Én kaptam,kb egy hónapig hülyítettem,aztán bebuktatta saját magát CSALÓ! good4uu néven van itt.(is) Azt mondja hogy 6500000 dollárt örökölt,szenegáli menekült táborban van,kell egy külföldi kimenteni a pénzét,ő meg majd szeret utána Ad egy tel számot,nehogy felhívd,mert sok lóvét buksz.Írd be a gugliba az e-mail címét.
Sziaztok nőt keresek akinek van puncipumpája és szereti is használni!
Sziasztok.10 év tapasztalatából ki indulva 0% esély,hogy vékony csajt,párt talajunk akik dohányoznak,de még egyszer neki futunk hátha. Csajoknál a bi fontos mert a lány tagunk imádja Utazni bizonyos távolságon belül tudunk főkepén hétvégén Péntek este Szombat. Nem csak egyszerű szexre gondoltunk kis bulira,beszélgetés iszogatás szex.
Pusza Üdv Beus Laca
Pusza Üdv Beus Laca
Sziasztok! Győrben Párként ma párt keresünk!Csak párt!!!Pár csere-lány bi szex!Nem levelezni hanem a pillanat varázsának élni!Ha kalandvágyók vagytok extrém hely-vagy nálunk!Fiatal s szexben nagyon aktívak vagyunk!Párok várunk egy igazi szexre-ha pár nem akkor szóló hölgyet ma estére!
Ma estére/holnap délelőttre keresnék olyan debreceni és környéki lányt vagy bi hölgytagú párt akivel jól éreznénk egymást a pasi(k) aktív vagy passzív jelenlétében. Hely van, várunk! Arcképes fotóval jelentkezz Skype elérhetőségemre: Csajosest
Sziasztok!Holnap az-az péntek estére keresünk Bi -vagy heteró alapon párt Győrben,párcserés szex ha a lány bi akkor csajok kavarodása!Ha a pár nem jön össze abban az esetben fiú beszállóval 3 ik! Feltételünk akkor hogy nagy vagy vastag intim 18-38 max a kor és szex játékra feleség kemény dugása a férjel !Magyarán multhéten nem volt megfelelő a partner mert eljött és feküdt csak!Szóval ojanok akik bírják a hosszú szexet!többi priviben!Szabadban vagy nálatok hejünk nincs sajnos!
A Golden Gate-en versenyt hirdettek csökkenteknek hogy legrövidebb idő alatt ki tudja legtöbbször ugyanazt a gyp-s szöveget beírni a fórum nevétő(témájától) függetlenül? Csak nekem jön le sz ebből a megnyilvánulás ól, hogy a versenyzők szerencsétlen vesztes vergődő indulók, akik a kutyának sem kellenek?
Ötvenes nem független pasi csatlakozna hasonló korú párokhoz, akár mindkét fél örömére Pest és Nógrád megyéből.
Szisztok. Balatonlellen nyaralok. Partnert keresek minden jora! Kerlek ugy irj hogy van fent keped!
18/f!!! (Profilomon vannak fent kepeim!)
18/f!!! (Profilomon vannak fent kepeim!)
Sziasztok 18éves srác vagyok.
Lány/hölgy partnerem keresem szabadidőm eltöltéséhez!
Kérlek ha rám írsz akkor úgy írj hogy van fent képed és egy kis bemutatkozó szöveget is írsz magadról!
Nekem vannak fent képeim az oldalon!
Nagykáta, Sülysáp, Gyömrő, Budapest útvonalról keresek! Utazni tudok!
RamboJack
Lány/hölgy partnerem keresem szabadidőm eltöltéséhez!
Kérlek ha rám írsz akkor úgy írj hogy van fent képed és egy kis bemutatkozó szöveget is írsz magadról!
Nekem vannak fent képeim az oldalon!
Nagykáta, Sülysáp, Gyömrő, Budapest útvonalról keresek! Utazni tudok!
RamboJack
Most pénteken belvárosi fotóműteremben felszabadult egy órám. Ezt az órát egy hölgynek, vagy párnak felajánlom, minden térítés nélkül. A képek diszkréten vannak kezelve, csak a megrendelő látja.
Bővebb információért keress bizalommal!
Bővebb információért keress bizalommal!
hááj
na mii??
semmi
az nem sok
basszátok meeg
na mii??
semmi
az nem sok
basszátok meeg
Ma délutàn 3 óra körül jót "moziztunk" a szigeten. Köszönjük az ezüst színük toyotàs kis pàrnak.
Sziasztok én egy helyes, normál testalkatú és intelligens srác vagyok az átlagnál nagyobb mérettel. Pár napig Füreden tartózkodom ezt a pár napot szeretném izgalmasabbá tenni.
Lányt keresek elsősorban de párokhoz is szívesen csatlakozom.
Üdv Dani!
Lányt keresek elsősorban de párokhoz is szívesen csatlakozom.
Üdv Dani!
Sziasztok remélem tudna nekem valaki segíteni olyan férfit keresek estére Hatvan és környékéről akivel lehet borozgatni beszélgetni ilyen barátság extrákkal felé! Én 170 magas szőke hajú kékes szemű fiú vagyok. Ha úgy gondolod te vagy az írj nyugodtan
Sziasztok.
Holnapra keresek egy idősebb biszex/homo partnert pesten, keleti fele!
Kezdő bi vagyok!
Kérlek írj magadról egy kis bemutatkozást, illetve lehetőleg képpel írj!
RamboJack.
Holnapra keresek egy idősebb biszex/homo partnert pesten, keleti fele!
Kezdő bi vagyok!
Kérlek írj magadról egy kis bemutatkozást, illetve lehetőleg képpel írj!
RamboJack.
Sziasztok. 18éves "Budapesti" srác vagyok.
Ismerkednék első sorban idősebb nővel, persze ez nem feltétel!
Budapest és környékéről keresek nőt, Sülysáp, Nagykáta, Gyömrő, Tápiószecső, Jászberény stb.
Kérlek ha írsz akkor egy kis bemutatkozást írj magadról.
Alkat nem számít!
Üdv: RamboJack!
Ismerkednék első sorban idősebb nővel, persze ez nem feltétel!
Budapest és környékéről keresek nőt, Sülysáp, Nagykáta, Gyömrő, Tápiószecső, Jászberény stb.
Kérlek ha írsz akkor egy kis bemutatkozást írj magadról.
Alkat nem számít!
Üdv: RamboJack!
sziasztok, kis méretemmel kényeztetnék, párokat 100 éves korig, vagy egyedül álló nőket, asszonyokat, nagymamákat, Pest megye, Budapest, Dunakeszi, Vác !!!
Itt mindenki csak írogat. A társkereső adatlapot nem tudják értelmezni. Sok faszverő ratyi. Tisztelet a kivételnek.
Sziasztok, keresem partnerem.
Komolyabb elvárásaim nincsenek.
Kérlek ha írsz akkor egy kis bemutatkozó szöveggel kezd, illetve megkérek mindenkit akinek privát a képei esetleg nincsenek, az ne is írjon annak nem fogok válaszolni sem!
Diszkréció adott, és elvárt.
Sülysáp,Gyömrő,Budapest és környékeiről keresem partnerem!
18years!
Komolyabb elvárásaim nincsenek.
Kérlek ha írsz akkor egy kis bemutatkozó szöveggel kezd, illetve megkérek mindenkit akinek privát a képei esetleg nincsenek, az ne is írjon annak nem fogok válaszolni sem!
Diszkréció adott, és elvárt.
Sülysáp,Gyömrő,Budapest és környékeiről keresem partnerem!
18years!