Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

2022. 02. 26. szombat 07:57  #355
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Szia! Ha 50 felettieket keresel, azt lefedi a https://www.goldengate.hu/forum/tema/285512-40-felettiek-Keresgeles-Ismerkedes topic. Nem születik naponta olyan sok új bejegyzés, hogy érdemes lenne 10 évenkénti bontásban megjeleníteni a 40 feletti korcsoportot. 3-4 napra visszamenően is láthatod még a hirdetéseket az adott topicban.
Új téma nyitásával kapcsolatban pedig Ebben a topicban találod a fontos információkat.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 02. 26. szombat 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 26. szombat 04:48
Tisztelt G. G.!
Nem értek egyet a döntéssel, miszerint másodjára is tiltottatok. Az első tiltás oka az volt, hogy nem jó helyen nyitottam a topikot.
Ezt írtátok:

Nem társkereső topic! Csak élménybeszámolók! A HIRDETŐK TILTÁSRA kerülnek!
Használd a Társkereső megfelelő témáját!

Elfogadtam, bár nem értettem vele egyet, de az indok elfogadható volt. Azt viszont végképp nem értem hogy másodjára miért tiltottatok?
Akkor már jó helyen nyitottam meg a témát. Nem tudom ki volt a moderátor de elég arrogánsan írt és azzal érvelt hogy az első tiltásom oka is az volt hogy már van ilyen téma és azért tiltottak. Fentebb direkt azért másoltam be a tiltáskor kapott indoklást hogy lássátok nem a topik témája volt a tiltás oka, hanem mert véletlen rossz helyen nyitottam. Ezt jó lett volna ha a moderátor is elolvassa mielőtt tilt és indokol. Nem kellene észnélkül és ők nélkül tiltani embereket.
A 40+-os téma nem ugyan az mint az 50+-os. Lehet hogy Ti még nem értitek, de nem ugyan az a korosztály.
Várom a válaszotokat, melyben akár elnézést is kérhettek a második tiltás miatt.
Üdv. Porthos
2022. 02. 26. szombat 04:48  #354
Porthos61 Porthos61
Tisztelt G. G.!
Nem értek egyet a döntéssel, miszerint másodjára is tiltottatok. Az első tiltás oka az volt, hogy nem jó helyen nyitottam a topikot.
Ezt írtátok:

Nem társkereső topic! Csak élménybeszámolók! A HIRDETŐK TILTÁSRA kerülnek!
Használd a Társkereső megfelelő témáját!

Elfogadtam, bár nem értettem vele egyet, de az indok elfogadható volt. Azt viszont végképp nem értem hogy másodjára miért tiltottatok?
Akkor már jó helyen nyitottam meg a témát. Nem tudom ki volt a moderátor de elég arrogánsan írt és azzal érvelt hogy az első tiltásom oka is az volt hogy már van ilyen téma és azért tiltottak. Fentebb direkt azért másoltam be a tiltáskor kapott indoklást hogy lássátok nem a topik témája volt a tiltás oka, hanem mert véletlen rossz helyen nyitottam. Ezt jó lett volna ha a moderátor is elolvassa mielőtt tilt és indokol. Nem kellene észnélkül és ők nélkül tiltani embereket.
A 40+-os téma nem ugyan az mint az 50+-os. Lehet hogy Ti még nem értitek, de nem ugyan az a korosztály.
Várom a válaszotokat, melyben akár elnézést is kérhettek a második tiltás miatt.
Üdv. Porthos
2022. 01. 07. péntek 13:56  #353
Szia! Sajnos nem tudjuk áttenni a témát, mivel bármely profi képsorozat szerzői jogdíjas anyag, tehát ha valaki ilyet töltene fel az oldalra, az szerzői jogsértést követne el, ami tiltással jár, továbbá a fotókat is mielőbb törölnünk kellene. Egyébként ez a "GG chat és az operátorok" témakör, a "Fórum és Moderátorok" témakör kicsit lejjebb található wink
(Ez egy válasz hardkutya üzenetére (2022. 01. 07. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 07. péntek 09:16
Sziasztok.
létrehoztam egy témát "Férfi képsorozat (profi)" de nem jó csoportba. Áttennétek.
Köszi.
2022. 01. 07. péntek 09:16  #352
hardkutya hardkutya
Sziasztok.
létrehoztam egy témát "Férfi képsorozat (profi)" de nem jó csoportba. Áttennétek.
Köszi.
2022. 01. 06. csütörtök 06:10  #351
Írd meg milyen témát keresel, és segítünk megtalálni
(Ez egy válasz hardkutya üzenetére (2022. 01. 05. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 08:30
Sziasztok
Csak a fórumban hogyan tudok keresni témakörre?
Érdekel egy téma, új témakört nem hoznék létre ha van már hasonló.
Köszi.
2022. 01. 06. csütörtök 06:10  #350
Szia! Ilyen kategória nincsen tervbe véve shakehead
(Ez egy válasz hardkutya üzenetére (2022. 01. 05. szerda 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 08:18
Sziasztok.
Lesz, van tervbe lányoknak profi fiú képsorozatok kategória?
2022. 01. 05. szerda 08:30  #349
hardkutya hardkutya
Sziasztok
Csak a fórumban hogyan tudok keresni témakörre?
Érdekel egy téma, új témakört nem hoznék létre ha van már hasonló.
Köszi.
2022. 01. 05. szerda 08:18  #348
hardkutya hardkutya
Sziasztok.
Lesz, van tervbe lányoknak profi fiú képsorozatok kategória?
2022. 01. 01. szombat 21:12  #347
Krumplisteszta Krumplisteszta
2022. 01. 01. szombat 19:35  #346
Wallyadmin (GG) Wallyadmin (GG) VIP Admin
Szia! Megtörtént eljen
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 01. 01. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 17:53
T Adminok.
Nemo67 et takaritsatok mar el legyszives. Az osszes forumot telespammeli az integeto emojival. Nincs egyetlen hozzaszolasa sem, amiben valami szoveg is lenne.
Koszi elore is.
2022. 01. 01. szombat 17:53  #345
T Adminok.
Nemo67 et takaritsatok mar el legyszives. Az osszes forumot telespammeli az integeto emojival. Nincs egyetlen hozzaszolasa sem, amiben valami szoveg is lenne.
Koszi elore is.
2021. 12. 17. péntek 12:36  #344
Nem!
(Ez egy válasz JuDe71 üzenetére (2021. 12. 16. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 16. csütörtök 11:18
A GG saját FB csoportja ez: https://www.facebook.com/groups/**************** ?
2021. 12. 16. csütörtök 15:50  #343
Igy ertheto. Koszi.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 12. 13. hétfő 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 13. hétfő 07:13
Szia! Igen, mivel a GDPR szabályok szigorodása miatt az oldalra a felhasználók kizárólag saját tartalmakat tölthetnek fel, így az egyéb videó kategóriába már nem tudunk elfogadni felhasználók által töltött más forrásból származó tartalmakat.
2021. 12. 16. csütörtök 11:18  #342
JuDe71 JuDe71
A GG saját FB csoportja ez: https://www.facebook.com/groups/**************** ?
2021. 12. 13. hétfő 07:13  #341
Szia! Igen, mivel a GDPR szabályok szigorodása miatt az oldalra a felhasználók kizárólag saját tartalmakat tölthetnek fel, így az egyéb videó kategóriába már nem tudunk elfogadni felhasználók által töltött más forrásból származó tartalmakat.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 12. 12. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 12. vasárnap 15:39
Udv Adminok.
Egy kerdes.
Van valami kulonleges oka annak, hogy a "magyar amatorok > egyeb bekuldott videok" temakorben nincs uj feltoltes tobb mint 1.5 eve?
Koszi.
2021. 12. 12. vasárnap 15:39  #340
Udv Adminok.
Egy kerdes.
Van valami kulonleges oka annak, hogy a "magyar amatorok > egyeb bekuldott videok" temakorben nincs uj feltoltes tobb mint 1.5 eve?
Koszi.
2021. 11. 08. hétfő 11:55  #339
vazelinator vazelinator VIP Admin
több oka is lehet:
- univerzálisabb témákat támogatjuk
- nem folyt beszélgetés bene (inaktív)
- privát házibuli, swinger stb . mindig veszekedésbe torkolik...
- valaki szokás szerint nyerészkedni akar rajtuk(kérjünk többet, mint amibe kerül a pia).. vagy azt hiszik hogy valaki nyerészkedni akar rajtuk (nem értik hogy nem ingyen van az ital és miért nem elég csak megjelelni).
- s persze kamu ... mindenki menne de senki sem jut el oda. (ilyenek privátba szervezve nagyobb eséllyel működnek ha már rád ír akkor nagyobb a hajlandóság bene.
(Ez egy válasz Vincent Wega üzenetére (2021. 11. 04. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 04. csütörtök 11:41
Tisztelt Adminok!
Az a tiszteletteljes kérdésem, hogy a chat oldalon, miért került törlésre a 'swinger házibuli' téma? Van valahol elérhető szabályzat arra vonatkozóan, hogy miről lehet társalogni, vagy milyen témára lehet chat szobát nyitni? Nem vagyok rutinos GG felhasználó, eddig sose léptem be chat oldalakra, de úgy láttam a téma sokakat érdekel. Minden jó tanácsot, információt szívesen veszek! Válaszukat előre is köszönöm! Szép napot! smile
2021. 11. 04. csütörtök 11:41  #338
Vincent Wega Vincent Wega VIP
Tisztelt Adminok!
Az a tiszteletteljes kérdésem, hogy a chat oldalon, miért került törlésre a 'swinger házibuli' téma? Van valahol elérhető szabályzat arra vonatkozóan, hogy miről lehet társalogni, vagy milyen témára lehet chat szobát nyitni? Nem vagyok rutinos GG felhasználó, eddig sose léptem be chat oldalakra, de úgy láttam a téma sokakat érdekel. Minden jó tanácsot, információt szívesen veszek! Válaszukat előre is köszönöm! Szép napot! smile
2021. 10. 01. péntek 15:28  #337
vazelinator vazelinator VIP Admin
se füle se farka, ilyet mindenki el tud mondani, ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni, nem tudjuk kivizsgálni elmarasztalni vagy rávilágítani az esetleges félreértésekre.
kérem az ügyfélszolgálatra írjon
mellékelje a megfelelő mentéseket
s pár mondatot saját szavaival, ami ön szerint történt.

köszönöm megértését előre is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 30. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1584512)
2021. 09. 30. csütörtök 20:22
A leg kiemelkedőbb észrevétel:
A chat irányítása a "moderátorok" kedve és ízlése szerint... vicc az összes szinte.
Az és azt írhat, amit ők akarnak. Ha nem a "mindennapi" chat tagok írnak egymásnak akkor már csak privátban lehet beszélgetni és stb és stb... már rossz feljárni oda miattuk. Kár, hogy őket nem tiltják és "hatalmat adnak nekik", amivel csak visszaélnek szinte mind. (eddig úgy látjuk mind). smile
2021. 09. 30. csütörtök 20:22  #336
Törölt felhasználó (1584512)
A leg kiemelkedőbb észrevétel:
A chat irányítása a "moderátorok" kedve és ízlése szerint... vicc az összes szinte.
Az és azt írhat, amit ők akarnak. Ha nem a "mindennapi" chat tagok írnak egymásnak akkor már csak privátban lehet beszélgetni és stb és stb... már rossz feljárni oda miattuk. Kár, hogy őket nem tiltják és "hatalmat adnak nekik", amivel csak visszaélnek szinte mind. (eddig úgy látjuk mind). smile
/ 22