Sziasztok! Sárváron voltam kb. 2 hete szaunázni. Volt ott egy fiatal pár, őket keresem, a lánynak fekete göndör haja volt, szőke melírral. Ha esetleg itt vagytok, írjatok
Sziasztok Február 25-27 között Duna Relax Hotelban leszünk Ráckevén párral vagy lánnyal szivesen taliznánk ott.
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Szerdai napra 01.05 keresnék Hölgyet vagy egy Párt Naturista Szaunázáshoz Esztergom városában.
Sziasztok! Holnap pár vagy hölgy jön ráckeve szauna részére?
Én ott leszek,de írj előtte, normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves, 179 magas 79 kg.
Írj, megbeszéljük.
Csak hölgy vagy pár
Én ott leszek,de írj előtte, normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves, 179 magas 79 kg.
Írj, megbeszéljük.
Csak hölgy vagy pár
Sárvár fürdő szauna ma?valakik?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Sziasztok! Hétvégén lesz valaki innen a szarvasi Liget Hotelben?
Aqua Szigeten volt ma pár innen?
A barack is naturista?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)
2022. 01. 02. vasárnap 13:36
Tiszakécske
Barack Thermal
Barack Thermal
Sziasztok
Érdeklődöm hogy Budapesten van e textilmentes szauna és ha igen az hol található, mit lehet tudni róla.
Üdv Peti
Érdeklődöm hogy Budapesten van e textilmentes szauna és ha igen az hol található, mit lehet tudni róla.
Üdv Peti
Fehérvári Árpád fürdőbe jönne velünk bisex férfitagú pár , vagy igényes férfi?
Sziasztok! Pénteken este készülünk Ráckevére,első alkalommal. Egy párt Csorna, vagy Pápa felől el tudunk vinni. Azt még nem döntöttük el, hogy ott alszunk, vagy nem.
Kehidán ma pasi?
Tiszakécske
Barack Thermal
Barack Thermal
Ott voltunk, de rengetegen voltak, hihetetlen tömeg volt, nem volt egyetlen nyugodt hely sem.
Holnap lesz innen Kehidán, esetleg Bükkön nő, pár aki ismerkedne?
Ma délután Szoboszlón a gyógyfürdőben ? A kinti medencében leszek a dögönyözőnél 13 ó után.
Naturista de meg mindig vannak akik furdoruhaban hasznaljak a szaunakat illetve a jakuzzit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3949992)
2022. 01. 01. szombat 16:12
Sziasztok!a Kehidakustányi furdoben hogy hasznalhatok most a szaunak tudja valaki esetleg?
Holnap délelőtt Debrecenbe az Aqvatikumba a fürdőruha mentes szaunában, pár vagy hölgy? Szívesen ismerkedem.
Óh, köszi... nem néztünk még pontosan utánna....
(Ez egy válasz fiazsu üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)