Sziasztok !
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Sziasztok! Párt keresnènk Balatoni wellnesre márciusra, aki magukra ismernek azok privátba jelezzenek! Köszönjük K &N
komáromi szaunába ki jár....mikor érdemes menni...
(Szerintem ide is beillik, ezért írok ebbe a topikba is.)
Sziasztok !
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresnék nőket. A tanfolyamon csak én, az oktató és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok !
Ehhez keresnék nőket. A tanfolyamon csak én, az oktató és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Keresünk olyan jóképű férfit Egerben aki a hölgynek erotikus masszázst vállalna.
Sziasztok! En tervezem a penteki Raczkevet..
(Ez egy válasz enigmapar üzenetére (2022. 01. 19. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 19. szerda 16:05
Sziasztok! Jön valaki pénteken (21.én) Ráckevére? Mi megyünk, gondoltuk bérelünk egy szobát is
Sziasztok! Jön valaki pénteken (21.én) Ráckevére? Mi megyünk, gondoltuk bérelünk egy szobát is
Ma este Bükfürdő esetleg?
Makón valaki, valakik a héten?
Szia(sztok)!
Csütörtöki wellness élmény fürdőzéshez keresek hölgyet, párt.
Ha van rá igény meztelenkedhetünk is
Privátban üzenetben várom a jelentkezőket!
Csütörtöki wellness élmény fürdőzéshez keresek hölgyet, párt.
Ha van rá igény meztelenkedhetünk is
Privátban üzenetben várom a jelentkezőket!
Veszprémi wellnessre ma?
Demjénben leszünk 21-22 szivesen ismerkedünk párral,hölgyel,férfivel
Hello
Ma este Bábolnai termálban textilmentes szaunázáshoz csatlakozna valaki? (Máskor is ok )
Ma este Bábolnai termálban textilmentes szaunázáshoz csatlakozna valaki? (Máskor is ok )
Tiszakécske termálfürdőbe valaki..
Hello. Ma valaki?
(Szerintem ide is beillik, ezért írok ebbe a topikba is.)
Sziasztok !
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok !
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok
Esetleg pár aki ott lesz ?
02.11. - 13.
Corvin Hotel Gyula párként ,- párral ?
Esetleg pár aki ott lesz ?
02.11. - 13.
Corvin Hotel Gyula párként ,- párral ?
Sziasztok! A hétvége kellemes eltöltésére keresünk egy csinos bi hölgytagú párt, párcserés szexre, utazás és szállásfoglalás nem gond.
Holnap fürdő Egerszalókon
Sziasztok pár lány esetleg nagy mèrettel fiatal fiú max 25 èves korig Kőszeg környékén? Egy szaunás apartmant bèrlünk kőszegen holnap reggelig szívesen osztoznánk ezen is többek közt