sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Sziasztok!
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Ma kukkolhatóak leszünk Veszprém és környékén. Privátban keress!
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Sziasztok kemény faszu pasik parom képeire videóira ki verni es le videozni
Pénteken Ráckeve, Kiskunlacháza, dömsöd dunaparton valaki? Éjszaka. Ismerkedés privátban. Képek a tarskeresos adatlapomon. 26 éves
Sziasztok. Miskolci kedves nem független ffi hasonló diszkrét jót kereső hölgyet keres akkar most. Miskolc v környéke.
Vannak itt néha lányok is....?
Sziasztok! ha irtok valakinek nektek sincs válasz? a rendszer nem engedi vagy mindenki elutasító?
Valaki meg maszirzozna debrecenben?
Olyan férfiakat keresek akik szopatni szeretnének, diszkréció adott és elvárt. Hely van Bp
Na majd most kiderül mi a helyzet.. elvileg mindenkinek van most ideje.Mindenre is.
Miért van itt ennyi meleg pasi????
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
Sziasztok ! Normális párhoz csatlakoznék mint házibarát !!! / Hosszútávra , anyagiaktól mentesen Fejér megyéből ha lehet .. diszkrét vagyok és el is várom azt ! Minden jóban benne vagyok wink !!! Ismerkedés Facebook -on keresztül kamusok ne légyszíves !!!! 45 éves vagyok , de nem öreg wink /A testem és az intimem úgy néz ki ahogy a képeken látod ha nem tetszik akkor keress mást nyugodtan !!!/// Csak privátban vagyok hajlandó válaszolni !!! / A képeim nem máshonnan letöltött képek !!/ saját // Ennyit egyelőre ...... üdv Mindenkinek!!!!!
Sziasztok!
Lányokkal leveleznék....szóval nem pasikkal..( ezt csak a gyengébbek kedvéért)
Lányokkal leveleznék....szóval nem pasikkal..( ezt csak a gyengébbek kedvéért)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Keresek egy igazán extra molett hatalmas combú, hófehér börű nőt szeretőnek Bp és környéke. Lehet elhanyagolt Hölgy is én szívesen foglalkozom vele. Bp n élő 38/175/96 barna hajú,kék szemű pasi vagyok. 81hichem@gmail.com. Kamusok kíméljenek. Párokhoz nem szállok be 3 ik nak
Egy extra molett, hatalmas combú, hófehér bőrű nőt keresek szeretőnek. Extra molett 150 kg vagy nagyobb értendő. lehet középkorú 40 es, 50 es , fiatalabb is. Bocsánat hogy így írom nagyon elhízott nő, akinek jól esne ha egy pasi bókolna neki, simogatná, kényeztetné. Imádom ha egy nőnek igazán hatalmas,narancs bőrős combja van. Valamiért ez jön be nekem. Bp és környéki Hölgyet keresek. Kamusok kíméljenek, párokhoz nem szállnék be harmadiknak. Én egy izmos alkatú, kék szemű, barna hajú Bp-n élő pasi vagyok. Ha van ilyen hölgy: 81hichem@gmail.com. Várlak!
Főleg nem ezért !!!!!
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 10:44
Holnap vagy holnapután estére keresek!Kizárólag és csak is az adatlapomban írtak alapján!Nem nálam fiatalabbakat!Privibe várom a nem kamusok levelét!
Nem szép dolog tiltani
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 10:44
Holnap vagy holnapután estére keresek!Kizárólag és csak is az adatlapomban írtak alapján!Nem nálam fiatalabbakat!Privibe várom a nem kamusok levelét!