borítékra klikkelve csak priviben, mert idegen oldalt a fórumra nem szabad belinkelni:prune)
(Ez egy válasz makkm üzenetére (2007. 08. 14. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 11:57
Köszi, hogy világosan látod, én pár éve találtam rá a neten erre a témára, rengeteg link, site, képgyűjtemény van erről, magyar sztorik, játékok viszont nincs... .
.. már korábban is éreztem, hogy felizgat a téma, (lehet, hogy ez nem normális -de ki normális manapság) barátnőmmel sokszor produkálunk hasonló helyzeteket, s ha lehet, megosztjuk az élményt egymással...
várom mindenki véleményét, hozzászólásait ezzel kapcsolatban, lányok nektek mi a véleményetek erről?
2007. 08. 14. kedd 12:52  #27
"Szerintem is szuper dolog. Kár lenne ezt törölni."...akkor legyél kedves és írj a témában smile
(és olvasd el, hogy mit írt eddig makkm, és akkor megérted, hogy miért került szóba a szerepjáték és a dominaság)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 10:01
Szerintem is szuper dolog. Kár lenne ezt törölni. Nem értem mit kell ezen magyarázni annyit, hisz a napnál is világosabb szerintem, miről is van itt szó. Semmi köze sem a szerepjátékhoz, a dominasághoz meg végképp nincs.
2007. 08. 14. kedd 12:43  #26
makkm makkm
2007. 08. 14. kedd 11:57  #25
makkm makkm
Köszi, hogy világosan látod, én pár éve találtam rá a neten erre a témára, rengeteg link, site, képgyűjtemény van erről, magyar sztorik, játékok viszont nincs... .
.. már korábban is éreztem, hogy felizgat a téma, (lehet, hogy ez nem normális -de ki normális manapság) barátnőmmel sokszor produkálunk hasonló helyzeteket, s ha lehet, megosztjuk az élményt egymással...
várom mindenki véleményét, hozzászólásait ezzel kapcsolatban, lányok nektek mi a véleményetek erről?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 10:01
Szerintem is szuper dolog. Kár lenne ezt törölni. Nem értem mit kell ezen magyarázni annyit, hisz a napnál is világosabb szerintem, miről is van itt szó. Semmi köze sem a szerepjátékhoz, a dominasághoz meg végképp nincs.
2007. 08. 14. kedd 10:01  #24
2007. 08. 13. hétfő 23:23  #23
makkm makkm
Sajna nem nagyon érdekes a dolog, pedig nagyon jó, a CFNM a felöltözött nők és meztelen pasik műfaja, mindegy milyen formában, partyn, otthon, alárendeltként, a lényeg a férfi meztelen, a nő nem
2007. 08. 13. hétfő 22:10  #22
makkm makkm

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
/ 9