Glenn Close amerikai színésznő, a Veszedelmes viszonyok és a 101 kiskutya Oscar-díjra jelölt főszereplője csillagot kapott a Hírességek sétányán Hollywoodban.
2009. január 12., Los Angeles
Helen Hunt:
1963. június 15. LA. Kalifornia, USA
Többek közt (amire én emlékszem így nagy hirtelen a Mi kell a nőnek, vagy a Számkivetett című filmekben (is) játszott.
1963. június 15. LA. Kalifornia, USA
Többek közt (amire én emlékszem így nagy hirtelen a Mi kell a nőnek, vagy a Számkivetett című filmekben (is) játszott.
Daphne Zuniga:
Született 1962. október 28., Berkeley, California
(Talán legtöbben a Melrose Place sorozatból ismerhetik).
Született 1962. október 28., Berkeley, California
(Talán legtöbben a Melrose Place sorozatból ismerhetik).
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 12. 30. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 30. kedd 09:46
Tegnap az Oscar 1000. megnézése közbe gondolkodtam, hogy valyon Róla tettünk már ide be képet
Nekem nagy nagy kedvencem Ő!
Ornella Muti
(Olaszország, Róma, 1955. március 9. )
olasz színésznő. Eredeti neve: Francesca Romana Rivelli. 15 éves korában kezdett filmezni, és néhány év alatt a legfoglalkoztatottabb és legnépszerűbb színésznők sorába emelkedett. Filmjei széles műfaji (és minőségi) skálát képviselnek: vígjátékok, bűnügyi filmek, drámák és romantikus történetek egyaránt találhatók közöttük.
Ornella Muti
olasz színésznő. Eredeti neve: Francesca Romana Rivelli. 15 éves korában kezdett filmezni, és néhány év alatt a legfoglalkoztatottabb és legnépszerűbb színésznők sorába emelkedett. Filmjei széles műfaji (és minőségi) skálát képviselnek: vígjátékok, bűnügyi filmek, drámák és romantikus történetek egyaránt találhatók közöttük.
és természetesen....nagyon szép Nő... ...
háát..Neki van ám kisugárzása..nem is kicsi... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 12. 30. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
háát..Neki van ám kisugárzása..nem is kicsi... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 12. 30. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 30. kedd 09:46
Tegnap az Oscar 1000. megnézése közbe gondolkodtam, hogy valyon Róla tettünk már ide be képet
Ornella Muti
Ornella Muti
Ornella Muti
Ornella Muti
Vettem, bocs.
Akkor Ő a mai választásom. A mai koncertje szuper volt, köszönöm a Jézuskának a jegyet.
Ez a nő "csodás kevercse" a tehetségnek, a belülről fakadó, sugárzó szépségnek, és a bölcsességnek. Respekt. Szeretnék olyan formában lenni most, 35 évesen, mind testben, mind lélekben, mint amilyenben ő van, 60-asként.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor Ő a mai választásom. A mai koncertje szuper volt, köszönöm a Jézuskának a jegyet.
Ez a nő "csodás kevercse" a tehetségnek, a belülről fakadó, sugárzó szépségnek, és a bölcsességnek. Respekt. Szeretnék olyan formában lenni most, 35 évesen, mind testben, mind lélekben, mint amilyenben ő van, 60-asként.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 29. hétfő 16:34
1 nap 1 hsz, benne max. 3 kép és kísérő szövegek! kösz a megértést!
ez az a csajszi,aki már legyzőte a halált?
aszem 4x is
(jólvanna de még nem vagyok önmagam,)
Del leszek.. (Ez egy válasz kevoon üzenetére (2008. 08. 22. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
aszem 4x is
(jólvanna de még nem vagyok önmagam,)
Del leszek.. (Ez egy válasz kevoon üzenetére (2008. 08. 22. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 13:05
Kösz tom1019, hogy javítottad a hülyeségemet!
Kedvenc 40 év fölötti hírességeim!
Sigourney Weaver (50 évesen)
Hernádi Judit
Tallós Rita
Hernádi Judit
Tallós Rita
1 nap 1 hsz, benne max. 3 kép és kísérő szövegek! kösz a megértést!
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 29. hétfő 00:11
Khm...
Majdnem olyan szuper pasi, mint az, amelyik itthon a kádban ázik...
Khm...
Surdikám.....
attol..hogy Neked nem tetszenek...Nekem még igen...
és Én Nő vagyok...nem is igazán ugy nézem Őket,hogy külsőleg...
bááár...azért meg kell hagyni...ha a Jakupcsekben..és Eszenyiben azt nézném....akkor is azt mondanám....jol tartják Magukat....
de...ez szintén egy vélemény...Tölem.......és felölem akár pirosat is "hányhatsz".... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 12. 20. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
attol..hogy Neked nem tetszenek...Nekem még igen...
és Én Nő vagyok...nem is igazán ugy nézem Őket,hogy külsőleg...
bááár...azért meg kell hagyni...ha a Jakupcsekben..és Eszenyiben azt nézném....akkor is azt mondanám....jol tartják Magukat....
de...ez szintén egy vélemény...Tölem.......és felölem akár pirosat is "hányhatsz".... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 12. 20. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 20. szombat 08:27
Most komoly
ekkorát nem hibázhattunk!
na keresek is képet róla! mielőtt Eszenyi miatt zöld hányós leszek!
Te szépségem! királylány!
Hová tetted a legendásan jó ízlésed az utóbbi időbe???
Lilu-Eszenyi-Jakubcsák
Lilu-Eszenyi-Jakubcsák
Most komoly
Lilu-Eszenyi-Jakubcsák (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 12. 17. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Lilu-Eszenyi-Jakubcsák (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 12. 17. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 17. szerda 22:32
Lehet, hogy nem jól láttam itt pár dolgot, de Sharon Stone hol van??? Az én kedvencemről nincs kép??? Surdi, először téged vonlak kérdőre! Miért nem raktál képet róla?
Catherine Zeta-Jones a leges legjobb
Lehet, hogy nem jól láttam itt pár dolgot, de Sharon Stone hol van??? Az én kedvencemről nincs kép??? Surdi, először téged vonlak kérdőre! Miért nem raktál képet róla?
Nagy kedvencem...és egy csöppet sem néz ki 48 évesnek...
Eszenyi Enikő...
Eszenyi Enikő...
Kösz tom1019, hogy javítottad a hülyeségemet!
Hernádi Judit
Tallós Rita
Hernádi Judit
Tallós Rita
A süldő Tom Cruisenak nem véletlenül tetszett meg, még a múlt században. Ő volt az első felesége!
Természetes, és ez nálam jó pont, mellesleg színésznőnek sem rossz. Ha megérem a korát, szeretném így tartani magam, bár én más alkatú vagyok. (Keskenyebb a derekam, és még nem lóg a didi!) Bocs Mimi! Hajrá természetesség! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 20. szerda 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetes, és ez nálam jó pont, mellesleg színésznőnek sem rossz. Ha megérem a korát, szeretném így tartani magam, bár én más alkatú vagyok. (Keskenyebb a derekam, és még nem lóg a didi!) Bocs Mimi! Hajrá természetesség! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 20. szerda 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 23:13
kevoon képe és kérése, ill. kérdése:
| ma 13:28
Ő lenne Mimi Rogers!!!
Akinek van róla képe az rakja fel ide!
A Hölgyemény 52 éves és szerintem a korához képes jól tartja magát. Szerintetek?
Ő lenne Mimi Rogers!!!
A Hölgyemény 52 éves és szerintem a korához képes jól tartja magát. Szerintetek?
Köszi szépen a segítséget!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 20. szerda 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 23:13
Ő lenne Mimi Rogers!!!
Ő lenne Mimi Rogers!!!
Ő lenne Mimi Rogers!!!
Ő lenne Mimi Rogers!!!
Rosanna Arquette 49, de legalább egy 10est letagathatna!!!!
Képeket itt találtok róla: *****
mod:prune
Képeket itt találtok róla: *****
mod:prune