Üdv és köszöntés az ADMINOK világában!
Sajnos azt nem teheti, nincs hozzá jogosultsága!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 09. 07. péntek 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Doki! Kannácska topicját mikor törlöd?
Egy napig nem ülök gép elé és tessék kellemes meglepetés,ADMIN lettél,a továbbiakban jó munkát sok dugást és minden mást ami kellemes.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 07. péntek 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 00:48
Tisztelt fórumozók!
Az a megtiszteltetés ért, hogy felkértek a Celeb topic adminjának. Köszönet ezért a GG vezetőinek, remélem, méltó leszek a bizodalmukra.
Ez a topic azért jött létre, mert bár jómagam nem vagyok híresség, de ezen topic felügyelete rám lett bízva, és Vazi javasolta, hogy legyen egy saját topicom, melyben a témával, a topicokkal és admini működésemmel kapcsolatban lehet észrevételeket, javaslatokat tenni.
Kérek mindenkit, hogy amennyiben a celeb kategóriával vagy bármelyik ezen kategória topicjával kapcsolatban kérdése, javaslata, észrevétele van, itt jelezze nekem. Amennyiben admini munkámmal, tevékenységemmel kapcsolatban van észrevétel, javaslat, azt is ide várom.
Ezen kívül ha bármiben tudok valakinek segíteni, itt megkereshet, ha tudok, válaszolok.
Ja, és eddig se nagyon látogattam a nappalit, eztán feltehetően még kevesebbet fogom, szóval ha valami közlendő lenne felém, azt is ide kérném.
Köszönöm.
Az a megtiszteltetés ért, hogy felkértek a Celeb topic adminjának. Köszönet ezért a GG vezetőinek, remélem, méltó leszek a bizodalmukra.
Ez a topic azért jött létre, mert bár jómagam nem vagyok híresség, de ezen topic felügyelete rám lett bízva, és Vazi javasolta, hogy legyen egy saját topicom, melyben a témával, a topicokkal és admini működésemmel kapcsolatban lehet észrevételeket, javaslatokat tenni.
Kérek mindenkit, hogy amennyiben a celeb kategóriával vagy bármelyik ezen kategória topicjával kapcsolatban kérdése, javaslata, észrevétele van, itt jelezze nekem. Amennyiben admini munkámmal, tevékenységemmel kapcsolatban van észrevétel, javaslat, azt is ide várom.
Ezen kívül ha bármiben tudok valakinek segíteni, itt megkereshet, ha tudok, válaszolok.
Ja, és eddig se nagyon látogattam a nappalit, eztán feltehetően még kevesebbet fogom, szóval ha valami közlendő lenne felém, azt is ide kérném.
Köszönöm.
Moderald man ki a test (teszt) topicot !
Rég volt, talán igaz se volt.....
(megsugom,en meg Macskassy elött tudtam a dologrol.... )
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 07. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(megsugom,en meg Macskassy elött tudtam a dologrol.... )
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 07. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 11:09
Neked külön köszönöm, Szoni a gratulát. Főleg azért, mert örülök, hogy korábbi nézeteltéréseink konszolidálódtak, ezért külön fontos nekem az ilyen hsz.
Ja, és hidd el, jó helyre került az a "káposzta"...
Ja, és hidd el, jó helyre került az a "káposzta"...
csak hogy bosszantsalak,
mert tudom (és felkészültem rá) hogy rossszzz kritikát készülsz írni rólam,
én még előbb tudtam róla "hogy előbb utóbb admin lesz belőle"! (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
mert tudom (és felkészültem rá) hogy rossszzz kritikát készülsz írni rólam,
én még előbb tudtam róla "hogy előbb utóbb admin lesz belőle"! (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tudtam hogy előbb utóbb admin lesz belőled ...tényleg
igyekezz! mert te is okos vagy!
biztos a többi buta! igaz?
olvastam mostanában hasonló kritikákat, csak már tiltották az illetőt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
biztos a többi buta! igaz?
olvastam mostanában hasonló kritikákat, csak már tiltották az illetőt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 09. 07. péntek 15:22
jééé ADMIN lettél!
gratula, már megérdemelted! legalább egy okos személlyel bővült a kör!
jééé ADMIN lettél!
Még nincs konkrét időpont, de szerintem nagyon húzni sa akarjuk, mert ugye egyre hűvösebb van, és hát szabadtéri partyt akarunk vagy mifene. Na, remélem még olyan időpont lesz, ahova el tudsz jöbbi, és meg sem fagyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 09. 07. péntek 13:23
ha oktoberre rakjátok...teljes életnagyságban ott leszek...az utobbirol is csak egy ártatlan félreértés miatt beszéltünk el egymás mellett az Audryval...
ha oktoberre rakjátok...teljes életnagyságban ott leszek...az utobbirol is csak egy ártatlan félreértés miatt beszéltünk el egymás mellett az Audryval...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 07. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 12:04
Esetleg ha viszontlátlak a köv. bulin meg is beszélhetjük ezt a "dolgot", amiben "egyet"-értünk!
Köszi Neked is!
Tudom, hogy Neked így is tetszem. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 07. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom, hogy Neked így is tetszem. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 07. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 12:17
Én is gartulálok Anthony! De nem olyan "hévvel", mint a fiúk! Egyszerűen csak, mert biztos "jó" kezekben lesz minden és mindenki!
Anthony nem is olyan rossz a formád! Szerintem olyan aranyosan macis!
Én is gartulálok Anthony! De nem olyan "hévvel", mint a fiúk! Egyszerűen csak, mert biztos "jó" kezekben lesz minden és mindenki!
Esetleg ha viszontlátlak a köv. bulin meg is beszélhetjük ezt a "dolgot", amiben "egyet"-értünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 09. 07. péntek 11:52
Én is gratula...remélem lesz még sok olyan téma és "dolog"..amiben szintén mind a ketten egyetértünk...
Nagy ember? Hát az eddig is voltam (főleg pocakban... )... Köszi a gratulát! A "HÉV"-re nagyon fogok vigyázni , és hidd el, a "szóbaállás"-sal sem lesz hiba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 09. 07. péntek 11:28
Hijnye doki! most látom milyen nagy ember lettél! Rászolgáltál, szerintem is jó döntés volt! Gratulálok, de vigyázz a hév el ne ragadjon, sok sikert az admini munkádhoz, azért még szóbaállsz velünk ugye?
Én is gratula...remélem lesz még sok olyan téma és "dolog"..amiben szintén mind a ketten egyetértünk...
a hév el ne ragadjon
mellik a szentendre, a csepeli, vagy mellikre gondolsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
mellik a szentendre, a csepeli, vagy mellikre gondolsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 09. 07. péntek 11:28
Hijnye doki! most látom milyen nagy ember lettél! Rászolgáltál, szerintem is jó döntés volt! Gratulálok, de vigyázz a hév el ne ragadjon, sok sikert az admini munkádhoz, azért még szóbaállsz velünk ugye?
én azért haragszom, mert nem adtál lehetőséget, h valamelyikünk megtegye mindezt!
ezért egy sörrel lógsz!
/50 l-es KEG hordóval! /
ja és akkor nem haragszom, ha nem feleded, millen társadalmi szervezetben is elnökösködsz! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 07. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ezért egy sörrel lógsz!
/50 l-es KEG hordóval! /
ja és akkor nem haragszom, ha nem feleded, millen társadalmi szervezetben is elnökösködsz! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 07. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 11:11
Jóvanna... vazi javasolta, hogy nyissak egyet, tomnak, gyapinak is van, a csajoknak is van egy közös, így hát utólagos egedelmeddel hajnali szárnypróbálgatásaim során megcselekedtem eme topic megnyitását. De azért ne haragudj rám nagyon!