Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

2008. 04. 10. csütörtök 20:46  #99
normalis normalis
Te ennyire hülye vagy vagy ilyen beteg????
Miért kell az adminokat hülyének nézni
Érdekes az első hsz itt a fórumon és milyen érdekes hogy pont egy "idegen" azt az admint szidja akit katicikát kitesékelte??
Az ország egyik legjobb chet adminja andi worship
2008. 04. 10. csütörtök 19:09  #98
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
mf1 Ezt beszoptad!!!

Visszakerestem, annakidején kézzel-lábbal tiltakoztál, hogy yanek77-hez semmi közöd!!

Most elárultad magad!!! eplus2 mf3
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2008. 04. 10. csütörtök 18:25
Nem jártam, ez benne az érdekes éppen!Neked módodban áll ezt ellenőrízni,mikor és mivel(talán nagyon régen a yanek77 léphetett be erről a gépről, más nick nem használta ezt az IP-t), nagyon szépen kérlek, ezt tedd meg a kedvemért. Köszönöm.
2008. 04. 10. csütörtök 18:25  #97
Nem jártam, ez benne az érdekes éppen!Neked módodban áll ezt ellenőrízni,mikor és mivel(talán nagyon régen a yanek77 léphetett be erről a gépről, más nick nem használta ezt az IP-t), nagyon szépen kérlek, ezt tedd meg a kedvemért. Köszönöm.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator vazelinator VIP Admin
2008. 04. 10. csütörtök 18:23
egyszerű..
ha nem járnál be más nickekkel is talán nem érted volna el ezt..
2008. 04. 10. csütörtök 18:23  #96
vazelinator vazelinator VIP Admin
egyszerű..
ha nem járnál be más nickekkel is talán nem érted volna el ezt..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 18:11
Andinak:
Kedves Andi, beköszöntem a csetre, erre ez jelent meg: Andi bannolt. Indok: Még ezzel se' Nem értettem, lécci, magyarázd meg!
confused
2008. 04. 10. csütörtök 18:11  #95
Andinak:
Kedves Andi, beköszöntem a csetre, erre ez jelent meg: Andi bannolt. Indok: Még ezzel se' Nem értettem, lécci, magyarázd meg!
confused
2008. 03. 31. hétfő 18:20  #94
Sunetár Sunetár
Köszönöm Molly ,és igérem ha idöm engedi benézzek hozzátok . Jó tudni hogy ,örömmel fogadjátok itt a cseten az ujjakat .
2008. 03. 31. hétfő 11:51  #93
Sunetár Sunetár
Én már nagyon régota járok ide a Goldengate oldalra ,nagyon szeretem nézegetni a képeket.A csetre csak pár napja járok fel. De megláttásom szerint nagyon jó a cset és ahogy elnézzem elég kulturált egyének járnak ide. Jó tudom ,hogy minden cseten vannak bunkók is de azoknak is kell valahol csetelniük. Itt a Goldenen elég összeszokott kis csapat van ,de ez csak az én megláttásom .
2008. 03. 31. hétfő 11:41  #92
lencsibaby lencsibaby
Mi köszönjük,hogy van aki pozitiv értelemben is értékeli a munkánkat! wink
2008. 03. 31. hétfő 11:26  #91
Törölt felhasználó (231810)
sziasztok én csak kb 2 hete járok a csetre és néha a fórumba is de nagyon tetszik az egész. tök jö hogy az opok és moderátorok segítenek mikor az ember bekerül és nem ért semmit még. Puszi molly köszönöm. később pedig a sok degenerált embertől mentenek meg. szóval jó kis hely szeretek ide járni és lassan függő leszek,de nem bánom.ja és nem utolsó sorban nagyon jó a társaság is .köszi jó itt lenni.

a többieknek is nagyon köszönöm nem csak mollynak smile
2008. 03. 30. vasárnap 19:20  #90
tom1019 tom1019 VIP Admin
végleges tiltás, "hejesirási" magyarázat nélkül!
ne erőlködj, mert magas ívben szarunk a véleményedre! max. tiltunk,
sajnos annyira sztyupid luser vagy, hogy NEM ÉRTED a fórumozás és csettelés lényegét!

(jahhh, "kedves" felvidéki "barátom" !
és ha van időd fikázni, akkor legyen időd megnézni vazze, hogy Te mi a faszt művelsz a hsz-ben a helyesírásod területén, vedd inkább ki az orrodból a kisujjadat! mf2 nyes )
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (235133)
2008. 03. 30. vasárnap 19:09
Kedves tom1019,Ma van velem szerencséd!! tílthatsz bahogy akarsz.Fontos ,hogy a világ magyarsága tudomást szerzett a sok kirívo helyesírási,mint ahogy te írtad---hejesírási---problémáitokrol.Kár hogy ezért kitíltasz a Golden GATE oldalrol.Hisz csupán csak reklámot csináltam.Inkább megköszönhetnéd.Hálásak lehetnétek.T-A-M,az alvidékröl ,lencsibaba,Molly,Andie,Mne Prui.és a többi hasonszörü ADMIN. Novak eugen
2008. 03. 30. vasárnap 19:09  #89
Törölt felhasználó (235133)
Kedves tom1019,Ma van velem szerencséd!! tílthatsz bahogy akarsz.Fontos ,hogy a világ magyarsága tudomást szerzett a sok kirívo helyesírási,mint ahogy te írtad---hejesírási---problémáitokrol.Kár hogy ezért kitíltasz a Golden GATE oldalrol.Hisz csupán csak reklámot csináltam.Inkább megköszönhetnéd.Hálásak lehetnétek.T-A-M,az alvidékröl ,lencsibaba,Molly,Andie,Mne Prui.és a többi hasonszörü ADMIN. Novak eugen
2008. 03. 26. szerda 15:02  #88
tom1019 tom1019 VIP Admin
Gyuszi50!
Ma nem volt velem szerencséd!
Véglegesen tiltottalak!
Itt nincs helyesírási verseny!
Ha nem értetted meg, akkor látogass más fórumot!
2008. 03. 26. szerda 15:00  #87
T-A-M T-A-M
Asszem elköszönök öntől, teljesen alakalmatlan bármiféle érdemi kommunikációra és ezt valószínűleg, hamarosan egy fórumos modi is észre fogja venni...pás wave
2008. 03. 26. szerda 14:59  #86
lencsibaby lencsibaby
A fenyegetözésröl csak annyit hogy most bemásolom ide azt a levelet amit ma délelött nekem írtál....Kedves Lencsibaba! Kérem ami nem tartozik önre abba ne verje bele az ORRáT,MERT MéG MEGKéKülLHET és betalál törni!!Legyen ezért ovatos .Novakeugen FELVIDéK

nah ..hát ez a fenyegetés!!!!
2008. 03. 26. szerda 14:39  #85
Bandur Bandur
Hu basszus ez meg az "Álljunk meg egy szóra"Grétsi lászló tanár úr topicja lett. eplus2
Én még igaz új vagyok itt de sokat olvasgatam vissza,és úgy láttam hogy régen aki aggódot a helyesirás miatt,annak megköszönték hogy itt volt és tiltották, smile
2008. 03. 26. szerda 14:37  #84
Andie Andie Admin
Mint már tegnap is elmondtam,sem a cset sem a fórum nam a helyesírásról és az oktatásról szól.Továbbá kértem a személyeskedés mellőzését is,ami ma ennek ellenére folytatodott ugy itt a fórumban mint cseten.Ennek fényében kérem a végleges tiltát a fórumból is csetre viszont én teszem meg.

(Gyuszi50 végleges tiltása a fórumból megtörtént!)
2008. 03. 26. szerda 13:58  #83
Törölt felhasználó (163171)
Sziasztok.....
Gondoltam benézek ide is egy kicsit! smile
2008. 03. 26. szerda 13:58  #82
T-A-M T-A-M
Gyanítom, hogy ezzel a stílussal a fórumon sem lesz nagy jövője kendnek...
Továbbra sem tud átlépni önmaga árnyékán, ez nem egy csetre, vagy fórumra való...
2008. 03. 26. szerda 12:54  #81
T-A-M T-A-M
Egyet értek Veled...
Ám ha valaki azon akad fenn, hogy ki ír helyesen és ki nem, az ne engedje meg magának azt sem, hogy felcserél, vagy kihagy néhány betűt... smile
Nyilván alap esetben nem vagyunk egyformán "képzettek" helyesírásból...de aki "oktatja" a többit...legalább magára is legyen igényes, vagy hallgasson...
Tudod...másban a szálkát is, magában a gerendát sem...
Önkritika...tolerancia...
Ne ítélj, hogy ne ítéltess... smile
2008. 03. 26. szerda 11:27  #80
T-A-M T-A-M
"Kellemesen" elbeszélgettem önnel a cseten a történtekről, az előzményről, valamint a folyamatról...
Ha már a helyesírásról társalgunk, engedtessék meg nekem, hogy felhívjam a figyelmét arra a tényre, hogy ön is hibázik...hibázott, az ominózus beszélgetés közben is...( ha jól emlékszem betűket hagyott ki szavakból, valamint még ebben a néhány sorban is képes volt hibázni "lesazarja").
Ennek a csetnek és fórumnak nem a magyar nyelv tanítása a kitűzött célja...erre vannak az iskolák...aki ezidáig nem tanult meg helyesen írni, az nem itt fog korrepetálást kapni...
Szóval...fenntartva továbbra is, hogy én magam is kényes vagyok a helyasírásra, főleg, a kirívó eseteknél...tolerálni kell azt, aki vagy szándékosan, vagy véletlenül hibásan ír le egy-egy szöveget.
Megjegyzem továbbá, hogy a cseten való "ténykedése" kizárólag abból állt, hogy kritizált másokat...személyeskedett...
A cset nem erre való, következésképp, ha megfelelő módon tud társalogni, a továbbiakban is szívesen látjuk! smile

T-A-M...alvidék (Somogy megye)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 25. kedd 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223427)
2008. 03. 25. kedd 15:51
Nem tudom és nem ismerem önt tisztelt asszonyom,Molly,de hogy magasrol lesazarja a magyar helyesírást azt tapasztaltam a kedves TAM urral együtt. Sajnálom hogy ilyen Cafkák játszhatják az ADMin szerepet.Igérem hogy a saját veboldalamon ismertetni fogom MAGYARORSZAG lakosságával AZ önök HELYESIRASI tudományát.Novakeugen FELVIDEK.
/ 22