BÚÉK!!!
Okés, felpislogok mostmár sűrűbben is.
Csak azt nem szeretem néha mikor a nyakamon ülnek, hogy mit csinálok, meg itt lesik, hogy merre kavircoloka neten. Ha mutatok valamit akkor OK, de amúgy.
Na mindegy.
Örülök hogy nem felejtettél el Doki.
Csak azt nem szeretem néha mikor a nyakamon ülnek, hogy mit csinálok, meg itt lesik, hogy merre kavircoloka neten. Ha mutatok valamit akkor OK, de amúgy.
Na mindegy.
Örülök hogy nem felejtettél el Doki.
Jahh éééértem
Azért ne hanyagolj minket!! (Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2010. 04. 14. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért ne hanyagolj minket!! (Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2010. 04. 14. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 14. szerda 14:38
Nagyon pörgős volt az élet Szeptembertől. Buli, buli hátán.
Meg tanulni kell meg mindig van min agyalni.
De ha unatkozok akkor néha azért felnézek ide is.
Hoztam megint egy kis nyalni valót.
Nagyon pörgős volt az élet Szeptembertől. Buli, buli hátán.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 12. hétfő 15:20
steve! vagy diablo! vagy mindkettő!!! De rég hallottam Rólad! Merre voltál elveszve???
steve! vagy diablo! vagy mindkettő!!! De rég hallottam Rólad! Merre voltál elveszve???
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 12. hétfő 13:10
Szép napot.
De rég jártam már erre. Bocsi, egy kicsit elfeledkeztem rólatok gyerekek.
Na jön egy kis kárpótlás
Na jön egy kis kárpótlás
Szép napot.
Na jön egy kis kárpótlás
Na jön egy kis kárpótlás
Te Drága! el vagy veszve :(
Hozhatnál cicust nekem máskor is, de a lábad közti "cicus"-ért se haragudnék meg (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2010. 02. 20. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hozhatnál cicust nekem máskor is, de a lábad közti "cicus"-ért se haragudnék meg (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2010. 02. 20. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 20. szombat 21:56
lövésem sincs
ez a kép linkje:http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/01/jennas- chizzocc7.jpg
ez a kép linkje:http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/01/jennas- chizzocc7.jpg
lövésem sincs
ez a kép linkje:http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/01/jennas- chizzocc7.jpg (Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2010. 02. 20. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ez a kép linkje:http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/01/jennas- chizzocc7.jpg (Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2010. 02. 20. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 20. szombat 18:50
Ki ez a hölgy? Így első ránézésre nagyon tetszik, főleg a tekintete.
Ki ez a hölgy? Így első ránézésre nagyon tetszik, főleg a tekintete.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2010. 02. 19. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
hello doki hoztam neked egy cicust
Szia Drága, rég láttalak, rég hallottam felőled! Emlékszem-e Rád? Azért annyira feledékeny még nem vagyok
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Doki! Be jöttelek üdvözölni! Talán még emlékszel rám!
Ismét hoztam egy gyönyörű modellt, Bryleight Rayne:
Sajnos nem tudom...
Amikor el kezdtem GG-zni, akkor sokat látogattam a képes témát, sok képet töltöttem fel. Ezért (hogy tudjak újat mutatni) a neten vadásztam a szép nők képeire. A képes témát eléggé hanyagolom mostanság, de a képvadászat megmaradt
Van 1-2 kedvenc oldalam, ami nem vírusos, nem linkel egy másik gyűjtő oldalra, hanem egyből a hölgy képeit adja be. Nos, ezek közül az egyiken találtam, és nagyon megtetszett. A nevét azonban nem mindenhol írják ki a modelleknek, így volt ez most is.
Engem a gyönyörű arca fogott meg. (Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 06. 08. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Amikor el kezdtem GG-zni, akkor sokat látogattam a képes témát, sok képet töltöttem fel. Ezért (hogy tudjak újat mutatni) a neten vadásztam a szép nők képeire. A képes témát eléggé hanyagolom mostanság, de a képvadászat megmaradt
Van 1-2 kedvenc oldalam, ami nem vírusos, nem linkel egy másik gyűjtő oldalra, hanem egyből a hölgy képeit adja be. Nos, ezek közül az egyiken találtam, és nagyon megtetszett. A nevét azonban nem mindenhol írják ki a modelleknek, így volt ez most is.
Engem a gyönyörű arca fogott meg. (Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 06. 08. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ő mellesleg kicsoda?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismét hoztam nektek egy szépséget:
Sajnos nem nagyon volt időm a húsvét alatt a GG-re...
Igen, azért ez a fajta "locsolkodás" az igazi (Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 04. 14. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, azért ez a fajta "locsolkodás" az igazi (Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 04. 14. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Őket jól meglocsolták! A második csaj naon aranyos.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 04. 12. vasárnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 12. vasárnap 09:53
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek, a lányoknak sok locsolkodót, magunknak, férfiaknak meg sok-sok ilyen "locsolást"!!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek, a lányoknak sok locsolkodót, magunknak, férfiaknak meg sok-sok ilyen "locsolást"!!
Ismét hoztam egy csodaszép nőt: