Mi múlt héten szombaton voltunk .délután mentünk .4 ès 5 órás szaunaprogramra be se tudtunk jutni annyian voltak .
Amikor mi voltunk eddig mindig egy fiatal lány volt . (Ez egy válasz horvath.tamas24 üzenetére (ma 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Amikor mi voltunk eddig mindig egy fiatal lány volt . (Ez egy válasz horvath.tamas24 üzenetére (ma 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:12
Sziasztok!
Egyre többet látom hogy emlegetitek Hertelendet, egy pár hónapja nem voltam, ilyen felkapott lett azóta? Ott eddig nem nagyon lehetett ismerkedni, az idős pultosnő miatt, rendszeresen járt körbe.
Egyre többet látom hogy emlegetitek Hertelendet, egy pár hónapja nem voltam, ilyen felkapott lett azóta? Ott eddig nem nagyon lehetett ismerkedni, az idős pultosnő miatt, rendszeresen járt körbe.
Sziasztok jövő hétvégén van valakinek kedve csatlakozni 1-2 éjszakás lakóautós utazásra akár országon belül vagy valamelyik környező tengerpart max 2-3fő akit érdekel írjon üzenetet és megbeszéljük a részleteket!
Én voltam már ilyen szituban innen az oldalról is. Egy kellemes, szakszerű masszázs mindennek az alapja, ani áthajlik kényeztető masszazsba és ha ez mindenkinek meghozza a kedvét, akkor könnyen lehet belőle akár több is. A lényege a türelem. Elengedhetetlen hozzá diszkréció, igényesség és egymás tisztelete! Ha valaki ilyet keres Budapest/ Pest megyében, annak várom megkeresését privátban, amennyiben adatlap alapján szimpi vagyok!
(Ez egy válasz katipeti üzenetére (tegnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:55
Feleségem részére keresünk egy masszőrt, aki kényeztető masszázsban részesítené! Aztán, hogy mi lesz a vége, az csak rajtad múlik, mennyire izgattad fel.... Tudjuk, mit szeretnénk és a szerencséssel meg is osztjuk.
Igen, van elvárásunk, tehát nem mindenáron! Tudj masszírozni (nem, nem olyat keresünk, aki mondja, hogy tud aztán valami kis simogatás a vége)!
Sportos / izmos testű, magas, jó pasit keresünk, ha már élvezi, élvezze igazán.
Igen, van elvárásunk, tehát nem mindenáron! Tudj masszírozni (nem, nem olyat keresünk, aki mondja, hogy tud aztán valami kis simogatás a vége)!
Mi is onnan találtunk!
(Ez egy válasz ágcsi üzenetére (ma 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:01
Esélytelen hogy itt találsz az elvárásoknak megfelelőt én már régóta keresgélek. Rlanyok.hu vannak másszor pasik párral felvettük a kapcsolatot kizárásos alapon maradt egy kettő azokkal egyeztetünk mindent meg lehet velük beszélni meglátjuk mi lesz a vége.
Sziasztok!
Köszi. Megnézzük azt is
(Ez egy válasz ágcsi üzenetére (ma 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:01
Esélytelen hogy itt találsz az elvárásoknak megfelelőt én már régóta keresgélek. Rlanyok.hu vannak másszor pasik párral felvettük a kapcsolatot kizárásos alapon maradt egy kettő azokkal egyeztetünk mindent meg lehet velük beszélni meglátjuk mi lesz a vége.
Március 1- 3. között Hajdúszoboszlón pihenünk. Szívesen vennénk adatlapunk szerinti férfi csatlakozását hölgytagunk irányába. Kérjük csak olyan írjon aki az ott leírtaknak megfelel a félreértések elkerülése végett ! Privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok! A héten Sárvár,Mesteri esetleg valaki(k)?
(Ez egy válasz katipeti üzenetére (tegnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:55
Feleségem részére keresünk egy masszőrt, aki kényeztető masszázsban részesítené! Aztán, hogy mi lesz a vége, az csak rajtad múlik, mennyire izgattad fel.... Tudjuk, mit szeretnénk és a szerencséssel meg is osztjuk.
Cegléd környékén tudtok masszőr nőt, akinél van happy finish?
Párok hévizi kikapcslódását segíteném ..
Sziasztok!Holnap igényes pár/igényes hölgy a Bük-i szaunavilágban?További szép napot!Üdv
Sziasztok! A hét második felébe mennénk welnesz szállodába ahol lehet nudizni .Hová érdemes menni? Olyan helyet keresün ahol lehet ismerkedni Bi pasival, esetleg ilyen tagu párral.
Sziasztok! Lenne kedvetek egy jó masszázshoz Kecskeméten,férfiak hölgyek párok írjatok privátba.Helyem van!
Sziasztok! Ma este a Magnumban hölgynek esetleg pár hölgyének masszázs!?
Hol?
(Ez egy válasz RaceR00 üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 22. vasárnap 16:21
Esztergom nagyon izgalmas tud lenni, kenyeztettem mar ott parnak a holgy tagjat, brutal izgalmas volt
Csütörtökön lesz valaki Celldömölkön?
Sziasztok. Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék a héten napközben! Bonyhád-Pécs környékén. Privát üzenetet várok! Köszönöm.
Sziasztok Egerben keresem masszőrömet minden megoldás érdekel csak szeress maszírozni meg persze tudj is.