Budapesten keresek duci hölgyet huncutkodáshoz
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Sokmindenre nyitott vagyok.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Sokmindenre nyitott vagyok.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Sziasztok! 22 éves, 192 centi, vékony srác elveszítené. Max 40 -ig.Humoros, intelligens, puszilgatnivaló vagyok. Csk kölcsönös szimpátia esetén, diszkréció. ha kipróbálnád mozgékony vékony fiúval, vagy tanítanál, esetleg szeretsz diktálni, gyere. Csak budapest, a 3 északi kerület előny. Duci vagy nagy, kerek fenék előnyben.
Sziasztok! Szegeden ismerkednék duci, telt lánnyal, vagy akár párokkal is. 32 éves srác vagyok, írjatok bátran: coolix@freemail.hu
Sziasztok!Hajdú-Bihar megyei párral,lánnyal szeretnék ismerkedni!
Ha tudok segítek
Írjatok priviben (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 22. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Írjatok priviben (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 22. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (939028)
2015. 01. 22. csütörtök 10:32
Sziasztok!
Tatabányai pár vagyunk.Feleségem gátlásos,szeretném ha ez megváltozna,tapasztalt párokkal estleg szoló férval aki segitene roppant gátlásait feloldani.Ha éerdekel benetket irjatik .Az adatlapon szereplö kép csak vágy álom bár a högy hasonli a nejemre.
Tatabányai pár vagyunk.Feleségem gátlásos,szeretném ha ez megváltozna,tapasztalt párokkal estleg szoló férval aki segitene roppant gátlásait feloldani.Ha éerdekel benetket irjatik .Az adatlapon szereplö kép csak vágy álom bár a högy hasonli a nejemre.
Sziasztok. Kaposvár környékéről ismerkednék egy duci, telt lánnyal. 25 éves vagyok
Sziasztok párral , bi férfitagú párral ismerkednék közös élvezetekre hosszabb távra
40-60 év között utazni tudok főként hétvégente
40-60 év között utazni tudok főként hétvégente
40-es telt pár férfit keres harmadiknak a hölgy kedvére békés megyéből
párt keresünk ill bi hölgyet
Sziasztok!
Telt vagy molett hölggyel ismerkednék kortól függetlenül egy kis fürdőzés , szaunázás programmal egybekötve
Hajdú-Bihar megyében.
Köszi!
Telt vagy molett hölggyel ismerkednék kortól függetlenül egy kis fürdőzés , szaunázás programmal egybekötve
Hajdú-Bihar megyében.
Köszi!
Sziasztok! Miskolc környékéről ismerkednék telt idomú hölggyel.
Sziasztok! Élek,halok a csodás telt idomokért! Imádom órákig kényeztetni azokat a csodákat!!! Èjjel nappal mobil vagyok!!! Keress és megyek érted!!! Csók...!!!
Sziasztok!
Hajdú-Bihar megyében.
Köszi!
Hajdú-Bihar megyében.
Köszi!
Sziasztok!Keresünk Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit,vagy párt.Szeretnénk kipróbálni a Többesben a sexet.Mi egy dagi pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk.
Duci MILF-et keresek!
Hali, Gödöllő-Budapest környékről keresek nőt minden jóra. Szóval aki szeretne egy odaadó partnert az írjon bátran. (kor nem szempont nálam)
Sziasztok a nem75@citromail.hu n megbeszéljük
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 25. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (855390)
2015. 01. 25. vasárnap 09:15
Sziasztok!Keresünk Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit,vagy párt.Szeretnénk kipróbálni a Többesben a sexet.Mi egy dagi pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk.
Sziasztok! Masszázs képzett, diplomás masszőrtől, lányoknak, fiúknak, pároknak..... Fehérvár +60km körzetében házhoz is megyek.