Sziasztok 26 éves meleg srác vagyok nagyon örülnék ha Budapest környékén elvinne motorozni valaki
Meleg srác vagyok szeptember 14. Demjén strandon szopnék
Miért kell ugyanazt a bugyuta szöveget az összes topicba egyszerre bírni? Legalább tennél egy kis melót abba, hogy lejáratod magad!
Lajosmizsei, kecskeméti vagy környékén élő pasikat cumiznék, illetve dugatnám magam
hely néha megoldható, de Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P
![smile](images/smilies/smile.gif)
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
A másik kérdésem: Milyen az igényes pasi? vagy az igényes nő? Mitől lesz valaki igényes? Hogy nem koszos a keze a körme, nem gombás lába, nincs hüvely folyása, nem büdös hugy szagú a pinája. Ettől lesz valaki igényes vagy félre értem mert ez nekem nem igényesség hanem normális alap tisztaság! Szóval mitől igényes a pasi borotváltság? kocka has? szálkás izom? Drágáim ha egy nő 165 cm magas és 85 kiló és igényes pasit keres akkor az Richard Gere vagy Jason Momoa legyen? .... Na és amiért firkálok itt, azt hiszem mindenkinek elkéne fogadnia és elkéne helyezkednie valami féle skálán, kéne h legyen némi önértékelése. Pl tudja , h Momoa hawai pasi és ott a kövér nők az ideálisak a soványak betegesek. Tehát Momának befog jönni 165 cm 85 kiló de Mi a faszt keresne it Momoa ???
DD végül is én is vágyok Jenifer Lopezre de itt semmi esélyem rá hogy megismerjem, hogy belétegyem a farkam arra meg végkép nem. De ezzel tisztában vagyok, és ha még találnék is valami agyhalott hasonmást itt akkor sem tudnám elérni mert roma stricik már évek óta futtanák és kibaszott nagy pénzekért cserélne gazdát. Úgy hogy maradjuk szépen a földön elégedjünk meg azzal amit kaphatunk és adhatunk egymásnak.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Nincs ilyen téma és nem tudom hová írni, úgy, hogy ide írom. Magyarázzátok el kérlek valaki aki tudja!! Annyi helyen olvasom mi a fene az a "minőségi együtt töltött idő" ???? Mitől lesz minőségi az együtt töltött idő? Mondjuk, hogy beszélgetünk az atom fizikáról miközben dugunk vagy az agy sebészetről? Mitől lesz minőségi, hogy többször több féle pózban is kielégítjük egymást, vagy, hogy megiszunk közben egy üveg kúrva drága bort vagy pezsgőt és bebaszunk mint állat? Mitől lesz minőség a szexszel együtt töltött idő? Estleg a hilton királyi lakosztályának minden sarkában kefélünk ettől minőségi hogy sok pénzt kell elkölteni drága helyeken?
Sziasztok popsi kedvelő hölgyike?
![wave](images/smilies/wave.gif)
52 éves mozgássérült férfi vagyok! Ismerkednék Miskolci bevállalós hölggyel, akinek kényeztethetném a lábát,lábfejét nyalhatnám a talpát. Szopogathatnám a lábujjait! Ha még nem próbáltad a lábimádatot írj! Vagy ha szereted a lábimádatot írj!
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok.szintén diszkrét párt keresek.kiszeretném emelni nem üriteni szeretnék!! Ojan párt keresek akik értékelik az izgalmat amit 3szex tud adni finom es szmvedéjes szexet keresek.persze nem azonalra ! Inkáb idöseb házaspárt keresek akik értékelik a tapasztalatot és tudgyák hogy mit akarnak! Magukat párnak kiado hoki bajnokok .és pénzért kefélö párok hanyagojanak!! Heves Nográd Pest megyében keresek.privát levelet várok
Fiatal par vagyunk. Parokat keresunk. Terhes holgytaguak es nagy bimboudvarosok elonyben vagytok puszi
Kecskeméti, lajosmizsei pasikat cumiznék, legyen helyed vagy ismerj búvóhelyet smile vagy Kecskemét Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok.szintén diszkrét párt keresek.kiszeretném emelni nem üriteni szeretnék!! Ojan párt keresek akik értékelik az izgalmat amit 3szex tud adni finom es szmvedéjes szexet keresek.persze nem azonalra ! Inkáb idöseb házaspárt keresek akik értékelik a tapasztalatot és tudgyák hogy mit akarnak! Magukat párnak kiado hoki bajnokok .és pénzért kefélö párok hanyagojanak!! Heves Nográd Pest megyében keresek.privát levelet várok
Mire gondolhat a költő?
...amikor ugyanazt a hirdetést ugyanaz az egyén 2-6 topikba is felírja, mit gondol ill. vár???
Agyrém!
...amikor ugyanazt a hirdetést ugyanaz az egyén 2-6 topikba is felírja, mit gondol ill. vár???
Agyrém!
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Jennydiamond! Csak kíváncsiságból érdeklődöm, hogy azzal mennyire vagy sikeres, hogy naponta 2x-3x beírod ugyanazt a szöveget az összes topicba?
Szerinted nem az látszik belőle, hogy csak a gép előtt ülsz és nem jön be ez a partnerkeresési forma?
Szerinted nem az látszik belőle, hogy csak a gép előtt ülsz és nem jön be ez a partnerkeresési forma?
Szegeden keresek bi párt, férfit , ts
Szegeden utcalányok hol vannak?
Mintha minden szavát én írtam volna. Ez így igaz. Ja és amúgy helyed lenne?
(Ez egy válasz Kezdobi33 üzenetére (2022. 05. 31. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 31. kedd 16:03
Helyed van?
Gondolom rengetegen kaptok ilyen és ehhez hasonló üzeneteket.
Kezdem úgy érezni magam, mint ha hajléktalanok között lennék.
Biszexként mondom, hogy nagyon eldurvult a helyzet.
A biszex az nem meleg a meleg pedig nem biszex.
Igaza volt az egyik heterónak aki írta, hogy a reptéri kifutó is egy fertő.
Van akinek még buszjegyre sincs pénze, de szopni, dugni akar.
Sok csövesbánat.
Szerencsére azért vannak korrekt tagok is itt nemi identitástól függetlenül.
Helyed van?
Az agyam eldobom...
Sok csövesbánat.
Helyed van?
Az agyam eldobom...
Helyed van?
Sok csövesbánat.
Helyed van?
Az agyam eldobom...
Sok csövesbánat.
Helyed van?
Az agyam eldobom...
Debrecen környékén keresek belevaló lányt, 23 éves srác vagyok