Hát attól függ milyen pasiról van szó ?
Az én tapasztalatom hogy egy értelmes pasi (pld. tom) egyenesen szereti az okos nőket, főleg ha még jól is néz ki. Szerintem egy belevaló nővel mindenről el lehet beszélgetni még szex témában is , meg persze csinálni se árt. Én például olyan jóban vagyok a férjemmel hogy ha látok egy jó nőt az utcán például nagy cicikkel ami a zsánere, én szólok neki, hogy nézze meg.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
(Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2005. 01. 14. péntek 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én tapasztalatom hogy egy értelmes pasi (pld. tom) egyenesen szereti az okos nőket, főleg ha még jól is néz ki. Szerintem egy belevaló nővel mindenről el lehet beszélgetni még szex témában is , meg persze csinálni se árt. Én például olyan jóban vagyok a férjemmel hogy ha látok egy jó nőt az utcán például nagy cicikkel ami a zsánere, én szólok neki, hogy nézze meg.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
![wave](images/smilies/wave.gif)
(Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2005. 01. 14. péntek 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 12:51
Mi kell a pasinak?
Őszinteség, kedvesség, megértés, szex, kis ész, kis humor...
Ami meg nem kell: hiszti, pletyka fejfákás...
Hát így nagy vonalakban!
De érdekelne, Te mit gondolsz, kedves Nancy!
Dzsinn
Hát így nagy vonalakban!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Dzsinn
Mi kell a pasinak?
Hát így nagy vonalakban!
Dzsinn
Hát így nagy vonalakban!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Dzsinn
Mivel van egy olyan topic hogy mi kell a nőnek ? gondoltam beszéljünk arról is hogy mi kell igazán a pasiknak ? Pár ötletem van, de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre.