Nincs mit . Nekem , nekünk eddig a Sarvari furdo szauna , Egerben a hotel eger&park tetszett a legjobban.
De szívesen olvasok . Kinek hol volt jó tapasztalata. Nem utolsó sorban szempont nekünk hogy ne 1-2 ember legyen csak így a kicsik ki is esnek számunkra . (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 11. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
De szívesen olvasok . Kinek hol volt jó tapasztalata. Nem utolsó sorban szempont nekünk hogy ne 1-2 ember legyen csak így a kicsik ki is esnek számunkra . (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 11. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4503302)
2022. 01. 11. kedd 19:08
Köszi szépen a tapaszatlatod,véleményed…
Köszi szépen a tapaszatlatod,véleményed…
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2022. 01. 11. kedd 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 11. kedd 18:59
Szia semmi extra nincs . Nem egy nagy szám nem is oylan nagy . Mióta “felújították” azóta csak keveredett lett. Ki kell jönni a regi szauna részből és az előtérbe van az új szauna szoba. Semmi meghittség. Tiszta világosság van mint a leszálló palyan. Nekem nem annyira ez a szuper szauna . A regi rész mindig tiszta víz mármint a padló . A takarító nő ott Kajtat 30 percenként . Nekem ez a véleményem .
Szia semmi extra nincs . Nem egy nagy szám nem is oylan nagy . Mióta “felújították” azóta csak keveredett lett. Ki kell jönni a regi szauna részből és az előtérbe van az új szauna szoba. Semmi meghittség. Tiszta világosság van mint a leszálló palyan. Nekem nem annyira ez a szuper szauna . A regi rész mindig tiszta víz mármint a padló . A takarító nő ott Kajtat 30 percenként . Nekem ez a véleményem .
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 11. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4503302)
2022. 01. 11. kedd 08:16
Pápai fürdöről van valakinek véleménye,tapasztalata??? Esetleg lesz hétvégén valaki ott innen?
Sziasztok
Miskolc, Eger vagy a környékén melyik nudista szaunát ajánlanátok ahol esetleg történhet is valami. Ez nem kritérium de semmi jónak nem vagyok az elrontója.
Köszi
Miskolc, Eger vagy a környékén melyik nudista szaunát ajánlanátok ahol esetleg történhet is valami. Ez nem kritérium de semmi jónak nem vagyok az elrontója.
Köszi
Szombaton a ballószögi szaunaprogramra hölgy akit elkísérhetnék?
Ha péntek este, akkor Ráckeve. Kellemes időtöltésre (szaunázás, fürdőzés, iszogatás) keresünk korban alkatban hozzánk hasonló párt. Jaaa, szobánk már foglalva! Szimpátia fontos! Levél privibe
Csutortokon Aquaworldbe jon innen valaki?
Sziasztok! Hétvégére keresünk egy csinos bi hölgytagú párt ismerkedésre, szaunázásra, pancsizásra Debrecenbe, Szoboszlón vagy Egerszalókon megbeszélés kérdése.
Veszprém völgyikútba jön ma valaki ffi szaunázni?
Szia mi azért érdeklődtünk mert mikor kehidán voltunk (igaz naturista) de szinte mindenki mindenhol fürdő ruhában volt. Mikor megjelentünk még a szauna szobákban nem ! De a szauna elötti térben mindenki csak bámult megfagyott a levegő
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2022. 01. 05. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 20:09
Sziaszzok! Ti hova jartok? Bük és Sárvár honlapján is kint van hogy textilmentes szauna világ. Kehidán tuti nem kell..zalakaroson már nyitottabnak ereztem és sok pucer embert nem lattam a szauna részen. Csak a kabinban
Köszönjük
(Ez egy válasz Frédi és Vilma üzenetére (2022. 01. 05. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 19:31
Szerintem nem sok helyen naturista, fürdőruha nélküli....Ez azt jelenti, hogy szauna lepedőben vannak általában. Ilyen Sárvár, Zalakaros, Kehida, Bükk..Ettől függetlenül nem tilos lepedő nélkül lenni Csak ritka...
Köszönjük
(Ez egy válasz tibtib1 üzenetére (2022. 01. 05. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma jön valaki a celli szaunavilágba? Mi ott leszünk!
Sziasztok Február 25-27 között Duna Relax Hotelban leszünk Ráckevén párral vagy lánnyal szivesen taliznánk ott.
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Szivesen csatlakoznak Üdv Ádám
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2022. 01. 11. kedd 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 11. kedd 05:35
A héten péntek, szombat Felsőtárkány Bambara hotel? Hármasra , négyesre keresünk!
Pápai fürdöről van valakinek véleménye,tapasztalata??? Esetleg lesz hétvégén valaki ott innen?
Sziasztok! Ma Esztergom Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal
nagyobb intimmel .
nagyobb intimmel .
A héten péntek, szombat Felsőtárkány Bambara hotel? Hármasra , négyesre keresünk!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Sziasztok! Holnap Esztergom Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal
nagyobb intimmel .
nagyobb intimmel .