Sziasztok!
35 éves férfi vagyok, szivesen beszállnék párokhoz Budapest és környékén mindkét fél örömére.Msn és email címem:
szamoca33@citromail.hu
35 éves férfi vagyok, szivesen beszállnék párokhoz Budapest és környékén mindkét fél örömére.Msn és email címem:
szamoca33@citromail.hu
jav: 4832-es sorozat.
Sziasztok!
Mi egy duci biszex pár vagyunk és lehetőleg szintén biszex párokkal ismerkednénk. Örülnénk, ha a pár mindkét tagja biszex lenne de ez nem feltétel. Ideális esetben hosszú távú kapcsolatot szeretnénk. Együtt is szilveszterezhetnénk!
Vica: 23/165-80; Tomi: 28/170/80
Tettünk fel képeket is a párok közé: http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_pair/set2007110822020_page1
(5533. sorozat)
Nem képeket akarunk cserélni vagy msnen "szexelni" hanem ismerkedni, találkozni és jól érezni egymást.
Mi egy duci biszex pár vagyunk és lehetőleg szintén biszex párokkal ismerkednénk. Örülnénk, ha a pár mindkét tagja biszex lenne de ez nem feltétel. Ideális esetben hosszú távú kapcsolatot szeretnénk. Együtt is szilveszterezhetnénk!
Vica: 23/165-80; Tomi: 28/170/80
Tettünk fel képeket is a párok közé: http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_pair/set2007110822020_page1
(5533. sorozat)
Nem képeket akarunk cserélni vagy msnen "szexelni" hanem ismerkedni, találkozni és jól érezni egymást.
Sziasztok!
Győri 25 éves nem függ.srác intelligens, ápolt hölgyet vagy párt keres élvezetes közös együttlétekre...
shutka@freemail.hu
Győri 25 éves nem függ.srác intelligens, ápolt hölgyet vagy párt keres élvezetes közös együttlétekre...
shutka@freemail.hu
Sziasztok!
Baranyai mackós pasi szivesen ismerkedne telt hölygekkel!
Baranyai mackós pasi szivesen ismerkedne telt hölygekkel!
Szia!
Teljesen igazad van! Én is így szoktam tenni, de valamiért most elfeledkeztem róla. Talán korán volt egy kicsit. Mondjuk azért csak jobb ha a hirdető ír magáról és nem kell az érdeklődőknek keresgélni.
Én egyébként elmúltam harminc, de sajna nem a dunántúlon lakom. Ez kizáró ok nálad? (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen igazad van! Én is így szoktam tenni, de valamiért most elfeledkeztem róla. Talán korán volt egy kicsit. Mondjuk azért csak jobb ha a hirdető ír magáról és nem kell az érdeklődőknek keresgélni.
Én egyébként elmúltam harminc, de sajna nem a dunántúlon lakom. Ez kizáró ok nálad? (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 09:48
Szia!
Valóban előfordulnak a pár szavas HSZ-ek:
Én általában visszalépek a FÓRUM-ra majd beütöm az illető nick-jét a keresőbe és kiválasztom a név alapján történő keresést.
Így látom milyen témába, mit szólt hozzá stb....
Elég sokmindent elárulnak a különböző topicocban levő hsz-ek.
Ez csak egy ötlet
Én általában visszalépek a FÓRUM-ra majd beütöm az illető nick-jét a keresőbe és kiválasztom a név alapján történő keresést.
Ez csak egy ötlet
De még milyen jó ötlet!!
Mi is azért irtunk be a topicba mert kicsit ugy érezzük itt a helyünk az alkatunk miatt és párt is keresnénk! (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is azért irtunk be a topicba mert kicsit ugy érezzük itt a helyünk az alkatunk miatt és párt is keresnénk! (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 09:48
Szia!
Ez csak egy ötlet
Ez csak egy ötlet
Szia!
Ez csak egy ötlet (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez csak egy ötlet (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 06:11
Sziasztok! Esetleg írhatnátok egy-két konkrét dolgot is. Mert így elég nehéz dolga van annak aki olvassa a hirdetéseteket.
Ez egyébként mindenkinek szól aki szinte semmi információt sem ír.
Ez egyébként mindenkinek szól aki szinte semmi információt sem ír.
Sziasztok! Esetleg írhatnátok egy-két konkrét dolgot is. Mert így elég nehéz dolga van annak aki olvassa a hirdetéseteket.
Ez egyébként mindenkinek szól aki szinte semmi információt sem ír. (Ez egy válasz devil33 üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez egyébként mindenkinek szól aki szinte semmi információt sem ír. (Ez egy válasz devil33 üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Molett pár vagyunk Borsodból
Sziasztok!Mi is keletről vagyunk!!
(Ez egy válasz par1965 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:46
Keletmagyarországi házaspár vagyunk van itt aki komolyan gondolja? Enyhe bi ok.
sziasztok ti hollaktok pontosan szabolcsban?
(Ez egy válasz par1965 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:46
Keletmagyarországi házaspár vagyunk van itt aki komolyan gondolja? Enyhe bi ok.
Sziasztok!
35 éves, nem független férfi vagyok, szivesen beszállnék párokhoz Budapest és környékén mindkét fél örömére.Msn és email:
szamoca33@citromail.hu
35 éves, nem független férfi vagyok, szivesen beszállnék párokhoz Budapest és környékén mindkét fél örömére.Msn és email:
szamoca33@citromail.hu
Kedves Tamás!
Köszönöm, hogy írtál.
Sajnos elég messze vagyunk egymástól helyileg.
Valamint valószínűleg elkerülte a figyelmedet a 12 HSZ-em, amelyben írtam, hogy 30 feletti pasit szeretnék.
Szia (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 04:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm, hogy írtál.
Sajnos elég messze vagyunk egymástól helyileg.
Valamint valószínűleg elkerülte a figyelmedet a 12 HSZ-em, amelyben írtam, hogy 30 feletti pasit szeretnék.
Szia (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 04:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86482)
2007. 11. 28. szerda 04:40
Szivesen megismernélen,kötetlen de rendszeres tali lehetne
Szivesen megismernélen,kötetlen de rendszeres tali lehetne
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 11. 21. szerda 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
nyuszika50 tényleg kamunak tünik
Szivesen ismerkednénk telt párral sex céljából. alkalom72@freemail.hu
szia nyuszika50. engem érdekelne a dolog. kérlek írj egy mailt. meztelenpasi@citromail.hu köszi
(Ez egy válasz nyuszika50 üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 21:55
Sziasztok! Enyhén molett pár keres partnertcsak a nő örömére! nyuszika50@freemail.hu
(Ez egy válasz teltimádó üzenetére (2007. 11. 20. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 17:05
Szia Teltcica!
Zoltán vagyok 36 éves
szeretnélek megismerni!
szia
Zoltán vagyok 36 éves
szeretnélek megismerni!
szia
nyuszika50 csak kamuzik válaszolni nem fog