Sziasztok! Ma és holnap jön pár a büki szaunavilágba?
(Ez egy válasz KetSzivEgyUton üzenetére (ma 02:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:42
Sziasztok.
Hétfő 19.-e este utaznánk barátommal haza Bp.-re,
Az érdekelne,hogy lenne-e itt köztetek olyan fiatal srác.
Aki masszázst vállalna egy kedves de mégis kis kalandvágyó fiatal párnak. 32 és 26 évesek vagyunk
Aki masszázst vállalna egy kedves de mégis kis kalandvágyó fiatal párnak. 32 és 26 évesek vagyunk
Sziasztok.
2026.01.17.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party(Timike szülinapja)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Hóangyal értékelés(Díjazása)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő fűrdő
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party(Timike szülinapja)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Hóangyal értékelés(Díjazása)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő fűrdő
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Holnap Ráckeve este Szaunába jönni valaki?
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Sziasztok! Kehidakustányban szaunázunk 01.10.-èn. (ha az időjárás engedi). Pár lesz ott?
Aquaworld, Oriental spa ma?
Hello.
Január 14.én RQ Győrbe, szaunás, strandolós estéhez csatlakozik valaki?
Január 14.én RQ Győrbe, szaunás, strandolós estéhez csatlakozik valaki?
Sziasztok. Berekfürdő termál medencében szívesen ismerkednék párokkal.
Passzívként keresek aktivat aki meg wellneseztet
Passzívként keresek aktivat aki meg wellneseztet
Sziasztok!
Januar 15-18-ig Zalacsanyban leszunk es szivesen ismerkednenk hozzank hasonlo parral a kornyeken.
Januar 15-18-ig Zalacsanyban leszunk es szivesen ismerkednenk hozzank hasonlo parral a kornyeken.
Erotikus masszász pasitól pasinak. Hely adott Mosonmagyaróvár mellett.
Sziasztok január 9-11ig Szegeden leszünk szívesen ismerkedünk! smile
Ma esetleg csatlakozna valaki egy jó szaunázáshoz? Bp.
Sziasztok! Január 26-28 között Cserkeszőlőn wellnessezünk. Szívesen fogadnánk száloodai szobánkban vagány Párt. Privát üzenetet várunk
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy itt van az oldalon, az a hölgy aki tegnap, 7.-én az oroszlányi uszodába teljesen átlátszó bugyiban szaunázott?
Érdeklődnék hogy itt van az oldalon, az a hölgy aki tegnap, 7.-én az oroszlányi uszodába teljesen átlátszó bugyiban szaunázott?
Sziasztok kehidán leszünk a párommal vasárnaptol keddig nőt keresűnk . Illetve aktiv jó farku férfit magamnak