duci telt nöt párt keresünk
Debreceni vékony srác csatlakozna duci párhoz vagy duci hölgyhöz... Higiénia és diszkréció adott....
Leveleket várok
Leveleket várok
nagyseggű,duci csajt keresek nagykanizsa környékén,izgat a nagy posi
Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
párt nöt bi ffit keresünk
Sziasztok partnerem keresem.nő személyeben nyíregyházán ma esti bulira a városba( klubba)
Pm várok itt nem vagyok
Pm várok itt nem vagyok
Sziasztok !
Párokat keresek akihez be lehet állni 3.ként hölgy örömszerzésére vagy egy hölgyet aki élvezetre vágyik ! Diszkréció és higénia ez a minimum
!
Párokat keresek akihez be lehet állni 3.ként hölgy örömszerzésére vagy egy hölgyet aki élvezetre vágyik ! Diszkréció és higénia ez a minimum
!
Ma szívesen elmennék,kellemes hölgyhöz vagy nyitott párhoz!
Írj sms t vagy telón beszéljünk,ritkán vagyok gép előtt ! Az adatlapom is nézd meg,ott a telefonszám!
Veszprém,Fehérvár,Enying,Tamási,Dombóvár,Kaposvár,Marca- li,Nagykanizsa,Zalaegerszeg,Keszthely,Tapolca,
Siófoktól -Fonyódig a déli part, persze ezek környéke is,nem ragaszkodom a városokhoz.Diszkréció adott
Balatonlellén helyet biztosítok,térítésmentesen,pároknak,ha hely kell hívj vagy írj!!!
Írj sms t vagy telón beszéljünk,ritkán vagyok gép előtt ! Az adatlapom is nézd meg,ott a telefonszám!
Veszprém,Fehérvár,Enying,Tamási,Dombóvár,Kaposvár,Marca- li,Nagykanizsa,Zalaegerszeg,Keszthely,Tapolca,
Siófoktól -Fonyódig a déli part, persze ezek környéke is,nem ragaszkodom a városokhoz.Diszkréció adott
Balatonlellén helyet biztosítok,térítésmentesen,pároknak,ha hely kell hívj vagy írj!!!
18 éves mackós srác vagyok és Szegeden és környékén keresek lányt/párt egyszeri, esetleg többszöri hancúrra
Hölgy partnerem keresem!
Szombathely-Sopron közt keresek egy érett 50 körüli nőt feri196906@citromail.hu
Sziasztok!
Új vagyok még, szívesen ismerkednék!
Beszélgessünk, ismerkedjünk.
Új vagyok még, szívesen ismerkednék!
Beszélgessünk, ismerkedjünk.
duci hölgytagú párhoz társulnék mindenki örömére helyem van én 60-as pasi vok 06 70 5115777
Sziasztok!
Veszprém közeléből ismerkednék párokkal, hölgyekkel, pasikkal. Szinte mindenre nyitott diszkrét bi pasi vagyok! Képeim a társkeresős adatlapomon láthatóak. Telt, duci alkat nem hátrány! Sőt! :-P
Veszprém közeléből ismerkednék párokkal, hölgyekkel, pasikkal. Szinte mindenre nyitott diszkrét bi pasi vagyok! Képeim a társkeresős adatlapomon láthatóak. Telt, duci alkat nem hátrány! Sőt! :-P
Sziasztok duci csaj vagyok titkos kapcsira keresek fiút Nyíregyháza környékéről 06308971220
Sziasztok! Hölgy vagy pár Cegléd környékéről a mai nap?
Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Hölgy partnerem keresem ma estére!
Sziasztok ma pár aki jönne velünk Tatára este 0670 6095131
duci csajt kerizek nagyon izgat 30 44383147