Holnap Szentgotthárd fürdő szauna részlegén hölgyek párok?
Sziasztok! Holnap,( 02.06.án vasárnap) Tokajban leszünk,(Toldi fogadóban) pár ismertségét keresnénk! Wellness,ismerkedés,huncuttkodás! Egyedülálló pasit nem!! Privát üziket várunk!
Sziasztok. A mai nap folyamán programot keresek Kecskeméten.
Sziasztok! A Jövőhét végén Valentin-nap lesz amit már jópár éve egyedül töltök! Most ezen szeretnék változtatni. Keresek egy olyan lányt, hölgyet, asszonyt aki szintèn egyedül töltené a szombat estét és szívesen kimozdulna picit! A sárvári fürdőben éjszakai fürdőzés lesz, ide szeretnék meginvitálni valakit! Hozlak-viszlek és persze a költségeket mint egy valós kapcsolatban én rendezem! Akár egy vacsorára is beülhetünk előtte-utána, de semmi sem kötelező, ha csak egy jót beszélgetünk miközben áztatjuk magunkat, már megérte. Privát üzenetben várom a megkeresést kizárólag hölgyektől! További szép napot
Sziasztok!
Ma délutáni szaunás fürdős programhoz keresünk egy kedves intelligens alapból hetero párt.
Ismerkedés beszélgetés, szimpátia esetén sok mindenben benne lennénk!
Ma délutáni szaunás fürdős programhoz keresünk egy kedves intelligens alapból hetero párt.
Ismerkedés beszélgetés, szimpátia esetén sok mindenben benne lennénk!
Békéscsaba férfiaknak masszázst vállalok.
Sziasztok! Hétvégén lesz valaki Bükfürdőn vagy Sárváron? A közelben van még jó hely?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Sziasztok. Jövő hétre keresünk párt 2-3 órás szaunazashoz Magán lakásba! Részleteket privát!
Nekem nem lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 31. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658270)
2022. 01. 31. hétfő 16:40
Ha gondolod keress minket .
Köszönjük !
Köszönjük !
Sziasztok! Hétvégén Bükfürdőre tervezünk kirándulni,lesz valaki ott esetleg, hölgyek, párok?
Csinos nőt szivesen masziroznek! Vagy igényes párral közös wellness
Sziasztok. Mától Nagyhután leszünk a kőkapu vadász kastély hotelben szívesen kukkolnék párokat.
Sziasztok! Hétvégén Bükfürdőre tervezünk kirándulni,lesz valaki ott esetleg?
Ettől még elolvashatod, és akkor megérted, amit nem értesz!
(Ez egy válasz Zso-Ka üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Az "ős szaunások" hangoskodása, tülekedése sajnos mindenütt jelen van. A naturisták közt ez kevésbé, mint a textileseknél, ott egy esti fürdőzésen kocsma hangulat van. Sör, bor, cigaretta a medencénél, igen primitív szokás.
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2022. 02. 02. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 02. szerda 17:28
Sziasztok! Első alkalommal voltam az esztergomi Aquasziget wellness részlegében, leírnám a tapasztalataimat, illetve kérdezném, hogy másoknak milyen benyomásuk van a hellyel kapcsolatban.
Hétköznap koradélután érkeztem, ennek megfelelően alig voltak, nagyon tetszett, hogy külöm van a wellness részleg, nagybetűkkel ki van írva, hogy naturista szauna, és ugyan nem nagyon ellenőrzi senki, mindenki be is tartotta ezt, illetve aki bejött fürdőruhában, azzal a vendégek közölték, hogy fürdőruhamentes a hely, így vagy vetkőztek, vagy átmentek a fürdőruhás szaunába.
Viszonylag nagy hely, szuper pihenőrészekkel, és az is szuper, hogy van egy közepes méretű jakuzzi-szerű medence, ami szintén nudista, bár a vize lehetne kicsit melegebb. Izgató, hogy amikor pezseg és ráülök, kőkemény leszek tőle. A világítás nagyon erős, szerintem sokkal jobb lenne, ha meghittebb lenne, a jótékony félhomály a pihenést és az erotikát is jobban segítené, és kevésbé takargatná magát mindenki, ami picit zavaró, mert így én is azt érzem, hogy takargatnom kell. Nem igaz, hogy nincsenek egyedülálló nők, én több fiatal lánnyal is találkoztam, bár tény, hogy majdnem mind állig bebugyolálja magát. Mondjuk megértem, van pár nyálcsorgató öregember, akik előtt még én is kellemetlenül érzem magam. Eleinte szuper csend volt, le is döbbentem, hogy mennyivel jobb így az eddig tapasztaltakhoz képest. Aztán sajnos később megérkeztek a hangos emberek is, akiken látszik, hallatszik, hogy törzsvendégek, és a felszerelésükből ítelve ősszaunások. Nem is értem, miből gondolják, hogy mindenki a buta beszélgetésüket akarja hallgatni, hangosan pofáznak nem csak a csendespihenőben, hanem bent a szaunában is. Sajnos ez általános Magyarországon. Mintha kocsmában lennének, ez nagyon zavaró. Szerintem erre ott vannak a fürdő medencéi.
Rendszeresen vannak szaunaszeánszok, amiknek a létezését szintén nem tudom hova tenni, nem bírom felfogni, hogy miért jó az embereknek hangos zenében nyomorogni egy szaunában, míg egy szerencsétlen figura próbálja bénán eljátszani a showman szerepét. Ám ez csak annyiban zavaró, hogy a két finn szaunából az egyik szinte folyton le van zárva "szellőztetés" miatt.
Azt sajnálom, hogy nem bevállalósabbak az emberek. Nem létezik, hogy csak mi vágyunk erotikára, egymás előtti finom pettingre, esetleg szexre. Tudom, erre ott vannak a swinger klubok, de én elsősorban pihenni, szaunázni szeretnék, csak nekem a relaxációhoz a szex is hozzátartozik.
Esetleg hétvégékről vagy más időszakokról vannak tapasztalataitok? Talán délelőtt finomabb a hangulat? Szoktak lenni bevállalós emberek, párok? Vagy tudtok olyan helyet Pest környékén, ami kicsit szexisebb?
Hétköznap koradélután érkeztem, ennek megfelelően alig voltak, nagyon tetszett, hogy külöm van a wellness részleg, nagybetűkkel ki van írva, hogy naturista szauna, és ugyan nem nagyon ellenőrzi senki, mindenki be is tartotta ezt, illetve aki bejött fürdőruhában, azzal a vendégek közölték, hogy fürdőruhamentes a hely, így vagy vetkőztek, vagy átmentek a fürdőruhás szaunába.
Viszonylag nagy hely, szuper pihenőrészekkel, és az is szuper, hogy van egy közepes méretű jakuzzi-szerű medence, ami szintén nudista, bár a vize lehetne kicsit melegebb. Izgató, hogy amikor pezseg és ráülök, kőkemény leszek tőle. A világítás nagyon erős, szerintem sokkal jobb lenne, ha meghittebb lenne, a jótékony félhomály a pihenést és az erotikát is jobban segítené, és kevésbé takargatná magát mindenki, ami picit zavaró, mert így én is azt érzem, hogy takargatnom kell. Nem igaz, hogy nincsenek egyedülálló nők, én több fiatal lánnyal is találkoztam, bár tény, hogy majdnem mind állig bebugyolálja magát. Mondjuk megértem, van pár nyálcsorgató öregember, akik előtt még én is kellemetlenül érzem magam. Eleinte szuper csend volt, le is döbbentem, hogy mennyivel jobb így az eddig tapasztaltakhoz képest. Aztán sajnos később megérkeztek a hangos emberek is, akiken látszik, hallatszik, hogy törzsvendégek, és a felszerelésükből ítelve ősszaunások. Nem is értem, miből gondolják, hogy mindenki a buta beszélgetésüket akarja hallgatni, hangosan pofáznak nem csak a csendespihenőben, hanem bent a szaunában is. Sajnos ez általános Magyarországon. Mintha kocsmában lennének, ez nagyon zavaró. Szerintem erre ott vannak a fürdő medencéi.
Rendszeresen vannak szaunaszeánszok, amiknek a létezését szintén nem tudom hova tenni, nem bírom felfogni, hogy miért jó az embereknek hangos zenében nyomorogni egy szaunában, míg egy szerencsétlen figura próbálja bénán eljátszani a showman szerepét. Ám ez csak annyiban zavaró, hogy a két finn szaunából az egyik szinte folyton le van zárva "szellőztetés" miatt.
Azt sajnálom, hogy nem bevállalósabbak az emberek. Nem létezik, hogy csak mi vágyunk erotikára, egymás előtti finom pettingre, esetleg szexre. Tudom, erre ott vannak a swinger klubok, de én elsősorban pihenni, szaunázni szeretnék, csak nekem a relaxációhoz a szex is hozzátartozik.
Esetleg hétvégékről vagy más időszakokról vannak tapasztalataitok? Talán délelőtt finomabb a hangulat? Szoktak lenni bevállalós emberek, párok? Vagy tudtok olyan helyet Pest környékén, ami kicsit szexisebb?
Ha jól elolvasod nem neked válaszoltam....
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 03. csütörtök 17:15
Olvasd el újra, figyelmesen amit írtam! Akkor szerintem megérted!
Olvasd el újra, figyelmesen amit írtam! Akkor szerintem megérted!
(Ez egy válasz Zso-Ka üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 03. csütörtök 15:34
Egy dolgot nem értek.. a szauna az szaunazasrol szól, de aki szexet keres ott ő miért nem megy el swinger klubba.
Egy dolgot nem értek.. a szauna az szaunazasrol szól, de aki szexet keres ott ő miért nem megy el swinger klubba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4654535)
2022. 02. 03. csütörtök 15:13
Sajnos ez az általános mindenhol, ahol eddig jártam... A Ramada szauna részében ennél lényegesen rosszabb a helyzet, talán Szentendrén a V8 ami ajánlható, de ott az erotika kizárt. A rudasban a törökfürdő vendégkörére nem igazán lehet panasz, de ott sem engedélyezett a szex és külön férfi és női napok vannak.
Szauna van sok helyen, kultúra kevésbé... Persze kinek a pap, kinek a paplan...
Szauna van sok helyen, kultúra kevésbé... Persze kinek a pap, kinek a paplan...
Sajnos ez az általános mindenhol, ahol eddig jártam... A Ramada szauna részében ennél lényegesen rosszabb a helyzet, talán Szentendrén a V8 ami ajánlható, de ott az erotika kizárt. A rudasban a törökfürdő vendégkörére nem igazán lehet panasz, de ott sem engedélyezett a szex és külön férfi és női napok vannak.
Szauna van sok helyen, kultúra kevésbé... Persze kinek a pap, kinek a paplan... (Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2022. 02. 02. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szauna van sok helyen, kultúra kevésbé... Persze kinek a pap, kinek a paplan... (Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2022. 02. 02. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 02. szerda 17:28
Sziasztok! Első alkalommal voltam az esztergomi Aquasziget wellness részlegében, leírnám a tapasztalataimat, illetve kérdezném, hogy másoknak milyen benyomásuk van a hellyel kapcsolatban.