az nagyon frankó hely.Egyszer voltam de még megyek
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2025. 03. 24. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 24. hétfő 09:30
Sziasztok!
Hamarosan megyünk az esztergomi Aquasziget szaunavilágába, nagy farkú sportos pasi elkísérhetne minket
Privát üzenetben keress minket!
Hamarosan megyünk az esztergomi Aquasziget szaunavilágába, nagy farkú sportos pasi elkísérhetne minket

Sziasztok!Április 4-5-én kellemes időtöltésre keresnék hölgy társaságot,aki Miskolcon velem jönne
Úgy látszik. Kis dugóval tág szájú üveget nehéz tömíteni
(Ez egy válasz Párosan. üzenetére (tegnap 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Hölgyek, kényeztető masszázst ajánlok Veszprém és a Balaton körül. Szép napot!
Szia! Hellyel rendelkező aranyos érett hölgyet keresünk .Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Kedves Párok! A jövő héten hétfőn, vagy kedden /31-01/ lenne kedve valakinek napközben házi welneshez? Szauna, yakuzzi van, masszírozni is szeretek. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Wwllnes programot keresek , leszek a kisérőd. Jópasi vagyok. Privát keress
Sziasztok!
Itt mindenki lovat keres?
Annyi tenyésztő van Magyarországon!
Itt mindenki lovat keres?
Annyi tenyésztő van Magyarországon!
Szép estét kívánok!
Írtam nektek. (Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2025. 03. 24. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam nektek. (Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2025. 03. 24. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

Sziasztok. Tervez valaki menni bad tatsmannsdorba valamikor? Ha igen irjon
Ha megtaláltátok, akkor minket is érdekelne
Mi május első felében megyünk arra
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2025. 03. 24. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Látták mit írtál? Összejött valami?
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 18:10
Sziasztok!
Oriental Spa naturista szaunában vagyok.
Van két középkorú nagyon jó fej pár iszonyat dögös hölgy taggal.
Olyan jó lenne ha itt fent lennétek s látnátok amit írok.
Szívesen ismerkednék veletek.
Tetovált kopasz beszédes srác vagyok.
Köszönöm
János
Oriental Spa naturista szaunában vagyok.
Van két középkorú nagyon jó fej pár iszonyat dögös hölgy taggal.
Olyan jó lenne ha itt fent lennétek s látnátok amit írok.
Szívesen ismerkednék veletek.
Tetovált kopasz beszédes srác vagyok.
Köszönöm
János
Sziaszzok ma este jon valaki a Magnum szaunaba?
Sziasztok!

Sziasztok! Magnumba megy valaki a héten? 45 éves férfi vagyok.
mindig kerül .de az előre megbeszélt a legjobb.Én pl nyáron csak Gárdony ba jàrok .Na ott van kemény menet sokszor.Pàrokkal bizony sok kapcsolatom volt.Én soha nem vadàszom.,ott vagyok ,S alakul .A lényeg a bátorság...
(Ez egy válasz Kalipoo üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 21:53
Üdv mindenkinek ápolt igényes par vagyunk !! Húsvétkor Magyarhertelendre mennénk ott mik a lehetőségek !!! Lenne e pár vagy nagyobb méretű pasi???
Sziasztok! Jó szokott lenni bagyon Hertelend! Nem ajánlatos ott játszadozni,mert kitiltanak!
(Ez egy válasz Kalipoo üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 21:53
Üdv mindenkinek ápolt igényes par vagyunk !! Húsvétkor Magyarhertelendre mennénk ott mik a lehetőségek !!! Lenne e pár vagy nagyobb méretű pasi???
Irtam privátba!
Hévíz, Keszthely, Bükfürdő
32 éves férfi nőt kényeztetne
Közös wellness programokra nyitott vagyok
32 éves férfi nőt kényeztetne
Közös wellness programokra nyitott vagyok