Békés megye és környékéröl ismerkednék,telltebb hölgyekkel!
sziasztok .hölegyet keresek(kizárolag győrből)
Sziasztok! Ha esetleg olvassa a soraimat egy bp-i, 40 feletti, telt (vagy akár nőiesen extraduci)Hölgy, aki imád szopni, kölcsönösen franciázni, írjon bátran..nem harapok..nagyot! Én 30é bp-i fiú vk, akit az érett, buja, husi Nők nagyon izgatnak!!! Írsz? szexplorer@citromail.hu
Sziasztok! 30 éves bp-i srác vk, hellyel rendelkező középkorú Nővel ismerkednék 45-60-ig, aki imád szopni! Alkat nem mérvadó,(extraducit is szeretem) ápoltság és fantázia a szexben..az igen! Htávon, érdekmentesen lennék a szeretője!!! Írj és ismerkedjünk meg...élvezni fogod! e-mail címem: szexplorer@citromail.hu Csókok ODA!!!
sziasztok!
23 éves elöször próbálkozó pár vagyunk. a lány telt-duci nálunk.
keresünk budapesti, hellyel rendelkező párt. esetleg harmadikat ha angyon szimpatikus és megtud gyözni.
ápoltság, borotváltság adott és elvárt.
email/msn: parocska23@hotmail.com
E & P
keresünk budapesti, hellyel rendelkező párt. esetleg harmadikat ha angyon szimpatikus és megtud gyözni.
E & P
Írj e-mail címet légyszíves. Ez a privi üzenet nem túl jól müködik...
(Ez egy válasz doranna üzenetére (2008. 03. 09. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 09. vasárnap 11:29
még egy nekifutás:
43 éves, dekoratív, magas, fenekes-hasas-combos, jó mellű nő budapesti FÉRFIT keres - szeretek sakkozni jeligére. Ha lakásod van, az nagyban elősegíti, hogy ne legyen patt a játszma.
43 éves, dekoratív, magas, fenekes-hasas-combos, jó mellű nő budapesti FÉRFIT keres - szeretek sakkozni jeligére. Ha lakásod van, az nagyban elősegíti, hogy ne legyen patt a játszma.
Sziasztok!kecskemeti 32éves nemfügg pasi vagyok!uitt keresek tüzes duci csajszit laza kapcsira!email:gufi75@citromail.hu
Pécsi hölgyek? 22 éves 192/80 barna hajú srác kényeztetne benneteket.
Sziasztok! Szivesen ismerkednénk telt párral. Csak párral. alkalom72@freemail.hu
Szia Doranna!
2 napja írtam Neked üzenetet...
(Ez egy válasz doranna üzenetére (2008. 03. 09. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2 napja írtam Neked üzenetet...
2008. 03. 09. vasárnap 11:29
még egy nekifutás:
sziasztok!
gang bang party-t szervezünk vasárnap estére pestre, még 2-3 srácot keresünk,keressetek privi levélben
gang bang party-t szervezünk vasárnap estére pestre, még 2-3 srácot keresünk,keressetek privi levélben
még egy nekifutás:
Duci vagy extraduci hölgyet keresek Nyugat-Dunántúlról, aki imádja, ha húsos puncikáját jól kinyalják és cickóit magas szinten kényeztetik!
30as nem független pasi keresi méretes oduját kosokoso@freemail.hu Agárd körül várom jelentkezését annak a hölgyeménynek aki ugy gondolja hogy tartos de laza szexkapcsolatra vágyik.
Sziasztok!
25 éves enyhén mackós srác vagyok budapestről.
nem vagyok profi ágyzsonglőr de minden újra kapható vagyok,szeretek minden jót kipróbálni kivéve homo.
Olyan Duci párokat keresek
-akik budapestiek vagy bp környékiek,szivesen barátkoznak egyedülálló sráccal(nagyon nagyon enyhe bi esetleg belefér)
-akiknek gazdag a fantáziájuk,esetleg kedvelnek valami "perverzebb" dolgot is (nem kell semmi durvára gondolni)
-akiknek nem a méret a legfontosabb.
-esetleg szeretnek nudizni,meztelenkedni,erotikus társasjátékokat kipróbálni,fotózni stb.
-akik nem 1 alkalomra keresnek partner hanem tartósabban,barátság szinten.
-kedvesek őszinték
Kor egyáltalán nem fontos!
a többit beszéljük meg MSNen
az msn címem
budsteno@hotmail.com
természetesen ha hasonló egyedülálló lány is van ilyen nem utasítom el!
köszönöm a figyelmet!
25 éves enyhén mackós srác vagyok budapestről.
nem vagyok profi ágyzsonglőr de minden újra kapható vagyok,szeretek minden jót kipróbálni kivéve homo.
Olyan Duci párokat keresek
-akik budapestiek vagy bp környékiek,szivesen barátkoznak egyedülálló sráccal(nagyon nagyon enyhe bi esetleg belefér)
-akiknek gazdag a fantáziájuk,esetleg kedvelnek valami "perverzebb" dolgot is (nem kell semmi durvára gondolni)
-akiknek nem a méret a legfontosabb.
-esetleg szeretnek nudizni,meztelenkedni,erotikus társasjátékokat kipróbálni,fotózni stb.
-akik nem 1 alkalomra keresnek partner hanem tartósabban,barátság szinten.
-kedvesek őszinték
Kor egyáltalán nem fontos!
a többit beszéljük meg MSNen
az msn címem
budsteno@hotmail.com
természetesen ha hasonló egyedülálló lány is van ilyen nem utasítom el!
köszönöm a figyelmet!
szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 29. péntek 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (100900)
2008. 02. 29. péntek 19:08
hi
Sziasztok! Budapesti 21 éves kövér de nem ronda, gátlásos szűz srác vagyok és szeretném végre kipróbálni... Aki vállalná, hogy beavat elér a pista135@hotmail.com -on, ígérem jó tanítvány leszek...
Sziasztok! Szolnoki molett,dúskeblű hölgyet kényeztetne egy 29.176.78 szőke hajú,kék szemű helyesnek mondott srác. iustitia78@citromail.hu
hi
(Ez egy válasz kgabi32 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 19:44
Sziasztok!
35 éves férfi vagyok, szivesen beszállnék párokhoz Budapest és környékén mindkét fél örömére.Msn és email címem:
szamoca33@citromail.hu.
35 éves férfi vagyok, szivesen beszállnék párokhoz Budapest és környékén mindkét fél örömére.Msn és email címem:
szamoca33@citromail.hu.
sziasztok!
keresünk budapesti, hellyel rendelkező, szombat este (márc 1) ráérő párt.
E & P
keresünk budapesti, hellyel rendelkező, szombat este (márc 1) ráérő párt.
E & P