Pápai fürdőbe valaki a gőzbe, szaunába? Ha igen privibennirj és egyeztetünk
Na ez minket is érdekelne
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2025. 01. 15. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 10:38
Sziasztok! "Komolyabb" szaunázásra inkább a másik oldal - Oriental Spa - ajánlható. Kicsi, viszont viszonylag kultúrált látogatói kör van. Az Aquaworldbe talán kétszer bementem, de csalódás volt, tekintve, hogy a sok "ki
íváncsi érdeklődő kerülgetése külön mutatvány volt. A másik oldalon alapvetően nincs tömeg, illetve kezelhető a nagyobb létszám is.
íváncsi érdeklődő kerülgetése külön mutatvány volt. A másik oldalon alapvetően nincs tömeg, illetve kezelhető a nagyobb létszám is.
Sziasztok! Balatonfüred Golden Lake resort? valaki volt már…milyen a sauna? most hétvége? lesz ott valaki?
Sziasztok! Péntek este, Ráckevei szaunaesten ismerkednék intelligens, igényes párral. Erotikus kaland, értelmes beszélgetés, víz alatti játék, vagy amihez kedvünk van. Normális, kedves, 30-as srác vagyok.
Sziasztok. Ma vagy holnap este szívesen fogadnák hölgypartnert minden jóra. Debrecen környéki előnyben.
Sziasztok,
Kerekdombon az összes medence nyitott?Naturista napon hol lehet medencén kívül fűtött helyen lenni?
Pénteken voltunk Ráckevén,de úgy látszik más helyekben kell gondolkozni.
Kerekdombon az összes medence nyitott?Naturista napon hol lehet medencén kívül fűtött helyen lenni?
Pénteken voltunk Ráckevén,de úgy látszik más helyekben kell gondolkozni.
Penteken valaki sauna Miskolc kornyeken? 40 par vagyunk
Sziasztok! Tud ajánlani valaki egy jo helyet Borsod - Heves környékén ahol "jól érezhetnénk" magunkat?
Sziasztok! "Komolyabb" szaunázásra inkább a másik oldal - Oriental Spa - ajánlható. Kicsi, viszont viszonylag kultúrált látogatói kör van. Az Aquaworldbe talán kétszer bementem, de csalódás volt, tekintve, hogy a sok "ki
íváncsi érdeklődő kerülgetése külön mutatvány volt. A másik oldalon alapvetően nincs tömeg, illetve kezelhető a nagyobb létszám is. (Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
íváncsi érdeklődő kerülgetése külön mutatvány volt. A másik oldalon alapvetően nincs tömeg, illetve kezelhető a nagyobb létszám is. (Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráckevei fürdőben valaki?? Ha kell van egy nyaralóm amit oda adok pároknak ott alvásához.
Budapesten, jár valaki fürdő/szauna napközben, vagy inkább kora reggeli órákban? Szívesen elkísérném diszkréció adott elvart
Sziasztok!Egerszalok salirisben ma,no,par aki ismerkedne szauna reszlegen.sportos igenyes 40es srac.irj privatban,koszi.
Hölgyek társaságát keresem!
Részletek az adatlapomon!
Részletek az adatlapomon!
Szombaton valamelyik fürdőben, szaunában ismerkednék párral.
Sárvár, Kehidakustány, Bükfürdő, Zalakaros, Tatabánya stb Veszprém 100km-es körzetében terveztem menni.
Sárvár, Kehidakustány, Bükfürdő, Zalakaros, Tatabánya stb Veszprém 100km-es körzetében terveztem menni.
Maszti partnerem keresem vékony max 40 éves korig, Pest és környékén!
Két részre van választva a wellness.
Van textil mentes rész is. (Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Van textil mentes rész is. (Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia mi egy pár vagyunk mi van ott az aqvaword be ?
(Ez egy válasz krytem95 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Most Aquaworldben hölgy vagy pár?
Most Aquaworldben hölgy vagy pár?
Sziasztok, ma esetleg az aquaworldben lesz valaki?
Spiritben ma holnap valakik?