Szeretni és szeretve lenni. Csak ugye, ahányan vagyunk, annyi eltérő módon értelmezzük a szeretetet.
Sexistennő szexpartner akivel jókat s sokat tud sexelni.
ezt jól megaszontad, nincs is mit hozzátenni
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 12. 16. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 16. csütörtök 15:19
Egy gyönyörű csaj, jó seggel, nagy, eredeti cickókkal, jó testtel, gyönyörű, szűk, nedves, fazonos vagy csupasz puncival, aki imád szopni, le is nyeli, engedi az arcára verni, jól mozog szex közben, szereti a többes szexet, a popsi szexet, közös masztit stb... Valami ilyesmi kell a pasiknak
Az itt jelenlévők nagyrésze ezért is van egyedül kukiképpel az adatlapján mert más igénye sajnos nincs. Egy normális hölgynek biztos nem hiányzik más mint hogy megreszeljék aztán mehet mosogatni amíg készül a vacsora pöttyet szánalmas szerintem de legalább tudok mosolyogni mikor unalmamban ezeket olvasom
Nehéz kérdés. Volt aki mindent megadott, mégsem tudtam úgy értékelni ahogy megérdemelte volna. Aztán volt akineka csillagokat lehoztam volna, de nem volt elég. Mi kel a férfinak? Küzdelem. Az hogy harcoljon meg azért, amit meg akar kapni, ha elérte értékelni fogja és vigyáz majd rá.
Úgyis lehet mondani, de a punci szebb kifejezés.
(Ez egy válasz Alejandro üzenetére (2022. 01. 10. hétfő 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen! De csak a pina után!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 10. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (867922)
2022. 01. 10. hétfő 18:41
Punci! Punci! Punci! Azután megint punci...........
Punci! Punci! Punci! Azután megint punci...........
Szeresd, etesd, játsszál vele!
Van ott más is , szája melle segge.
(Ez egy válasz Tűzlavina üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Finom pina bugyiban
A nőknek nincs nehéz dolguk, mert a pasik nagyon egyszerű szerkezetek, én azt szoktam mondani, nagyjából két dolog kell: a hasam legyen tele, a tököm meg üres
Kölcsönösség. Az, hogy ugyanúgy éreztesse veled, hogy kellesz neki mint ahogy egy pasi megkíván egy nőt. Az előző komment szerintem egy faszság. Volt nagyon csinos barátnőm aki kb pózólni volt jó melletted de semmi egyébre, viszont volt olyan aki mondjuk átlagosabb de szuper volt vele együtt lenni minden téren. Mondjuk ha a kettő egy és ugyanaz lenne... létezik ilyen egyáltalán??
Egy gyönyörű csaj, jó seggel, nagy, eredeti cickókkal, jó testtel, gyönyörű, szűk, nedves, fazonos vagy csupasz puncival, aki imád szopni, le is nyeli, engedi az arcára verni, jól mozog szex közben, szereti a többes szexet, a popsi szexet, közös masztit stb... Valami ilyesmi kell a pasiknak
Megbízhatóság és odaadó szeretkezés tabuk nélkül!
Aki 12 óra munka után is tud mosolyogni rám ahogyan én teszem , aki szerelmesen hozzám bújik ,hogy érezzem hogy kíván engem és nem csak én őt . Aki figyeli hogy engem mi izgat aki fantáziál , hogy hogyan kényeztesse oly módon a férfit , hogy saját magát is izgatja a gondolat úgy ahogyan egy szerelmes férfi teszi a nővel. Ha megcsaltam valakit azt tényleg saját maga érte el nálam is mert csak annyit akart kihozni magából .
Ugyan az mint egy nőnek.szerelem ,boldogsàg,szex.Az ide oda kefelgetes meg kalandok es barmi mas orom erzet max potcselekves.
Nyóckerben rendesen ki van mondva:
pénz, pénz, pina!
pénz, pénz, pina!
Egy fincsi erotikus masszázs,azután minden más is
Először is őszinteség megbizhatóság szeretett és egy nő persze aki ezt mind teljesiteni tudja!!!