sziasztol
Szia, szívesen levelezek szexel kapcsolatos témában . Egy biszex fiú.
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kék szemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!!
Sziasztok
Mi egy 35 ös vagány pár vagyunk akik egy hölgyet keresünk harmadiknak a hölgy pár örömére
Bp
liviaross1982@citromail.hu
Mi egy 35 ös vagány pár vagyunk akik egy hölgyet keresünk harmadiknak a hölgy pár örömére
Bp
liviaross1982@citromail.hu
![wave](images/smilies/wave.gif)
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!!
Szia! Szívesen leveleznék szexel kapcsolatos témában.
Sziasztok!Dorogon ma este valaki(k)helyem van!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ma estére kerek partnert csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján 45 év felett!Priviben keress!
Hali ma este esetleg magányos csaj? észszerű határokon belül utazni tudok autóban is rosszalkodhatunk!(Tolna-megye és környéke!)
Miskolcon urat keresek
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!!
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex melett, kérem jelentkezzen!!!!!!
WTF
(Ez egy válasz student_sex üzenetére (2018. 11. 28. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 20:11
Évfordulós kötelező biztosításod, vagy meglévő lakásbiztosításod INGYENES áttekintése, amennyiben olcsóbbá tudom tenni, akkor sem fogadok el pénzt érte! wink
Új lakás extra kedvezménnyel!
Belső levelet írj(atok) ha érdekel! - Országon belül BÁRHOL!
Évfordulós kötelező biztosításod, vagy meglévő lakásbiztosításod INGYENES áttekintése, amennyiben olcsóbbá tudom tenni, akkor sem fogadok el pénzt érte! wink
Sziasztok!Péntek vagy szombat este 6-7 körül valaki?Csak is az adatlapomban írtak alapján keresek !Keress meg priviben!
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex melett, kérem jelentkezzen!!!!!!
Nőt vagy csajt keresek szex kapcsolatra rövid vagy hosszú távon is! Bármi szóba jöhet nálam csak megbeszélés kérdése!/ jelenleg Hévízen lakom!/ többi privát!!
Hali holnap délután nőt keresek!autós kaland vagy nálad,esetleg egyéb hely is okés!
Én kaptam,kb egy hónapig hülyítettem,aztán bebuktatta saját magát
CSALÓ! good4uu néven van itt.(is) Azt mondja hogy 6500000 dollárt örökölt,szenegáli menekült táborban van,kell egy külföldi kimenteni a pénzét,ő meg majd szeret utána
Ad egy tel számot,nehogy felhívd,mert sok lóvét buksz.Írd be a gugliba az e-mail címét.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)