Sziasztok!
Keresnénk egy masszőrt, lehetőleg nőt Békés Vármegyéből. Egy pár női tagját kellene orgazmusig masszírozni…
Keresnénk egy masszőrt, lehetőleg nőt Békés Vármegyéből. Egy pár női tagját kellene orgazmusig masszírozni…
Jár valaki innen a Széchenyibe?
Holnap délután vagy este szauna vagy wellness-ben hölgy vagy pár lesz?
Igényes pasi vagyok, utazni tudok bárhova, de inkább Debrecen és Budapest között keresek
Írj privatban
Igényes pasi vagyok, utazni tudok bárhova, de inkább Debrecen és Budapest között keresek
Írj privatban
Sziasztok!Holnap délelőtt megyek Miskolcról Kerekdombra.Hölgy vagy pár csatlakozhat.
Üdv! Szombaton Kecskeméti fürdő naturista szauna valaki?
Sziasztok
Szombaton hertelenden leszünk ,esti órákban szívesen ismerkedünk veletek! (Ez egy válasz pindurrpandurrok üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton hertelenden leszünk ,esti órákban szívesen ismerkedünk veletek! (Ez egy válasz pindurrpandurrok üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Most tudtam meg,hogy az Aquaworldben S mellette a szállodában is van naturista rész.
Ami az Orientált spa.
Esetleg ott most holgy vagy pár aki pasival ismerkednek?
Köszönöm
Most tudtam meg,hogy az Aquaworldben S mellette a szállodában is van naturista rész.
Ami az Orientált spa.
Esetleg ott most holgy vagy pár aki pasival ismerkednek?
Köszönöm
Sziasztok! Február 7-től pár napot Gyulán a Corvin hotelban tőltünk. Hasonló érdeklődésü pár esetleg lesz a hotelben? Szívesen ismerkednénk.
2025.01.18.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye::
Retro buli(hamburger)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás.)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.Nyilt hètvége!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
A park rendezvénye::
Retro buli(hamburger)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás.)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.Nyilt hètvége!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok hétfői napokra a délelőtti órákban keresném a fejőnőmet! Írj privát autóban megoldjuk. Feltétel igényes légy!
Sziasztok!
Feleségemmel Egerben leszünk wellnessen febr. vége felé (még nem tudok dárumot).
Keresnék korban, testalkatban hozzánk illő párt, hölgyet vagy férfit (itt extra követelmény hogy viszonylag kisportoltabb legyen, bocsi). Mi 36F/32N vagyunk, vékony-sportosabbak, ápoltak, igényesek, intelligensek és diszkrétek.
Nincs konkrét elképzelés és ezáltal kizárva sincs semmi.
Ha valaki ír, annak küldök egy email címet és ha komolyan gondolja, ott tud "jelentkezni" fotókkal. Csak olyan írjon aki komolyan is gondolja és nem csak üzletelni akar, hogy küldjünk mi képet először, stb stb. Illetve olyan írjon, aki nem sértődik meg az elutasításon. Ha így van, az nem a személye ellen fog szólni.
Feleségemmel Egerben leszünk wellnessen febr. vége felé (még nem tudok dárumot).
Keresnék korban, testalkatban hozzánk illő párt, hölgyet vagy férfit (itt extra követelmény hogy viszonylag kisportoltabb legyen, bocsi). Mi 36F/32N vagyunk, vékony-sportosabbak, ápoltak, igényesek, intelligensek és diszkrétek.
Nincs konkrét elképzelés és ezáltal kizárva sincs semmi.
Ha valaki ír, annak küldök egy email címet és ha komolyan gondolja, ott tud "jelentkezni" fotókkal. Csak olyan írjon aki komolyan is gondolja és nem csak üzletelni akar, hogy küldjünk mi képet először, stb stb. Illetve olyan írjon, aki nem sértődik meg az elutasításon. Ha így van, az nem a személye ellen fog szólni.
Pasit keresek nyíregyháza, debrecen vonalán akinek van jakuzzi-ja.
Sziasztok! Masszázst kedvelő lánnyal vagy ilyen tagú párral ismerkednék.
Sziasztok! Péntek este, Ráckevei szaunaesten ismerkednék intelligens, igényes párral. Erotikus kaland, értelmes beszélgetés, víz alatti játék, vagy amihez kedvünk van. Értelmes, kedves, 30-as srác vagyok.
Ma délután 16 órától lesz valaki Sárváron a szauna részen? Szívesen barátkozok,ismerkedek. Szombathelyről indulok, ha kell viszlek-hozlak. (hölgyek előnyben)
Sziasztok!
Szombaton Bükfürdőn vagy esetleg más dunántúli wellneszben van kedve ismerkedni velem párnak? 27 éves, diplomás, jó megjelenésű férfi vagyok.
Szombaton Bükfürdőn vagy esetleg más dunántúli wellneszben van kedve ismerkedni velem párnak? 27 éves, diplomás, jó megjelenésű férfi vagyok.
Miskolcról megyünk holnap kerekdombra pár esetleg aki csatlakozna? Mi 40 par vagyunk! Csak par!!
Sziasztok! Ma vagy holnap este. Masszázs és vagy yoni masszázs az adatlapom szerintem. Szívesen utazok értelmesen határokon belül egy jó kalandért. Privátban beszéljünk!
Sziasztok. Ma este ki jön Ráckevere?
Sziasztok! Gunarasban járt már valaki? Milyen az ottani gőzfürdő, illetve szauna?