Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szaunázunk, Wellnesslejünk együtt.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 17:39  #17277
Marcsieskrisztian2026 Marcsieskrisztian2026
Szia mi egy valós házaspár vagyunk irjnránk
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (ma 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:53
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
ma 10:32  #17276
Duplicat Ludos Duplicat Ludos VIP
2026.08.01.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Park rendezvénye:Testfestés,és Neon party
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
ma 09:27  #17275
Balatonierotika Balatonierotika
Sziasztok!
Zalakaros környékén ismerkednék masszázst adnék kedves hölgynek, pár hölgy tagjának. Privátban várom üzenetedet. Köszönöm.
ma 08:53  #17274
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
ma 08:37  #17273
Norby999 Norby999
Sziasztok!igenyes kedves pasi vagyok.Ma este Demjenbe kalandoznak holgyel,parral viz alatti jatek.Irj privatban koszi.
ma 07:27  #17272
Dagipár744 Dagipár744
Sziasztok.Agusztusban Tápiószecső Vesta hotelben pihenünk.Esetleg lesz ott valaki a szállodában aki ismerkedne egy nagyon kövér párral?
ma 06:48  #17271
summa33 summa33
Ráckevén a welnessben valaki ??
ma 05:03  #17270
italy23 italy23
Szia, csak meztelenul lehet
(Ez egy válasz szexiszilvi45 üzenetére (tegnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:16
Sziasztok.
Kérlek szépen értelmes válaszokat küldjetek.
Bükfürdő szauna reszlegről kérhetek pár infót.
Akár privát üzenetben.
Kinti és benti részt olvastam hogy van medence az is fürdőruha nélküli terület? Lehet ott meztelenül fürdeni?
tegnap 21:35  #17269
Lingam_masszor Lingam_masszor
Balaton déli partján kellemes erotikus masszázst szeretne valaki? Párok, hölgyek, férfiak is jelentkezhetnek smile
tegnap 18:24  #17268
KapcsolatPlusz KapcsolatPlusz
Rendezett életet élek, dolgozom, családom van, és hiszek abban, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig férnek bele a megszokott sablonokba.

40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.

Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.

Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.

Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.

Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
tegnap 14:11  #17267
Duplicat Ludos Duplicat Ludos VIP
2026.08.01.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Park rendezvénye:Testfestés,és Neon party
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Üzenet módosítása
tegnap 13:16  #17266
szexiszilvi45 szexiszilvi45
Sziasztok.
Kérlek szépen értelmes válaszokat küldjetek.
Bükfürdő szauna reszlegről kérhetek pár infót.
Akár privát üzenetben.
Kinti és benti részt olvastam hogy van medence az is fürdőruha nélküli terület? Lehet ott meztelenül fürdeni?
tegnap 12:02  #17265
vzoli30 vzoli30
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam.
tegnap 10:47  #17264
RelaxSrac RelaxSrac
Fiatal, igényes, sportos masszőr férfiként szívesen szinesíteném igényes párok egyuttléteit akár lazító, vagy erotikus masszazsokkal! smile Privátban írjatok kérlek!
tegnap 09:36  #17263
Debkaa Debkaa
Sziasztok!
Ritkán olvasom, hogy a debreceni szauna vilagban is szervez valki(k) talit, ismerkedéseket... persze lehet figyelmetlen vagyok és az is igaz, valakinek kezdeni kell...
Így kérdezem, ma délután kinek van kedve szaunázni, beszélgetni, ismerkedni a debreceni szauna világban?
tegnap 08:35  #17262
pasi81 pasi81
Sziasztok párként keresünk masszőrt Dél-pest környékén aki hátmasszázsban profi.
tegnap 08:10  #17261
Jozepf Jozepf
Masszázs Karcagon hölgyrek , párok és pasik számára.
tegnap 08:06  #17260
Páros Négyes Páros Négyes
Júl.30-ig Balatonfüreden nyaralunk, kedves párral ismerkednénk
tegnap 07:36  #17259
Mámor6o Mámor6o
Intelligens hölgy részére kényeztető masszírozást ajánlok!
A masszázs az igényei alapján történik!
Helyem van!
tegnap 07:26  #17258
22viktor 22viktor
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.
/ 864