Üdv! Párral ismerkednék
Enyhe bi is lehet

Sziasztok. Este tervezek kimenni Ráckevére szaunázni. Bp 16 kerületből indulok 19 óra körül. Hölgyek valaki nem tartana velem?
Én rendes fürdőre gondoltam
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (tegnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Magnum, Szauna69 ezekben bőven van.
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (tegnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Valamelyik Pesti fűrdőben lehet passzívakat találni?
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Ma valaki Mórahalmi Fürdő?
Megy ma valaki makóra? Textil mentes szaunázni?
Pedig ott van a jegyeknél, csak lejjeb kell görgetni, 2 órás 3800,a 3 órás 5200 Ft. Van 10 alkalmas bérlet is
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,ma este Ráckevén kedves párral ismerkednénk!
Vasárnapra keresünk párt közös szauna stb
Ma este Ráckevére valaki (pár, hölgy)?
kb mennyibe kerül mert nem igazánn láttam a weblapoirjon már valaki az Őrbottyán I Duplicatos Ludus szaunàról,olyan aki mostanában volt vagy többször is volt.okostojàs nem érdekes.Úgyis szétnézek előre arrafelé
kb mennyibe kerül mert nem igazánn láttam a weblapon
(Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2025. 03. 26. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello. Kecskemét pár
Nőszemély is jöhet
üdvözlettel.Most hétvégére keresek valaki jó fej embert aki eljönne szaunaestre a Lupoa tóhoz .Én jelentkeztem, szerintem van még hely.ott találkozunk hacsak nem Zugló I vagy mert akkor viszlek s hozlak
Sziasztok!
Szaunázáshoz keresek tapasztalattal rendelkező “barátokat”.
Konkrétabban: járok szaunázni, wellnessezni, de nem textilmentes helyekre.
Barátságot, ismeretséget keresek olyan, leginkább hölgy és pár, vagy baráti társaság személyében, akik segítenének helyet választani illetve beilleszkedni.
Kultúrált, normális pasi vagyok. Autóm van, a fuvart is vállalom.
Köszönöm!
Szaunázáshoz keresek tapasztalattal rendelkező “barátokat”.
Konkrétabban: járok szaunázni, wellnessezni, de nem textilmentes helyekre.
Barátságot, ismeretséget keresek olyan, leginkább hölgy és pár, vagy baráti társaság személyében, akik segítenének helyet választani illetve beilleszkedni.
Kultúrált, normális pasi vagyok. Autóm van, a fuvart is vállalom.
Köszönöm!
Kedves Párok! A jövő héten hétfőn, vagy kedden /31-01/ lenne kedve valakinek napközben házi welneshez? Szauna, yakuzzi van, masszírozni is szeretek. Privátban keressetek, ha kérhetem.