22 éves sportos jó megjelenésű sok mindenre nyitott pasi ismerkedne párokkal! kor és távolság nem akadály! sok minden érdekel! képet viberen skypon mailba bárhol szivesen küldök! párom van!!
Fiatal, igényes pár keres egy kedves, érzéki, nyitott, dekoratív és hasonlóan igényes hölgyet akit akár hosszútávon is támogathatna a meghitt pillanatokért cserébe. Elsősorban a pár hölgy tagjának örömére keresünk. Búvóhely van. Fényképes és telefonszámmal ellátott jelentkezéseket várunk.
Lányos témát nem találtam. :( hogy lehet ez csajok?
Zalaegerszeg környékén csinos lánynak keresek csini lányt ha van esetleg? Párt nem, inkább egyedüli hölgyet vagy értelmes sportos pasit. A lehetőség pár napos és hely is kellene. Érdeklődj levélben. Kösz
Zalaegerszeg környékén csinos lánynak keresek csini lányt ha van esetleg? Párt nem, inkább egyedüli hölgyet vagy értelmes sportos pasit. A lehetőség pár napos és hely is kellene. Érdeklődj levélben. Kösz
Helló!
Szeretettel várunk minden swinger iránt érdeklődő vagy már gyakorlott hölgyet,párt,fiút egy rémisztően jó swinger házibuliba 2015.10.31.-én 20-órától Nyíregyházán!
Minden vendégünknek egy 15-20 perces gyógymasszázsal kedveskedünk hogy így is emeljük a wellness élményeket (jakuzzi,szauna)
Bejelentkezni legkésőbb csütörtök 20-óráig ezen a telefonszámon:call_skype_logo0670-6232416!
További szép napot Puszi smile
Szeretettel várunk minden swinger iránt érdeklődő vagy már gyakorlott hölgyet,párt,fiút egy rémisztően jó swinger házibuliba 2015.10.31.-én 20-órától Nyíregyházán!
Minden vendégünknek egy 15-20 perces gyógymasszázsal kedveskedünk hogy így is emeljük a wellness élményeket (jakuzzi,szauna)
Bejelentkezni legkésőbb csütörtök 20-óráig ezen a telefonszámon:call_skype_logo0670-6232416!
További szép napot Puszi smile
nővel vagy párral ismerkednék a dél dunántúlon. 39 éves pasi 17-5. privátra irj köszi
Na jó, én is nyitottam témát két alkalommal is, kicsiknek. Kistökűek, kis mellűek, alacsonak kedvére, de mindig törlik. hogy lehetne megoldani hogy tényleg írjonak oda is, és akkor talán nem törlik.
Sziasztok! Utazni tudò párunkat keressűk! Békés megyében lakunk Fiu27 Lány24. De szolò lány is szòba jöhet
nővel párral ismerkednék a dél dunántulon 39 éves pasi 17-5 ös dákóval
Hétvégén szoboszlón leszünk ,szivesen ismerkednénk
Gratulálok a topikhoz. Úgy érzem nagy az igény egy ilyen topikra...
ma estére keresek egy lányokat akin levezetném a sexuális vágyaimat és ki próbálnánk pár pózt és egyéb dolgokat ha valaki benne van 18-30 korig privát üzeneteket várom Veszprémben
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti, független hölgyet vagy biszex férfitagú párt keresek.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti, független hölgyet vagy biszex férfitagú párt keresek.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
párral ismerkednék a dél dunántúlon 39 éves pasi 17-5 ös farok
Legyen teljesen mindegy a téma, Te a minél szélesebb körű nézettség vagy olvasottság érdekében mindenhová írsz így talán találsz valakit.