Pécsi, vagy Pécs környéki hölgyet keresünk!
Sziasztok!Én egy Várpalotai srác vagyok!Sok mindenben benne lennék de csak párok, vagy lányok érdekelnek! Helyem van akár hétköznap is, utazni is tudok bizonyos keretek közt! Most van szakállam, sok tetoválás!De igényes vagyok!Ha úgy van várom az üzit!!
Tudna valaki ajánlani hölgyet erotikus masszásra?
Vecsés Gyál, Ócsa környékén!
Vecsés Gyál, Ócsa környékén!
Sziasztok.
Nos, beszélgettünk párommal az szexuális intimitás minden fajtájáról, aztán feljött a kérdés: "Biztos feltettünk minden kérdést?"
Nos ezért vagyunk itt.
Ha bárki úgy érzi, kérdezne valamit egy fiatal pártól, akkor bátran irjon. Ki tudja, lehet egy jó beszélgetés alakul ki, utána pedig bármi is jöhet.
Szeretettel fogadjuk leveleiteket.
C&D
![wave](images/smilies/wave.gif)
Nos, beszélgettünk párommal az szexuális intimitás minden fajtájáról, aztán feljött a kérdés: "Biztos feltettünk minden kérdést?"
Nos ezért vagyunk itt.
Ha bárki úgy érzi, kérdezne valamit egy fiatal pártól, akkor bátran irjon. Ki tudja, lehet egy jó beszélgetés alakul ki, utána pedig bármi is jöhet.
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
Szeretettel fogadjuk leveleiteket.
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
C&D
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!))))))))))!!!!!!////
Sziasztok! Szegeden tudtok sztriptíz vagy rúdtánc bárt ami még nyitva van.
Az évek alatt hallottam egy-kettőről de nem tudom hogy ezek működnek-e.
Vagy ha nincs, tudtok ajánlani egy rosszlányt aki jól csinálja, van rúdja?
Köszönöm a segítséget!
Az évek alatt hallottam egy-kettőről de nem tudom hogy ezek működnek-e.
Vagy ha nincs, tudtok ajánlani egy rosszlányt aki jól csinálja, van rúdja?
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Sziasztok. Ma este utazni tudo kanos partneremet keresem. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Írj ha erdekel a dolog.
(A téma jellege miatt írok ide, nincs annyira jó topik hozzá.)
Sziasztok !
Most pénteken (11.25) vagy vasárnap (11.27) arra gondoltam hogy teszek egy kis "túrát" a reptér körül és közben megmutatnám a helyeket (fotóst illetve azt ahol szoktak lenni innen). 5 megállót néztem ki.
Autóval leszek, 2-3 fő még elfér kényelmesen. Elsősorban olyanokat keresek akik nem annyira tudják mi-merre van a reptér környékén. A preferáltak sorrendje: nők, párok, heteró férfiak.
Ha valakit érdekel, írjon nyugodtan.
Üdv,
Zsolt
Sziasztok !
Most pénteken (11.25) vagy vasárnap (11.27) arra gondoltam hogy teszek egy kis "túrát" a reptér körül és közben megmutatnám a helyeket (fotóst illetve azt ahol szoktak lenni innen). 5 megállót néztem ki.
Autóval leszek, 2-3 fő még elfér kényelmesen. Elsősorban olyanokat keresek akik nem annyira tudják mi-merre van a reptér környékén. A preferáltak sorrendje: nők, párok, heteró férfiak.
Ha valakit érdekel, írjon nyugodtan.
Üdv,
Zsolt
Sziasztok. Esetleg videochat az inkognitó megtartása mellett!? Keress privin
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 18. péntek 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389602)
2022. 11. 18. péntek 12:02
Sziasztok
Kép és video csere arc nélküli cseréje izgalmas számunkra
Sziasztok
Sziasztok. 23 eves macis srac vagyok ma estére kerese macikedvelo kanos partneremet Nagyhegyesre. Irj ha érdekel a dolog.
ma cumiznék lajosmizsén, 9 és 12 között
de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó
de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
ma cumiznék lajosmizsén, de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó
![finom](images/smilies/finom.gif)
Sziasztok!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
lajosmizsén (kecskemét mellett) hokiztatnék, lábat nyalnék :P
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok, cum tribute videó készítésére keresünk férfiakat
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok!
Intim masszázst vállalok hölgyeknek Budapesten. Részletek privátban.
Intim masszázst vállalok hölgyeknek Budapesten. Részletek privátban.
Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?