most se megy
ezt a hibaüzenetet kapom:Authentication failed!!!
Nem tudok hetek óta belépni a chatre!Nálam lehet a hiba?
főoldal lap alján emailt írsz és megokolod. választ kapsz a regisztrációs címedre.
(Ez egy válasz dooom üzenetére (2015. 11. 15. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 15. vasárnap 12:48
Sziasztok!!Szeretném letörölni a régi amatőr képsorozatom azoldalról de nemtudom hogy kell segítséget kérek!
Sziasztok!!Szeretném letörölni a régi amatőr képsorozatom azoldalról de nemtudom hogy kell segítséget kérek!
Nekem is megszűnt a régi felh. nevem de nem találom ezt http://www.goldengate.hu/forum/blog/41270-Frissitesek
(Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2015. 03. 24. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 24. kedd 11:05
http://www.goldengate.hu/forum/blog/41270-Frissitesek
itt keresd meg a " segítség megszűnt a regisztrációm."
olvasd el és mindenre választ kapsz.
olvasd el és mindenre választ kapsz.
Sziasztok,nem tudja vki hogy azt le lehet tiltani ,hogy ne làtszódjak ha fent vagyok??
/ne legyek zöld az ismeroseim előtt sem/??
/ne legyek zöld az ismeroseim előtt sem/??
Én ha tabletről próbálok belépni felteszi a kérdest, asztali vagy mobil verzió? Sajnos évek óta csak az asztali verzió működik a tabletemen ugyanis a mobil verziónál az amatőr és egyéb videók csak VIP tagoknak érhető el. Jó lenne már kijavítani ezt a hibát. A saját videóimat sem engedi megnézni csak asztali verzióban
Az egyetlen, ami miatt ide jártam, hogy nagy méretben is megtekinthetőek voltak az amatőr képek.
Vip tartalom lett, és csodálkozik az ipar, hogy az internet tönkre teszi az ingyenes, megkötések nélküli tartalom megosztással.
Haladni kellene a korral, nem hülyének nézni a felhasználót és mindennel lehúzni.
Sok sikert a HD korszakban az igazolványkép méretű képekkel, bizonyára sokaknak megfelel.
Mindenesetre élveztem az itt eltöltött éveket, mert minőségi volt a felhozatal, és a maga módján egyedülálló.
Vip tartalom lett, és csodálkozik az ipar, hogy az internet tönkre teszi az ingyenes, megkötések nélküli tartalom megosztással.
Haladni kellene a korral, nem hülyének nézni a felhasználót és mindennel lehúzni.
Sok sikert a HD korszakban az igazolványkép méretű képekkel, bizonyára sokaknak megfelel.
Mindenesetre élveztem az itt eltöltött éveket, mert minőségi volt a felhozatal, és a maga módján egyedülálló.
http://www.goldengate.hu/forum/blog/41270-Frissitesek
olvasd el és mindenre választ kapsz. (Ez egy válasz férfi30 üzenetére (2015. 03. 24. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
olvasd el és mindenre választ kapsz. (Ez egy válasz férfi30 üzenetére (2015. 03. 24. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 24. kedd 10:17
Regisztrálva vagyok több éve, de valamiért nem enged belépni! Most csináltam új regisztrációt, de szeretnék hozzáférni a régi dolgaimhoz!! Nem értem mi történt a neven jó, és a jelszó is!!! Köszönöm a segítséget!!
Regisztrálva vagyok több éve, de valamiért nem enged belépni! Most csináltam új regisztrációt, de szeretnék hozzáférni a régi dolgaimhoz!! Nem értem mi történt a neven jó, és a jelszó is!!! Köszönöm a segítséget!!
Már ne is haragudjatok, de ahova ennyi ember jár chatre,igazán megcsinálhatnátok normálisan. Hetekóta lefagy,akadozik. Nemcsak a 3d -re kell össszpontosítanotok hogy ott oké legyen minden!!
Miért nincsen chet?
megen nem működik a chat!! be sem lehet lépni
A képes topikokra ráférne egy takarítás mert kezd átmenni társkeresőbe.
Én vagyok a vakegér és nem találom a "vágyak csak őszintén" topikot, vagy nincs, és nem is lesz ?
Mikorra lesz javulás ,chat stb......?
mi történt?
Kb mikor lesz jó?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2015. 02. 12. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
elháritás folymatban.