Sandra Anette Bullock (USA, Virginia, Arlington, 1964. július 26. ) amerikai-német származású színésznő.
Édesapja, John Bullock alabamai énektanár; édesanyja, Helga Meyer operaénekesnő révén német származású; fiatal korában 12 évet töltött Németországban (Bajorországban) és Európa más országaiban. Folyékonyan beszél németül, és maga szinkronizálja németre filmjeit.
Már nyolc éves korában fellépett Nürnbergben, Bécsben és Salzburgban. Az USA-ba való visszatérte után az Észak-Karolina-i Greenville-ben színészetet tanult. Miután az egyik vizsgaelőadáson Csehov Három nővérében sikert aratott, 1990-ben a A dolgozó lány című tévésorozatban, majd 1991-ben a Szerelmi bájitalban kapott főszerepet. Az Amit szerelemnek hívnak című filmben nemcsak szerepelt, hanem ő írta a Heaven Knocking on My Door című betétdalt is. Az igazi áttörést 1994-ben a Féktelenül című filmje jelentette. Annie-nak, a hétköznapi lánynak a megformálása felkeltette Jon Turteltaub rendező figyelmét, aki pont egy ilyen karaktert keresett az Aludj csak, én álmodom című filmjéhez.
1996-ban a legjobban fizetett színésznők közé emelkedett, amikor 6 millió dollárt kapott a Ha ölni kell című filmben nyújtott alakításáért. 1998-ban rendezett egy fél órás kisfilmet, a Making Sandwiches-t, amelynek nem csak a rendezője, de forgatókönyvírója és főszereplője is volt.
A Mint a hurrikánban Ben Affleck volt a partnere, a Zsaru pánikban című fekete komédiában pedig Liam Neeson társaságában szerepelt. A Beépített szépség című filmben egy okos és ügyes FBI-ügynököt játszik, aki a film elején a legkevésbé sem alkalmas egy szépségversenyen való megmérettetésre.
Szerintem nem gond, csak ne affektálna annyira!
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem fórumozás, ugye te is belátod?!
Megkérlek, a továbbiakban ilyen frappáns háromszavasokkal ne operálj! (Ez egy válasz Ferojsz üzenetére (2008. 07. 20. vasárnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Megkérlek, a továbbiakban ilyen frappáns háromszavasokkal ne operálj! (Ez egy válasz Ferojsz üzenetére (2008. 07. 20. vasárnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól tartják magukat.
Feltéve, ha előtte az egész nőt is mét photoshoppal rendbeteszik... A múltkor volt a TV-ben... Hááát, mint a saját öreganyja, arról nem beszélve, hogy megint vagy 30 kg fölösleg volt rajta...
(Ez egy válasz Sopronidémon üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 17. csütörtök 17:55
Zoltán Erika gyönyörű, izgató, csupasz punciját nagyon bekóstolnám és megbőrözném!!!
Zoltán Erika gyönyörű, izgató, csupasz punciját nagyon bekóstolnám és megbőrözném!!!
SHARON STONE
Szerintem Őfelségén igencsak fog az idő nem hiszem hogyha vele reklámoznának mondjuk ránctalanító krémet jobban fogyna esetleg csak a britekknél,de azok is csak azért vennék mert megvannak lőve a Erzsébettel!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
itt van pl. Ő felsége,az egész múlt század nem birt vele.
akkor inkább már julia
2007. 10. 28. vasárnap 22:44
itt van pl. Ő felsége,az egész múlt század nem birt vele.
akkor inkább már julia
és ráadásul halálra röhögöm rajtuk kedd esténként az Életképek című csúcs zöldségen! /best zeller-en /
ja és Terrynek a magyar hangja a született feleségekben. /hogy egy másik topicra is át utaljak/ (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 29. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ja és Terrynek a magyar hangja a született feleségekben. /hogy egy másik topicra is át utaljak/ (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 29. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96771)
2008. 01. 29. kedd 22:18
Nem tudom, hogy ő volt-e már?
2004. óta Zorán felesége, egy kislánya van.
Nagyon szép nő.
Hegyi Barbara (DrAnthony)
Nagyon szép nő.
Nem tudom, hogy ő volt-e már?
Nagyon szép nő.
Nagyon szép nő.
Sir" Rooger Moor,És mirigy"Gobbi Hilda.40 év kellet ,hogy mindketten valamit is észrevehetően változzanak.
tegnap láttam a tv-ben..hmm...nagyon szeretem...-néééém...
én nagyon szeretem
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Rebecca DeMornay:
bizony az Ő még most is!
akkor télleg a rímek miatt ... (Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 09. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor télleg a rímek miatt ... (Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 09. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 13:50
Mámmint kis rímelős szójáték a Kék lagúnára? Mert szerintem még most is szép vagina...
Mámmint kis rímelős szójáték a Kék lagúnára? Mert szerintem még most is szép vagina...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 09. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
én Őt a kék Lagúna idején szép vaginának hívtam!
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 08. kedd 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 23:41
Rohan az idő, szó se róla... Még emlékszem a Kék lagúna tinisztárjára, és hát tessék:
1965. május 31.-én született, szóval idén már 43 éves lesz!
Rohan az idő, szó se róla... Még emlékszem a Kék lagúna tinisztárjára, és hát tessék:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 08. kedd 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 08. kedd 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem jól tudom Brooke Shields már 40 felett van: