Sziasztok!Holnap igényes pár/igényes hölgy a Bük-i szaunavilágban?Szép napot!Üdv
Szombat 20.- án Harkány gyógyfürdőbe bisex pasit keresek!
Írj privatba ha jössz délután!
Írj privatba ha jössz délután!
(Ez egy válasz misklanyt üzenetére (ma 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:54
Sziasztok! 19én, megyek kocsival, Miskolcról Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre. Ha van olyan pár vagy hölgy aki velem tartana, keressetek bizalommal!
Sziasztok! 19én, megyek kocsival, Miskolcról Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre. Ha van olyan pár vagy hölgy aki velem tartana, keressetek bizalommal!
Sziasztok, vasárnap délután egy hellyel rendelkező masszőr srácot keresünk.
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Ma délután egerszalók saliris fürdő nudi szaunájában kalandoznánk
Sziasztok.
Dec23-27 között a Velencei Resort&Spaba leszek szivessen ismerkednék a szaunában párral vagy hölgyel.
Dec23-27 között a Velencei Resort&Spaba leszek szivessen ismerkednék a szaunában párral vagy hölgyel.
Hali szulas liget kerepes Mogyoród felé valami izgalmas fincsi program valaki? Kéne egy kis punci ...perverz nudista helyet tud valaki ahol télen is lehet menni? Nolmit
Sziasztok, 18-án este,19. reggelig egy jó kis élvezetes együttlétre keresem partnereimet, csatlakoznék párokhoz bi- illetve hetero alapon. Helyileg Budapest 10. kerületben lenne helyem,de autó van és szívesen mozgok én is. Jómagam 38 éves, fiatalos, értelmesnek tartott srác vagyok. Képek, további részletek üzenetben.
2025.12.17-18.án 15.00 tól kapunyitás !Duplicatos Ludos Nudista szórakoztató wellness,és swinger park!Őrbottyán
17.00 órától szauna szeánszokat tartunk ünnepi hangulatban 21.00 ig!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
17.00 órától szauna szeánszokat tartunk ünnepi hangulatban 21.00 ig!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Hello ! Hölgyeket keresek Osztrák szauna látogatására .
Vendégem vagy , gyerek töltsünk együtt egy fasza napot
Privátba keress!
Vendégem vagy , gyerek töltsünk együtt egy fasza napot
Privátba keress!
vagy esetleg heteró pár
(Ez egy válasz Tiny98 üzenetére (tegnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Tiny98 üzenetére (tegnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:00
December 27-én lesz Győrben egy naturista est a fürdőben. Van esetleg olyan lány, aki eljönne, vagy már tervezi a részvételt?
Kecskemét wellness szauna
Sziasztok! Holnap az egerszalóki termálban kalandoznék, passzív/uni fiúval. Ha esetleg lenne jelentkező, kérem privátban írjon!
Szia, szoktunk, minden igényt kielégít. Kandallóval, remek pihenő szobával, kültéri jakuzzival, szintén fürdőruha fürdőruha mentesen
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (tegnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
December 27-én lesz Győrben egy naturista est a fürdőben. Van esetleg olyan lány, aki eljönne, vagy már tervezi a részvételt?
Sziasztok! Pápára a várkertfürdőbe keresek szimpatikus párt, hölgyet szaunázásra és minden jóra közben
Magamról: Fiatal, sportos és humoros srác vagyok aki mellett nem fogtok unatkozni !
Magamról: Fiatal, sportos és humoros srác vagyok aki mellett nem fogtok unatkozni !
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Spiritbe szaunavilágba jár valaki Sárváron? Vélemények?