Sziasztok!
Ma délután megy valaki Bükfürdőre?
Ma délután megy valaki Bükfürdőre?
Ma este Sárvár/Bük/Celldömölk… lesznek párok,lányok?
Ki lesz ma Esztergomban?
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Bocs, nem olvastam a zártkörű estet. Én a hétköznapokról beszéltem, még egyszer bocs!
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2022. 01. 28. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 16:51
Alvin keveri a dolgokat. A ma esti zártkörű lesz. Regisztrálni és fizetni kellett előre. Akinek elfogadták, az bejut. Senki se menjen oda elfogadott regisztráció nélkül!
Debreceni Aquaticumba keresek hölgyeket/párokat szaunázáshoz. Egyenlőre csak a társaság miatt, aztán alakulhat más is.
Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Székesfehérvári szaunaestre szaunázni és pihenni járnak az emberek. A társaság 3/4-e állandó.
Ha nem szaunázni szeretnétek akkor nem pálya nektek. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 28. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem szaunázni szeretnétek akkor nem pálya nektek. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 28. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658270)
2022. 01. 28. péntek 08:04
Egy hete kérdeztük : kupon vannak !
Teltház ...
Hogy a fene ennè meg !
Tudja valaki , van ott lehetőség szexre ?
Nyíltan , nem a budiban , öltözőben , stb ..
Teltház ...
Hogy a fene ennè meg !
Helyesbítek. Senki ne menjen oda előreutalás, vagy a helyszínen történt korábbi befizetés nélkül. A jelentkezés elfogadása után 1 napon belül meg kell történni a befizetésnek, különben nem érvényes a regisztráció.
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2022. 01. 28. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 16:51
Alvin keveri a dolgokat. A ma esti zártkörű lesz. Regisztrálni és fizetni kellett előre. Akinek elfogadták, az bejut. Senki se menjen oda elfogadott regisztráció nélkül!
Most hétvégén Makón valaki, valakik? Hölgyek, párok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 28. péntek 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 14:56
Nekünk azt mondták már egy hete , hogy ne is menjünk ...
Szerintem te kevered a dolgokat. Ma zártkörű rendezvény lesz, a teljes fürdő területe ilyenkor fürdőruha mentes. Előre kell regisztrálni és fizetni is. Nem maradsz le semmiről, ha elfogadták a jelentkezésed
(Ez egy válasz alvin1 üzenetére (2022. 01. 28. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 13:54
16h elött kell érkezni ,mert mindenki a 17 óra utáni szeanszokra jön!
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Nekünk azt mondták már egy hete , hogy ne is menjünk ...
(Ez egy válasz alvin1 üzenetére (2022. 01. 28. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 13:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 28. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 08:04
Egy hete kérdeztük : kupon vannak !
Teltház ...
Hogy a fene ennè meg !
Teltház ...
Hogy a fene ennè meg !
Mi írtunk nektek, de különösebb visszajelzés nélkül tiltottatok. Véletlen volt, vagy valami hatalmasat vétkeztünk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 28. péntek 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4657223)
VIP
2022. 01. 28. péntek 05:26
Ma Ráckevén párokkal szívesen ismerkedünk.
Sziasztok!
Ma este ismét Ráckevére megyek a szauna estre. Bp-ről indulok, kb 7 körül, 2-3 szabad hellyel. Akinek van kedve,költségmentesen tud csatlakozni az utazást tekintve.
Ma este ismét Ráckevére megyek a szauna estre. Bp-ről indulok, kb 7 körül, 2-3 szabad hellyel. Akinek van kedve,költségmentesen tud csatlakozni az utazást tekintve.
Hétvégén párok,lányok lesztek Bükön,Sárváron esetleg Celdömöldkön?
Sziasztok hétvégén Csorna mellett leszünk egy jakuzzis szaunás apartmanban szívesen vendégül látnánk párt párokat esetleg hölgyet egy erotikus felelsz vagy merszre aztán hogy mi a vége az majd kiderül