Sziasztok!
Én egy 31 éves, xxl duci (asszem, az mennyi kilóban?) lány vagyok, sajnos minimális tapasztalattal, az is még a kamaszkoromból, de már nagyon vágyom az intim közelségre. Keresem azt a parteremet, akivel be tudnám hozni a lemaradásomat, és aki tudna gyengéden bánni velem, míg gyakorlatot szerzek, és akinek én is örömöt tudnék szerezni. E- mail címem: buckup@citromail.hu Ha esetleg Téged érdeklek, kérlek írj! Sziasztok!
Én egy 31 éves, xxl duci (asszem, az mennyi kilóban?) lány vagyok, sajnos minimális tapasztalattal, az is még a kamaszkoromból, de már nagyon vágyom az intim közelségre. Keresem azt a parteremet, akivel be tudnám hozni a lemaradásomat, és aki tudna gyengéden bánni velem, míg gyakorlatot szerzek, és akinek én is örömöt tudnék szerezni. E- mail címem: buckup@citromail.hu Ha esetleg Téged érdeklek, kérlek írj! Sziasztok!
nincsenek duci mackó párok?
Sziasztok lányok én most molett, duci, xxl duci lányokat keresek csak szexre ha tényleg érdekell írj a kivancsifiu85@gmail.com Nem harapok!
Sziasztok lányok én most molett, duci, xxl duci lányokat keresek csak szexre ha tényleg érdekell írj a kivancsifiu85@gmail.com
sziasztok!
25 éves mackós budapesti srácként keresek egy érett hölgyet aki szereti az orális kényeztetést.
Szivesen meglátogatlak unalmas estéke,fáradt nap után és forró nyelvemmel addig kényeztetlek amig csak szeretnéd!
Tejszinhabos játékok,méz,csoki bármennyit is öntesz oda
nem marad egy csepp se igérem!(popsit is!)
testalkat nem fontos sőt ducik előnyben!ami fontos az az ápoltásg,diszkréció!!!!
MSN: juarez.bp@hotmail.com
25 éves mackós budapesti srácként keresek egy érett hölgyet aki szereti az orális kényeztetést.
Szivesen meglátogatlak unalmas estéke,fáradt nap után és forró nyelvemmel addig kényeztetlek amig csak szeretnéd!
Tejszinhabos játékok,méz,csoki bármennyit is öntesz oda
![smile](images/smilies/smile.gif)
testalkat nem fontos sőt ducik előnyben!ami fontos az az ápoltásg,diszkréció!!!!
MSN: juarez.bp@hotmail.com
Sziasztok lányok én most molett, duci, xxl duci lányokat keresek csak szexre
ha tényleg érdekell írj a kivancsifiu85@gmail.com
Sziasztok.Obudai 34 éves fiu hölgyet masszirozna.Maximális diszkrécio mellett látogatnálak meg.Probálj ki!
bp-i pár vagyunk keresünk ápolt normál de inkább erös testalkatu fiukat vagy párokat baráti es sex kapcsolatra a nöi tag nálunk magas nöies szöke haju világos börü a férfi magas nagydb kopifejü erdeklödés a mertezigyjo@freemailra ill a mohonjojo@hotmail msn -en
egertől 40km lakunk duci mackós pár vagyunk ismerkedni szeretnénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (308730)
2008. 07. 18. péntek 16:24
Szia Nicolas74
Egri vagyok
Szia Nicolas74
Egri vagyok
(Ez egy válasz Nicholas74 üzenetére (2008. 07. 18. péntek 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 16:19
Szia!
Helyileg hol vagy elérhető? (Megye esetleg település)
Csók oda ahova gondolod!
Csók oda ahova gondolod!
Sziasztok!
Párt keresek. 31 éves vagyok, és pasi!
Párt keresek. 31 éves vagyok, és pasi!
Szia!
Csók oda ahova gondolod! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 29. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Csók oda ahova gondolod! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 29. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 29. vasárnap 12:31
Sziasztok! Molett érett nö vagyok! Barátot keresek rendszeres talira Harmonia6@gmail.com
akkor ismerkedjünk
(Ez egy válasz popek üzenetére (2008. 07. 04. péntek 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 22:29
Sziasztok
miskolci duci pár vagyunk szivesen ismerkednénk veletek! Üdv
miskolci duci pár vagyunk szivesen ismerkednénk veletek! Üdv
Sziasztok.Lányt vagy házaspárt keresek.30éves fiú vagyok,teljesen borotvált
Szia Jozsef
Irtam neked üzit itt a gg-n nem tudom megkaptad-e?
(Ez egy válasz jozsef1975 üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
pár vagyunk..keresünk telt hölgyet vagy párt
Sziasztok!
Diszkrét,kötetlen kapcsolatra keresek ápolt Miskolci vonzó,dekoratív,... hölgyet,asszonyt.31é pasis vagyok.
fillozs@citromail.hu
Diszkrét,kötetlen kapcsolatra keresek ápolt Miskolci vonzó,dekoratív,... hölgyet,asszonyt.31é pasis vagyok.
fillozs@citromail.hu
sziasztok ducipárt keresűnk ma estére bp és környéke
szia érzések én egri vagyok ha gondolod irj
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 05. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 19:27
Sya Nevada4
Egerböl irok.Az e-mail cimem a Harmonia6@gmail.com
Sya Nevada4
Egerböl irok.Az e-mail cimem a Harmonia6@gmail.com
(Ez egy válasz nevada4 üzenetére (2008. 07. 05. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)