Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szaunázunk, Wellnesslejünk együtt.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 22:00  #15911
tomi88202020 tomi88202020
Mi múlt héten szombaton voltunk .délután mentünk .4 ès 5 órás szaunaprogramra be se tudtunk jutni annyian voltak .
Amikor mi voltunk eddig mindig egy fiatal lány volt .
(Ez egy válasz horvath.tamas24 üzenetére (ma 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:12
Sziasztok!
Egyre többet látom hogy emlegetitek Hertelendet, egy pár hónapja nem voltam, ilyen felkapott lett azóta? Ott eddig nem nagyon lehetett ismerkedni, az idős pultosnő miatt, rendszeresen járt körbe.
ma 17:45  #15910
nltomas nltomas
Sziasztok jövő hétvégén van valakinek kedve csatlakozni 1-2 éjszakás lakóautós utazásra akár országon belül vagy valamelyik környező tengerpart max 2-3fő akit érdekel írjon üzenetet és megbeszéljük a részleteket!
ma 17:34  #15909
RelaxSrac RelaxSrac
Én voltam már ilyen szituban innen az oldalról is. Egy kellemes, szakszerű masszázs mindennek az alapja, ani áthajlik kényeztető masszazsba és ha ez mindenkinek meghozza a kedvét, akkor könnyen lehet belőle akár több is. A lényege a türelem. Elengedhetetlen hozzá diszkréció, igényesség és egymás tisztelete! Ha valaki ilyet keres Budapest/ Pest megyében, annak várom megkeresését privátban, amennyiben adatlap alapján szimpi vagyok!
(Ez egy válasz katipeti üzenetére (tegnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:55
Feleségem részére keresünk egy masszőrt, aki kényeztető masszázsban részesítené! Aztán, hogy mi lesz a vége, az csak rajtad múlik, mennyire izgattad fel.... Tudjuk, mit szeretnénk és a szerencséssel meg is osztjuk.

Igen, van elvárásunk, tehát nem mindenáron! Tudj masszírozni (nem, nem olyat keresünk, aki mondja, hogy tud aztán valami kis simogatás a vége)!
Sportos / izmos testű, magas, jó pasit keresünk, ha már élvezi, élvezze igazán.
ma 14:44  #15908
miegypar50 miegypar50
Mi is onnan találtunk!
(Ez egy válasz ágcsi üzenetére (ma 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:01
Esélytelen hogy itt találsz az elvárásoknak megfelelőt én már régóta keresgélek. Rlanyok.hu vannak másszor pasik párral felvettük a kapcsolatot kizárásos alapon maradt egy kettő azokkal egyeztetünk mindent meg lehet velük beszélni meglátjuk mi lesz a vége.
ma 14:12  #15907
horvath.tamas24 horvath.tamas24
Sziasztok!
Egyre többet látom hogy emlegetitek Hertelendet, egy pár hónapja nem voltam, ilyen felkapott lett azóta? Ott eddig nem nagyon lehetett ismerkedni, az idős pultosnő miatt, rendszeresen járt körbe.
ma 12:45  #15906
katipeti katipeti
Köszi. Megnézzük azt is
(Ez egy válasz ágcsi üzenetére (ma 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:01
Esélytelen hogy itt találsz az elvárásoknak megfelelőt én már régóta keresgélek. Rlanyok.hu vannak másszor pasik párral felvettük a kapcsolatot kizárásos alapon maradt egy kettő azokkal egyeztetünk mindent meg lehet velük beszélni meglátjuk mi lesz a vége.
ma 12:25  #15905
marineland marineland
Március 1- 3. között Hajdúszoboszlón pihenünk. Szívesen vennénk adatlapunk szerinti férfi csatlakozását hölgytagunk irányába. Kérjük csak olyan írjon aki az ott leírtaknak megfelel a félreértések elkerülése végett ! Privát üzenetet várunk, ne ide írj !
ma 09:05  #15904
succci succci
Sziasztok! A héten Sárvár,Mesteri esetleg valaki(k)?
ma 09:01  #15903
ágcsi ágcsi
(Ez egy válasz katipeti üzenetére (tegnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:55
Feleségem részére keresünk egy masszőrt, aki kényeztető masszázsban részesítené! Aztán, hogy mi lesz a vége, az csak rajtad múlik, mennyire izgattad fel.... Tudjuk, mit szeretnénk és a szerencséssel meg is osztjuk.

Igen, van elvárásunk, tehát nem mindenáron! Tudj masszírozni (nem, nem olyat keresünk, aki mondja, hogy tud aztán valami kis simogatás a vége)!
ma 07:16  #15902
nyalógép90 nyalógép90
Cegléd környékén tudtok masszőr nőt, akinél van happy finish?
tegnap 17:55  #15901
katipeti katipeti

tegnap 17:25  #15900
keszthelyisrac888 keszthelyisrac888
Párok hévizi kikapcslódását segíteném .. wink
tegnap 16:45  #15899
Clark001 Clark001
Sziasztok!Holnap igényes pár/igényes hölgy a Bük-i szaunavilágban?További szép napot!Üdv
tegnap 15:20  #15898
Bahata Bahata
Sziasztok! A hét második felébe mennénk welnesz szállodába ahol lehet nudizni .Hová érdemes menni? Olyan helyet keresün ahol lehet ismerkedni Bi pasival, esetleg ilyen tagu párral.
tegnap 13:31  #15897
rendesjános78 rendesjános78
Sziasztok! Lenne kedvetek egy jó masszázshoz Kecskeméten,férfiak hölgyek párok írjatok privátba.Helyem van!
tegnap 13:19  #15896
Carp40 Carp40
Sziasztok! Ma este a Magnumban hölgynek esetleg pár hölgyének masszázs!?
tegnap 11:45  #15895
vipboy vipboy
Hol?
(Ez egy válasz RaceR00 üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 22. vasárnap 16:21
Esztergom nagyon izgalmas tud lenni, kenyeztettem mar ott parnak a holgy tagjat, brutal izgalmas volt smile
tegnap 10:54  #15894
30asvasmegyei 30asvasmegyei
Csütörtökön lesz valaki Celldömölkön?
tegnap 05:33  #15893
Süni 42 Süni 42
Sziasztok. Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék a héten napközben! Bonyhád-Pécs környékén. Privát üzenetet várok! Köszönöm.
2026. 02. 22. vasárnap 16:48  #15892
kiss jános70 kiss jános70
Sziasztok Egerben keresem masszőrömet minden megoldás érdekel csak szeress maszírozni meg persze tudj is.
/ 796