Esetleg celldömölki Vulkán wellnessről vélemény?
Hétvégén Makón? Pár, hölgy?
Sziasztok Február 25-27 között Duna Relax Hotelban leszünk Ráckevén párral vagy lánnyal szivesen taliznánk ott.
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Január 28-31 Demjénben ismerkednénk ,vidám, korrekt párral esetleg hölgy vagy férfi külön is szóba jőhet.
Telefonszámot kérünk tehát unatkozók NEEEEE.........Hosszabb távra is keresünk, bulizós ,jófej, emberileg is együtt
lévő párost, kellemes csavargós hétvégékre..
Telefonszámot kérünk tehát unatkozók NEEEEE.........Hosszabb távra is keresünk, bulizós ,jófej, emberileg is együtt
lévő párost, kellemes csavargós hétvégékre..
Ma textilmentes wellnessbe mennék délután valamerre.. Ötleteteket, ajánlatot privát üzenetben várok. Köszönöm.
Sziasztok! Február első hétvégéjén Bükfürdőn leszünk, a Caramel szaunájában...
Én is megyek valószínűleg..
(Ez egy válasz enigmapar üzenetére (2022. 01. 19. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 19. szerda 16:05
Sziasztok! Jön valaki pénteken (21.én) Ráckevére? Mi megyünk, gondoltuk bérelünk egy szobát is
Holnap Magnum szauna, meztelen partyra jönne valaki?
Sziasztok valaki péntek Ráckevére jön ?
Sziasztok! Kezdőként szívesen kukkolnék, melyik fürdőt ajánlanátok? Bármilyen felállás érdekelne!
Olyan masszőrt keresünk, aki szívesen gyakorolná a YONI masszázst a feleségemen! Ismer valaki ilyen masszőrt?
Sziasztok! Ma pasi sárváron szaunában este?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Sziasztok,
Ma jön valaki textilmentes szaunázni Mórahalomra?
Ma jön valaki textilmentes szaunázni Mórahalomra?
(Szerintem ebbe a topikba is illik, ezért is írok ebbe.)
Sziasztok !
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok !
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok !
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Sziasztok! Párt keresnènk Balatoni wellnesre márciusra, aki magukra ismernek azok privátba jelezzenek! Köszönjük K &N
komáromi szaunába ki jár....mikor érdemes menni...
(Szerintem ide is beillik, ezért írok ebbe a topikba is.)
Sziasztok !
Ehhez keresnék nőket. A tanfolyamon csak én, az oktató és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok !
Ehhez keresnék nőket. A tanfolyamon csak én, az oktató és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Köszönöm,
Zsolt
Keresünk olyan jóképű férfit Egerben aki a hölgynek erotikus masszázst vállalna.