Holnap vagy holnapután estére keresek!Kizárólag és csak is az adatlapomban írtak alapján!Nem nálam fiatalabbakat!Privibe várom a nem kamusok levelét!
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kék szemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen
Sziasztok Kiskőrös környékén keresek lányt 30 éves korig akar egyszeri alkalomra is.nem leszek hálátlan
Szia. Egymás előtti masztihoz keresek lányt, vagy asszonyt. Ma este. Budapest és környéke.
Sziasztok
Ma este pár vagy lány ?
helyem van..de utazni is tudok
20+ os intim mérettel rendelkezem.
sportos. kékszemű, barnahajú srác vagyok.
180/81
Ma este pár vagy lány ?
helyem van..de utazni is tudok
20+ os intim mérettel rendelkezem.
sportos. kékszemű, barnahajú srác vagyok.
180/81
Valaki tud valami jó buli helyet ?
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Nem párhoz csatlakoznék hanem egyedüli 150 kg vagy nagyobb alkatú, hatalmas, óriási combú, barátságos nőt keresek. Lehetsz elhanyagolt, vagy nyitott kapcsolatban. Miniszoknyát, vagy rövidnadrágot kéne viselni ilyen Hölgyeknek. Szerintem ők a szépen, vonzók, szexik benne. Mindig csak hallom, látom hogy ilyen Hölgyek halásznadrágot mernek felvenni, vagy hosszú szoknyát, mert nem áll jól nekik mondjuk a rövidnadrág. Fenéket: Azok a hatalmas combok legyen csak kinn, nem a pálcika lábak a szépek, nekem biztos nem az jön be, hanem a gigantikus, óriási combok.Nagyon szívesen kényeztetek ilyen Hölgyet. Bp és környéki Hölgyek előnyben. Én egy Bp- n élő 37 éves kék szemű, izmos pasi vagyok
Holnap estére táncpartnert keresek a hévízi Aranyalma Panzió zenés estjére, 20-02 óráig. Megyek érted és haza is viszlek.
Sziasztok!Hajdu Bihari parok egyedüli elhanyagol holgyek idoebbek.
Irjatok.Mindenkinek vissza irok.
Irjatok.Mindenkinek vissza irok.
Sziasztok! Ide még sosem írtam, most kivételt teszek. 30-as budapesti, hellyel rendelkező pasi, keres hölgyet vagy párt a hölgy örömére, mindenféle jóra! Írjatok, megbeszélünk mindent! Üdv. József
Sziasztok. Szerda estére keresünk, Bp.19 kerületbe, 20:00 órai kezdettel párt, hölgyet, férfi beszállót többes gabalyodáshoz.Gumi használata kötelező!! Női bi nem feltétel, hapsi csak hetero alapon. Korhatár 35-55 év. Első lépésben itt üzenet, majd viber képcsere, telefon pár szó. Mi csak tetrkész embereket keresünk, aki el is mer jönni, nincs időnk teszetosza, unatkozó kamus, "kék pirulára" se működő szerszámú pasikra.
Sziasztok!
Fiatal, 19 éves srác vagyok. Hozzám képest nem túl idős (max +10év), lányt keresek, akinek a vágyai sokszínűek. Párba állva egyszerűbb keresni, mint egyedül, ráadásul még az is lehet, hogy jobban megkedveljük egymást. Szeretnék segíteni a jelentkezőnek, hogy át tudja élni a vágyait.
Fiatal, 19 éves srác vagyok. Hozzám képest nem túl idős (max +10év), lányt keresek, akinek a vágyai sokszínűek. Párba állva egyszerűbb keresni, mint egyedül, ráadásul még az is lehet, hogy jobban megkedveljük egymást. Szeretnék segíteni a jelentkezőnek, hogy át tudja élni a vágyait.
Sziasztok! Siófokon keresek egy extra molett óriási combú Hölgyet az elkövetkező 3 napban ott leszek. Nem barátot keresek, nem párhoz akarok csatlakozni, hanem egy ilyen alkatú Hölgyet keresek hosszú távra. Email címem.:81hichem@gmail.com. 37/173/95 izmos, izmos alkatú, kék szemű, szökés barna hajú pasi vagyok
Sziasztok! Egy barátságos molett, óriási, igazi hájas combú nőt keresek. Aki tudja értékelni ha imádják, és akár még rövidnadrágot is felvenne nekem, mert egy ilyen nő nagyon szexi benne, ha kinn vannak azok a szép kövér óriási combok, imdánám a combjait, simogatnám, élvezném
Szia!Beleférek még az elképzelésetekbe én mennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3916862)
2019. 07. 22. hétfő 18:43
Szia. Kedd estére keresünk 38-48 éves potens hetero férfit, a hölgy kényeztetésére.
Levél utan képcsere, majd telefon. Csak akkor jelentkezz, ha valóban el is mersz jönni.
Levél utan képcsere, majd telefon. Csak akkor jelentkezz, ha valóban el is mersz jönni.
Szia. Kedd estére keresünk 38-48 éves potens hetero férfit, a hölgy kényeztetésére.
Sziasztok fiatal srác keresi partnerét a nyaralás alatt Zaton és környékén.
Sziasztok! Amatőr hobbi fotóst keresek Fejér megye Dunaújváros és környékéről. Nyári fotók a természetben.írj privátban!
Hölgyet keresek Budaörs környékén
Tele Vagyok Trükökkel A Szex Nálam hosszú Ideig Tart
Várom a Jelentkező Hölgyeket ezen az e-mail címen: xxxerotikusfoto@gmail.hu
Telefonszám megadása előny
Tele Vagyok Trükökkel A Szex Nálam hosszú Ideig Tart
Várom a Jelentkező Hölgyeket ezen az e-mail címen: xxxerotikusfoto@gmail.hu
Telefonszám megadása előny