Valahol megállok autóval ....ablakot leengedem....valaki beteszi a farkát...én pedig leszopom....a férjem pedig nézi...
27 éves igényes srác vagyok, Most szombaton 26 án készülök a Tik takba sosem voltam még itt . De nagyon kíváncsian várom, ehhez keressek hölgypartnert aki elkísérne. Párokkal is szívesen ismerkednék a klubban smile mustang1932@citromail.hu .ide várom a leveleket.
27 éves igényes srác vagyok, Most szombaton 26 án készülök a Tik takba sosem voltam még itt . De nagyon kíváncsian várom, ehhez keressek hölgypartnert aki elkísérne. Párokkal is szívesen ismerkednék a klubban mustang1932@citromail.hu .ide várom a leveleket.
párt vagy nőt keresek 40 éves pasi 17-5 ös dákóval. dél dunántúl. privátra irj köszi
MINDEN KEDVES HÖLGYNEK BOLDOG NŐNAPOT ÉS SOK JÓ ORGAZMUST KÍVÁNOK !!!
Még nem jártam ilyen helyen de egyszer elmennék... Mióta van Tétszentkúton swinger klub?
(Ez egy válasz retired üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 12:06
Szombaton - remélhetőleg - a Tündérálomban leszünk Tétszentkúton. Aki szeretne megismerkedni velünk, ott megteheti!
Ki tart velünk?.......
Ki tart velünk?.......
Szia!
Fantáziáltál már arról, hogy egy masszőr foglalkozzon Veled úgy, ahogy Te szeretnéd?.....
Nálad, biztonságos környezetben, teljes diszkréció mellett?....
Csak jön, teszi a dolgát és megy! ......
Nincs magyarázkodás, találkozgatás, csak lazulás!...
Ha érdekel, írj! A részleteket megbeszéljük privát!
Fantáziáltál már arról, hogy egy masszőr foglalkozzon Veled úgy, ahogy Te szeretnéd?.....
Nálad, biztonságos környezetben, teljes diszkréció mellett?....
Csak jön, teszi a dolgát és megy! ......
Nincs magyarázkodás, találkozgatás, csak lazulás!...
Ha érdekel, írj! A részleteket megbeszéljük privát!
Szombaton Tétszentkúton a Tündérálomban farsangi buli! Mi remélhetőleg ott leszünk! Szimpatikus párokkal, lányokkal, esetleg pasikkal ismerkednénk! Gyere, gyertek el, ismerkedjünk ott!
Hölgyet kényeztetnék, akár a párja előtt
az merre van? kár hogy csak most olvastuk....
(Ez egy válasz retired üzenetére (2015. 12. 31. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 31. csütörtök 08:07
Szilveszterkor - ma - Tétszentkúton a Tündérálomban találkozhat velünk az, aki szeretne megismerni minket.
Itt az alkalom!
Amúgy meg mindenkinek B.U.É.K. !
Itt az alkalom!
Szilveszterkor - ma - Tétszentkúton a Tündérálomban találkozhat velünk az, aki szeretne megismerni minket.
Itt az alkalom!
Itt az alkalom!
sziasztok December 24-re keresnék egy Milfet vagy egy fiatal kis tini csajt akivel együtt tölthetnénk az estét itt Veszprémben részletek privát üzenetben
Sziasztok! Párokat és nőket fotóznék díjmentesen! Ha érdekel keress meg!
Szombaton - remélhetőleg - a Tündérálomban leszünk Tétszentkúton. Aki szeretne megismerkedni velünk, ott megteheti!
Ki tart velünk?.......
Ki tart velünk?.......
Ma estére párt keresünk,somogybol.pekpeter5@gmail.com
Komoly kapcsolatra keresek független nőt
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek Pest és Cegléd vonalon és vonzás körzetében bizonyos km-en belül.Kor és alkat nem számít.Sok minden érdekel.Üdv.
sziasztok keresek egy 18-25 éves korig egy csajt aki kb 45-60 kg között van, és benne van az ismerkedésbe és akár a személyes találkozóban is benne van, nem olyant keresek itt aki az álmai pasiját akarja meg találni itt hanem olyant akit nem egyből a külső alapján dönt és persze olyant aki szeret ismerkedni jókat beszélgetni és szeret jókat szeretkezni Veszprém keres privátban.