Helló vs. Sziasztok
Dél- Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan szingli Nőt vagy Párt aki kicsit mackós pasit keresnek partnernek. De ha úgy lenne szívesen lennék Házibarát is úgy adódna.
De ha esetleg Ti olyan pár vagytok ha azt élvezitek ha kukkolnak abba is benne vagyok. Írj ha felkeltettem figyelmed
Üdv Gábor
Dél- Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan szingli Nőt vagy Párt aki kicsit mackós pasit keresnek partnernek. De ha úgy lenne szívesen lennék Házibarát is úgy adódna.
De ha esetleg Ti olyan pár vagytok ha azt élvezitek ha kukkolnak abba is benne vagyok. Írj ha felkeltettem figyelmed
Üdv Gábor
Fiatal 21 éves srác ismerkedne, hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül. Autóm van, utazni tudok. Írj és a részleteket megbeszeljük, komoly érdeklődők jelentkezését várom, mivel nekem is komoly a szándékom ezer csók mindenkinek!
Sziasztok!
Szerdán napközben, kellemes idő eltöltésére keresek NŐT vagy PÁRT Budapest környékén, utazni tudok! Szép napot mindenkinek!!
Szerdán napközben, kellemes idő eltöltésére keresek NŐT vagy PÁRT Budapest környékén, utazni tudok! Szép napot mindenkinek!!
![circling](images/smilies/circling.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Hölgyet,párt keresek Csongrád és Bács megye területén! Írj privit!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Olyan nővel ismerkednék aki telt molett és Nyiregy környéki találkozzunk!
szep estet olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak szopatjak a nejet illetve ahol a holgyet izgatna ha két pasi kényeztetné egyszerre,hely kellene utazni tudnek!
Bp XIX-ker tudok fogadni hölgyet!
Sziasztok!Ugyérzed magányos vagy vágyol egy kis tikos kalandra irj és talizzunk Nyiregy környéke
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szombat estére/éjjelre anál- és spermakedvelő hölgyet, párt, nőies travit. Elsősorban Bp és környékén keresek, de autóval ésszerű távolságon belül hajlandó vagyok utazni is. 18/4 intimmel és nagy potenciával tudok a kedvedre/kedvetekre lenni. Én sportos alkat vagyok, de imádom a telt formákat.
65+os Nőket keresek.Pécs
Sziasztok ismerkednék Szegediekel november 23.-án keresek nőt/nőket/párokat egy jó éjszakára diszkréciom garantált mert csak 1 éjszakát leszek ott. Én egy szex imádó férfi vagyok aki imádja ha a partnere élvezi a szexet a többit privátba megbeszéljük
Duci hölgyet anyukát keresek hosszú távra alkalmi kapcsolatra. Minél ducib annál jobb. Szép arc és duci alkat előnyben.
Telt hölgyet anyukát keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Kor nem számít.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Telt hölgyel ismerkednék.Hosszú kényeztetés híve vagyok.Privatban keress
Sziasztok! Szerdán napközben fogadnék bevállalós hölgyet vagy párt érdi otthonomban, feldobni kicsit a HO-t. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Adatlapunk szerint ismerkednénk párral , pasival. Szimpátia alapon müködhet csak a partner keresés.
Kecskemét-Kiskőrös. Szingli fiút keresek szeretőnek.(férjem tudtával) Korod 25-36 közt szigorúan! Túlsúly, szakál kizárt. Méret 16cm+!!!!! Whatsaapom adom ki elérhetőségnek. Autód legyen, egzisztencia fontos számomra!. Hétvégi programok és bulik is kellenek! Csak privát keress. Szeretem ha használva vagyok